Ciężko znaleźć kogoś kto ma N-Gage'a ale nie wierzę, że wśród forumowiczów nie ma posiadaczy maszynki od NOKII... Sprawa prosta - MASZ N-GAGE <===> PISZ!!!!! Chętnie pogadam

To by było na tyle
Eee nie dzięki nie skorzystam - zamiast tego czegoś wolałem Gacka ...
Każdy ma to co lubi
Ja ze stacjonarnych mam tylko PS2, teraz czekam na PS3 i GaCka już raczej nie kupię..

ale w Zeldę bym pograł
_RikkimarU_
28 01 2004, 18:57
moim zdaniem n-gage to wyrzucenie kasy w błoto...no chyba że jest sie jakims maniakiem
moim zdaniem n-gage to wyrzucenie kasy w błoto...no chyba że jest sie jakims maniakiem

no właśnie... maniakiem ;-) maniakiem gier i telefonów nokii
P.S Fajny Shinchan i Hom-Homy
_RikkimarU_
28 01 2004, 19:03

no właśnie... maniakiem ;-) maniakiem gier i telefonów nokii

no raczej telefonów nokii, albo techniki, minimalizacji

bo w te gry mozna pograć sobie na innych sprzętach wiele tańszych....
Hmmm... może i masz rację, z pewnością masz... ale granie w Tonego na szkolnej wycieczce - uwierz że to fajna sprawa
Teraz czekam na PS3
Uważaj, bo się doczekasz ;p
Po za tym Hamtaro ma rację ... Ja tam wolę wspomagać Nintendo i jego GBA ...
Kiedyś siem doczekam

Jak na razie wystarcza mi PS2..
A GBA i Nintendo też czynnie wspomagam...
sanset0
28 01 2004, 21:17
ja mam n-gage'a i....?
ja mam n-gage'a i po co mi on ?
No właśnie - gierki drogie, a nie licząc TR i TH to nie ma nic specjalnego ... Konsolka ? A to dobre ;p
-=Burthess=-
28 01 2004, 22:14
ja mam n-gage'a i po co mi on ?
No właśnie - gierki drogie, a nie licząc TR i TH to nie ma nic specjalnego ... Konsolka ? A to dobre ;p
Bosz, sobie kupił chłopak niech ma. Nie obrzydzajcie mu
Trzeba go nawrócić na jasną stronę mocy (czyt. Nintendo) ;p
No dobrze Kaxi, może masz rację :
- świetnie wypełnia kieszeń
- idealny do szpanowania (a to kosztowało ...)
Jak ktoś ma jeszcze pomysły to ... udzielać się, pocieszcie posiadaczy NGE ;p
To ze tobie sie Glucik N-Gage nie podoba (mi zreszta tez) to nie znaczy ze to do niczego jest. Mu sie podoba, jego opinia i nam nic do tego.
sanset0
28 01 2004, 22:21
co wy z tym nawracaniem kuwa, ja nie wiem miałem wszystkie mozliwe gbjoe, obcykałem wsio mam gb playera do gcn, o czym wy mówcie wogole? n-agge kpiłem bo według mnie łączy duzo zalet...
gry drogie?!-buhahha zapłaciłem 15zł za wszystkie tytuły.....
lol...nintendowi szowinisci...ostro..
mam n gage...dale za niego 299 zeta ..za gry nie zpalacilem nic[karte MMC mialem ] jestem szczesliwy z ejgo posiadania a advance sie kurzy ...
no
sanset0
28 01 2004, 22:55
300zł, skąd tak tanio?

za 6 ban mam kupca od ręki na tego twojego;d
szczurek
28 01 2004, 23:00
sanset: nowa promocja w Plusie, autentyczna. Jak mój ojciec będzie zmieniał komórkę to trzeba bedzie namówic na N-Gage'a bo osobiście to szkoda mi kasy....
Buahahaha!!!!! No właśnie.. jaka kuwa jasna strona mocy???

Za dużo XBOXA i KoTOR...

