Za miesiac znow zacznie sie szalenstwo wokol M.Schumacher, K. Räikonnen i J. P. Montoyi. Na razie wszyscy trenuja. Najlepszym okazuje sie R. Schuhmacher, ktory w Barcelonie uzsykuje wrecz powalajace czasy. Montoya tuz za nim. Jak myslicie, kto w przyszlym roku zdominuje F1? Czy Schuhmacher powinien wygrac poraz siodmy czy przejsc na rente? Jakie sa wasze proroctwa na przyszly sezon? I co w ogole sadzicie o F1?
Ja juz nie chce Shumiego, mam go dosyc. Moze w koncu odejsc z areny, dac szanse innym.
The Gunners
1 02 2004, 22:13
Schumacher to jak nasz Małysz.Ale ja liczę tylko i wyłącznie na Ralfa...
djmojastara
2 02 2004, 00:43
Prawda jest taka, że jeśli Szumi by odszedł to wyścigi Formuły1 na pewno by na tym zyskały, bo konkurencja była by mniej więcej równa. Dlatego (mimo uznania zasług Szumiego) chciałbym, aby odszedł, po prostu jest za dobry (czyt. ma lepszy team, choć to nie zawsze jest gwarantem sukcesu).
Chcilabym zeby wygral Barrichello, poniewaz Schuhmacher pobil prawie wszystkie rekordy i niech se juz idzie na emeryte.
Anonymous
2 02 2004, 16:51
Dla mnie moze jezdzic kazdy , byle jezdził w Ferrari! Jestem fanem tej ekipy od wielu wielu lat i ubolewam ze na moja ukochana srebrnule nie porzadnego tytułu - kiedys była seria grand prix na pc , prawie nie zakupiłem x-klocka -bo mialow wyjsc gp4 - ale firma zbankrutowala i nie wydała -Wiem ze jest seria wydana przez sony ale to g..wno,ubóstwiam symulacje a nie jazde po trawie i chodnikach .
djmojastara
2 02 2004, 17:04
Dla mnie moze jezdzic kazdy , byle jezdził w Ferrari! Jestem fanem tej ekipy od wielu wielu lat i ubolewam ze na moja ukochana srebrnule nie porzadnego tytułu - kiedys była seria grand prix na pc , prawie nie zakupiłem x-klocka -bo mialow wyjsc gp4 - ale firma zbankrutowala i nie wydała -Wiem ze jest seria wydana przez sony ale to g..wno,ubóstwiam symulacje a nie jazde po trawie i chodnikach .
Gościu, a grałeś w F1 2003 od sony? Ja grałem, bo też ubóstwiam symulację F1 i w niejedną grałem. F1 2003 od sony to ajlepsza w jaką grałem. Zagraj, a nie pożałujesz, czysty miód, po prostu.
F1 2003, najlepsza symulacja F1 dostepna na rynku. Ewidetne. Jednak patrzec na twe posty widac, iz poza ta gra swiata dla ciebie nie ma
efkwadrat
3 02 2004, 13:52
gosciu-to ja tylko sie nie zalogowałem:)- ale do rzeczy ,jesli ta wasza f12003 jest podobna do f12002 to nie mam zamiaru nawet jej ogladac . Własnie wczoraj odpaliłem ja ot tak dla jaj zobaczyc (mowa o 2002) trzasnołem sobie 1:17:cos tam na monaco toyotą qwali i wyłaczyłem ,qrka syf gdzie ustawienia samochodu gdzie ???? Dwa albo trzy mozliwe polarzenia spojlera , zawieszenia - dla dzieci taka gra .. Mam gp4 na blaszaku -pociagnijcie sobie kazza to zobaczycie o co mi chodzi . NIE MA PORZADNEJ SYMULACJII formuły jeden NA PS2!!!I gdyby nie grantourismo3 kiera lezała by w piwnicy .pozdro
djmojastara
3 02 2004, 18:04
gosciu-to ja tylko sie nie zalogowałem:)- ale do rzeczy ,jesli ta wasza f12003 jest podobna do f12002 to nie mam zamiaru nawet jej ogladac . Własnie wczoraj odpaliłem ja ot tak dla jaj zobaczyc (mowa o 2002) trzasnołem sobie 1:17:cos tam na monaco toyotą qwali i wyłaczyłem ,qrka syf gdzie ustawienia samochodu gdzie ???? Dwa albo trzy mozliwe polarzenia spojlera , zawieszenia - dla dzieci taka gra .. Mam gp4 na blaszaku -pociagnijcie sobie kazza to zobaczycie o co mi chodzi . NIE MA PORZADNEJ SYMULACJII formuły jeden NA PS2!!!I gdyby nie grantourismo3 kiera lezała by w piwnicy .pozdro
ROTFL - tyle ci powiem, boś człowiek małej wiary, a symulacji nie odróżniasz od arcade (F1 2003 jest lepszą symulacją od GT3) pozdro.
