No właśnie, kiedyś nie widziałem świata poza balonem, ale dzięki JuanMag'owi się nawróciłem i wiem teraz ile kiedyś traciłem (łatwość headshotów ze snajperki

. Pamiętam też kilka osób, które świrowały z padem od konsoli Sony i próbowały na nim grać w Halo (hi PolX, murzyni Siwego oraz kolega Goldiego- zapomniałem ksywy). Sam kiedyś próbowałem grać na przejściówce + DualShock2, ale jak dla mnie to porażka na całej linii. Głosujcie...
JuanMag
28 01 2004, 13:55
HEHEHE FIL , sluchaj sie starszych (nie mowili Ci tego rodzice

)
:wink: Ja gra od niedawna na eSce. Także w Halo...i nie powiem - gra mi sie coraz lepiej
Fil: Kolega Goldiego ma nicka DaX.
duzo bardziej wole balona - jest wiekszy i lepiej lezy w lapach. I tak predzej czy pozniej przerzuce sie na eske bo balonow juz nie produkuja... moze jak H2 wyjdzie
Kiedys gralem na balonie, teraz eSka.
Ryo-San
28 01 2004, 16:47
eska jest młodzieżowa :wink:
Na Esce zacząłęm z Ixem i z Eską skończe;)
A ja bede "inny" niz wszyscy i powiem ze gram juz w HALO od 1 roku i caly czas gram na DualShocku2 z przejsciówką i nie uważam to za porażke na calej lini (bez obrazy)

:!:
CichyGrzmot
29 01 2004, 10:05
Mi najlepiej gra się na dualu2. Przyzwyczaiłem się do niego i nie zamienił bym go na żaden inny.
Jaki się ma łapska jak Hiv - to jedynie słusznym wyborem jest balon.
Na esce nie grałem, na DS2 gra sie beznadziejnie (zle zrobione gałki analogowe), wiec pozostał mi tylko balon
Moim zdaniem to tylko kwestia przyzwyczajenia jaki pad.
poczatki mialem na balonie jest ok

ale teraz przyzwyczailem sie juz do eski i mysle ze jest lepsza
Oczywiscie DS2 odpada nie gralem i nigdy nie chce na nim grac :!: :!: :!: :!:
Moim zdaniem to tylko kwestia przyzwyczajenia jaki pad.
poczatki mialem na balonie jest ok

ale teraz przyzwyczailem sie juz do eski i mysle ze jest lepsza
Oczywiscie DS2 odpada nie gralem i nigdy nie chce na nim grac :!: :!: :!: :!:
masz racje ale jakbys na DS2 4 lata gral to tez bys go na innego nie zamienil spróbuj sobie na DS2 zagrac i napisz co o nim myslisz

:!:
Na Esce zacząłęm z Ixem i z Eską skończe;)
Nic dodać nic ująć

Balon jakoś mi nie leży...
eSka 4ever

Ja grywam tylko i wylacznie na balonie [we wszystko:)]
Eska jest super malutkai i wygodna
tylko nieraz mnie w(pipi)iaja bialy i czarny
ESKA-RULEZ
Przemski
3 02 2004, 16:01
Moim zdaniem najlepszy jest standartowy pad MS ze względu na prawie perfekcyjne wykonanie drążków analogowych co zapewnia dużą dokładność celowania. Na drugim miejscu oryginalny pad w wersji S, również za precyzję i jakość wykonania. Na trzecim BigBen Controller XS.
Dodam jeszcze tyle że grając w HALO można bardzo szybko doprowadzić do zużycia wielu elementów w kontrolerach kiepskiej jakości.
I na koniec pytanie:
Czy ktoś grał w HALO na kontrolerze "FPS MASTER"?
Goldi69-PL-
10 02 2004, 01:25
Od 3 dni gam S'ka, poczatki sa trudne, ale juz sie przyzwyczailem i jest faktycznie lepiej (lepiej wyczuwalne galki).
Jeszcze mi sie wala przyciski (ustawinie z Tacki <BALONA> mi bardziej pasowalo)
Goldi69-PL-
10 02 2004, 20:43
A i co do gry DaX'a DualShock'iem na turnieju to nie wiem czy ktos widzial ale DaX ma DS po lekki tuningu (galki ma wymienione na te z balona

