Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Wyscigi - pytaj i odpowiadaj
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
nWo
[b]Lada Calina
Jakuza
Nie...inny model...mniejszy

Podpowiedź : Jest taka rzeka w Rosji...

męczycie się jak z tą nieszczęsną Cizetą kiedyś - a to auto to taki banał
INsejn
Moze Lada Oka ?
Wlasnie mam katalog przed soba i rzeczywiscie bardzo podobna i to musi byc to smile.gif
Jakuza
Moze Lada Oka ?
Wlasnie mam katalog przed soba i rzeczywiscie bardzo podobna i to musi byc to smile.gif

wreście...dawaj pytanko biggrin.gif
INsejn
Jaki model Mitsubishi zostal zastapiony przez GTO ?
szczurek
ee cholercia, chyba GT3000 , i think.
Nie pamietam teraz calej nazwy confused.gif
nWo
[b]Eclipse.
Jakuza
3000GT to jest nazwa auta na rynek europejski ( w Japonii GTO ) , ale nie o to chodzi...

...wracając do pytania wydaje mi się , że zakończono produkcję GTO bez żadnego następcy . Po prostu wspaniała seria tych aut upadła...
INsejn
Uppss chyba zle sformulowalem pytanie smile.gif Jeszcze cos ze skladnia w nim nie tak tongue.gif
Chodzi oczywiscie o to jaki byl model Mitsubishi przed GTO. smile.gif GTO zastapil Mitsubishi ... (i tu nazwa modelu) GTO jest nastepca Mitsubishi...(no wlasnie jakiego modelu)
nWo
[b]no to szczelam ze to bylo FTO
INsejn
Nie to nie bylo FTO smile.gif Zobaczcie od kiedy byl produkowany GTO.
Jakuza
GTO zastąpił Mitsubishi Starion
INsejn
Dobrze.
Jakuza
Co to za auto question.gif

Red_
wracam wink.gif to jest laraki fulgura smile.gif
Jakuza
wracam wink.gif to jest laraki fulgura smile.gif

Powrót i odrazu dobra odpowiedź - dawaj pytanko
Red_
ok smile.gif to daje pytanko smile.gif co to za auto?? smile.gif

sentinel
Saturn Curve zaprezentowany w kwietniu tego roku na show w NY. silnik 2.2 litra, 5 biegowa przekładnia (manualna), napęd FR, 215 koni. zieeew... ;-) naprawdę dziwę się, że do tej pory nie padła odpowiedź...
L0SER
Jak jestes taki wygadany, to odpowiedz na moje pytanie o nawigacje satelitarna:)
Bo do tej pory nikt sie nie skusil:)
Kekeke!
Red_
Saturn Curve

dobrze smile.gif dawaj pytanie smile.gif
nWo
Wydaje sie Wam, ze jestescie kozakami?
Wiec odpowiedzcie na to!
Jaki samochod mial jako pierwszy nawigacje satelitarna (podac marke, model, rok i miesiac wprowadzenia systemu do sprzedazy!)

OFF KONKURS smile.gif
Marka = Mercedes
Model = Sklase = w 140
rok wprowadzenia do sprzedaży = 1991-1998
sentinel
w sumie to nie wiem, czy nie byłoby lepiej gdybym ograniczył się tylko do przeglądania topicu, ale może na próbę coś extremalnie... łatwego :-). oto, zaprezentowany niedawno przez Porsche najnowszy model Boxtera.

pytanie brzmi: jakie, unikatowe (na skalę światową) rozwiązanie - związane z bezpieczeństwem - wprowadzono w tym roadsterze?
Red_
jest to system poduszek chroniacych glowe, zamontowanych w drzwiach wink.gif
sentinel
true. prawda, że prościutkie? strzelaj. :-)

ps: sory za lagi - nawał pracy powoduje, że nieczęsto mam okazję/możliwość zajrzeć na forum.
L0SER
Tia...
Ale na moje pytanie nie udzieliliscie poprawnej odpowiedzi:)
TA_DA!
sentinel
może dlatego, że "troszkę" nieprecyzjne?

jakiego typu system GPS masz na myśli? typowy in-car czy coś bardziej customizowalnego? pytasz o pojazd "cywilny" czy starujący w rajdach i innych imprezach? chodzi o pierwsze auto z GPSem produkowane seryjnie, czy jakiś concept car lub pojazd przygotowany na potrzeby prezentacji/targów?
L0SER
Pytam o pierwszy pojazd z nawigacja montowana w fabryce (zeby ulatwic poszukiwania dodam, ze byl to "zwykly" pojazd na ulice, choc technicznie mimo wszystko byl malo zwykly:)
Jakuza
Red dawaj pytanko bo się zastój w temacie zrobił confused.gif
Red_
ok juz daje wink.gif

co to za auto ??? smile.gif

sentinel
ue, no ale bez modeli z bburago. :-P
real foto poproszę. :-)
nWo
podpisuje sie pod tą prośbą

[b]

Obecny ranking:

