Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: N-Gage
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Mobile
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
fagg
. .. . .po za tym qd nie ma usb... . .. .. .
Voo
czytnik kart 13 in 1 kosztuje ok. 50 zł, a przyda się tez np. do aparatu cyfrowego, więc brak usb akurat w QD tak nie boli
Kaczor_666
a odtwarzacz mp3 można dograć, kilku mojich kumpli słucha mp3 w QD. Po prostu sofcik trzeba doinstalować i będzie działało icon_twisted.gif USB przeboleję a radio i tak nie słucham, QD już zamówiłem, do piątku powinienem mieć. Wyjasnicie mi co to jest N Gage Arena ? Można ggrać jakoś online ?
..::XMANiAK::..
Wyjasnicie mi co to jest N Gage Arena ? Można ggrać jakoś online ?

to takie cos jak XLIVE smile.gif czyli granie onlinie i sciaganie dodatkow [np. do COD]

by grac to trzeba miec jakiegos blutucha smile.gif podlaczyc do kompa poustawiac w nim udostepnianie neta i masz juz net w komorce np. by siedziec na gg, patrzec strony przez chyba opere smile.gif

http://ngpl.info/bt.php
Kaczor_666
a do gry są potrzebne oryginałki ? icon_twisted.gif
fagg
oryginaly...po za tym mzna grac przez gprs bez bluetoocha
Maiden
W tym wypadku oryginałki nie sa potrzebne icon_twisted.gif W zeszłym roku przegrałem z kolega caly matematyczny rok w Fife 2004 i red faction icon_twisted.gif Teraz ponosze konsekwecje :oops:
Voo
no własnie - oryginały potrzebne są tylko na N-Gage Arena

a tak poza tym to Nokia obniża cenę QD w USA do 99 dolarów, w Europie zapewne tez będą obniżki. Czy u nas wywoła to jakąś reakcję sprzedawców - nie wiadomo.

Osobiście po kilku naprawdę niezłych gierkach jestem z zakupu cholernie zadowolony. Trudno wyobrazić sobie lepszy telefon dla gracza. Kaczor - witaj w klubie dziwaków bawiących się n-gage laugh.gif :wink:

Przy okazji polecam moją ulubioną "zagramaniczną" stronę o n-gage:

http://www.ngagegaming.com/
Kaczor_666
Jeszcze go nie mam icon_twisted.gif Jutroa albo w sobotę zdam relacje cool.gif
no własnie - oryginały potrzebne są tylko na N-Gage Arena

potrzeba patcha by grac na piracie w:
THPS
TOMB 1
Sims

reszta to orginal tylko sad.gif wink.gif
fagg
huh na czym polego multi w simsach?. . . ... .. . . . a tak po za tym n-arena daje rade tylko w turowkach ja ptg czy jak wyjda wormsy.. . . ...
szczeze to niewiem, nie lubie gier tego typu wiec nie sprawdzalem smile.gif
Kaczor_666
a wiecie coś o tej grze apthway to glory ? Ja grałem na WGD w gosht recona przez bluetooth na 4 graczy i musze pwoiedzieć, że daje dużo radości icon_twisted.gif
Voo
kaczor - jesteś ciekaw pathway to glory to zerknij tu (sorki za reklamę wink.gif ) - prawa kolumna

http://ssng.insideearth.de/ss-ng28/ss-ng28/33.html

gra jest naprawdę świetna, ale nie zamierzam ściemniać ze wiem jak się sprawdza w multi, nie mam żadnego znajomego z n-gage, niestety
kaczor - jesteś ciekaw pathway to glory to zerknij tu (sorki za reklamę wink.gif ) - prawa kolumna

http://ssng.insideearth.de/ss-ng28/ss-ng28/33.html

gra jest naprawdę świetna, ale nie zamierzam ściemniać ze wiem jak się sprawdza w multi, nie mam żadnego znajomego z n-gage, niestety

o ile dobrze pamietam to mzona grac we 2 na 1 NGeju smile.gif
Kaczor_666
Ta gierka ma też single ? ;]
fagg
.. . .tiaa ma.. ..
Kaczor_666
Przyszła dzisiaj konsolka icon_twisted.gif biggrin.gif cool.gif właśnie podłączyłem ją do ładowarki i czekam cool.gif
Ta gierka ma też single ? ;]

kazda gra ma SP ale chyba Pocket Kingdoms nadaje sie tylko na ARENE

ps. jak wrazenia smile.gif i za jaka cene kupiles
Kaczor_666
Kupiłem na allegro nówkę sztukę z asphalt urban gt za 579 PLN ów. Jak narazie kozacko, ale nie umiem obsługiwać teleofnu bo dawno NOKIi nie miałem icon_twisted.gif Ile łądujecie telefon ? Wrażeniea zgierki (narazie jednej, dziś MMC kupię) zaje.biste. Tuning, garaż, fajne furki i wyścigi. Tylko dzi.wek mi brakuje tam ale jest ok cool.gif
Ps
Powiedzcie mi jeszcze czy jest tu automatyczna blokada klawiatury bo za nic nie mogę znaleźć icon_twisted.gif
Machal
Witam!

Ja ładuje telefon w 1 godz. i troche (ładowarka ACP-12E).

Blokady automatycznej nie ma. Chyba, że zainstalujesz odpowiedni programik (Keylock.sis?)

