Tez nie lubie serii nfs a w undergrounda sie zagrywalem niezle ;p
Paul Killer
27 03 2004, 19:30
Najgorsza gra w jaką grałem chmm.. Cała seria test drive.
Każda nawet jedynka na amidze.
Paul Killer
27 03 2004, 19:31
Najgorsza gra w jaką grałem chmm.. Cała seria test drive.
Każda nawet jedynka na amidze.
Najgorsze są:

GTC AFRICA

KNIGHT RIDER

Test drive

NFS:U(Litości)
red2000
28 03 2004, 13:34

NFS:U(Litości)
no to tu mnie rozwaliles. nie wiem ale wydaje mi sie ze po prostu chcesz zrobic tania sensacje z tego ale tylko mi sie tak wydaje.przeciez ta gra jest jedna z najlepszych w tym roku no ale o gustach sie nei dyskutuje...

V-Rally 3 - sory ale symulator mokrego mydła na szkle jest nie dla mnie
Ryo-San
31 03 2004, 13:36
Cała seria Need for Speed
NAJGORSZą GRĄ WYŚCIGOWĄ JAKĄ GRAŁEM JEST NEED FOR SPEED UNDERGROUND
OCZYWIŚCIE JEŚLI CHODZI O KONDOLE BO NA PIECA NIEMA ŚCIGAŁEK W KTÓRE DAŁO BY SIĘ POGRAĆ!!!!!!!!
The One Who Lick TheBalls
31 03 2004, 19:24
mens ju kresji?
london racer na psx
jesli robisz to co masz w nicku, to zglos sie do mnie
/ mod
PAZDZIOCH
4 04 2004, 15:32
Colin 3 kompletny niewypal
Trafiła mi się taka perełka parę lat temu.
Wchodzę sobie do sklepu i patrzę a tu nowa formuła 1.
Myślę sobie FAJNIE, jako peesiksowy fan F1, nie widziałem jeszcze totalnie zwalonej formuly na tę konsolę, a lubie nawet w średniaki pogać jeśli w tym czasie nie wyszło coś co naprawdę by mną szarpnęło.
Więc bez namysłu ją wzięłem. Zachodzę do domu, a tu taka bomba!!!
Ten tytuł to oczywiście WARM UP! - i wszystko jasne.....
tego WARM UPa powinni sprzedawać porysowanego tak aby nie chciał się wgrywać bo to tylko strata czasu i nerwów....
Pavlik
Łuków k. Siedlec
o to nieźle.. też się tak wyciełem... tyle że ja zamówiłem tę gre z wysyłki.. jakoś reklame gdzieś zauważyłem na kanale zachodnim.. i mnie wzieło:D Jak się potem okazało, znalazłem durnia, który ją odemnie kupił za cenę prawie identyczną, jaką za nią dałem:))
pes
Całkiem niegłupie były jeszcze dwie gry od wspaniałych developerów z firmy Midas:
Castrol Honda i jeszcze jakieś carty pod jednym silnikiem, więcej zmieniono tylko pojazdy - reszta pozostała....
simian raticus
14 04 2004, 10:22
Felony...wyrzuciłem płytę do kałuży!
Mackal21
15 05 2004, 19:01
Rock and Roll racing 2.Totalna kicha.
Najgłupsza gra to Midtown Madness czy jakos tak (PC).
Lipa Colin3.
Lipa Colin3.

Może wolisz "WARM UPa " ...
Colin 3 jest świetna, tylko że w trybie Championship jest jedno autko do wyboru, dlatego to najgorsza gra?
Przedstaw swoje argumenty, a nie bluźnisz na wspaniałą gre, która ma piękny model jazdy, dynamikę, warunki pogodowe nieźle odwzorowane, trasy obmyslane.
mig2701
23 05 2004, 23:49
gtc africa była strasznie z (pipi)!!!

mnie dobiło MM3 na X'a - wprowadzenia do misji jak w pizza tycoon, a jeżdzi się jak autkami RC, miasta moze i fajne ale reszta leży i dziwi mnie tak wysoka ocena w PE - za to cieszę się że wpierw ją pożyczyłem i nie wtopiłem kasy w szmelc
zakk wylde
27 05 2004, 15:15
F1 Race na Pegasusa
grzehoo_dc_psx
15 06 2004, 14:42
Rage Racer, geez...
Vanishing Point na deceka
To akurat było niezłe. Lekko arcadowe ale z jajem.
Kiedyś jak grałem na piecu do jakiejś gazety dorzucili V-Rally (część 1), to dopiero był syffff, ale kto wie, pewnie 100 lat przed dinozaurami ludziom się podobała.
Lotus Challenge, rany to sterowanie
Yo /mod
Można to skasować?
Kiedyś jak grałem na piecu do jakiejś gazety dorzucili V-Rally (część 1), to dopiero był syffff, ale kto wie, pewnie 100 lat przed dinozaurami ludziom się podobała.