1. Jakuza 50 pts
2. Red_ 48 pts
3. QIREX_RD 37 pts
4. INsejn 25 pts
5. TaKeShiX 7 pts
6. Mac1602 5 pts
7. Goju 4 pts
-. Beliaal 4 pts
8. Kubaa__ 3 pts
7. Pavlus 2 pts
8. Sojer 1 pts
-. Grzybo 1 pts
-._GrZyBo_1 pts
-. asterix 1 pts
-. Luis de Souza Deco 1 pts
-. zabiłem SUPERMANA 1 pts
-. Desser 1 pts
_. Pablo_el 1 pts
-. Sentinel 1 pts

Na liście witamy Sentinela. Za pytanie Losera nie przyznajemy punkta. Nie jest to złośliwość lecz ścisłe trzymanie sie regulaminu !
następny ranking 08.10.2004
Red_
w sumie to uwagi nie zwrocilem wink.gif juz daje nowe smile.gif
L0SER
"Na liście witamy Sentinela. Za pytanie Losera nie przyznajemy punkta. Nie jest to złośliwość lecz ścisłe trzymanie sie regulaminu !
następny ranking 08.10.2004"

To nie:)
Obejdzie sie!
Wiecej o nic nie zapytam:)
W jesli wplyna na mnie zle moce, to zablokuje Wam ten temat;)
Kekeke!
nWo
[b]TVR Griffith ??
sentinel
[quote][b]Na liście witamy Sentinela.
taa, żebym ja tylko miał czas się poudzielać. :-)

btw - Looser, nie masz czasem na myśli "bondowskiego" DB5?
Red_
[quote][b]TVR Griffith ??

auto jest brytyjskie ale to nie tvr wink.gif w porownaniu z tym autem, pozostale modele tego producenta wygladaja archaicznie smile.gif
sentinel

no, teraz to to wygląda jak Fighter, bo ten model nie dość, że kiepskawy (zwróć uwagę na maskę modelu i oryginału) to jeszcze ujęcie było dziwne (choć linia nadwozia jest tak charakterystyczna, że teoretycznie niesposób się pomylić).

w porownaniu z tym autem, pozostale modele tego producenta wygladaja archaicznie :)

kurczę... przyznam, iż przeczytaniu tego chwilowe wątpliwości mnie naszyły, bo przykładowo taka 404-ka wygląda niemal jak pojazd międzyplanetarny (szczególnie jeśli wziąć pod uwagę, iż to konstrukcja z lat pięćdziesiątych). :-P

werdykt: Project Fighter od Bristola. nie jestem tylko pewien czy to model z '01, czy wcześnejszy concept (na ujęciu z boku tego nie widać :-P).
INsejn
werdykt: Project Fighter od Bristola. nie jestem tylko pewien czy to model z '01, czy wcześnejszy concept (na ujęciu z boku tego nie widać :-P).

2001, dawaj pytanie smile.gif
nWo
no jaaa RESPEKT !! ja juz nie mam siły szukać fotosów w necie :cry: arrow.gif vide mój wynik na liście dlatego bede czekał na bardziej przystępne pytanka wink.gif

a tak off topic to zadałem to samo pytane co Jakuza kiedys dla nas zabił ćwieka Cizettą morodore tyle ze ograniczyłem sie do wyglądu samochodu pomijając jego wnętrze icon_twisted.gif
Red_
Sentinel zadaje pytanie wink.gif
sentinel
[quote][b]no jaaa RESPEKT !! ja juz nie mam siły szukać fotosów w necie
ja tym bardziej. :-) po prostu miałem swego czasu przyjemność własnoręcznie wykonać model Fightera - ja stary modelarzem jestem. ;-)

od razu wrzucam pytanie (sory za lagi - 3 dniowy wyjazd służbowy...) - jak zwykle tendencyjne: oficjalnie potwierdzono już, iż na pole wyścigów Formuły 1 wkracza zupełnie nowy, rosyjski team. Podaj jego nazwę, siedzibę (wystarczy miejscowość) oraz grand prix, w którym ma zamiar zadebiutować.
Red_
Midland F1, debiut planowany w GP Australii, a siedziba pod Londynem smile.gif
sentinel
zgadza się tylko 1/3. następny. :-P
Jakuza
Midland F1 , wyspa Guernsey , GP Australii 2k6
sentinel
zgadza się już w 2/3. next. :-P
Jakuza
Planowany start na GP Japonii w 2006 smile.gif
sentinel
błądzicie, koledzy, błądzicie... ;-)
proponuję jeszcze raz, dokładnie, przeczytać pytanie. :-)
nWo
[b]
nazwa arrow.gif Midland F1,
siedziba arrow.gif pewnie koło Silverstone,
planowany start arrow.gif GP Australii 2k6
sentinel
heh, wszyscy jesteście tak blisko, że aż nie mam sumienia po raz kolejny pisać, iż odpowiedź jest niekonkretna... mały hint zatem -> miejscowość. nie w poblizu jakiego obiektu/miasta. konkretnie, z "imienia". wiem, że wiecie. ;-)
nWo
hmm co do miejsca do zespół ma miec swoją główną siedzibę w Wielkiej Brytanii a Samochody dla zespołu będą budowane przez znanego producenta z Włoch, Dallarę arrow.gif nic wiecej nie znalałem i szczerze tego żałuje, prosze wiec o rozgrzeszenie i obiecuje poprawe :roll:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.