Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: N-Gage
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Mobile
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Luck
Ciężko znaleźć kogoś kto ma N-Gage'a ale nie wierzę, że wśród forumowiczów nie ma posiadaczy maszynki od NOKII... Sprawa prosta - MASZ N-GAGE <===> PISZ!!!!! Chętnie pogadam biggrin.gif To by było na tyle biggrin.gif
Glucik
Eee nie dzięki nie skorzystam - zamiast tego czegoś wolałem Gacka ...
Luck
Każdy ma to co lubi wink.gif
Ja ze stacjonarnych mam tylko PS2, teraz czekam na PS3 i GaCka już raczej nie kupię.. sad.gif ale w Zeldę bym pograł biggrin.gif
_RikkimarU_
moim zdaniem n-gage to wyrzucenie kasy w błoto...no chyba że jest sie jakims maniakiem smile.gif
Luck
moim zdaniem n-gage to wyrzucenie kasy w błoto...no chyba że jest sie jakims maniakiem smile.gif

no właśnie... maniakiem ;-) maniakiem gier i telefonów nokii biggrin.gif

P.S Fajny Shinchan i Hom-Homy biggrin.gif
_RikkimarU_

no właśnie... maniakiem ;-) maniakiem gier i telefonów nokii biggrin.gif

no raczej telefonów nokii, albo techniki, minimalizacji smile.gif bo w te gry mozna pograć sobie na innych sprzętach wiele tańszych....
Luck
Hmmm... może i masz rację, z pewnością masz... ale granie w Tonego na szkolnej wycieczce - uwierz że to fajna sprawa biggrin.gif
Glucik
Teraz czekam na PS3

Uważaj, bo się doczekasz ;p

Po za tym Hamtaro ma rację ... Ja tam wolę wspomagać Nintendo i jego GBA ...
Luck
Kiedyś siem doczekam tongue.gif biggrin.gif Jak na razie wystarcza mi PS2.. biggrin.gif
A GBA i Nintendo też czynnie wspomagam... smile.gif
sanset0
ja mam n-gage'a i....?
Glucik
ja mam n-gage'a i po co mi on ?

No właśnie - gierki drogie, a nie licząc TR i TH to nie ma nic specjalnego ... Konsolka ? A to dobre ;p
-=Burthess=-
ja mam n-gage'a i po co mi on ?

No właśnie - gierki drogie, a nie licząc TR i TH to nie ma nic specjalnego ... Konsolka ? A to dobre ;p

Bosz, sobie kupił chłopak niech ma. Nie obrzydzajcie mu tongue.gif
Glucik
Trzeba go nawrócić na jasną stronę mocy (czyt. Nintendo) ;p
No dobrze Kaxi, może masz rację :

- świetnie wypełnia kieszeń
- idealny do szpanowania (a to kosztowało ...)

Jak ktoś ma jeszcze pomysły to ... udzielać się, pocieszcie posiadaczy NGE ;p
Kaxi
To ze tobie sie Glucik N-Gage nie podoba (mi zreszta tez) to nie znaczy ze to do niczego jest. Mu sie podoba, jego opinia i nam nic do tego.
sanset0
co wy z tym nawracaniem kuwa, ja nie wiem miałem wszystkie mozliwe gbjoe, obcykałem wsio mam gb playera do gcn, o czym wy mówcie wogole? n-agge kpiłem bo według mnie łączy duzo zalet...
gry drogie?!-buhahha zapłaciłem 15zł za wszystkie tytuły.....
fagg
lol...nintendowi szowinisci...ostro..
mam n gage...dale za niego 299 zeta ..za gry nie zpalacilem nic[karte MMC mialem ] jestem szczesliwy z ejgo posiadania a advance sie kurzy ...
no
sanset0
300zł, skąd tak tanio?biggrin.gif za 6 ban mam kupca od ręki na tego twojego;d
szczurek
sanset: nowa promocja w Plusie, autentyczna. Jak mój ojciec będzie zmieniał komórkę to trzeba bedzie namówic na N-Gage'a bo osobiście to szkoda mi kasy....
Luck
Buahahaha!!!!! No właśnie.. jaka kuwa jasna strona mocy??? biggrin.gif Za dużo XBOXA i KoTOR... biggrin.gif Też wszystkie gboje obcykałem biggrin.gif
_Link_
Ja tam bym wolał sobie kupić 2 GBA SP i jeszcze na grę pewnie by wystarczylo za cenę N-Gage. A i gier nie ma dużo na to paskudztwo tongue.gif.
szczurek
2*GBA SP + gra za 299zł? Powodzenia w szukaniu.......
piNiEk
2*GBA SP + gra za 299zł? Powodzenia w szukaniu.......