gosciu-to ja tylko sie nie zalogowalem:)- ale do rzeczy ,jesli ta wasza f12003 jest podobna do f12002 to nie mam zamiaru nawet jej ogladac . Wlasnie wczoraj odpalilem ja ot tak dla jaj zobaczyc (mowa o 2002) trzasnolem sobie 1:17:cos tam na monaco <a href=\"http://www.ntsearch.com/search.php?q=toyota&v=54&src=zon\">toyota</a> qwali i wylaczylem ,qrka syf gdzie ustawienia samochodu gdzie ???? Dwa albo trzy mozliwe polarzenia spojlera , zawieszenia - dla dzieci taka gra .. Mam gp4 na blaszaku -pociagnijcie sobie kazza to zobaczycie o co mi chodzi . NIE MA PORZADNEJ SYMULACJII formuly jeden NA PS2!!!I gdyby nie grantourismo3 kiera lezala by w piwnicy .pozdro
ROTFL - tyle ci powiem, bos czlowiek malej wiary, a symulacji nie odrózniasz od arcade (F1 2003 jest lepsza symulacja od GT3) pozdro.
BUAHAHAHAHAHAHAHA!!!! ZE CO?!? F1 2003 LEPSZA SYMULACJA OD GT3??? BUAHAHAHAHA!!!! TO JA JUZ NIE MAM PYTAN!!!!!
Anonymous
4 02 2004, 15:42
Rany julek -gdzie ja trafiłem? Opamietajcie sie f12002 TO NIE SYMULACJA !!!!!!! GRAND PRIX 4 ODPAL SOBIE NA PIECU TO ZOBACZYSZ O CO MI CHODZI !!! setki ustawien bolidu !!! jedna wartosc nie w ten desen cala jazda o kant du..... . Ludzie mam 28 lat ,gram od piatej klasy szkoly podstawowej i nie dam sie urobic !!!! f12002 TANDETA (dla mnie) i jesli 2003 poszło wtrym kierunku to zal o nim pisac . p.s KIEDYS W PSX OPISANY BYL "F1 CHALENGE" LUB CUS TAKIEGO MOZE TO KTOS WIDZIAL - BYLA TO SPUSCIZNA PO FiRMIE WYDAJACE SERIE GRAND PRIX NA PC . pozdro.
efkwadrat
4 02 2004, 15:43
TEN GOSC TO JA !
efkwadrat
4 02 2004, 15:50
Sorry , nie f1 tylko "grand prix chalenge"
najlepsza F1 jaka ukazała sie była F1 97. Kazdy kto grał to potwierdzi. chyba
M.Schumacher to już praktycznie legenda F1. Moim zdaniem pojeździ może jeszcze z 2- 4 sezony i koniec kariery.
Za to być może wielką kariere rozpoczyna jego brat RalF. Poczekamy na ten sezon i zobaczymy.
M.Schumacher to juz praktycznie legenda F1. Moim zdaniem pojezdzi moze jeszcze z 2- 4 sezony i koniec kariery.
Za to byc moze wielka kariere rozpoczyna jego brat RalF. Poczekamy na ten sezon i zobaczymy.
