Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Wyscigi - pytaj i odpowiadaj
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
konstant
No wlasnie k*rwa nie jarze, ty zadawales pytanie Superman odpowiedzial wiec teraz jego kolej
SPIDNEY
No wlasnie k*rwa nie jarze, ty zadawales pytanie Superman odpowiedzial wiec teraz jego kolej

I o to chodzi! Koles moglby tu czesciej zagladac, bo panuje tu stagnacja.
Pablo_el
proponuje wprowadzic poprawke do regulaminu.

Jezeli w ciagu 24 godzin osoba ktora poprawnie opdpowiedziala na pytanie nie zada nastepnego to jej przywilej przepada i przechodzi na osobe ktora pytala. Czas liczony jest od potwierdzenia prawidlowosci odpowiedzi smile.gif
zabiłem SUPERMANA
nie ! Pablo zadawaj pytanie bo to twoja kolej jakis SPIDNEY wskoczyl w kolejność i z tąd ten przestój

teraz pytanie zadaje Pablo
Pablo_el
pominkiem ku czyjej pamieci jest ten oto samochód ?

Zeby bylo troszke ciekawiej nieco przycieta fotka wink.gif
sentinel
juana - manuela fangio, urodzonego w 1911 roku w argentyńskim balcarce, syna włoskiego imigranta... zresztą, wątpię by ktoś nie kojarzył. :-) a fotę to faktycznie tak przyciąłeś, że nikt auta nie rozpozna... tia... ;-)
zabiłem SUPERMANA
HardCorowo mozna by odpwiedzieć ze to wersja Roadster :wink: laugh.gif
sentinel
...raczej, że to nie jest roadster (brak wyżłobień na końcówkach wydechu). :-)
zabiłem SUPERMANA
Tak wiem Auto na czesc tego kolesia nie bylo Roadsterem tylko Hardtopem, Roadster pokazal sie niedawno :-)
nWo
[b]Sory za obsuwe ale byłem w piekle 666eh.
Wiec obecny ranking prezentuje sie tak:

[b]Tak juz będzie bardziej czytelnie. Zrobione raz a dobrze :!:
Pablo_el
oczywiscie odpowiedz prawidlowa -> mam nadzieje ze rozruszalem troszke temat wink.gif
sentinel
tym razem coś na rozruszanie szarych komórek:
http://sentinel.neostrada.pl/pics/temp/kanapka.jpg

pytanie: podaj markę oraz model wszystkich widocznych na pierwszym planie pojazdów (sztuk pięć).
Pablo_el
powiedz tylko czy ide w dobrym kierunku wink.gif

gora
_________
1?
Ferrari F40
2?
Ferrari 355
5?
_________

dol
Jakuza
Wszystkie 5 wraków to wraki Ferrari 355
sentinel
coście się tak tych ferrari uczepili? gdzie ich tam tyle? i nie, żadnych hintów, przecież to i tak szalenie łatwe. :-)
Hela
Amerykanskie Taxi? xD
konstant

1. F355
2. F40
3. F355
4. F355
5. F355

:roll: :roll: :roll: dobrze ?

icon_twisted.gif
sentinel
a w życiu... ja nie wiem gdzie wy tyle tych ferrari widzicie, po kolorze strzelacie, czy jak... ;-)
konstant
Trudne w morde jeza :x
Jakuza
Od góry :

1.Ferrari 355
2.Ferrari F40
3.Peugeot 406 Coupe
4.Ferrari 355
5.Lamborghini Diablo
nWo
Nie moge sie uwolnić od złudzenia ze wszystkie fo wracki to Ferrari. Moge co najwyżej rozpoznać Dwa:

1. Mondial - charakterystyczne nadkole taka długa prosta linia. Ale i tak strzelam

2. Testarossa - no bez jaj całe dzwi w tych charakterystycznych płatach !

3. tego auta chyba nie rozpozna nitk bo nie wiadomo gdzie przód a gdzie tył - byś może Peugeot 406 coupe

4. F355 - duzo widac przodu i troche tyłu brakuje dzwi któe są małe w tym modelu

5. Lambo Diablo

sentinel
prawidłowa odpowiedź jeszcze nie padła. trudne? c'mon - to są tak charakterystyczne auta, iż można je po dwóch, trzech detalach rozpoznać. a gdzie jest przód a gdzie tył każdego z nich wyraźnie widać. :-)
Jakuza
prawidłowa odpowiedź jeszcze nie padła. trudne? c'mon - to są tak charakterystyczne auta, iż można je po dwóch, trzech detalach rozpoznać. a gdzie jest przód a gdzie tył każdego z nich wyraźnie widać. :-)

