Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Model jazdy...
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Sojer
... który trawisz ?
TaKeShiX
... który trawisz ?

oby dwa, aby dobre ALE z nastawieniem na "symulacje"

coś pomiędzy nie trawie: albo, albo
drk
Mi w sumie to jest obojętne.
Pavlus
Symulacja.
yab
Obydwie icon_twisted.gif . Gram w GT3, ale nie pogardze NFS:U.

nara
ps. Sojer dales ciala z ta ankieta.
Kubaa__
Ja wole arcade, większa zabawa (jak dla mnie).
nWo
odpowiedzialbym ze symulacja ale wez tu symuluj lot w tunelu biggrin.gif a tak na powaznie to czyste arcade np. Ridge Racer smile.gif
Ged
Cos pomiędzy, trawię obie. GT ze swoim obijaniem sie o bandy tez jest lekko arcade`owe.
VuLcAnO
Wybiore "cos po miedzy".
Lubie pograć w różne typy ścigałek.
Watsu
"Coś pomiędzy" bo i GT czegoś brakuje laugh.gif Ferrari jest już dla mnie za "symulacyjne" i nie ma radochy z grania.
Jakuza
Głównie Arcade ale symulacje też łyknę smile.gif
Grzybo
Preferuje symulacje, chociaz partyjki w arcadeowa nie odmowie.
CRASH_
Taki Model jazdy jak w NFS Underground icon_twisted.gif
Roki
Z pewnoscia symulacja, ostatecznie taki pomiedzy symulacja a arcade.
INsejn
Bardziej przewaza symulacja ale nie taka z prawdziwego zdarzenia, wiec wybieram cos pomiedzy biggrin.gif
Tumek
Ja tam wole symulacje bo jest model jazdy jest oparty na rzeczywistości.
Wyobrażacie se kogoś kto praktykował przed egzaminem na prawo jazdy grając w Burnouta.Jo by tego nie chcioł widzieć.
red2000
wybor jest ciezki to zalezy w jakie gry gram.kto chcialby w burnoucie 2 symulacje albo w colin badz gt arcade? jednak troche przewage u mnie ma symulacja...
dee
Grunt by był dobry.W równym stopniu podoba mi się model jazdy w serii Gran Turismo jak w Project Gotham Racing czy Colinie.
Beliaal
symulacja
PEsEq
Symulacja, ale z takową się spotkałem tylko na dreamcasta w grze FERRARI.
GTmaster
Do mnie przemawia symulacyjny model jazdy, chociaż powoli przekonuję się do arcade'ówek (Midnight Club 3; zobaczymy co pokaże nowy Burnout).
nWo
Lubie Simy, nie pogardze dobrym Ridge Racer - Arcade ale jednak simy są fajniejsze
Dajnoł
symulacja- Od czasu gdy dorwałem F355 challenge... ta gra uczy pokory.
BTW: trzeba wspomnieć też o TOCA 2, z której również czerpałem "nauki" closedeyes.gif
Mirek19
Symulacja, pokonywanie zakrętu ok 90* przy 200 km/h nie bardzo mnie bawi smile.gif)
PiotrB
QUOTE(Dajnoł @ 16 08 2005, 13:10)
symulacja- Od czasu gdy dorwałem F355 challenge... ta gra uczy pokory.
BTW: trzeba wspomnieć też o TOCA 2, z której również czerpałem "nauki" closedeyes.gif
*