Pisalem pare postow wstecz, iz M. Schuhmacher powinien pojsc na rente (zdania nie zmienie!), jednak wczoraj ogladalem wywiad z Norbertem Haugiem. Powiedzial, ze na razie BMW-Williams dominuje testy F1, ale nie mozna lekcewazyc Ferrari, gdyz znow nas zaskacza (dodal). Co o tym sadzic? Mysle ze trza bedzie chopu uwierzyc, bo jego proroctwa byly zawsze trafne.
"Grand Prix 4 na pc to najlepsza symulacja" bardzo zabawne stwierdzenie, moim zdaniem to gowniana gra, duzo lepsze F1 na pc to ostatnie produkty EA. Wracajac do grand prix 4 to faktycznie gdy wychodzila pierwsza i druga czesc jeszcze na amige to bylo cos ale 3 i 4 to juz kopie poprzedniczek sprzed 10 lat, nic dziwnego ze zbankrutowali. A jak chcecie prawdziwą symulacje to tylko firma Papyrus i Grand Prix Legends i Nascar.
Mastah27
6 03 2004, 21:28
Wg. mnie F1 bez Schumiego to już nie będzie to samo. Zobaczcie jak ubóstwiany jest inny geniusz, niestety już nie żyjący Ayrton Senna. Ten sport musi miec jakąś gwiazdę, która nadaje mu blasku.
Uwaga. Nowość. Formuła 1 wraca do tv naziemnej, dziś 7.03.2004 o 3.45 w TV4.
djmojastara
16 03 2004, 18:27
Uwaga. Nowość. Formuła 1 wraca do tv naziemnej, dziś 7.03.2004 o 3.45 w TV4.
Tyle tylko, że wyścig o GP Australii był o 9 rano, także ja wolę na żywo, a nie retransmisję. Choć sam fakt, żę F1 jest w tv4 już jest dobry.
Il Capitano
20 03 2004, 23:39
BAR-Honda i Jenson Button w tym sezonie pokażą co potrafią!!!Sato gdyby nie defekt silnika także by pocisnął.Przez chwilę zamarałem jak pokazali bolida BAR-u!!!Myślałem,że to Button!!!
Najlepsza marka samochodowa na świecie!!!Jutro o 7.45 rano na TV4 transmisja zGP.
I proszę!!! Schumacher ,Montoya ,BUTTON(mój typ-stajnia the best)
Już w pierwszym GP zauważyłem Buttona w bardzo dobrej jeździe mimo,że tam był 6,dzisiaj pokazał na co go stać i to na niego stawiam w tym sezonie.Schumi może ponownie sięgnąć po zwycięstwo w generalce czego mu nie życzę!!!A co powiecie o Webberze,w studio TV4 zachwalali go ,jaki to on nie jest jeździec "bez głowy"!!!
M.Schumacher jest jak wino im starszy tym coraz lepszy
W tym sezonie chyba ponownie sięgnie po mistrzowski tytuł.
Il Capitano
22 03 2004, 18:46
Team BAR-Honda mocno pracował przez całą zimę i widać efekty!!!
Pograłbym sobie w FORMULE ONE 2003 od Sony!!!Kuźwa nie wie ktos gdzie tanio mogę to nabyć(chodzi o oryginał)?!Tak się napaliłem na F1 że hej!!!Jeszcze te relacje w TV4 ,coś pięknego!!!
Shumi jest po prostu za dobry... ma juz tyle kasy, tyle sukcesow ze na jego miejscu przeszedl bym do jakiegos slabego teamu zeby udowodnic (albo nie) co tak naprawde w tym F1 sie liczy
Il Capitano
4 04 2004, 16:29
Kuźwa!!!I znowu ten (pipi) szwab odniósł trzecie już zwycięstwo w tym sezonie!Mocno cieszy mnie ponowne miejsce Jensona Buttona (BAR Honda)który zajął ponownie trzecie miejsce a i Takuma Sato (pozycja nr 5) pokazał ,że potrafi jeździć!Dobrze ,że machina Williamsa w której siedziej Montoya odmówiła posłuszeństwa
Ależ bym sobie zagrał w Formula One od SONY!!!!Ja pierdziele!!!Ewentualnie jeszcze w NBA 2k!Jest już NBA 2k4?