masz przycisk zmień. Nie pisz posta pod postem bo robisz śmietnik.
dzieki za uwage.

masz przycisk zmień. Nie pisz posta pod postem bo robisz śmietnik.
dzieki za uwage.
Masz przycisk PW
Trzeba było go użyć to bym skasował ostatniego. Sam robisz śmietnik.
fabian15
18 06 2004, 08:24
najgorsza gra to jest Colin 3 na PeCecie to jest katorga
Extreme 500 na PSX..... NIgdy sobie nia daruje zbluzgania PSXa takim chlamem. Wlaczyc to jest grzechem.
Sz3wczYk
30 07 2004, 16:39
Najbardziej niemiłe wspomnienia mam po NFS: Hot Persuit na PSX'a. Była to jedna z moich pierwszych gierek na PSX'a w jakie grałem. Z początku było nawet całkiem fajnie ,ale później tak mi się znudziła ,że jak ją pewnego dnia odpaliłem to zaczęła mnie boleć głowa i chciało mi się żygać!!!!! (bez kitu). To było najbardziej niemiłe uczucie podczas gry na konsoli i zdarzyło mi się to tylko raz i wcale wtedy nie byłem chory ,ani pijany ,ani naćpany .(nigdy qrfa więcej takich gier!!!!!)
Z tego co pamietam najgorsza gra to Midnight Run na PSX'a. Pikseloza na maxa. No coment
Nie pamiętam już dobrze nazwy ale to było coś w stylu : 4x4 Evolution lub : 4x4 Hardcore na szaraka
ExtremeGamer
22 09 2004, 19:09
Dla mnie najgorsze są prawie wszystkie odsłony Need For Speed a już napewno ostatnia.
CichyGrzmot
23 09 2004, 15:34
Mi najmniej podobał Wram na Amige500

Jak już to Vroom,

o ile pamiętam, te wyścigi wyścigówek. :?

V-Rally jak grałem na nieskalibrowanej kierownicy:]
Charoshi
26 09 2004, 21:50
Burning Road na Szaraka - syf maxymalny
CichyGrzmot
27 09 2004, 14:34

Jak już to Vroom,

o ile pamiętam, te wyścigi wyścigówek. :?
No właśnie.Vroom.Dzięki.
Extreme 500 - KAPA, w dodatku EXTREMALNA!!!:))))
simian raticus
9 11 2004, 11:49
F1 Race na Pegasusa
Nie była taka zła...jeszcze jak się opony nagrzało...to można było ostro sunąc...hehe!!! Nienawidzę Felony na PSXa...shit nad shity!!!
mlody64
13 12 2004, 20:35
ford racing na psxa ;]
Nie pamiętam dobrze ale chyba Lego Racers i Wacky Racers czy jakoś tak, kompletny szajs
G_F-gons
16 12 2004, 12:22
najgorsze jest dragstars na psxa nic nie robisz praktycznie tylko trzymasz x
najwiekszy sheet swiata szkoda nawet na to kasy.
Chester
18 12 2004, 13:53
Najgorsza gra na PS2 w jaką grałem to było FERRARI 355 CHELLENGE czy jakoś tak. Gorszego ścierwa to nie widziałem. Sterowanie do bani, nie można wyczuć hamowania... po prostu syf totalny. Złotówki bym na to nie wydał... no chyba żeby se w samochodzie na lusterku powiesić

ale to szkoda lusterka bo ta płyta by szpeciła
Dlamnie większosc gier wyścigowych to crapy...nie znam największego
Tak jak któryś tam powyżej wspomniał Ferrari 355. Być może to było za trudne dla mnie ale feeling, jaki płynął z tej produkcji nie pasował mi wogóle.
Charoshi
22 12 2004, 16:50
Ostatnio dane mi było popykać chwilkę (więcej nie wytrzymałem) w Europe Racer na Szaraka..........W MORDE JEŻA, TAKI SYF, ŻE AŻ SIĘ ŻYĆ ODECHCIEWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kto to robił??
A jeszcze kiedyś grałem w Castrol Honda od Midasa - miód....ale co najwyżej z uszu Playmana:)
SPIDNEY
23 12 2004, 15:09
4x4 Evolution, F1 2001 (Sony) i seria Grand Prix.
HEH!?!
F355 Challenge? Ścierwo? chyba sie panowie nie rozumiemy... to najtrudniejsza i najambitniejsza ścigałka na jakąkolwiek konsolę, faktycznie, ale nie ścierwo... to po prostu majstersztyk. gralem na promie calais - dover w wersje automatową... kupe kasy przehulałem...
a najgorsza ścigałka w jaką grałem to .... nie gralem w takie, moze poza street legal, ford racing i lego racer
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.