Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Najgorsza gra wyscigowa w jaka grales ?
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Pavlus
Tez nie lubie serii nfs a w undergrounda sie zagrywalem niezle ;p
Paul Killer
Najgorsza gra w jaką grałem chmm.. Cała seria test drive.

Każda nawet jedynka na amidze. smile.gif
Paul Killer
Najgorsza gra w jaką grałem chmm.. Cała seria test drive.

Każda nawet jedynka na amidze. smile.gif
mj
Najgorsze są:
arrow.gif GTC AFRICA
arrow.gif KNIGHT RIDER
arrow.gif Test drive
arrow.gif NFS:U(Litości)
red2000

arrow.gif NFS:U(Litości)

no to tu mnie rozwaliles. nie wiem ale wydaje mi sie ze po prostu chcesz zrobic tania sensacje z tego ale tylko mi sie tak wydaje.przeciez ta gra jest jedna z najlepszych w tym roku no ale o gustach sie nei dyskutuje...
Diabeu
icon_twisted.gif V-Rally 3 - sory ale symulator mokrego mydła na szkle jest nie dla mnie icon_twisted.gif
Ryo-San
Cała seria Need for Speed icon_twisted.gif
przema
NAJGORSZą GRĄ WYŚCIGOWĄ JAKĄ GRAŁEM JEST NEED FOR SPEED UNDERGROUND
OCZYWIŚCIE JEŚLI CHODZI O KONDOLE BO NA PIECA NIEMA ŚCIGAŁEK W KTÓRE DAŁO BY SIĘ POGRAĆ!!!!!!!!
The One Who Lick TheBalls
mens ju kresji?

london racer na psx

jesli robisz to co masz w nicku, to zglos sie do mnie biggrin.gif/ mod
PAZDZIOCH
Colin 3 kompletny niewypal
Pavlik
Trafiła mi się taka perełka parę lat temu.
Wchodzę sobie do sklepu i patrzę a tu nowa formuła 1.
Myślę sobie FAJNIE, jako peesiksowy fan F1, nie widziałem jeszcze totalnie zwalonej formuly na tę konsolę, a lubie nawet w średniaki pogać jeśli w tym czasie nie wyszło coś co naprawdę by mną szarpnęło.
Więc bez namysłu ją wzięłem. Zachodzę do domu, a tu taka bomba!!!
Ten tytuł to oczywiście WARM UP! - i wszystko jasne.....

tego WARM UPa powinni sprzedawać porysowanego tak aby nie chciał się wgrywać bo to tylko strata czasu i nerwów....

Pavlik
Łuków k. Siedlec
PEsEq
o to nieźle.. też się tak wyciełem... tyle że ja zamówiłem tę gre z wysyłki.. jakoś reklame gdzieś zauważyłem na kanale zachodnim.. i mnie wzieło:D Jak się potem okazało, znalazłem durnia, który ją odemnie kupił za cenę prawie identyczną, jaką za nią dałem:))

pes
Pavlik
Całkiem niegłupie były jeszcze dwie gry od wspaniałych developerów z firmy Midas:

Castrol Honda i jeszcze jakieś carty pod jednym silnikiem, więcej zmieniono tylko pojazdy - reszta pozostała....
simian raticus
Felony...wyrzuciłem płytę do kałuży!
Mackal21
Rock and Roll racing 2.Totalna kicha.
yardi
Najgłupsza gra to Midtown Madness czy jakos tak (PC).
SOAD
Lipa Colin3. icon_evil.gif
PEsEq
Lipa Colin3. icon_evil.gif

Może wolisz "WARM UPa " ...

Colin 3 jest świetna, tylko że w trybie Championship jest jedno autko do wyboru, dlatego to najgorsza gra?
Przedstaw swoje argumenty, a nie bluźnisz na wspaniałą gre, która ma piękny model jazdy, dynamikę, warunki pogodowe nieźle odwzorowane, trasy obmyslane.
mig2701
gtc africa była strasznie z (pipi)!!!
Diabeu
icon_twisted.gif mnie dobiło MM3 na X'a - wprowadzenia do misji jak w pizza tycoon, a jeżdzi się jak autkami RC, miasta moze i fajne ale reszta leży i dziwi mnie tak wysoka ocena w PE - za to cieszę się że wpierw ją pożyczyłem i nie wtopiłem kasy w szmelc icon_twisted.gif
zakk wylde
F1 Race na Pegasusa
grzehoo_dc_psx
Rage Racer, geez...
BQG
Vanishing Point na deceka

To akurat było niezłe. Lekko arcadowe ale z jajem. biggrin.gif

Kiedyś jak grałem na piecu do jakiejś gazety dorzucili V-Rally (część 1), to dopiero był syffff, ale kto wie, pewnie 100 lat przed dinozaurami ludziom się podobała.
Lotus Challenge, rany to sterowanie
BQG
Yo /mod biggrin.gif
Można to skasować?
PEsEq
Kiedyś jak grałem na piecu do jakiejś gazety dorzucili V-Rally (część 1), to dopiero był syffff, ale kto wie, pewnie 100 lat przed dinozaurami ludziom się podobała. biggrin.gif  
Lotus Challenge, rany to sterowanie icon_evil.gif

masz przycisk zmień. Nie pisz posta pod postem bo robisz śmietnik.
dzieki za uwage.
BQG
Kiedyś jak grałem na piecu do jakiejś gazety dorzucili V-Rally (część 1), to dopiero był syffff, ale kto wie, pewnie 100 lat przed dinozaurami ludziom się podobała. biggrin.gif  
Lotus Challenge, rany to sterowanie icon_evil.gif

masz przycisk zmień. Nie pisz posta pod postem bo robisz śmietnik.
dzieki za uwage.