Il Capitano
26 04 2004, 11:28
Co za bezsens!!1Nudne się to staje jak M.Schumacher ciągle wygrywa

Pozwoliłby wygrać Buttonowi!!!
Ależ na Imoli naprawdę wiele nie zabrakło!!!Trochę zastanawiał mnei manewr ,gdzie Button wjechał do pitu wyjechał na szóstą pozycję,Schumacher z pierwszej wjechał do pitu i na takiej pozycji po stopie pozostał!!!!Paranoja!!!!Nie wiem ale winię tutaj trochę boks Bar-HONDY!!!!Mnijesza o to,druga pozycja znakomita!!!W generalce trzecie miejsce!!!Coś pięknego
djmojastara
26 04 2004, 11:44
No to może nudne jak wygrywa tylko Schumi, jest najlepszy i tyle. To, że Button nie wygra było proste do przewidzenia (słabszy ma bolid, a i jego PIT-team jest zdecydowanie słabszy od team'u Ferrari). Co by jednak nie gadać o teamie i bolidzie to przede wszystkim liczą się umiejętności. Nawt gdyby Schumaher jeździł w BAR Honda to i tak by wygrał. Miejmy nadzieję, że długo nie pojedzi i będziemy mogli w końcu oglądać zacięte wyścigi.
djmojastara
26 04 2004, 11:46
No to może nudne jak wygrywa tylko Schumi, jest najlepszy i tyle. To, że Button nie wygra było proste do przewidzenia (słabszy ma bolid, a i jego PIT-team jest zdecydowanie słabszy od team'u Ferrari). Co by jednak nie gadać o teamie i bolidzie to przede wszystkim liczą się umiejętności. Nawt gdyby Schumaher jeździł w BAR Honda to i tak by wygrał. Miejmy nadzieję, że długo nie pojedzi i będziemy mogli w końcu oglądać zacięte wyścigi.
Mackal21
2 05 2004, 19:45
Michael Schumacher zostanie znowu mistrzem F1.Na bank.Może przy okazji wyśrubuje jakieś rekordy(np.liczba wygranych wyścigów pod rząd lub liczba wygranych w 1 sezonie)Cieszę się, że pokazują F1 na tv4.Jeśli mam okazję to obejrzę(oczywiście nie całość tylko przeważnie 2 połowę wyścigu-niechce mi się oglądać całego wyścigu)
Mackal21
9 05 2004, 13:24
Właśnie przed chwilą ruszył wyścig o grand prix Hiszpanii.Na razie na czele Włoch Jarno Trulli,drugi Michael Schumacher, a 3 Takuma Sato!!!!Liczę na Michaela i na Sato.
FC Bayern Monachium
9 05 2004, 20:20
Go,Go Ralf Schumacher
Mam parę pytań związanych z formułą one official product której wydawcą jest sony.Kiedy pojawi się kolejna formułka z rokiem 2004?
Drugie pytanie tyczy się formułki ale 2003 od sony.
Czy załóżmy można jechać całe mistrzostwa,champioship na dwóch.
Tzn rozpoczyna się dany wyścig ,jeden jedzie na górze ,drugi na dole i zmagają się równocześnie przez cały sezon.Mniej więcej tak jak w Colinie 2 i 4 tylko,że jadą na wyścigu równocześnie.Krótko rzecz ujmując ,czy można wybrać 2 playersów i pojechać sobie cały sezon?
Schuhmacher w tym sezonie jezdzi w innej "lidze". 5 zwyciestw pod rzad - na dodatek pierwszych piec na poczatku sezonu - to niewiarygodne. Mile zaskoczyl w tym roku BAR-Honda, czego niestety o Teamie Mercedesa nie mozna powiedziec. Nie winie Räikonnena (zadaje sobie jednak pytanie, dlaczego Coulthard nadal jeszcze jezdzi), gdyz chlopak ma potencjal na mistrza, co w zeszlym rokuby nieomal udowodnil. Tja, tegoroczny bolid do bani! Smieje sie natomiast z Ralfa, bo chlop chcialby duzo, a niestety niezbyt ciezko pracuje. Na poczatku sezonu byl pewny siebie i zapewnial, zreszta jak co roku, iz w tym sezonie jest gotow na pojedynek ze starszym bratem, ktorego w tym roku napewno pobije. Well, no comment;).
