Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Wyscigi - pytaj i odpowiadaj
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
INsejn
Plymouth Road Runner 1972.
Pablo_el
Plymouth Roadrunner
Red_
INsejn byl pierwszy smile.gif
Pablo_el

hej czemu ja widzialem plymoutha GTX jak dawalem swoja odp?

cos mi tu smierdzi...
INsejn

cos mi tu smierdzi...

Nic nie smierdzi smile.gif , bo zdazylem wyedytowac posta i podac poprawna odpowiedz.

A teraz moje pytanko: W jakim wozie wystepuja te "zegary":
Pablo_el

cos mi tu smierdzi...

Nic nie smierdzi smile.gif , bo zdazylem wyedytowac posta i podac poprawna odpowiedz.

ale wykorzystales buga w skryptach forum (odrazu po wyslaniu wiadomosci dajesz edit i wtedy nie dodaje info ze post edytowany nawet jesli potem ktos napisze) i nie widac ze moja odp byla pierwsza -> to mi wlasnie smierdzi. Nie umiesz sie przyznac do porazki :roll: wink.gif
Jakuza
Będe strzelał : zegary pochodzą z Lancii Delty
INsejn

cos mi tu smierdzi...

ale wykorzystales buga w skryptach forum (odrazu po wyslaniu wiadomosci dajesz edit i wtedy nie dodaje info ze post edytowany nawet jesli potem ktos napisze) i nie widac ze moja odp byla pierwsza -> to mi wlasnie smierdzi. Nie umiesz sie przyznac do porazki :roll: wink.gif

Jak poprawialem posta to na 100% pamietam, ze twojego nie bylo jeszcze. Poprawilem go 5 minut po tym jak napisalem tego wczesniejszego. Ale jak chcesz moge oddac Ci tego punkcika tongue.gif

Jakuza to nie ten woz, a myslalem ze bedziesz wiedzial smile.gif
Pablo_el
Jak poprawialem posta to na 100% pamietam, ze twojego nie bylo jeszcze. Poprawilem go 5 minut po tym jak napisalem tego wczesniejszego. Ale jak chcesz moge oddac Ci tego punkcika tongue.gif
nie chodzi o punkty (i tak sie nie licze w rywalizacji) tylko o sam fakt

a to ze sie forum krzaczy ostro ostatno to tesz fakt i chyba czas na zmiane na jakies pozadniejszy silnik wink.gif

zegary pewnie pochodza z jakiegos włocha - stawiam na Maserati Biturbo
Jakuza
Z jakiego Włocha , prawdziwego Japońca jakim jest Subaru Impreza pierwszej generacji ( na początku myślałem że to Lancia Delta )
INsejn
Z jakiego Włocha , prawdziwego Japońca jakim jest Subaru Impreza pierwszej generacji ( na początku myślałem że to Lancia Delta )

Dokladniejsza odpowiedz poprosze smile.gif Sa rozne Imprezy smile.gif
Jakuza

Dokladniejsza odpowiedz poprosze smile.gif Sa rozne Imprezy smile.gif

Och , jak już mamy się rozdrabniać to Subaru Impreza STI 22B ma taki zestaw wskażników tongue.gif mam nadzieje , że ta odpowiedź satysfakcjonuje cię w pełni wink.gif
INsejn
Moze byc tongue.gif Wiedzialem, ze jako pierwszy odpowiesz na to pytanie. smile.gif
Jakuza
Standardowo - Marka i model smile.gif

Powodzenia biggrin.gif
INsejn
Moskwicz 2142 Kalita
Jakuza
Zgadza się , dawaj następne pytanko smile.gif
INsejn
Co to za samochody? Marka i model.

1.

2.
Pablo_el
Toyota AE86 Levin/Trueno GT APEX
INsejn
Toyota AE86 Levin/Trueno GT APEX

A myslalem, ze bedzie podchwytliwe pytanie. Bo w sumie to ten sam samochod, tylko roznia sie swiatlami. smile.gif Dawaj pytanko.
Pablo_el
Moze tak dla odmiany

Marka, Model i dlaczego ten motocykl ma szczególne miejsce w historii motoryzacji smile.gif
INsejn
Moze to jakas Honda albo Kawasaki. Czy chodzi moze o owiewke, ze pierwszy raz zostala zastosowana w motorze ? smile.gif
Jakuza
Nieznam się na motocyklach - ale wydaje mi się , że to jest Junak ( jaki niewiem )
Pablo_el
wydaje mi się , że to jest Junak ( jaki niewiem )

laugh.gif Sorki ale nie moglem wytrzymac smile.gif Junaki byly tylko dwa modele (ten nowy to jakis korean z naklepka Junak Millenium tongue.gif) M07 oraz M10 (+prototypy) i to nie jest zaden z nich wink.gif

To jest bardzo znany motocykl wyscigowy ktory po wdrozeniu do produkcji okazal sie byc turystycznym (nie wytrzymal konkurencji Hondy CB 750 Four)

INsejn dobrze kombinuje ale to nie sprzet wschodni a motor (czyli inaczej silnik) nie ma owiewki wink.gif

Pamietajcie ze wyscigi to nie tylko samochody - patrze bede miec z czego was pytac bo samochody jusz znacie biggrin.gif
Jakuza
wydaje mi się , że to jest Junak ( jaki niewiem )

laugh.gif Sorki ale nie moglem wytrzymac smile.gif Junaki byly tylko dwa modele (ten nowy to jakis korean z naklepka Junak Millenium tongue.gif) M07 oraz M10 (+prototypy) i to nie jest zaden z nich wink.gif

Co ty chcesz kiedyś widziałem taką owiewkę do Junaka na giełdzie tongue.gif , stąd moje skojarzenie...

