Czy graliście w ową grę?? jakie macie uczucia!? Moim zdaniem jest to najlepszy racer dwukołowy! Poziom trudniości LEGEND rządzi, trening na wypas poziomie, tory świetne, grafika MAX DETALI (jednak 30fpsów:/ ).. gram już 3miechy non-stoper..
gra wypas, najlepsza gra motocyklowa na konsole

i motocykle mają naprawde okrągłe koła- to naprawde cieszy
Niestety nie gralem

- brak X'a. Trza bedzie kiedys nadrobic wszystko. Wedlug tego co widzialem gra wygalda elegancko.
maciek88
2 02 2004, 21:50
Gra bardzo dobra. W zasadzie nic nie moge jej zarzucic. Osobiscie wole cztery kolka a jesli juz dwa to crossowe, dlatego pograłem jakis czas i przestalo rajcowac.
Skoro ją tak chwalicie to musze ją sobie sprawić. Potem powiem czy było jednak warto.
szczurek
9 02 2004, 18:21
grałem w 'to to' na PieCu i ... matko boska! Pęd, blur, esencja wyścigów! ;]
Ja do tej pory nie lubiłem wyścigów. jedynie GT3 zdołało mnie orzyciągnąć na dłuzszą chwilkę i raliisport chalenge , które przeszedłem z nudów. wczoraj zobyłem Moto GP 2 (thx Jarusiek) i muszę przyznać, że nawet dla mnie ta gra wymiata! Grafa, fachowe efekty i przede wszystkim rajcowność nie pozwolą mi odejść sprzed telewizora! taa, ide w to grać...
Mackal21
18 07 2004, 21:08
Moto gp 2 to zdecydowanie najlepsza symulacja wyścigów motocyklowych z Valentino Rossim w roli głównej na konsole i na komputery(wersja X-Boxowa nie różni się od wersji na PC).
Do zalet należy zaliczyć:
-rewelacyjną grafikę
-16 odźwierciedlonych tras
-licencja
-tryb kariery
-mnogość opcji
-wspaniała rozgrywka sieciowa
-żywotność
-super grywalność
-realizm
Moja ocena to 9.(wersja PC)
HIV dał ,,tylko''' 8
hehe, zawsze jak jakaś maruda mówi "ty, pokaz cos na tego swojego iksboksa" to wrzucam do napedu MotoGP

Jak na razie działa na wszystkich.
Najlepsza gra o tej tematyce na X-a (bo jedyna w jaką na razie grałem:P)
Licencja i tryb Kariery daje rade !!! Cóż za piekne uczucie odstawiać Rossiego na prostej

:wink:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.