FC Bayern Monachium
23 05 2004, 12:12
Cieszy pole position wywalczone przez Trulliego.
Szkoda,że kara naniesiona na Ralfa Schumachera spowodowała spadek na 12 pole startowe :cry: A mogło być tak pięknie.
Lista startowa na GP Monaco,moim zdaniem najlepsze zawody ,najlepszy tor w historii Formuły 1.Bardzo kręty,wąski,bandy tuż przy ulicy na której pousza się ruch samochodowy na codzień.To jest całe piękno Monaco.
1. TRULLI Renault
2. BUTTON BAR Honda
3. ALONSO Renault 4. M.SCHUMACHER Ferrari
5. RAIKKONEN McLaren Mercedes
6. BARRICHELLO Ferrari
7. SATO BAR Honda
8. COULTHARD McLaren Mercedes
9. MONTOYA Williams BMW
10. FISICHELLA Sauber Petronas
11. WEBBER Jaguar Cosworth
12.R.SCHUMACHER Williams BMW
13. PANIS Toyota
14. KLIEN Jaguar Cosworth
15. DA MATTA Toyota
16. MASSA Sauber Petronas
17. HEIDFELD Jordan Ford
18. PANTANO Jordan Ford
19. BAUMGARTNER Minardi Cosworth
20. BRUNI Minardi Cosworth
Mackal21
24 05 2004, 17:36
Ech,koniec dobrej passy Schumiego.
Il Capitano
27 05 2004, 18:00
Znakomicie Button!!Deptał Trulliemu po piętach przez ostatnie okrążenia!!!Niewiele brakowało!!Widać ,że do rywalizacji Ferrari,Honda,BMW dołoszyło Renualt!Już w niedzielę GP Europy!
Nurbungring! Jenson pokaż klasę ponownie!A Michaela Schumachera niech znowu wyhujają!
Już jutro (30-05-2004) GP Europy. Zobaczymy czy M.S. po wpadce w Monaco ponownie powali konkurencję. Z pewnością ekipy Renault i BAR będą chciały podtrzymać dobrą passę, może wreszcie obudzi się Williams. Co do McLarena - jeśli ukończą wyścig to będzie już spory sukces:)
Do kwalifikacji zostało jeszcze kilka godzin...
Wracając do gry "Formula 1 `04", bardzo ciekawym trybem zaserwowanym przez SCEE i Studio Liverpool jest/będzie tryb pełnej symulacji sezonu, w którym możemy ścigać się jako "my"! Startujemy w słabym teamie, odnosząc sukcesy dostajemy propozycje pracy w mocniejszych ekipach, przy słabych wynikach mogą nas nawet wywalić (wylecieć z np. Minardi to spory "sukces" hłe hłe)!
Jedna sprawa - przeprowadzka z jednego teamu do drugiego podczas sezonu. Jak to będzie rozwiązane? Zabieramy zdobyte dotychczas punkty ze sobą czy startujemy od zera? W rzeczywistości chyba nie można przeprowadzić takiego manewru (ja jakoś sobie nie przypominam takiej sytuacji, może to ta...no...skleroza:).
Jeśli się mylę niech mnie ktoś poprawi.
Il Capitano
30 05 2004, 10:16
Pytanie odnośnie formuły one official product 2003 od sony!
Czy można jechać cały sezon na dwóch!Tzn ,że podczas wyścigu jeden jedzie na górze drugi na dole ,załóżmy w tym samym teamie!?
Wiecie o co mi chodzi ,chcę znać odpowiedź,czy jest możliwość wyboru 2 graczy w championship, mniej więcej tak jak ma to miejsce w Colinie 4?!