Dokładnie. te 600 zł za SP to bardzo sporo hajsu... leiej już kupić sobie zwykłego advance'a...
Balbiś
Nie przesadzajcie jak się chce to mozna nowego sp z gwarancja kupic tanio. Trza tylko pokombinowac sprzedac co się da na allegro i tyle. Mnie wyszedł dośc tanio sprzedałem mojego starego GBA na allegro za cene 220 PLNow, z bracholem zrzutka po 115 PLNow i nowy czarny SPek, jest mój. A na N-gage trzeba jeczcze bardziej kombinować, ale się da :wink: Druga sprawa że gier jest bardzo malo i nie widze sensu kupować n-gage dal gier, te co sa to odświerzane kotlety...
Luck
Pewnie, że GBA nie ma sobie równych jeżeli chodzi o ilość dostępnych gierek (jeżeli chodzi o jakość większości z nich też oczywiście) ale N-Gage dopiero się rozkręca (tak w ramach przypomnienia biggrin.gif)... i myślę że nie będzi z nim źle biggrin.gif

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=20696655

REWELACJA
SUPER NAJNOWSZY  SOFT DO NOKII N-GAGE/6600
z systemem operacyjnym Symbian
Jest to płyta która niesamowicie odmieni Twój telefon.
Na płycie znajdują się między innymi:
- program do odtwarzanie muzyki w formacie mp3 (TAK, dobrze widzicie, bedziecie mogli wgrac i sluchac ze swojej nokii muzyczke w formacie mp3).
- program do odtwarzanie klipow i krotkich filmow. Bedziecie mogli w swojej nokii odtwarzac krotkie klipy i filmy w formacie avi, mpg itp.
- program do lokalizacji w ternie - GPS (działa rewelacyjnie)
- program za pomocą którego bedziecie mogli zrobic z waszej Nokii pilota do telewizora
- program za pomocą którego przeksztalicie telefon w konsole do gier - Game Boy
- program za pomocą którego można nagrywąc klipy wideo, obraz oraz dzwiek (dziala jak kamera)
- program przy pomocy ktorego bedziesz mogl wykonywac zoom przy robionych zdjeciach
- mnóstwo pelnych wersji gier - ponad 200 gier
- mnostwo super polifonicznych dzwonkow - ponad 250 dzwonkow
- masa innych uzytecznych programow i aplikacji - w tym pc suite itp.
WSZYSTKIE PROGRAMY TESTOWALEM OCZYWISCIE NA SWOJEJ NOKII I DZIALAJA IDEALNIE
Już ponad 80 osob zakupilo ode mnie soft na moich poprzednich aukcjach i dotychczas wszyscy sa bardzo zadowoleni. Świadcza o tym również moje komentarze.
A TO WSZYSTKO ZA JEDYNE 11.99 PLN

Moj soft jest prawdziwy i dzialajacy, nie kupuj byle czego od innych, u mnie masz pelne sprawdzone i jak najbardziej dzialajace wersje. Poza tym zawsze sluze porada i pomoca w kazdej kwestii. Chetnie odpowiem na kazde pytanie i pomoge jesli ktos bedzie mial jakiekolwiek klopoty. Chociaz obsluga i instalacja programow jest trywialnie prosta.