Też wszystkie gboje obcykałem
Ja tam bym wolał sobie kupić 2 GBA SP i jeszcze na grę pewnie by wystarczylo za cenę N-Gage. A i gier nie ma dużo na to paskudztwo

.
szczurek
29 01 2004, 19:56
2*GBA SP + gra za 299zł? Powodzenia w szukaniu.......
2*GBA SP + gra za 299zł? Powodzenia w szukaniu.......
Dokładnie. te 600 zł za SP to bardzo sporo hajsu... leiej już kupić sobie zwykłego advance'a...
Nie przesadzajcie jak się chce to mozna nowego sp z gwarancja kupic tanio. Trza tylko pokombinowac sprzedac co się da na allegro i tyle. Mnie wyszedł dośc tanio sprzedałem mojego starego GBA na allegro za cene 220 PLNow, z bracholem zrzutka po 115 PLNow i nowy czarny SPek, jest mój. A na N-gage trzeba jeczcze bardziej kombinować, ale się da :wink: Druga sprawa że gier jest bardzo malo i nie widze sensu kupować n-gage dal gier, te co sa to odświerzane kotlety...
Pewnie, że GBA nie ma sobie równych jeżeli chodzi o ilość dostępnych gierek (jeżeli chodzi o jakość większości z nich też oczywiście) ale N-Gage dopiero się rozkręca (tak w ramach przypomnienia

)... i myślę że nie będzi z nim źle
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=20696655
REWELACJA
SUPER NAJNOWSZY SOFT DO NOKII N-GAGE/6600
z systemem operacyjnym Symbian
Jest to płyta która niesamowicie odmieni Twój telefon.
Na płycie znajdują się między innymi:
- program do odtwarzanie muzyki w formacie mp3 (TAK, dobrze widzicie, bedziecie mogli wgrac i sluchac ze swojej nokii muzyczke w formacie mp3).
- program do odtwarzanie klipow i krotkich filmow. Bedziecie mogli w swojej nokii odtwarzac krotkie klipy i filmy w formacie avi, mpg itp.
- program do lokalizacji w ternie - GPS (działa rewelacyjnie)
- program za pomocą którego bedziecie mogli zrobic z waszej Nokii pilota do telewizora
- program za pomocą którego przeksztalicie telefon w konsole do gier - Game Boy
- program za pomocą którego można nagrywąc klipy wideo, obraz oraz dzwiek (dziala jak kamera)
- program przy pomocy ktorego bedziesz mogl wykonywac zoom przy robionych zdjeciach
- mnóstwo pelnych wersji gier - ponad 200 gier
- mnostwo super polifonicznych dzwonkow - ponad 250 dzwonkow
- masa innych uzytecznych programow i aplikacji - w tym pc suite itp.
WSZYSTKIE PROGRAMY TESTOWALEM OCZYWISCIE NA SWOJEJ NOKII I DZIALAJA IDEALNIE
Już ponad 80 osob zakupilo ode mnie soft na moich poprzednich aukcjach i dotychczas wszyscy sa bardzo zadowoleni. Świadcza o tym również moje komentarze.
A TO WSZYSTKO ZA JEDYNE 11.99 PLN
Moj soft jest prawdziwy i dzialajacy, nie kupuj byle czego od innych, u mnie masz pelne sprawdzone i jak najbardziej dzialajace wersje. Poza tym zawsze sluze porada i pomoca w kazdej kwestii. Chetnie odpowiem na kazde pytanie i pomoge jesli ktos bedzie mial jakiekolwiek klopoty. Chociaz obsluga i instalacja programow jest trywialnie prosta.
Tak tak, jasne!!!
Po pierwsze N-Gage i 6600 mają wbudowany odtwarzacz mp3, więc po co to komu??
Po drugie?? Program do nagrywania video w N-Gage?? LoL!!
Pilot do TV w 6600 - rozumiem, ale N-Gage?????? (gdzie NG ma port IR?
ehhhh.... mógłby gość rozdzielić te aukcje...
nOKIA N-GAGE JEST DUZO LEPSZA OD TYCH WSZYSTKICH GBA I GBA SP
WIEM BO MIALEM OBA
I MIALBYM TERAZ N-GAGE GDY BY MNIE KOLES NA ALLEGRO NIE WY(pipi)AL NA 900 ZETA
takze nie tylko wasz gba jest cudowny sa inne lepsze sprzety.
Extremista
3 02 2004, 20:13
ngage??? za taką cenę????
chyba każdy woli GBA SP i programator (darmowe gry do końca życia!)
ngage to prawdziwy niewypał i zabawka dla najbogatszych
ale ty jestes glupi
przeciez gry na n-gage mozna za darmo z neta sciagnac i przez kabel wrzucic na karte mmc
albo kupic na allegro za 15 zloty na jednej plytce
Hmmm... o ile wiem to progamator (a raczej karta do nagrywania) do GB "TROCHĘ" kosztuje...
lysy1983
21 02 2004, 23:39
[quote="Luck"]Pewnie, że GBA nie ma sobie równych jeżeli chodzi o ilość dostępnych gierek (jeżeli chodzi o jakość większości z nich też oczywiście) ale N-Gage dopiero się rozkręca (tak w ramach przypomnienia