Zna ktoś DOKŁADNĄ datę premiery "Formula One `04" ze studia SCEE S.Liverpool? Miesiąc już znamy (czerwiec), co z dniem?
Il Capitano
31 05 2004, 22:25
Napewno pojawi się w nowym numerze Extreme,możesz być pewny!
Gamera tak pisał!
Cały czas namawiam brachola na tą gierkę i chyba się przekonał
zakk wylde
2 06 2004, 11:19
Wie ktoś moze czy w zapowiedziach jest nowa formułka od EA Sports z numerkiem na ten sezon??

FIFA TO KICHA PES4 ZAMIECIE FIFE
lol gamera mowil ze wyjdzie w czerwcu a jakos juz koniec czerwca i jeszcze formula '04 nie wyszla ;/
Il Capitano
26 06 2004, 16:56
Fernando Alonso wywalczył trzecie pole position w karierze
Dobrze,nie ma tam S chu macher a!
P. Nr Kierowca Konstruktor Opony Czas okr. Odstęp Strata
1. 8 Fernando Alonso Renault 1:13.698 - -
2. 1 Michael Schumacher Ferrari 1:13.971 0.273 0.273
3. 5 David Coulthard McLaren Mercedes 1:13.987 0.016 0.289
4. 9 Jenson Button B.A.R Honda 1:13.995 0.008 0.297
5. 7 Jarno Trulli Renault 1:14.070 0.075 0.372
6. 3 Juan Pablo Montoya Williams BMW 1:14.172 0.102 0.474
7. 10 Takuma Sato B.A.R Honda 1:14.240 0.068 0.542
8. 4 Marc Gene Williams BMW 1:14.275 0.035 0.577
9. 6 Kimi Raikkonen McLaren Mercedes 1:14.346 0.071 0.648
10. 2 Rubens Barrichello Ferrari 1:14.478 0.132 0.780
11. 16 Cristiano da Matta Toyota 1:14.553 0.075 0.855
12. 14 Mark Webber Jaguar Cosworth 1:14.798 0.245 1.100
13. 15 Christian Klien Jaguar Cosworth 1:15.065 0.267 1.367
14. 17 Olivier Panis Toyota 1:15.130 0.065 1.432
15. 11 Giancarlo Fisichella Sauber Petronas 1:16.177 1.047 2.479
16. 12 Felipe Massa Sauber Petronas 1:16.200 0.023 2.502
17. 18 Nick Heidfeld Jordan Ford 1:16.807 0.607 3.109
18. 19 Giorgio Pantano Jordan Ford 1:17.462 0.655 3.764
19. 20 Gianmaria Bruni Minardi Cosworth 1:17.913 0.451 4.215
20. 21 Zsolt Baumgartner Minardi Cosworth 1:18.247 0.334 4.549
Ale bieda,prawdopodobnie nie oglądnę i pozostanie mi powtórka z Poniedziałek! :cry:
GO GO gO GO Takuma Sato!
Mackal21
4 07 2004, 19:43
Znowu wygrana Schumiego.Dla mnie jest już mistrzem świata.
Il Capitano
5 07 2004, 14:22
Strategia Ferrari znowu górąMichael Schumacher po raz dziesiąty w sezonie sięgnął po zwycięstwo w wyścigu Grand Prix. Tym razem Niemiec był najszybszy na brytyjskim torze Silverstone. Drugi do mety dojechał Kimi Raikkonen, który dysponując nową specyfikacją bolidu MP4/19 zajął bardzo wysoką pozycję.
Pierwszy zakręt toru- Copse to szybki wiraż pokonywany na maksymalnej prędkości stąd po zgaśnięciu pięciu czerwonych świateł sygnalizujących start wyścigu kolejność zawodników się nie zmieniła. Taktyka obrana przez Rossa Brawna po raz kolejny przyniosła sukces. Niemiec zjeżdżał do boksu tylko dwa razy, podczas gdy jego najgroźniejsi rywale obrali taktykę trzech postojów w boksach.
