Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Najgorsza gra wyscigowa w jaka grales ?
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
vamper
moim zdaniem najgorszą grą wyścigową w jaką grałem był colin mcrae na psx.grafika w tej grze to nagorsza pikseloza jaka mogła powstać na konsole.nawet pierwsze wrc było lepsze od colina(nawet teraz jest).
Grzehoo
Nie zrozum mnie źle, ale chyba jesteś idiotą. CMR to jedna z lepszych rajdówek w historii a zarazem najbardziej klimatyczna część serii.
Stranger
CYTAT(vamper @ 19 03 2007, 12:26) *
moim zdaniem najgorszą grą wyścigową w jaką grałem był colin mcrae na psx.grafika w tej grze to nagorsza pikseloza jaka mogła powstać na konsole.nawet pierwsze wrc było lepsze od colina(nawet teraz jest).

Pierwsze WRC wyszło bodajże na PS2, więc porównywanie grafy z gry na Czarnule i Szaraka to jak dywagacje na temat efektów wizualnych na przykładzie Test Drive na C64 i X360 wink.gif

Chainblade
Nareszcie taki wątek!
Ja grałem w takie coś... kurde no... ziomek mi pożyczył... catfight.gif <- takie coś było bo miałem potem "wiruska" w kompie... O!!!! Pierwsza częsc Midtown Madness (pozostałe to wypasy są, szczególnie Cruise!)!!

BTW!!!
Pytanie: czy gra Fast and Furious jest godna polecenia (i tak ją kupię ale chcę wiedziec co sądzicie xD)??

AJAJAJ, o wszystkim dziś zapominam! smile.gif
Każdy NFS powyżej Most Wanted włącznie TO KASZANA!
Już sam fakt, że wyszło spolszczenie to HAŃBA!!
Co brzmi lepiej: Perfect Shift czy Perfekcyjna Zmiana Przełożenia??

A w ogóle to MW jest brudne, śmierdzi, ma wszy w pępku i śpi w nogach confused.gif NIC mnie nie odwiedzie od tego przekonania!!

Jeszcze jedno:
EA GAMES - NIENAWIDZĘ WAS ZA TE WW. NFSY!!!
ziolo69
CYTAT
Nie zrozum mnie źle, ale chyba jesteś idiotą. CMR to jedna z lepszych rajdówek w historii a zarazem najbardziej klimatyczna część serii.

Nie zrozum mnie źle ale nie wykazałeś się w tym momencie, ani dużą inteligencją, ani tolerancją. Vamper wyraził swoje zdanie, do którego ma prawo i nie musisz tak ostro po nim jechać. Nie podoba Ci się jego wypowiedź, Twoja sprawa ale swoje niezadowolenie możesz wyrazić w nieco delikatniejszy sposób.

A żeby offtopa nie było to machnę zdanko lub dwa.

Najgorszą grą samochodową w którą grałem był Colin McRae Rally 3. Największa porażka tej serii.

Amatorek
Dla mnie najgorsze jakie zapamiętałem to:

Need For Speed Carbon
F1 Racing Simulation od Ubisoft
Rally Shox od EA
Ale zdecydowanie najgorsza była gierka Riding Spirits 2 na PS2... ble.

Kilka innych, ale nie pamiętam już dokładnie tytułów na PSX i Dreamcasta
orion50
chłopaki spokój smile.gif ja typuje CMR3 ;] przyznam, że dwójeczka na PSX'a była kozacka.
pozdro
Kalinho
Speedster czy jakos tak. moja 1 gra na psx'a. matko jedyna az dziw bierze, ze mozna zrobic takie (pipi) i sprzedawac to za 200 zeta. rzut z gory jak w micro machines, nic nie widac na zakretach, samochodziki wygladajace jak kolorowe pudelka od zapalek, zyebany model jazdy. ale sie gralo w toto dniami i nocami- w cos trzea bylo smile.gif
BartX
CMR 2 do dzisiaj katuję na PSX-ie chytry_.gif i staram się wymasterować swój czas na 3 trasie w Finlandii (48,38 kto mnie pobije? tongue.gif). Najgorsza ścigałka to Carbon i Gran Turismo 3 na PS2 (nie zrozumcie mnie źle, nie cierpię tej serii z powodu IMO kiepskiego modelu jazdy).
stona
"360" na PSX. Kicha jakich mało! Padaka straszna , ścigało się jakimiś łódkami or smthn.
msk
Need for Speed Carbon na ps2 wacko.gif Co to za model jazdy...
Beck
Maluch Racer!! Oczy mi wyszły z orbit jak dowiedziałem się że jest część druga laugh.gif
Dr.Czekolada
Co ty ! Maluch to przynajmniej ,,kultowy" jest !! biggrin.gif. Najgorsza (,,samochodówka") ever to... Super Stunt Spectacular !!, crap nad crapy (i ta ,,zlepka textur" zwana grafiką...).
FLooK
CYTAT(Amatorek @ 11 09 2007, 18:59) *
Dla mnie najgorsze jakie zapamiętałem to:

(...)
Rally Shox od EA
(...)