Ale jak mówiłem na motorach się nieznam tongue.gif
Red_
BMW R90S

pierwszy motor, ktory dorownywal osiagami motocyklom japonskim (rok 1973)
Pablo_el
BMW R90S 

pierwszy motor, ktory dorownywal osiagami motocyklom japonskim (rok 1973)

no coz nie oto mi chodzilo - chodzilo mi oto ze to pierwszy seryjnie produkowany motocykl z owiewka ale ta odpowiedz jest rowniez prawidlowa ... chociaz nie do konca - mialo ono tylko 67 koni a fourka ponad 70 + rzedowa 4 + bylo cieszkie (a co zatym idzie sporo wolniejsze tylko vmax byl ok wink.gif ). Widzialo to nawet BMW wiec zywot tego modelu byl naprawde krotki i szybko wypuscili R100 smile.gif

w kazdym razie zadajesz Red wink.gif
Red_
ok to zostaniemy w temacie motorow smile.gif
co to za model i marka ?? smile.gif

Pablo_el
Munch Mammut 2000
Red_
dobrze smile.gif dawaj next wink.gif
Pablo_el
Proste jak nie wiem wink.gif

Marka i model

Pablo_el
podpowiedz

jeden z najdozych i najzadszych motocykli w historii, teraz praktycznie nie do kupienia. Firma wytwarzajace te motocykle zniknela na pare ladnych lat ale jakis czas temu wrocila na rynek i radzi sobie bardzo dobrze z japonska konkurencja

Jest to NAPRAWDE proste wink.gif
MeL
Junak GS125 tongue.gif

a moze dawajcie jakies motory bardziej aktualne a nie takie rzechy
INsejn
Ducatti, Bimota ? smile.gif
Pablo_el
Ducati jest dosc tanie i nie zniknelo nigdy z rynku wink.gif

Bimoty sa drogie i rzadkie - to duzo lepszy strzal ale niestety niecelny

Kolejna podpowiedz - te malowanie jest BARDZO charakterystyczne dla tej firmy i stosuje je do dzis. Jak nikt nie odpowie do jutra do 22 daje cos innego. Myslalem ze to bedzie proste (mam w zanadzru trudniejsze :roll:) ale coz...
MeL
dobrze by bylo podopowiedziec z jakiego kraju to pochodzi smile.gif

ja strzelam z du*y na maxa - MOTO GUZZI tongue.gif tyle ze najzadszy i najdrozszy to on nie jest smile.gif
Jakuza
Buell question.gif
Red_
a moze to Crocker?? smile.gif
INsejn
Moze to byc MV Agusta.
Chyba wiem juz co to jest: MV Agusta 750 (sport?)
Pablo_el
Moze to byc MV Agusta.

dokaldnie INsejn biggrin.gif Czy bylo az takie trudne?
MeL
tak było tongue.gif
dawajcie troche latwiejsze i nie takie z przed 30 lat błagam smile.gif
ja tez chce sie z wami bawic ehehehe
Pablo_el
tak było tongue.gif  
dawajcie troche latwiejsze i nie takie z przed 30 lat błagam smile.gif
ja tez chce sie z wami bawic ehehehe

moim celem jest zabawa oraz nauka - lubie dowiedziec sie czegos ciekawego, zobaczyc jakas nietypowa konstrukcje albojak w tym wypadku wazna historycznie wink.gif
INsejn
Moze to byc MV Agusta.

dokaldnie INsejn biggrin.gif Czy bylo az takie trudne?

Juz wczesniej mialem na mysli, ze to MV Agusta. Najtrudniejsze to bylo znalezienie infa o tym jaki to model hyh.gif

Co to za wozek? Marka, model i rocznik.
Red_
Nissan Skyline 2000 GT-R, ozn. modelu (KPGC 10)
rok debiutu: sedan w 1969, coupe ze zdjecia w 1971
INsejn
Dobrze, dawaj pytanko.
Red_
ok smile.gif jedziemy dalej smile.gif

marka i model smile.gif
Pablo_el
Volvo Tundra
Red_
brawo smile.gif dawaj pytanko smile.gif
Pablo_el
Skoro INsejn mowil ze poprzednie bylo proste...

Marka oraz zwyczajowa nazwa tego typu motocykla. Zalicze jusz za marke wink.gif
nWo
[b]Czizes icon_evil.gif podczas mojej nieobecności w tym poscie zagościły motory. Moja pięta achillesowa.
No nic. Obecny ranking prezentuje sie tak:

Btw ten motor mi przypomina toczydełka z Mad Max smile.gif

Pablo_el
jakoze na samochodach sie znacie trzeba was podszolic z innej dziedziny wink.gif Proponuje jednak na przyszlosc nie przeginac i nie dawac np lodzi motorowych bo na tym to jusz kompletnie NIKT sie nie zna tongue.gif

i nie MOTORY tylko MOTOCYKLE icon_evil.gif

motor = silnik wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.