Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: N-Gage
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Mobile
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Nsp
http://pl.wikipedia.org/wiki/Lista_gier_dla_N-Gage Masz dudek spis gier. Najlepiej przez e-mule se ściągnij. Polecam Pandemonium, jeżeli jeszcze w to nie grałeś.
Dud.ek
Dzieki, ściągłem se paczke gier z torrenta co zajmowała 1 Gb wiec narazie sporo tytułów mam. A pandemonium - wyczes:D Przypominają sie czasy PSX'a biggrin.gif
Pzdr
Mathiu
CYTAT(Nsp @ 28 03 2007, 15:27) *
A może mi ktoś powiedzieć jakie są sposoby transferu danych na n-gage qd? Czy jest jakiś kabel?

Blootooth (odbiornik w kompie pod USB) lub czytnik kart MMC. To drugie, to znacznie szybsze rozwiązanie, a koszt zbliżony.
Nsp
Mam czytnik, lecz mam z nim problem. Niby działa, a jednak coś nie tak.
Setezer
Inne rozwiązanie, to kupno N-Gage Classic i włożenie do niego karty MMC. Podłączasz kablem do komputera i wrzucasz co chcesz, następnie wyjmujesz kartę i wkładasz do QD, hehe.

Mały przegląd gier, które posiadam: (N-Gage posiadam niecałe dwa miesiące)

Tony Hawk's Pro Skater - prawie jak na PlayStation, do tego bonusowe plansze z THPS2, niewiarygodna sprawa. Szkoda tylko, że nie dorzucili manuala czy paska równowagi (ew. revert). [używaną w idealnym stanie kupiłem za 15zł]

Tomb Raider - jw., tylko jedno jest strasznie wkurzające, Lara biega automatycznie, wkurzająca rzecz. Poza tym cudownie zrobiona gra, grafika pierwsza klasa. [nową w folii kupiłem za 19zł]

The Elder Scrolls Travels: Shadowkey - ogromna gra, ładnie wykonana i bardzo grywalna. Ma sporo błędów i wad, ale te prześwietne labirynty i klimat wszystko wypełniają. Ciężko zdobyć, ale naprawdę warto. [używaną w idealnym stanie kupiłem za 65zł]

Puyo Pop - przyjemna gra logiczna, ładnie wykonana i bardzo grywalna. Wciąga i zbyt szybko się nie nudzi. [nową w folii kupiłem za 9,5zł]

Puzzle Bobble VS - gniot, naprawdę nie warto, ohydne wykonanie i krótki czas gry. Lepiej nie ruszać. [nową w folii kupiłem za 9,5zł]

Super Monkey Ball - wygląda trochę lepiej niż wersja Jr. z GameBoy Advance, grywalność taka sama. Trzy fajne mini gry, 45poziomów o różnym stopniu zaawansowania, nie nudzi się zbyt szybko, ale potrafi zdenerwować. [nową w folii kupiłem za 9,5zł]

FIFA 2004 - nie za bardzo się znam na tym gatunku, ale kilkanaście minut fajnie mi się grało. Grafika całkiem niezła, spora licencja, dla fanów piłki kopanej. [sama karta, dostałem wraz z N-Gage]

System Rush - wyścigi przyszłości, bardzo charakterystyczna i ładna grafika. Tras jest całkiem sporo, wyścigów do przejechania jeszcze więcej. Jest nawet znośna fabuła i komiksowe scenki. Muzyka świetnie się sprawdza, a sama gra bardzo wciąga. Prawdziwy pokaz możliwości N-Gage. Ciężko zdobyć, nie spotkałem na Allegro, gra w Polsce w ogóle nie recenzowana, a szkoda. [używaną w idealnym stanie kupiłem za 60zł]

Snakes - darmowa gra, każdy posiadacz tej konsoli musi ją ściągnąć, gdyż... to jeden z najlepszych tytułów z N-Gage. Idea starego węża w 3D, mocno urozmaicona, świetna grywalność. Ściągnąć można z www.n-gage.com - naprawdę warto.