Tak tak, jasne!!!
Po pierwsze N-Gage i 6600 mają wbudowany odtwarzacz mp3, więc po co to komu??
Po drugie?? Program do nagrywania video w N-Gage?? LoL!!
Pilot do TV w 6600 - rozumiem, ale N-Gage?????? (gdzie NG ma port IR?smile.gif

ehhhh.... mógłby gość rozdzielić te aukcje...
helciio
nOKIA N-GAGE JEST DUZO LEPSZA OD TYCH WSZYSTKICH GBA I GBA SP
WIEM BO MIALEM OBA
I MIALBYM TERAZ N-GAGE GDY BY MNIE KOLES NA ALLEGRO NIE WY(pipi)AL NA 900 ZETA
takze nie tylko wasz gba jest cudowny sa inne lepsze sprzety.
Extremista
ngage??? za taką cenę????

chyba każdy woli GBA SP i programator (darmowe gry do końca życia!) smile.gif

ngage to prawdziwy niewypał i zabawka dla najbogatszych
helciio
ale ty jestes glupi
przeciez gry na n-gage mozna za darmo z neta sciagnac i przez kabel wrzucic na karte mmc
albo kupic na allegro za 15 zloty na jednej plytce
Luck
Hmmm... o ile wiem to progamator (a raczej karta do nagrywania) do GB "TROCHĘ" kosztuje...
lysy1983
[quote="Luck"]Pewnie, że GBA nie ma sobie równych jeżeli chodzi o ilość dostępnych gierek (jeżeli chodzi o jakość większości z nich też oczywiście) ale N-Gage dopiero się rozkręca (tak w ramach przypomnienia biggrin.gif)... i myślę że nie będzi z nim źle biggrin.gif

Właśnie, sam mając gba namawiam kumpla, żeby kupił N Gage- w końcu pogram w większą ilość gierek!
Conker
[quote=\"lysy1983\"][quote]Pewnie, że GBA nie ma sobie równych jeżeli chodzi o ilość dostępnych gierek (jeżeli chodzi o jakość większości z nich też oczywiście) ale N-Gage dopiero się rozkręca (tak w ramach przypomnienia biggrin.gif)... i myślę że nie będzi z nim źle biggrin.gif

Właśnie, sam mając gba namawiam kumpla, żeby kupił N Gage- w końcu pogram w większą ilość gierek![/quote]

Jakos nie widze, zeby N-Gage sie rozkrecalo. Konsola powoli umiera i nawet ogromne naklady finansowe wlozone w kampanie reklamowa jej nie pomoga. Chodza pogloski, jakoby jeszcze w tym roku mial ukazac sie nastepca N-Gage. Nie oszukujmy sie to nie byl udany ruch Nokii.
Luck
[quote=\"Conker\"][quote][quote]Pewnie, że GBA nie ma sobie równych jeżeli chodzi o ilość dostępnych gierek (jeżeli chodzi o jakość większości z nich też oczywiście) ale N-Gage dopiero się rozkręca (tak w ramach przypomnienia biggrin.gif)... i myślę że nie będzi z nim źle biggrin.gif

Właśnie, sam mając gba namawiam kumpla, żeby kupił N Gage- w końcu pogram w większą ilość gierek![/quote]

Jakos nie widze, zeby N-Gage sie rozkrecalo. Konsola powoli umiera i nawet ogromne naklady finansowe wlozone w kampanie reklamowa jej nie pomoga. Chodza pogloski, jakoby jeszcze w tym roku mial ukazac sie nastepca N-Gage. Nie oszukujmy sie to nie byl udany ruch Nokii.[/quote]