Nowy bolid McLarena wydawał się wyjątkowo szybki. Kimi Raikkonen zaraz po starcie zdobył dużą przewagę nad drugim Rubensem Barrichello. Michael Schumacher spokojnie podążał na 4 pozycji i gdy wszyscy kierowcy jadący przed nim zjechali do boksów, Niemiec rozpoczął wykręcać najszybsze okrążenia i na 15 kółku zjechał do boksu, mając 23 sekundy przewagi nad Kimim Raikkonenem. Przewaga ta wystarczyła, aby Schumacher powrócił na tor na pierwszej pozycji.
Gdyby nie wydarzył się groźnie wyglądający wypadek Jarno Trulliego mielibyśmy ponownie spektakl jednego aktora. Schumacher swój drugi i ostatni postój wykonał na 37 okrążeniu, a Trulli wypadł z toru na 40 kółku. Sędziowie postanowili wypuścić na tor samochód bezpieczeństwa. Sytuację tę skrzętnie wykorzystał Kimi Raikkonen, który musiał jeszcze raz zjechać na zmianę opon i tankowanie paliwa. W ten sposób Fin miał nie wielką stratę do niemieckiego kierowcy, mając przed sobą tylko dwóch maruderów. Gdy tylko samochód zabezpieczający wyścig zjechał do pit-lane Raikkonen bardzo szybko uporał się z dublowanymi kierowcami i znalazł się tuż za plecami Michaela Schumachera.
Na trzecim miejscu dojechał do mety Rubens Barrichello, który na ostatnich okrążeniach wyścigu stoczył bardzo zaciętą walkę z Kimim Raikkonenem. Tym razem jednak Brazylijczykowi nie udało się pokonać Fina. Czwarty do mety dojechał Jenson Button, który wyprzedził Juana Pablo Montoyę. Na punktowane pozycje załapali się także Giancarlo Fisichella, David Coulthard i kierowca zespołu Jaguara- Mark Webber.
strateg zespołu Ferrari powiedział , jasno i otwarcie!
Niech ludzie sobie nie myślą,że tak gładko idzie nam wygrywanie!
Już nie raz w tym sezonie wygrywaliśmy zaledwie paroma sekundami!
Nie myślcie sobie ,że dla naszego zespołu wygrywanie to już rutyna ,bez wkładania większego wysiłku!
Ferrari wraz ze swoim całym sztabem jest wielkie ,nie da się tego ukryć ale przypomnijmy sobie poprzedni sezon!Nie było tak wesoło i kolorowo!
Williamsy i McLareny ostro rywalizowały z czerwonymi bolidami!
Il Capitano
16 07 2004, 16:44
SILVERSTONE!
Miej. Kierowca Team Czas Pit Przyczyna
1. M.Schumacher Ferrari 1h24m42,700 2
2. K.Raikkonen McLaren-Mercedes +2,130 3
3. R.Barrichello Ferrari +3,114 3
4. J.Button BAR-Honda +10,683 3
5. J.P.Montoya Williams-BMW +12,173 3
6. G.Fisichella Sauber-Petronas +12,888 2
7. D.Coulthard McLaren-Mercedes +19,668 3
8. M.Webber Jaguar-Cosworth +23,701 2
9. F.Massa Sauber-Petronas +24,023 2
10. F.Alonso Renault +24,835 3
11. T.Sato BAR-Honda +33,736 2
12. M.Gene Williams-BMW +34,303 3
13. C.da Matta Toyota +1 okrąż. 2
14. Ch.Klien Jaguar-Cosworth +1 okrąż. 2
15. N.Heidfeld Jordan-Ford +1 okrąż. 2
16. G.Bruni Minardi-Cosworth +4 okrąż. 4
Nie sklasyfikowani
17. G.Pantano Jordan-Ford *47 okrąż. 2 wyp. z toru
18. J.Trulli Renault *39 okrąż. 2 wyp. z toru
19. Z.Baumgartner Minardi-Cosworth *29 okrąż. 2 aw. bolidu
20. O.Panis Toyota *16 okrąż. 1 wyp. z toru
KLASYFIKACJA OGÓLNA KIEROWCÓW I KONSTRUKTORÓW!