)
Gralem tym padem kilka razy i jest calkiem niezly (jeszcze troche bardziej czuly od S'ki)
W zasadzie bez różnicy. Chociaż moi kumple ubóstwiają balona
Anonymous
26 02 2004, 19:32
Moim zdaniem na eSce sie gra bardzo dobze, ma sie wszystkie przyciski pod kciukiem. Natomiast na balonie mozna sie pogubic.
Na turnieju w Opolu gralem na eSce
Całkowita racja - na balonie nieraz zdarzało mi się "nie trafiać w przyciski", ale teraz mam eSke i już jest w porządku
Całkowita racja - na balonie nieraz zdarzało mi się \"nie trafiać w przyciski\", ale teraz mam eSke i już jest w porządku

Ja nie mam problemow z nietrafianiem w odpowiednie przyciski na balonie

. Za to na eSce zdazalo mi sie juz pare razy wcisnac pare na raz

.
Mam już eSke, i musze powiedzieć że jednak wole grać na balonie, jest wygodniejszy i jak dla mnie, ma bardziej precyzyjne gałki

.Nie mogę się jakoś przyzwyczaić do eSki :x , szczególnie ten Back jest w beznadziejnym miejscu, żeby zobaczyć wynik musze się zatrzymać
SiN[PL]
27 02 2004, 14:16
Ja od niedawna zaczelem grac na klawiaturze i myszce, polecam, Naprawde duzo latwiej mi sie gra
Zabraniam quotowania, cytatowania i odpowiadania smiesznym lub obrazajacym textem
LAUGHING OUT LOUD! SRALO! (-:
Od zabraniania tu sa inne osoby
Stajesz sie juz z ta klawa i myszka nudny dude... -_-
Siwy: to mozesz mi ja sprezentowac

Niedlugo [w maju

] mam urodziny, swietny prezent by to byl

.
Siwy: to mozesz mi ja sprezentowac

Niedlugo [w maju

] mam urodziny, swietny prezent by to byl

.
Niestety Raptor :roll: , powoli przekonuje się do eSki, i uczę się na niej grać

, wiec chyba sam sobie będziesz musiał kupić :roll: :oops:
Mam już eSke, i musze powiedzieć że jednak wole grać na balonie, jest wygodniejszy i jak dla mnie, ma bardziej precyzyjne gałki

.Nie mogę się jakoś przyzwyczaić do eSki :x , szczególnie ten Back jest w beznadziejnym miejscu, żeby zobaczyć wynik musze się zatrzymać

Siwy przyzwycaisz sie ja tez tak mialem na poczatku , pozniej bedziesz sie cieszyl ze grasz S-ka
Niestety Raptor :roll: , powoli przekonuje się do eSki, i uczę się na niej grać

, wiec chyba sam sobie będziesz musiał kupić :roll: :oops:
Trudno

Mam nadzieje, ze Juan mi jakas za rozsadna cene znajdzie na gieldzie

.
marshall
2 03 2004, 00:14
Ja wczoraj dorwalem "ESKE" w przeliczeniu za 40 zl. ktos oddal i byla bez pudelka ale stan nowka

(glupi ma szczescie) i wlasnie sie przyzwyczajam grac na niej i coraz lepiej idzie ale to jeszcze nie to jak wysluzony balon

Siwy mam to samo jak chce zobaczyc wyniki to musze stanac
Ja wczoraj dorwalem \"ESKE\" w przeliczeniu za 40 zl. ktos oddal i byla bez pudelka ale stan nowka

(glupi ma szczescie) i wlasnie sie przyzwyczajam grac na niej i coraz lepiej idzie ale to jeszcze nie to jak wysluzony balon

Siwy mam to samo jak chce zobaczyc wyniki to musze stanac

No dlatego dzisiaj na swoim hoscie wygrales 1v1 ze mna 25:23 [mialem ping 110-120 + lagi spowodowane przez PC siostry

]. Anywayz to bylo GG

. Nic tylko pozosdroscic okazji, ktora dorwales

Juan jakies "ESKI" za 70zl znajda sie u was?

.
Juan jakies \"ESKI\" za 70zl znajda sie u was?

