Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Wyscigi - pytaj i odpowiadaj
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
INsejn
To rzeczywiscie zdjecie z przodem byloby za latwe biggrin.gif

PS. Sentinel zapomniales podac pelnej odpowiedzi, ze to Renault Alpina A310GT a nie sama Alpina biggrin.gif Ciekawe czy Jakuza uzna twoja odpowiedz tongue.gif
sentinel
a pfff tam, uzna czy nie - to pytanie i tak wykończyło mnie psychicznie. :-P w ramach kuracji odstresowującej idę pograć w najnowszą część najlepszego racera ever. :-)
Jakuza
kurde, przecież to alpina. ale daj spokój z takim zdjęciem - w tym ujęciu co drugie coupe z lat 80-tych wydaje się podobne. :-P ale ta klamka i linia drzwi - jak mogłem od razu nie poznać. Oo` za nadto mnie te nadkola zmyliły, bo takie - za przeproszeniem - chamskie, to miala tylko a310gt.

Na koncu napomknął coś o tym modelu...ale niewiem czy podawał ten model czy było to do czegoś porównianie tongue.gif więc...

PS. Sentinel zapomniales podac pelnej odpowiedzi, ze to Renault Alpina A310GT a nie sama Alpina  Ciekawe czy Jakuza uzna twoja odpowiedz

...dobrą prawie-pełną odpowiedź dał INsejn ( bo nie GT tylko V6 ) , zadawaj smile.gif

Wspomnień czas :
Pamiętam jak do ciotki do Zakopca jeździłem na wakacje w połowie lat 90 , to u gostka 3 działki dalej stało właśnie takie granatowe Renault Alpina A310 V6 i czerwone Renault 5 Turbo icon_twisted.gif
sentinel
Na koncu napomknął coś o tym modelu...ale niewiem czy podawał ten model czy było to do czegoś porównianie :P więc...

nie, skąd - tak sobie tylko pod nosem mamrotałem prawidłową odpowiedź... ;-)

...dobrą prawie-pełną odpowiedź dał INsejn ( bo nie GT tylko V6 ) , zadawaj :)

ja tam jakoś szczególnie upierać się nie zamierzam, ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że to jednak gt a nie v6. polecam zwrócić uwagę na kształt nadkoli: renault alpine a310 v6 '76, renault alpine a310 v6 '83, renault alpine a310 gt '83.
Jakuza
Na stronce kluby Alpiny znajduje się owe zdjęcie ( galerie -> Alpine -> Renault Alpine A310 V6 )

Edit : Faktycznie możliwe , że to GT tongue.gif
INsejn
No to Sentinel dawaj pytanko, bo sie juz ludzie niecierpliwia smile.gif
sentinel
jak? co? kto? ja...? a, no dobra - w takim razie coś dla odprężenia: co to to jest i gdzie można było takim ostatnio polatać? :-)
Danilo1972
Nie jestem pewny ale wygląda to jak Ferrari, którym ścigali się M. Schumacher i S. Loeb.
nWo
Nie to Buggy ROC i bylo wykorzstane juz o wiele wczesniej w Wyscigu Race of Chapions w chyba 1999 roku
pioro2k4
Jest to na pewno tzw. ROC car :roll:
sentinel
przypomnę dwa najistotniejsze fragmenty pytania: co to to, oraz kiedy ostatnio.

kwestia formalna - nie wiem czy to było już tu kiedyś ustalane, ale jak podchodzicie do edytowania postów z odpowiedziami? chodzi mi widoczną powyżej sytuację: załóżmy, iż odpowiedzi qirexa i pioro są prawidłowe - którą uznać za zwycięską? pioro odpowiedział o 14:02, qirex o 14:01, ale zedytował posta o 14:03. w tym wypadku uznałbym za prawidłową odpowiedź pioro, polecam więc mieć to na uwadze w przyszłości.
Jakuza
Mi się wydaje że jest to Buggy ROC i ostatnio latało wink.gif na Race of Champions 2004
pioro2k4
Pytanie brzmi gdzie można było polatać, a nie latało cool.gif
nWo
[b]pioro2k4 zadaj pytanie :!: z konkretami
pioro2k4
[quote][b]pioro2k4 zadaj pytanie :!: z konkretami

Chyba trochę się pogubiłeś.
Ja nie zadaje pytania! Powtórzyłem jedynie pytanie Sentinela, który pytał:
"co to to jest i gdzie można było takim ostatnio polatać?"
Niektórzy po prostu chyba go nie za kumali albo ja jestem jakoś niedorozwinięty biggrin.gif
nWo
[b]:mrgreen:
sentinel
heh, pojechaliście. ;-)
jakuza - punkcik i dawaj pytanie.
Jakuza
hmmm...muszę poszukać czegoś wyszykanego , więc dajcie mi z godzinkę wink.gif

No dobra mam , co to za auto ( macie 3 zdjęcia wink.gif , więc powinno być ok )

sorry , za jakoś niektórych zdjęć...
pioro2k4
Acura SLX??
Jakuza
Acura SLX??