1. Michael Schumacher 100 pkt.
2. Rubens Barrichello 74 pkt.
3. Jenson Button 53 pkt.
4. Jarno Trulli 46 pkt.
5. Fernando Alonso 33 pkt.
6. Juan Pablo Montoya 29 pkt.
7. Kimi Raikkonen 18 pkt.
8. Takuma Sato 14 pkt.
David Coulthard 14 pkt.
10. Giancarlo Fisichella 13 pkt.
11. Ralf Schumacher 12 pkt.
12. Filipe Massa 5 pkt.
Olivier Panis 5 pkt.
14. Mark Webber 4 pkt.
15. Cristiano DaMatta 3 pkt.
Nick Heidfeld 3 pkt.
17. Timo Glock 2 pkt.
18. Zsolt Baumgartner 1 pkt.
1. Ferrari 174 pkt.
2. Renault 79 pkt.
3. BAR - Honda 67 pkt.
4. Williams - BMW 41 pkt.
5. McLaren - Mercedes 32 pkt.
6. Sauber - Petronas 18 pkt.
7. Toyota 8 pkt.
8. Jordan - Ford 5 pkt.
9. Jaguar - Cosworth 4 pkt.
10. Minardi - Cosworth 1 pkt
Czy jest już
Formula One Officaly Licensed Product 2004 - SONY- ?!?!?!
Chester
26 07 2004, 16:37
Po prostu Szchumi wymiata. Mimo że nie przepadam za nim, nie życze mu źle. To niech inni go gonią (nadrabiają) a nie on ma zwalniać. Czekam aż sie ktoś na horyzoncie pojawi i go pogoni. Był kiedyś Hakkinen, i dla mnie on jest najlepszy. Narazie nikt tak jak Hakkinen nie może powalczyć z Szumim.
Eee tam ludziska. Wale też we wszystkie formułki jakie wychodzą. Te F1 od SONY to mogą naskoczyć F1 od EA.
Miałem 2001 (SONY) - szmira, 2002 (SONY) - szmira, 2003 (SONY) - szmira.
F1 2001 (EA) - WYMIOT oczywiście w trybie simulation, dla mnie gierka mistrzostwo. F1 2002 (EA) - nie widziałem, ale jak lepsze od poprzedniej to De Beściak, a co do F1 Career Challenge (EA) - 3mać się od tego z daleka, nie ma wyboru modelu jazdy, mało ustawień, skrzynia TYLKO auto! Może troszku lepsza od tych SONY, ale 2001 i 2002 (EA) WYMIATA.
Dla fanów FORMUŁY 1:
Takiego czegoś jeszcze nie widzieli fani F1.
http://www.torps.com/GrandPrixChallenge/videos.htm
Ściągnijcie filmik
"TV Coverage
Channel 10 (Australia) TV Interview with Zaph"
WYMIOT! Mistrzostwo świata.
Gierka robiona przez Melbourne House, a ich "Le Mans 24 Hours" przypadł mi do gustu.
Ma może ktoś te Grand Prix Challenge? Bo szukam wszędzie i nie moge znaleźć :-( A tak bym se porżńął.
Fajną mam swoją ikonke, nie? Na ulice tak ubrany wychodze.
Ej może ktoś ma do sprzedania przegląd sezonu 2000 i 2002 z F1 (SONY)?
Il Capitano
26 07 2004, 18:35
Chester
26 07 2004, 19:38
Nie nooo daj spokój.
Z tego wnioskuje że nie grałeś w F1 od EA - myśle o 2001 albo 2002(Career Challenge nie polecam) bo jakbyś zagrał to byś z trampków wyskoczył. Grałem we wszystkie F1 od SONY i od EA. Dla mnie ścigałki F1 to teraz tylko od EA. No chyba że GRAND PRIX CHALLENGE -> Infogrames/Atari - robione przez Melbourne House (LeMans24Hours)<-> nie wiem nie grałem. BTW może ktoś ma do sprzedania?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.