I bardzo dobrze!!! Jeśli wypuszczą NG2 to będzie jeszcze lepiej, tym bardziej że braciszek zapowiedział że sobie cudeńko kupi... hyh.gif
simian raticus
Jak se będę zmieniał telefon to tylko na n-gage...młodszego brata tej konsolki oleje!
Tanie giery na allegro i rozsądna cena w promocji pewnie mnie przekona...tylko kiedy???
Może w POPie daliby ją za jakieś 8 stówek - wątpię, może kiedyś???
mario87
jak stanieje naprawde do 50€ to na allegro kupisz owiele taniej :wink:
Ryo-San
N-Gage można kupić na Allegro(nówke) za 649zł cool.gif
lemoor_nadrzewny
ja mam ngage. to je superowa konsola! Emulacja GBC, EMulacja NESa, emulacja Genesisa - to plusy. popatrzcie tez na gry ktore mają wyjść na ngage. Ashen (już jest) wymiata! Gry są darmo, a GBA ma za ciemny ekranik. KUPUJCIE N_GAGE!
R4V3N
GBA rzadzi i tyle !! biggrin.gif
simian raticus
Chciałbym se kupić n-gage...czy ktoś ma w tym telefoniku zainstalowany jakiś komunikator? Czy w telefonie będzie można mieć ten sam numer gg co na kompie? Czy jeżeli dane przychodzą na komunikator w telefonie to się za nie płaci??? Jak jest z tymi tanimi sms'ami przez GPRS???
M@IDEN
Pewno ze ngagyk jest super , gierki sie sciaga i niue nie java lae te prawwdziwe (sonic , sims itp), sciaga sie je nawet na modemie bo zajmuja tylko pare MB, ponadto telefonik ma symbaina czyli tak jak 6600 a na dodatek wszelkie problemy ergonomiczne zaostaną / zostały rozwiązane w najnowszej wersji cool.gif
Ryo-San
panowie co wywalili z N-gage QD? I którą lepiej kupić? Napaliłem sie na N-gage jak szczerbaty na suchary i w najbliższym czasie chce sobie takową kupić. No i którą polecacie: pierwszą czy QD?
szczurek
wywalili odtwarzacz MP3 i cos jeszcze. Dla mnie najwiekszym plusem ,po graniu, byla mozliwosc sluchania muzy w tym formacie wiec QD mnie wali rowno......
HunterX
Napaliłem sie na N-gage jak szczerbaty na suchary i w najbliższym czasie chce sobie takową kupić.

Hehe no proszę proszę. BTW: i ja się napaliłem na N-Gage'a, jednak czekam na jakąś obniżkę. Zobaczymy tylko czy się doczekam...
fagg
z dniem dzisiejszym faggas stal sie szczesliwym posiadaczem n-gage..
jo icon_twisted.gif
M@IDEN
ja polecam pierwsza werje ....
jest duzo bardziej wszechstrona icon_idea.gif
kobra
Czy do N-GAGE QD mozna wgrac software'owy odtwarzacz mp3 ??

W najnowszym Chipie czytalem ze N-GAGE QD ma byc dostepna u operatorow nawet za 0 zl :!: moze ktos z was pracuje w Erze/Plusie czy Ideii i wie cos wiecejna ten temat ?? cool.gif
mario87
ja nie pracowałem ani nie pracuje (mam 17 lat ;p) ale jak coś to będzie za 1zł i z jakimś kosmicznym abonamentem(jakiś VIP w erze czyli ok 600-700zł laugh.gif )
lepiej już kupić nówke na allegro z gwarancją za ok 500zł(przypuszczam że tyle tam będzie kosztowała wink.gif )
M@IDEN
mario swiete slowa howgh :!: :?
kobra
tylko kiedy QD pojawi sie na allegro ?? :? i wogole u operatorow sad.gif na ebayu sa juz dostepne ale ceny wysokie sad.gif (no i nie wiem czy mozna wgrac odtwarzacz mp3 icon_twisted.gif )

Co do tego wysokiego abonamentu to sie nie zgodze bo niedawno kupilem w Plusie SE T610 za 200 zl w abonamencie 36 zl (cos kolo tego) a ten telefon jest wiecej warty niz QS (kolo 1000 zl)
Ryo-San
tylko kiedy QD pojawi sie na allegro ??  :)

widzialem na allegro kilka dni czy tygodni temu za kosmiczną cene 1200zł lol, a za 600 kilka można dostać zwykłego N-gage nówke na allegro
gorillaz66
(no i nie wiem czy mozna wgrac odtwarzacz mp3  )

niedarady qd jest pozbawiona jakiegos tam procesora w srodku który odpwoiada za format mp3

:edit:
niewiem czy jest jeszcze ta promocja ale było niedawno w empiku cos takiego za sztuke 999zł a za dwie 1500zł (750zł/szt)
fagg
huh...mozna wgrac player mp3 pod s60...
to z procesorem to bzdura..
bylo qd na allegro za 750 zeta... normalnie po 850 chodzi..wiec chyba lepiej w sklepie kupic.. icon_twisted.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.