.
Sure tylko kabel troche odpada i jest bez wibracji, a zapomnialem powiedziec ze nie ma Analogow

Moze byc ????
Tylko nowy sprzet jezeli chodzi o akcesoria
Podsumowujac ten temat musza stwierdzic jedna bardzo istotna rzecz. Oczywiscie ktos moze powiedziec, ze rodzaj pada (S/big pad) jest niewazny - licza sie tylko umiejetnosci, ale...
90% prosow uzywa eSki, to mowi samo za siebie - end of story
90% prosow uzywa eSki, to mowi samo za siebie - end of story

Bo pad sie wyrabia z czasem, a balonow juz dostac nie mozna normalnie

The Real End of Story

. Jak uzbieram wystarczajaco kasy to moze, moze kupie sobie XS... mam tyle roznych wydatkow zaplanowanych, a kasy brak damn
Od samego poczatku grałem na balonie i już tak zostanie... nawet nie chcę próbować na Sce, po prostu przyzwyczaiłem się już do krówki.
Od samego poczatku grałem na balonie i już tak zostanie... nawet nie chcę próbować na Sce, po prostu przyzwyczaiłem się już do krówki.
Predzej czy pozniej bedziesz zmuszony do grania na S-ce , przeciez pady sie psuja , galkai sie wyrabiaja itd .
Chyba ze bardzo sznaujesz swojego pada i jest niezniszczalny
Prawda... ale gdybym miał kupować nowego pada to kupiłbym balonika (ze względu na przyzwyczajenie). Gdybym chciał zacząć grać na Sce musiałbym oswoić się z tym padem, a na to nie ma czasu w GILDII :wink:
Prawda... ale gdybym miał kupować nowego pada to kupiłbym balonika (ze względu na przyzwyczajenie)
Tylko ze juz BALONOW nie ma , jezli bedziesz chcial kupic nowego pada to pozostaje Ci tylko S-ka.
Tylko ze juz BALONOW nie ma
Nieprawda, w Berlinie np spokojnie kupisz balona (nowke), wiec Juan nie wciskaj nam tu kitu :x
Prawda... ale gdybym miał kupować nowego pada to kupiłbym balonika (ze względu na przyzwyczajenie)
Tylko ze juz BALONOW nie ma , jezli bedziesz chcial kupic nowego pada to pozostaje Ci tylko S-ka
Przekonałem się już o tym :wink: Ale zawsze się coś na Allegro trafi... jak narazie jednak to się nie zanosi żeby krówka zdechła, gdy pusci dym to bede myslał co zrobić

. Zresztą mam 4 pady to... (jakby sie cos zepsuło to wybór jest...).
Tylko ze juz BALONOW nie ma
Nieprawda, w Berlinie np spokojnie kupisz balona (nowke), wiec Juan nie wciskaj nam tu kitu :x
Ale mieszkamy w Polsce a nie w Niemczech , pokaz mi sklep w ktorym bede mial nowke BALONA ORG w opakowaniu :oops: , a w Berlinie to tez pewnie pozostalosci sa :x
marshall
2 03 2004, 16:52
U mnie tez nie ma juz w sprzedazy balonow a kraj raczej cywilizowany,w Berlinie tez bankowo ostatki leza na polach przeciez tego pada juz nie produkuja wiec kiedys sie skaczy i co pozniej??? Tylko Aukcje...
Wiec Fil nie wciskaj kitu
http://www.swiat-gier.com/detal/detal.htm a jednak jest

.
Juan, marshall, nie wciskajcie kitu
http://www.swiat-gier.com/detal/detal.htm a jednak jest

.
Juan, marshall, nie wciskajcie kitu

Hehe Siwy ta strona wiesz kiedy byla akualizowana ostatnio

nie pamietam. Jest teraz w przebudowie i moze dlatego tam to jeszcze jest .
Uwierz mi oni nie maja balonow

nigdzie juz chyba nie ma, jedynie jakies pozostalosci...
Siwy to sa wszystko warszawskie FIRMY i znam je dobrze wiec wiem co mowie , mowie jak znajdziesz ORg BALONA jeszcze w pudelku to bedzie FART na MAXa jak taki jestes pewny ze sa to zadzwon do nich !!!!

moze chcesz sie zalozyc ze nie maja ????
moze chcesz sie zalozyc ze nie maja ????

To już na priva... :wink:
Eska jest 100 razy lepsza od balona.
Eska jest 100 razy lepsza od balona.
Oj Boczek, Boczek... nie przesadzaj :wink: Przecież też kiedyś grałeś na krowie to wiesz... gdybyś w zestawie nie miał Ski tylko balona to...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.