Jeśli interesują kogoś obszerniejsze opisy gier, to zapraszam na moją stronę, do działu N-Gage - www.panthergames.pl
Siwy_
Kupilem dzisiaj od kumpla calkowicie sprawnego classica za 150 zl biggrin.gif:D
Telefon jest zaj.ebisty smile.gif Poki co sprawdzilem tylko 2 emulatory, ale i tak jestem pod niezlym wrazeniem smile.gif
Emet
No więc wszystko było ok przez ponad 4 lata aż do dziś confused.gif
Zaczęło się od tego, że wczoraj uszkodził mi się plik z notatkami (miałem bardzo dużo ważnych rzeczy zapisanych tam.. więc juz to był spory cios confused.gif).. uruchomiłem ponownie telefon i notatki działały (ale były puste). Dzisiaj rano zauważyłem, że jak przychodzi sms (lub mamy nieodebrane połączenie) to nie wyświetla się powiadomienie (jest tylko mała ikonka koperty w prawym rogu wyśw.). Więc wyąłczam tel. próbuję właczyć ponownie i... nie da się wąłczyć. Wąłczam.. dochodzi do moemntu wpisania pin'u. Jak szybko wpiszę to pojawi sie animacja i.. ekran robi sie biały i teklefon sie restartuje (i tak w koło), jak nei zdążę wpisać to efekt jest taki sam. Nie wiem co robić.. zapewne pomoże wymiana firmware'u ale to wiąże się z utratą wszystkich ustawień, danych i aplikacji a to nie bardzo mi się uśmiecha bo niektóych instalek już nie mam confused.gif Zaznaczam, ze próbowałem uruchomić telefon z kartą MMC i bez, oraz "z" i "bez" karty SIM i efekt jest identyczny. Może wie ktoś jak mozna sobie z tym poradzić bez tracenia wszystkich danych z 'C'?? Może jakiś tryb awaryjny, co bym mógł pokopiować niektóre niezbędne pliki na MMC?? Proszę pomóżcie!! sad.gif
Mathiu
CYTAT(Emet @ 28 09 2007, 15:33) *
No więc wszystko było ok przez ponad 4 lata aż do dziś :/
Zaczęło się od tego, że wczoraj uszkodził mi się plik z notatkami (miałem bardzo dużo ważnych rzeczy zapisanych tam.. więc juz to był spory cios :/ ).. uruchomiłem ponownie telefon i notatki działały (ale były puste). Dzisiaj rano zauważyłem, że jak przychodzi sms (lub mamy nieodebrane połączenie) to nie wyświetla się powiadomienie (jest tylko mała ikonka koperty w prawym rogu wyśw.). Więc wyąłczam tel. próbuję właczyć ponownie i... nie da się wąłczyć. Wąłczam.. dochodzi do moemntu wpisania pin'u. Jak szybko wpiszę to pojawi sie animacja i.. ekran robi sie biały i teklefon sie restartuje (i tak w koło), jak nei zdążę wpisać to efekt jest taki sam. Nie wiem co robić.. zapewne pomoże wymiana firmware'u ale to wiąże się z utratą wszystkich ustawień, danych i aplikacji a to nie bardzo mi się uśmiecha bo niektóych instalek już nie mam :/ Zaznaczam, ze próbowałem uruchomić telefon z kartą MMC i bez, oraz "z" i "bez" karty SIM i efekt jest identyczny. Może wie ktoś jak mozna sobie z tym poradzić bez tracenia wszystkich danych z 'C'?? Może jakiś tryb awaryjny, co bym mógł pokopiować niektóre niezbędne pliki na MMC?? Proszę pomóżcie!! :(

Prawdopodobnie soft do wymiany. Koszt 20-30 zł w serwisie.
Emet
Ma ktoś instalke tego programiku, który odblokowuje kolory menu (schematów) w N-Gage (i innych starych S60)? Miałem ją, ale.... już nie mam dry.gif
Mathiu
CYTAT(Emet @ 3 10 2007, 09:19) *
Ma ktoś instalke tego programiku, który odblokowuje kolory menu (schematów) w N-Gage (i innych starych S60)? Miałem ją, ale.... już nie mam <_<

O to chodzi? http://palette-extender.en.softonic.com/symbian
Emet
Tak, zapomniałem nazwe heh. thx
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.