Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Wyscigi - pytaj i odpowiadaj
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
_GrZyBo_
Dokladnie. Chodzilo o Wolfsburg. Dawaj nastepne.
Pavlus
Ranking:

1. Jakuza - 8 pts
2. INsejn - 6 pts
3. QIREX_RD - 3 pts
4. Kubaa__ - 2 pts
5. Sojer
_GrZyBo_ -1 pts

Nastepny ranking 27.02.2004
Kubaa__
Konstruktorem jakiego auta jest firma AM General ??
Kubaa__
Dokładnie (to było łatwe laugh.gif ) - zadawaj (fuksiarzu ty :wink: ).
Kubaa__
Ferrari F50/Lamborghini Diablo (strzelam laugh.gif ).
Goju
Ferrari F50/Lamborghini Diablo (strzelam  laugh.gif ).

Lamborghini Diablo LM icon_twisted.gif sam sie jaralem:p ale to chodzi o 3, w 2 niepamietam :wink:
Jakuza
Listy samochodów w GT4 nie widziałem ale będe strzelał . Czy chodzi tutaj o De Tomaso lub Ferrari bardziej skłaniając się ku pierwszemu
nWo
O ile pamietam De Tomaso nie znalazł sie na Liście samochodów bonusowych w GT 2 natomiast Ferrari było zastąpiono przez Tommy Kaira - firma któa robi bliźniaczo podobne furki. Cos jak RUF i Porshe - jednak to nie to samo.

zalozylem topic o GT 4 i tam jest lista 778 modeli biggrin.gif Wystarzczy juz tylko spojrzeć i natychmiast wam sie przypomni WIELKI NIEOBECNY z GT 2
INsejn
Strzelam bo nie gralem w GT2, moze chodzi o Bugatti?
Kubaa__
Też strzelam (jak tam będę strzalać w każdym model z osobna to sobie nieźle postów nabije laugh.gif ).
Maserati 3200GT
nWo
hehe kolejna podpowiedz.

Było nawet jego FOTO z gry pokazujące go w calej krasie w internecie i w któryms magazynie o konsolach.
Jakuza
Doszłem do wniosku że to musi być Mercedes CLK GTR , do którego wykupioną licencję miało EA via NFS 3&4...
nWo

jednak w grze nigdy sie nie ukazał
Jakuza
Jak się nazywa produkowany przez Subaru model w wersji Pick-up question.gif
nWo
Subaru Baja HM-01
Jakuza
dobrze zadawaj pytanko
nWo
Ok jakiś banał

coto za trasa smile.gif ??

ktos tu zarobi łatwego punkta
Goju
Pikes Pike z GT2
nWo
zadawaj pytanie
Goju
Banalne: Jaki jest najszybszy, seryjnie produkowany MOTOCYKL question.gif
Jakuza
Czyżby -> Suzuki GSX 1300 R Hayabusa
nWo
Teraz chyba jakies kawasaki --> chyba Ninja ZX 12R

INsejn
Najszybszy to podobno zrobiony przez chyba Chryslera (Tomahawk) ale nie jestem pewien czy juz jest seryjnie produkowany.

A ze scigaczy to rzeczywiscie Ninja tyle, ze dodatkowo z RamAir (moc do 190 km).
nWo
jednak jedyny problem z tym tomahawkiem polega na tym ze nikt chyba nie wsiadl zmierzyc do ilu te 500 koni mechanicznych jest w stanie sie rozpędzic. smile.gif faktycznie to cacko pojedzie wicej niz 320 kmh ale jego prędkosc maxymalna jak narazie jest teoretyczna smile.gif - chyba
Goju
Czyżby -> Suzuki GSX 1300 R Hayabusa

Racja, o tego smoka mi chodzilo:> , ponad 300km/h mozeleciec O_O

INsejn, Tomahawk nie jest produkowany seryjnie:*
A co do niego (Tomahawka) to ciekawe czemu nie sprawdza jego osiagow na hamowni :wink:
Kubaa__
Suzuki GSX 1300 R Hayabusa, na pewno nie jest naszybszym produkowanym seryjnie motocyklem (co do najszybszego to nie jestem pewien, ale Hayabusa to na 100% nie jest), ale nevermind - nie ingeruje w wasze pytania :wink: .
nWo
ja wiem tylko tyle ze Kawasaki ZX13 r ale maja one tera ograniczenie do 300 ale jak zdejmiesz zx wygrywa i ma 320 bez lusterek:P
Kubaa__
Sprawdziłem - na początku miałeś racje - jedynym motorem, który jest szybszy (prawdopodobnie, bo troche poszperałem po stronach i jednak na 100% pewien nie jestem, która maszyna jest liderem w kwestii prędkości, na jednej pisze, że Kawasaki na drugiej że Suzuki) od Hayabusy jest Kawasaki ZX-12R.
Jakuza
Suzuki GSX 1300R Hayabusa wyciąga 306 km/h , a po lekkim tuningu ( wymontowanie lusterek i pewnych komponentów może śmigać 330 km/h )