Właśnie, sam mając gba namawiam kumpla, żeby kupił N Gage- w końcu pogram w większą ilość gierek!
[quote=\"lysy1983\"][quote]Pewnie, że GBA nie ma sobie równych jeżeli chodzi o ilość dostępnych gierek (jeżeli chodzi o jakość większości z nich też oczywiście) ale N-Gage dopiero się rozkręca (tak w ramach przypomnienia

Właśnie, sam mając gba namawiam kumpla, żeby kupił N Gage- w końcu pogram w większą ilość gierek![/quote]
Jakos nie widze, zeby N-Gage sie rozkrecalo. Konsola powoli umiera i nawet ogromne naklady finansowe wlozone w kampanie reklamowa jej nie pomoga. Chodza pogloski, jakoby jeszcze w tym roku mial ukazac sie nastepca N-Gage. Nie oszukujmy sie to nie byl udany ruch Nokii.
[quote=\"Conker\"][quote][quote]Pewnie, że GBA nie ma sobie równych jeżeli chodzi o ilość dostępnych gierek (jeżeli chodzi o jakość większości z nich też oczywiście) ale N-Gage dopiero się rozkręca (tak w ramach przypomnienia

Właśnie, sam mając gba namawiam kumpla, żeby kupił N Gage- w końcu pogram w większą ilość gierek![/quote]
Jakos nie widze, zeby N-Gage sie rozkrecalo. Konsola powoli umiera i nawet ogromne naklady finansowe wlozone w kampanie reklamowa jej nie pomoga. Chodza pogloski, jakoby jeszcze w tym roku mial ukazac sie nastepca N-Gage. Nie oszukujmy sie to nie byl udany ruch Nokii.[/quote]
I bardzo dobrze!!! Jeśli wypuszczą NG2 to będzie jeszcze lepiej, tym bardziej że braciszek zapowiedział że sobie cudeńko kupi...
simian raticus
24 06 2004, 13:07
Jak se będę zmieniał telefon to tylko na n-gage...młodszego brata tej konsolki oleje!
Tanie giery na allegro i rozsądna cena w promocji pewnie mnie przekona...tylko kiedy???
Może w POPie daliby ją za jakieś 8 stówek - wątpię, może kiedyś???
mario87
24 06 2004, 13:18
jak stanieje naprawde do 50€ to na allegro kupisz owiele taniej :wink:
Ryo-San
25 06 2004, 09:13
N-Gage można kupić na Allegro(nówke) za 649zł
lemoor_nadrzewny
30 06 2004, 16:20
ja mam ngage. to je superowa konsola! Emulacja GBC, EMulacja NESa, emulacja Genesisa - to plusy. popatrzcie tez na gry ktore mają wyjść na ngage. Ashen (już jest) wymiata! Gry są darmo, a GBA ma za ciemny ekranik. KUPUJCIE N_GAGE!
GBA rzadzi i tyle !!
simian raticus
5 07 2004, 10:33
Chciałbym se kupić n-gage...czy ktoś ma w tym telefoniku zainstalowany jakiś komunikator? Czy w telefonie będzie można mieć ten sam numer gg co na kompie? Czy jeżeli dane przychodzą na komunikator w telefonie to się za nie płaci??? Jak jest z tymi tanimi sms'ami przez GPRS???