Pzd.
Kaczor_666
AUTOLOCK.SIS, już go mam ale dzięki cool.gif No narazie moge powiedzieć, że największe wrażenie zrobił na mnie Ghost Recon, Tony i Shadowkey. Szkoda tylko, że dzisiaj cały dzień miałem się uczyć i siedzę przed książkami ale z ngagem w łapie ... :roll:
Voo
na stronie The Roots http://www.theroots-game.com/ng/index.html w dziale movies są krótkie filmiki z gry. Wyglądają naprawdę swietnie. Polecam zwłaszcza Paladyna smile.gif
fagg
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46184831
co wy na to huh?
Machal
nie no nieźle smile.gif ale coś mi się nie chce wierzyć, że to on jest autorem wersji na symbiana? ale może użył zródeł.. (były chyba na tych 5 płytkach od HL 2 i w necie) cool.gif nie mam pojęcia. ale jeśli konwersja udana i nie zarywa tak jak CoD na N-Gage to było świetnie.. smile.gif
LOL

gralicie moze w CODa/MOHa [java]?? to jest taki "mod" do w/w gry ktory pozmienial kilka rzeczy np. ekran powitalny, itp

niepolecam bo gra z CS nie ma nic wspolnego

mam ta gre na hdd ale musze poszykac smile.gif [jak znajde dam linka wink.gif]

ps. wyszedl juz nowy Splinter Cell na Ngeja smile.gif DEMO sad.gif dostepna jest tylko misja treningowa sad.gif
Anubis
taaak.... nom tylko sie tnie ... (chociaż w porównaniu do vSun'a 1.0 to nawet nie widać :wink: )
popiel25
2 razy przeszedlem ten trening i chce wiecej icon_twisted.gif Chaos Theory pozytywnie mnie zaskoczylo na Xboxie, a teraz rowniez na N-Gage. Szykuje sie GOTY 2005 biggrin.gif
Kaczor_666
Chaos Theory miałwczoraj premierę. Zlokalizowął ktoś już tą grę ? Może ktoś ma ? Dajcie linka jak macie bo na moich p2p ciągle nie ma anie na n-symbianie.
Voo
na osiołku juz widziałem, ale nie wiem czy to nie fake...

głupie pytanie mam - naszła mnie ochota zmienić tapete na wyswietlaczu i ...nie wiem jak laugh.gif Pomóżcie
Anubis
z osiołka ściągam .... a co do tapety to ty serjo ?
fagg
fake...
.. .. jak wyjdzie od razu tu wrzuce.... . ..
bartiz
N-GAGE QD ma IRDE?
fagg
niet.. . .
Voo
z osiołka ściągam .... a co do tapety to ty serjo ?

no serio, wiem ze to smieszne, ale nie wiem no nie wiem i już. Jak zmienić tapetę?
fagg
-ustawienia
-urzadzenie
-tryb gotowosci
-zdjecie w tle tak/nie wybierz tak
-wybierz skad... pamiec telefonu czy mmc
i wybierasz sobie tapetke.. . .. .
Voo
dzięki, w życiu bym nie pomyślał zeby zajrzeć do "tryb gotowości" smile.gif
Kaczor_666
a ja znalazłem to bo szukałem już wszędzie, chociaż powinno być jak w innych telefonach i opcja ustaw jako tapetę powinna być przy przeglądaniu obrazków.

PS
Ale lipa z tym SC CT, ciągle go nigdzie nie widać...
bartiz
Bede własnie zmienial telefon i mysle nad N-GAGE QD jaka karte MMC polecacie ?? Ile MB i jakiej firmy.

PS. W jakiej macie sieci telefon icon_twisted.gif question.gif
Kaczor_666
JA mam Kingstone'a 256mb (chyba najjlepsza marka ale coś ostatnio nie ma nigdzi ich mmc 512, nie myl z SD). Działa dobrze, nie narzekam ale dla porównania nigdy innej nie miałem. Telefon w erze. Bartiz jak coś to gg masz moje cool.gif
PS
Widział ktoś już tego SC CT ?
tylko demo smile.gif cool.gif
Kaczor_666
Demo to i ja widziałem i dlatego chcę teraz fulla icon_twisted.gif
Demo to i ja widziałem i dlatego chcę teraz fulla  :twisted:

to go kup biggrin.gif icon_twisted.gif
lavatekk
elo, przymierzam sie do kupna n-gage (żeby przeczekac na euro premiere PSP), i właśnie tutaj mam dylemat, czy brać classic czy qd? zależy mi na odtwarzaczu mp3, ale wiem, że na qd można też dograć soft do mp3 (pytanie jak podłącza się słuchawki?) ,no i ogólnie qd jest wygodniejsze w użyciu, w starym n-gagu dane na komórke można zgrywać przez kabel, w qd tego nie ma, ale mam czytnik kart mmc i tutaj kolejne pytanie,
czy korzystając tylko z czytnika i zrzucając nim soft na mmc bedę mógł bez problemu odpalac gry na qd, czy w jakiś inny sposób trzeba wgrac i odpalic bliz instaler? (np. tylko przez bluetooth)
fagg
. .. tak samo jak w classic. . .
wszystkie gry zostaly zcrackowane [niepotrzeba juz bliza] wiec zgrywasz i grasz smile.gif
Kaczor_666
A polecam qd, słuchawki są w zestwie z konsolką (co prawda gówniane jak wszystkie nokii ale można się zaopatrzyć w przejściówkę i do zwykłych). Zgrywać można soft na qd przez bluetootha albo pctowe gniazdo kart mmc (kosztuje 24zł na allegro).
lavatekk
dzięki! i już wszystko wiem
zakupie qd + mmc 256
linc
elo
ile trzyma Wam ngage? u mnie jest tragedia, jakies 2 godziny gry i pada, koszmar. jakie mozna dokupic do tego baterie, by dluzej trzymaly?
pozdro

ps. splinter gierka wypas, niedlugo roots i one - bedzie sie dzialo/gralo smile.gif
Kaczor_666
u mnei dobrze ale nówka konsola, grać mógłbym pewnie z 10godzinek nawet albo i dłużej, nigdy tyle nie grałem cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.