Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Wyscigi - pytaj i odpowiadaj
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
nWo
motor = silnik wink.gif

[b]what ever men
nie przeginac i nie dawac np lodzi motorowych

[b]WallyPower 118 icon_twisted.gif
Pablo_el
[quote][b]WallyPower 118 icon_twisted.gif icon_twisted.gif
MeL
Odpowiedz:

Triumph ?
Pablo_el
Odpowiedz:

Triumph ?

niestety nie
nWo
[b]MV Agusta
Pablo_el
[quote][b]MV Agusta
niestety nie
Red_
triumph ??
nWo
[b]heh to juz bylo. hrmm pablo co ty tym razem mogles wykombinować. podaj chociarz z jakiego kraju
Pablo_el
kraj wiadomo - Wielka Brytania

zeby to byl Triumph byloby za proste wink.gif
Red_
norton ??
INsejn
BSA, Triton ?
Red_
matchless ?? ariel??
Pablo_el
po jedenym po jednym - troche bez sensu tak strzelac wink.gif Zdecydujecie sie co jest waszym zdaniem na zdjeciu - motocykl jest bardzo charakterystyczny. A co z druga czescia pytania? Nikt sobie nawet trudu nie zadaje? wink.gif

Wsrod tych odpowiedzi pojawila sie prawidlowa tak BTW. Nie wymagam modelu bo to bylby jusz hardcore.
Red_
to chyba bedzie triton smile.gif
Pablo_el
to chyba bedzie triton smile.gif

tak , bardzo ciekawa konstrukcja smile.gif Najlepszy slinik (Triumph) + najlepsze zawieszenie (a wlasciwie cala reszta Norton).

na takie motocykle mowi sie "Cafe Racer" wink.gif

Zadajesz
INsejn
Qrde a moglem pisac po jednej marce w jednym poscie tongue.gif
Red_
ok co to za auto ?? smile.gif
Jakuza
Chrysler New Yorker ?
Red_
nie smile.gif
Danilo1972
Wygląda jak jakaś Tatra albo Praga.
Red_
to jest produkt amerykanski smile.gif
Pablo_el
Dodge Coronet question.gif
Red_
nie smile.gif ta marka juz nie istnieje wink.gif
nWo
[b]Buick special 4 d 1960
Red_
nie icon_twisted.gif
nWo
[b]Zaraz :!: w roczniku sie yebnolem :x nie 1960 ale wersja z 1940 roku :!: czy teraz dobrze question.gif
Pablo_el
to nie Buick wink.gif

Dodge Coronet pasuje w 95% - rozni sie tylko girllem. Wszystkie detale pasuja

klik

stawiam na DeSoto Deluxe 4dr 1949 icon_twisted.gif
nWo
To musi być coś z przełomu 1950-60 bo wcześniej maska wystawała zdecydowanie bardziej do góry. Auto jest chyba typu Town & Country
o siet confused.gif pablo tylko nie motocykle tylko to nie motocykle wink.gif
Pablo_el
na oko widac ze przedzial 1945-55 qirex wink.gif W 55 zaczynaja sie skrzydlaki...

nie jestem pewnien czy to 4dr - moze byc jeszcze Sation Wagon ale takigo nie znalazlem smile.gif
Red_
Pablo jestes juz bardzo blisko smile.gif
nWo
[b]1947 DODGE Fluid Drive SEDAN
Pablo_el
DeSoto CUSTOM 7 passenger sedan zwany tesz Suburban Station Wagon najprawdopodoibnniej z 1948 icon_twisted.gif
Red_
dobrze! Pablo_el wink.gif zreszta bardzo ladne auto biggrin.gif
Pablo_el
tym razem to nie bedzie motocykl qirex wink.gif

Marka, model, rocznik
nWo
[b]Z ryja to przypomina Studebaker'a Golden Hawk'a (jakaś jego wariacja question.gif)
Pablo_el
[quote][b]Z ryja to przypomina Studebaker'a Golden Hawk'a (jakaś jego wariacja question.gif)

pudlo, podpowiem ze taki samochod mial kiedys Frank Sinatra smile.gif

Z motocyklem byloby prosciej tongue.gif
nWo
[b]Punkt dla DärkoS'a smile.gif to Dual Ghia rocznik chyba 1958
Pablo_el
dokladniej Chrysler Dual Ghia 1957 wink.gif - zrobili tylko 117 a uwaza sie ze zostalo 32.

Zadajesz
nWo
[b]No nareszcie. pozostaniemy w przeszłości na chwilke - Co to question.gif

Alec
CHEVROLET CORVETTE rocznik 1956 ?
nWo
[b]Nie
Menar
Bmw ..... 1958r. question.gif question.gif
nWo
[b]Moze BMW a moze nie BMW ... a jezeli BMW to jakie BMW, jaki model question.gif

Nalezy podać model i Marke a nie tylko Marke :!:

Pablo_el
ja wiem co to jest i gdzie tego szukac - widzialem kiedy program z tym. Jest to na 100% sprzet amerykanski. Wiem tesz dokladnie co bylo inspiracja do utworzenia tego modelu, znam tesz marke tylko qwa modelu szukam icon_twisted.gif
nWo
ja wiem co to jest i gdzie tego szukac - widzialem kiedy program z tym. Jest to na 100% sprzet amerykanski. Wiem tesz dokladnie co bylo inspiracja do utworzenia tego modelu, znam tesz marke tylko qwa modelu szukam icon_twisted.gif

[b]bardzo tajemnicza wypowiedz :!:

Dobra podpowiem. To auto to jedyny egzemplarz na świecie i był on inspiracja dla powstania innego auta.

Jego nazwa całkiem niedawno została wymieniona.
:roll:
Pablo_el
jest to bodajze Chevrlolet Medusa(?) - autko powstalo zainspirowane Alfa Romeo Disco Volante. Stoi gdzies w muzem w stanach - widzialem na discovery tongue.gif
nWo
[b]Uwielbiam robić kumplom sieke z mózgu :!:

Pablo nieznalazłem zadnej foty odnosnie Chevrolet'a Medusa arrow.gif przypuszczam ze nie istnieje.

Kolejna ostatnia juz podpowiedz.

Auto jest prototypem powstałym na bazie Chryler' a 300 z 1957 roku. Następnie na bazie tego prototypu powstało auto którym jeździli:

Dean Martin, Peter Lawford i Glenn Ford

INsejn
To nie jest przypadkiem Chrysler Dart 1957 ?
nWo
To nie jest przypadkiem Chrysler Dart 1957 ?

[b]I tu cie zaskocze bo nie :!: a odpowiedz jest tak bliska wizualnie ale daleka od jego prawdziwej nazwy.

Podobieństwo jest piorunujące :!:

Sieka sieka sieka sieka smile.gif

INsejn
No to nie mam zielonego pojecia biggrin.gif Qrde jak mozna zrobic ten sam samochod pod innymi markami tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.