Pewno ze ngagyk jest super , gierki sie sciaga i niue nie java lae te prawwdziwe (sonic , sims itp), sciaga sie je nawet na modemie bo zajmuja tylko pare MB, ponadto telefonik ma symbaina czyli tak jak 6600 a na dodatek wszelkie problemy ergonomiczne zaostaną / zostały rozwiązane w najnowszej wersji
panowie co wywalili z N-gage QD? I którą lepiej kupić? Napaliłem sie na N-gage jak szczerbaty na suchary i w najbliższym czasie chce sobie takową kupić. No i którą polecacie: pierwszą czy QD?
szczurek
7 07 2004, 13:08
wywalili odtwarzacz MP3 i cos jeszcze. Dla mnie najwiekszym plusem ,po graniu, byla mozliwosc sluchania muzy w tym formacie wiec QD mnie wali rowno......
Napaliłem sie na N-gage jak szczerbaty na suchary i w najbliższym czasie chce sobie takową kupić.
Hehe no proszę proszę. BTW: i ja się napaliłem na N-Gage'a, jednak czekam na jakąś obniżkę. Zobaczymy tylko czy się doczekam...
z dniem dzisiejszym faggas stal sie szczesliwym posiadaczem n-gage..
jo
ja polecam pierwsza werje ....
jest duzo bardziej wszechstrona
Czy do N-GAGE QD mozna wgrac software'owy odtwarzacz mp3 ??
W najnowszym Chipie czytalem ze N-GAGE QD ma byc dostepna u operatorow nawet za 0 zl :!: moze ktos z was pracuje w Erze/Plusie czy Ideii i wie cos wiecejna ten temat ??
mario87
19 07 2004, 22:56
ja nie pracowałem ani nie pracuje (mam 17 lat ;p) ale jak coś to będzie za 1zł i z jakimś kosmicznym abonamentem(jakiś VIP w erze czyli ok 600-700zł

)
lepiej już kupić nówke na allegro z gwarancją za ok 500zł(przypuszczam że tyle tam będzie kosztowała

)
mario swiete slowa howgh :!: :?
tylko kiedy QD pojawi sie na allegro ?? :? i wogole u operatorow

na ebayu sa juz dostepne ale ceny wysokie

(no i nie wiem czy mozna wgrac odtwarzacz mp3

)
Co do tego wysokiego abonamentu to sie nie zgodze bo niedawno kupilem w Plusie SE T610 za 200 zl w abonamencie 36 zl (cos kolo tego) a ten telefon jest wiecej warty niz QS (kolo 1000 zl)
Ryo-San
20 07 2004, 22:04
tylko kiedy QD pojawi sie na allegro ?? :)
widzialem na allegro kilka dni czy tygodni temu za kosmiczną cene 1200zł lol, a za 600 kilka można dostać zwykłego N-gage nówke na allegro
gorillaz66
20 07 2004, 22:36
(no i nie wiem czy mozna wgrac odtwarzacz mp3 )
niedarady qd jest pozbawiona jakiegos tam procesora w srodku który odpwoiada za format mp3
:edit:
niewiem czy jest jeszcze ta promocja ale było niedawno w empiku cos takiego za sztuke 999zł a za dwie 1500zł (750zł/szt)
huh...mozna wgrac player mp3 pod s60...
to z procesorem to bzdura..
bylo qd na allegro za 750 zeta... normalnie po 850 chodzi..wiec chyba lepiej w sklepie kupic..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.