Woogule któryś z podanych samochodów jest prawidłowy question.gif - napisz które się zgadzają :roll:
sentinel
jeśli zacznę podawać, które pozycje się zgadzają to wygra osoba, która pierwsza trafi z ich kolejnością, a tu o wiedzę ma chodzić. powiem tylko, iż... tak - padały nazwy aut faktycznie znajdujących się na focie.
nWo
[b]Gdyby nie były zmasakrowane to tak ale ja tego auta po środku nie mam szans rozpoznac gdzie jest przód !?!
sentinel
zaraz tam zmasakrowane - ot, parę rysek na lakierze. ;-) co do środkowego auta - w jakim sportowym wozie drzwi otwierają się "pod prąd"? na pewno nie w tym :-) a skoro widać w którą stronę uchylają się drzwi, wiadomo gdzie jest przód. :-) c'mon, naprawdę takie trudne? ;-]
konstant
Hmmm auta 1,3,5 maja bardzo podobne felgi
piroko
Ferrari 348TB
Ferrari Testarossa /TB512 (raczej to drugie, ale za malo widac by stwierdzic)
chyba tez 348TB /edit - nie zdecydowanie, nie. jeszcze pomysle/ edit#2 - ferrari 512BB
Ferrari F355
lambo Diablo
sentinel
niestety, pudło. to naprawdę nie jest trudne, osobiście zastanawiałem się tylko nad jednym modelem.
nWo
[b]Moznastrzelac i strzelac, zadaj inne pytanie. Ale nie dawaj odpowiedzi na te icon_twisted.gif
sentinel
hmm... ok, jeśli ktoś jeszcze poprze pomysł z nowym pytaniem - zadam inne. ale naprawdę byliście już tak blisko... :-]
konstant
Zara panie chwila ja se szyle jeszcze raz :wink:

1 F355
2 348TB
3 512 TB
4 F355
5 Diablo
sentinel
niestety... :-)
konstant
No to wpisuje sie pod zmiana pytania :oops:
Red_
moim zdaniem od gory:

1. ferrari 348
2. ferrari testarossa
3. ferrari 348
4. ferrari 355
5. ferrari 348
sentinel
hmm... pełne nazwy poproszę (porsche 911, ferrari 355), bo może się zamęt później zrobić. :-)
nWo
[b]odgadniecie środkowego akuta nr.3 to prawdziwa loteria :cry:
sentinel
kurcze no, krążycie wokół tematu, pojawiają się prawidowe typy, itp. ale kompletna odpowiedź jeszcze nie padła. dla ułatwienia podam, iż na zdjęciu widoczne są trzy (słownie: 3) modele aut.
Jakuza
1. Ferrari 355
2. Ferrari Testarossa
3. Ferrari Testarossa
4. Ferrari 355
5. Lamborghini Diablo
Red_
ja obstaje przy swoim wink.gif
sentinel
póki co żadna z odpowiedzi nie jest prawidłowa. ciekawe czy uda się komuś jeszcze w tym roku. ;-)
nWo
[b]swoją drogą to pokazesz nam potem zdjecie tych furek przed kasacją smile.gif tak jedna na drugiej smile.gif zeby udowodnic ze sie nie mylimy hehehehehehehe
lolo99
To są Corvette`y 1995 Coupe albo 1996 Grand Sport, chyba... :wink:
sentinel
hehe, przed kasacją raczej nikt nie układa supersamochodów na sobie, ot tak dla zabawy. :-) i nie, to nie są corvetty - próbujcie dalej, jestem jeszcze przez jakąś godzinkę, później spadam na sylwestrową imprezę. :-)
lolo99
No chyba że Mustangi, GT Coupe naprzykład?
sentinel
niestety, mustanga tam żadnego nie uświadczysz. ostatni hint - wszystkie auta są zółte. hehe... :-) wszystkie są produkcji włoskiej. myślcie, tymczasem ja spadam na największą sylwestrową imprezę w kraju - wy też bawcie się dobrze i szczęśliwego nowego. rozwiązanie zagadki już za rok. ;-)
INsejn
1. F355
2. F. Testarossa
3. F355
4. F512 TR
5. F355

Chyba, ze to tak jest biggrin.gif :
1. Diablo
2. F. Testarossa
3. Diablo
4. F355
5. Diablo

Dobra juz wiem:
1. Maserati 3200GT
2. Ferrari F40 (choc dla mnie to Testarossa smile.gif )
3. Maserati 3200GT
4. Ferrari 355
5. Maserati 3200GT
konstant
No co jest Sentinel? Jeszcze kac :wink:
sentinel
witam w nowym roku. moja impreza sylwestrowa zakończyła się niecałe cztery godziny temu, więc na kaca jeszcze sobie poczekam... ;-)

INsejn - i co ja mam ci powiedzieć... blisko, ale to wciąż nie to. zakombinuj nieco inaczej, przypomnij sobie wygląd jednego z wymienionych modeli - on tu nie pasuje.

o ja pieprzę, moja głowa... zaczyna się... Oo`
Red_
na 100% sa tu 3 ferrari 348 i jeden 355 ale drugiego od gory pewien nie jestem ale mysle ze to f40

w sumie znalazlem w necie ze to niby sa 3 maserati, ferrari f40 no i 355 ale wezcie i sobie obejrzyjcie te 3 co maja byc te same! przeciez to sa ferrari 348
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.