Masz przycisk PW
Trzeba było go użyć to bym skasował ostatniego. Sam robisz śmietnik. laugh.gif
fabian15
najgorsza gra to jest Colin 3 na PeCecie to jest katorga
Picool
Extreme 500 na PSX..... NIgdy sobie nia daruje zbluzgania PSXa takim chlamem. Wlaczyc to jest grzechem.
Sz3wczYk
Najbardziej niemiłe wspomnienia mam po NFS: Hot Persuit na PSX'a. Była to jedna z moich pierwszych gierek na PSX'a w jakie grałem. Z początku było nawet całkiem fajnie ,ale później tak mi się znudziła ,że jak ją pewnego dnia odpaliłem to zaczęła mnie boleć głowa i chciało mi się żygać!!!!! (bez kitu). To było najbardziej niemiłe uczucie podczas gry na konsoli i zdarzyło mi się to tylko raz i wcale wtedy nie byłem chory ,ani pijany ,ani naćpany .(nigdy qrfa więcej takich gier!!!!!)
Radzik
Z tego co pamietam najgorsza gra to Midnight Run na PSX'a. Pikseloza na maxa. No coment
pkr
Nie pamiętam już dobrze nazwy ale to było coś w stylu : 4x4 Evolution lub : 4x4 Hardcore na szaraka
ExtremeGamer
Dla mnie najgorsze są prawie wszystkie odsłony Need For Speed a już napewno ostatnia.
CichyGrzmot
Mi najmniej podobał Wram na Amige500 laugh.gif
BQG

Jak już to Vroom, smile.gif o ile pamiętam, te wyścigi wyścigówek. :?
Diabeu
icon_twisted.gif V-Rally jak grałem na nieskalibrowanej kierownicy:] icon_twisted.gif
Charoshi
Burning Road na Szaraka - syf maxymalny
CichyGrzmot

Jak już to Vroom, smile.gif o ile pamiętam, te wyścigi wyścigówek. :?

No właśnie.Vroom.Dzięki.
L0SER
Extreme 500 - KAPA, w dodatku EXTREMALNA!!!:))))
simian raticus
F1 Race na Pegasusa

Nie była taka zła...jeszcze jak się opony nagrzało...to można było ostro sunąc...hehe!!! Nienawidzę Felony na PSXa...shit nad shity!!!
Jasior
Lego Racers
mlody64
ford racing na psxa ;]
Radzik
Nie pamiętam dobrze ale chyba Lego Racers i Wacky Racers czy jakoś tak, kompletny szajs
G_F-gons
najgorsze jest dragstars na psxa nic nie robisz praktycznie tylko trzymasz x
najwiekszy sheet swiata szkoda nawet na to kasy.
Chester
Najgorsza gra na PS2 w jaką grałem to było FERRARI 355 CHELLENGE czy jakoś tak. Gorszego ścierwa to nie widziałem. Sterowanie do bani, nie można wyczuć hamowania... po prostu syf totalny. Złotówki bym na to nie wydał... no chyba żeby se w samochodzie na lusterku powiesić smile.gif ale to szkoda lusterka bo ta płyta by szpeciła smile.gif
Hela
Lego Racer.
Czappi
Dlamnie większosc gier wyścigowych to crapy...nie znam największego
Jakim
Tak jak któryś tam powyżej wspomniał Ferrari 355. Być może to było za trudne dla mnie ale feeling, jaki płynął z tej produkcji nie pasował mi wogóle.
Charoshi
Ostatnio dane mi było popykać chwilkę (więcej nie wytrzymałem) w Europe Racer na Szaraka..........W MORDE JEŻA, TAKI SYF, ŻE AŻ SIĘ ŻYĆ ODECHCIEWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kto to robił??

A jeszcze kiedyś grałem w Castrol Honda od Midasa - miód....ale co najwyżej z uszu Playmana:)
SPIDNEY
4x4 Evolution, F1 2001 (Sony) i seria Grand Prix.
piroko
HEH!?!

F355 Challenge? Ścierwo? chyba sie panowie nie rozumiemy... to najtrudniejsza i najambitniejsza ścigałka na jakąkolwiek konsolę, faktycznie, ale nie ścierwo... to po prostu majstersztyk. gralem na promie calais - dover w wersje automatową... kupe kasy przehulałem...

a najgorsza ścigałka w jaką grałem to .... nie gralem w takie, moze poza street legal, ford racing i lego racer tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.