Nie

Podpowiedź :
Auto można było kupić u Polskiego dilera ( jakiego nie powiem tongue.gif ) , ma także pewną bardzo ważną rzecz polskiej produkcji... wink.gif
Red_
jest to ozaltin gold z silnikiem z andorii smile.gif
Jakuza
jest to ozaltin gold z silnikiem z andorii smile.gif

zgadza się smile.gif zadawaj biggrin.gif

BTW = Tego pick-upa Andoria sprzedawała po 30 tys. zł O_o
sentinel
...i pomimo tego ktoś to kupił? :-P
nWo
[b]Troche sie zamotałem wprowadzaniem tabeli smile.gif

Red_
ok co to za auto ?? smile.gif

Jakuza
Heuliez Intruder
Red_
dobrze! smile.gif a w ogole to cos mi sie wydaje ze chyba to pytanie juz sie wczesniej pojawilo wink.gif
sentinel
nie, tamto dotyczyło heulieza pregunta concept (btw, dam sobie rękę uciąć, że widziałem wczoraj takiego w gt4 :->).
Jakuza
Co to za auto , kryje się pod szatańsko-wiejską wizją twórcy - imo bardzo nie udaną ( chociaż to mało powiedziane ) :

konstant
Passat question.gif
Jakuza
Passat  :?:

nie
pioro2k4
może opel calibra
Red_
ford mondeo wink.gif
Jakuza
ford mondeo wink.gif

dobrze , dawaj pytanko smile.gif
Jakuza
Coś Reda niema i nie zadaje pytania , więc żeby niebyło zastoju to zadam smile.gif

Co to za auto question.gif

Pablo_el
Rover MGF
Jakuza
Rover MGF

Dobrze dawaj pytanie biggrin.gif
Pablo_el

Marka, dokładny model, lata produkcji tej wersji nadwoziowej i moze pojemnosc tak dla odmiany wink.gif
sentinel
marka: chevrolet
model: chevelle 396 ss coupe
lata produkcji: 1965 - 1970 (ten model) lub 1964 - 1972 (wersja nadwoziowa coupe)
pojemnosc: 3.9 litra (jeśli chodzi o 396 ss, bo modele coupe miały różne silniki o różnej pojemności)

ogólem niezły totolotek, ze zdjęcia konkretnego modelu można się co najwyżej domyślać (hardtop, ss, 396 ss, 454 ss?) a reszta odpowiedzi jest od modelu całkowicie zależna. obstawiałem na zasadzie prawdopodobieństwa.
Pablo_el
błędna odpowiedz

podpowiem ze pojemnosci oczekuje w calach wink.gif

to nie totolotek - tego sprzeta byly tylko DWA modele smile.gif
INsejn
Przeciez to jest Oldsmobile 4-4-2 W30. A danych dotyczacych niego jakos nie che mi sie szukac tongue.gif Ten model na zdjeciu jest chyba z roku 1969. Chodzi moze o ten silnik: 455 V8.

Edit: A moze to jest ten model: Olds 442 Club Coupe? smile.gif I to wtedy bylby silnik 400 cali kwadratowych.

Dobra moja koncowa odpowiedz to: Olds 442 W30 z roku 1969 z silnikiem 400 ck.
Jakuza
Marka : Oldsmobile
Model : 442 W-30
Lata produkcji : 1969
Pojemność silnika : 455 V8

Edit : spóźniłem się...confused.gif
INsejn

A to nie jest 400? Bo 455 bylo w rocznikach 1970-72 bodajze.
Jakuza

A to nie jest 400? Bo 455 bylo w rocznikach 1970-72 bodajze.

Znalazłem parę wersji : 340 , 400 i 450 - na którąś musiałem postawić confused.gif
Pablo_el
zadawaj INsejn smile.gif
INsejn
To jak jestesmy przy amerykanskiej motoryzacji to leci pytanko smile.gif
Co to za muscle car ? Marka, model i wersja tego wozka.
Red_
sorry za poprzednie pytanie ale klopot z netem mialem!

a to chyba jest 1970 Pontiac GTO Judge Ram-Air smile.gif
Pablo_el
1970 Pontiac GTO Judge Ram Air III

edit
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAP...bayphotohosting

z tej fotki rownie dobrze moze to byc rocznik 1971
http://www.motorcities.com/photo/?image=ht...=04JRE422303593
INsejn
Red_ byl chyba pierwszy smile.gif
Red_
ok jak juz w temacie muscle cars to co to jest za auto ?? smile.gif

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.