Wiem, że już dawno to napisał, ale nie mogłem się powstrzymać.

Powiedz, że kochasz symulację to wybaczę.
Powiedz, że kochasz arcade to uduszę

No i tak żeby offa nie było:
Fast and Furious
Tomy Makinen Rally
Wieslawa
NFS Pro Street.
GMB
NFS: Underground 2
CHINDOOS
Wypisując takie tytuły jak NFS czy Colin chyba żartujecie, albo nie graliście w na prawdę beznadziejne gry. Większość NFSów nie jest może wybitna ale nazywać je najgorszymi ścigałkami to duża przesada.
ProstyHeker
Gusta. Uszanuj zdanie innych.
Zarzykzgr
Jak dla mnie to też będzie nfs pro street. Most wanted był lepszy.
wielad
wszystko co NIE nazywa sie Gran Turismo albo Forza Motorsport jest cienkie kiepski i smierdzi mu z buzi... realiz, realiz i jeszcze realiz to jest to co cenie w grach. a wyscigow w stylu colina i wrc nie lubie bo nie lubie tych klimaow...taka jest moja opinia smile.gif
pawel_k
CYTAT(wielad @ 28 03 2008, 12:31) *
wszystko co NIE nazywa sie Gran Turismo albo Forza Motorsport jest cienkie kiepski i smierdzi mu z buzi.
to zagraj w enthusia smile.gif
FLooK
CYTAT(pawel_k @ 28 03 2008, 17:55) *
CYTAT(wielad @ 28 03 2008, 12:31) *
wszystko co NIE nazywa sie Gran Turismo albo Forza Motorsport jest cienkie kiepski i smierdzi mu z buzi.
to zagraj w enthusia smile.gif

Albo w ToCA 3.
mario-x
Ferrari f355 challenge -chyba taki tytuł nie pamietam dokladnie
pawel_k
CYTAT(mario-x @ 7 04 2008, 15:24) *

nie była taka zła, miała po prostu zbyt silną konkurencję...
FLooK
Jako port z Dreamcast'a był na prawde słaby. Dreamowy f355 wyglądał i ruszał się o niebo lepiej, ale na szczęście gameplay został nie ruszony.
alexx-1
W wyscigowek za duzo nie gralem, ale to najgorsza jest dla mnie PGR3, a kupilem ta gre tylko dlatego, ze dodawali ja do Golda na 3 miesiace whistling.gif
Meser
1. EURO RACER
2.yaris z xbl
Bartg
f355 jak na swoj czas bylo genialne, gralem kiedys w wwa na oryginalnym automacie i byla miazga.
ProstyHeker
CYTAT(mario-x @ 7 04 2008, 15:24) *

Hmm... Jestem ciekaw dlaczego F355. Mi się bardzo podobała z powodu wyśrubowanego poziomu trudności. Z tego co pamiętam, to ani razu nie skończyłem wyścigu na podium, co dopiero mówić o 1 miejscu.
Cr3aTiVe
NFS U2 tragedia...
alexx-1
CYTAT(Cr3aTiVe @ 14 04 2008, 10:09) *
NFS U2 tragedia...

Dla mnie najlepsza czesc z tych "undergroundowych" tongue.gif
Cr3aTiVe
CYTAT(alexx-1 @ 15 04 2008, 00:40) *
Dla mnie najlepsza czesc z tych "undergroundowych" tongue.gif

Każdy ma swoje zdanie smile.gif . Grałem w każdą i U2 dla mnie nie miało tego czegoś . Każdy ma swoje zdanie:)
Mastaneo
Najgorsza wyscigowka w jaka gralem to Juiced 2:Hot Import Nights excl.gif No myslalem ze to bedzie cos dobrego, chlop w sklepie mowil ze jest lepsze od Test Drive Unlimited a tu siara ze szok... Porazka icon_chainsaw.gif Nie polecam tej gry mad.gif
porschman
Na pc - Speed Busters, Test Drive 6 waah.gif Na konsole: Roadsters ( DC) ranting.gif
pawel_k
może nie najgorsza w historii ale bardzo słaba - nascar 09
po ściągnięciu dema na ps3 jakoś nie mogłem uwierzyć że to gra na konsole nowej generacji - tandeta
alienator
gran turismo 1,2,3.
rydziu87
NFS: Pro Street
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.