Jedne z najrealistyczniejszych gier. TOCA Race Driver 2 jest trudna dopiero w trybie "Pro-Simulation". Tylko i wyłącznie symulacja !
T3xz
do czasu Burnout 2 powiedział bym bez problemu; symulacja
teraz mam dylemat... powiem jedno:
brakuje 4 opcji w ankiecie więc się nie wypowiem:)
:-:Macieq:-:
Arcade bo lubie wjeżdzać w zakręt na pełnym gazie.
Michał(5wymiar)
arcade. tak jak w Burnoucie ( wszystkie czesci), NfS:U/U2
WASKIBOOS
biggrin.gif wszystko ale tak żeby można było czuć [/COLOR[COLOR=red]]"maszynę" bo inaczej nawet by jakiś rajdowiec by się mógł pogubić jeżeli pojazd robi co mu się chce a nie to co karze mu OPERATOR biggrin.gif excl.gif excl.gif
mikes
musisz zarzucą tyle koloru??(a i jesze nie prawidłowo hyh.gif)
Arcade.. bo Burnout
Hela
Ja trawie oba, w zaleznosci od produkcji. Arcade daje mase zabawy i wrzuca banan na ryja, ale symulacja daje wspaniala satysfakcje z jazdy. Zupelnie nie trafia do mnie cos pomiedzy, bo jak autorzy nie moga sie zdecydowac to im (pipi)zka z tego wychodzi.
jontek
Ferrari to dupa a nie symulacja... auto zachowuje sie jak na lodzie (na slickach ta fury tak nie jezdza...) pozatym na prostych obraz przesuwa sie tak samo szybko przy 80 i 200 km/h...
Mendrek
Arcade mnie najbardziej rajcuje, coś pomiędzy może być. Niestety, na myśl o symulatorach po prostu mnie skręca. Zamiast na frajdzie, skupiamy się na tym by na następnym zakręcie dobrze przyhamować w trzech fazach, żeby nie wpieprzyć się w barierki, albo nie zacząć kręcić "bączków". Ostatnio zagrałem w GTR 2: FIA GT Racing Game (która jest btw. uznana za jeden z najlepszych, jeśli nie najlepszy symulator, oraz wielokrotnie nagradzana gra wyścigowa) i po prostu po godzinnych mękach ze szkółką jazdy dałem sobie spokój. Nie to nie dla mnie. Wole sobie dać czadu w Burnout'cie, robić ślizgi w Ridge Racer 6 i jeszcze dłuższe w Outrun 2. Nawet bawią mnie budżetówki typu Ford Racer 2 i World Racer 2. Ostatnio chwyciłem się za Flatouta i po prostu mnie odpręża. Przy symulatorze nie mam tego uczucia. To ja już wolę sobie normalnie (w real'u) pojeżdzić.
MeL
osobiście wolę symulacje. ale gry typu NFS czy Burnout lubie zagrać.
Amatorek
Symulacja ale bez przesady.
Forza jest dobrym przykładem, jak można połączyć symulacyjny model jazdy z przyjemnoscią grania.
Trudno natomiast nazwać symulację jazdy samochodem rajdowym po asfalcie niczym na lodzie (F355 challenge).
Dla odprężenia czyste arcade ala NFS, ale Burnout to już przegięcie rolleyes.gif
k9
Ja zagłosowałem na coś pomiędzy arcade a symulacja
Idealny model jazdy jak dla mnie był w Project Gotham Racing 2.
kts
Tylko "Stymulacja" patrz Richard Burns Rally tongue.gif tongue.gif tongue.gif
C1REX
Jedyne symulacje, w jakie grałem, to Colin, Forza i Ferrari.

Seria GT to coś pomiędzy. Jednak po pierwszej częsci już mnie do serii nie ciągnie.
Ralli SportChallange natomiast to mój ulubiony szutr, który też jest pomiędzy.
PGR z części na część coraz bardziej symulację przypomina i teraz jest gdzieś pomiędzy. Jednak najwięcej grałem w MetropisStreetRacer.

A ja osobiście uwielbiam arcade. Zagrywałem się w Wipeout, RidgeRicer1, V-Rally, Burnout3 i kilka innych.

Kocham wszystkie, ale postawiłem na arcade.

jurget
symulator to dla mnie Richard Burns Rally
ale i seria PGR ostatnio nabywa bardzo realistycznych reakcji pojazdu na poczynania kierowcy.

Zdecydowane NIE dla serii NFS, TDU i BURNOUTa - te gry są fajne ale to dla mnie nie samochodówki, a rozwalanki.

w sumie głosuję na symulację.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.