Kawasaki Ninja ZX 12 R wyciąga tylko albo aż 298 km/h...

...co do pytania , z jakiego samochodu pochodzi ten reflektor question.gif

Kubaa__
Honda Accord (??)

Co do prędkości wyciągane przez te motory to spotkałem się z różnymi danymi - już sam nie wiem który i ile, ale jedno jest pewne - są to dwie bezapelacyjnie najszybsze maszyny świata (produkowane seryjnie) :wink: .
nWo
subaru legacy - nie znam sie na motorach sikam na nie:)
Kubaa__
No racja - to Subaru.... heh.... :? .
Jakuza
Dobrze QIREX_RD zadawaj pytanko...
nWo
Pytanie z pogranicza konkursów obrazkowych PSX EXTREME HARD CORE

roszyfruj co jest na obrazku - jaki to samochód model marka) i w jakim rajdzie brał udział

czas 5 dni icon_twisted.gif do piątku -> pytanie zostanie odwołane jezeli nikt nie udzieli odpowiedzi icon_twisted.gif

Goju
Peugeot 205 ten z tej najmocniejszej klasy, chyba B.

Jeszzce raz spogladnolem i nawet na drzwiach 205 widac laugh.gif
Sojer
A nie jest to Toyota Corolla ? ;p
nWo
Peugeot 205 ten z tej najmocniejszej klasy, chyba B. 

Jeszzce raz spogladnolem i nawet na drzwiach 205 widac laugh.gif

Faktycznie jest to Peugeot 205 - ale nie został on zbudowany w specyfikacji Grupy B. Jego przezaczenie było zupełnie inne biggrin.gif

a na dzwiach to poprostu numer startowy gdyż 205 debiutował w tym rajdzie ;p - no i po raz kolejny sie wygadałem
Goju
Wydaje mi sie ze pytanie podchwytliwe i chodzi o Rajd Paryz-Dakar :wink:

A dokladnie pytales o ten model

nWo
Tak to wlasnie wersja Paris Dakar cool.gif

Jest ona dłuższa od t16 i ma silnik umieszczony z przodu a nie centralnie.

zadawaj pytanko
Goju
Jaki Mercedes, po premierze, wzbudzil duze kontrowersje w swiadku motoryzacyjnym. Szyderczo o nim mowiono ze "jest tylko mercedesem z przodu".
Ta podpowiedz powinna dac komus latwego poit'a icon_twisted.gif
nWo
Szyderczy Mercedes Benz C 111

Brzydal icon_evil.gif
Goju
NIE laugh.gif

Ten cytat jest doskonalom podpowiedzia icon_twisted.gif
Jakuza
Czy chodzi tu o A-Klasę question.gif
nWo
biggrin.gif sam siebie nabralem uwazam ze mercedesy to nr.1 na świecie i z glowy wziolem to brzydkie kaczątko. hmm no cóz jezeli to nie ochydne C 111 to wypada strzelić (ehh strzelam w mercedesa - nie do pomyślenia smile.gif

może Maybach koncernu Daimler Chrysler
Goju
Szyderczo o nim mowiono ze "jest tylko mercedesem z przodu".

To nie chodzi o A-klase;]

Przeca Maybach jest przeyebany z wygladu;]

Widze problemy;] A chodzi o model Mesia a nie koncernu:>

I jeszcze jedna podpowiedz: to auto wcale nie jest brzydkie :!:
nWo
moze Vision SLR
Goju
moze Vision SLR

Nie;p

Zapewniam ze sami bysmy go chcieli, ale tak onim mowiono jak wyszedl;[
Starajcie sie icon_twisted.gif

...myslalem ze daje wam latwe pkt...
nWo
ostatnia mozliwosc po C 111 jaka przychodzi mi do głowy to Okularnik czyli klasa E
Jakuza
Mercedes Vaneo question.gif
Goju
NIE ;[
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.