Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Najlepsze Intor i Outro na PSX'a
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PSone
Stron: 1, 2, 3, 4
monstrol
Intro:
1. Soul Blade / Soul Edge - za dynamikę i design
2. Tenchu - za klimat
3. Tekken 3 - za wykonanie
4. Gran Turismo 2 - za muzykę
5. Ridge Racer Type 4 - za Reiko Nagase xD

Outro:
Nie widziałem jeszcze fajnego outra xDxDxD. No może filmiki kończące postaci z Tekkena 3.smile.gif
STFilms_Stefan
Outro/Intro - Dino Crisis 2
Canaris
Intro :
Resident Evil 3 - ta muzyka , ten montaz i adrenalina biggrin.gif
Gran Turismo 2 - obejrzałem je dopiero po miesiącu od kupienia gry bo zaczynało sie jak jakaś crapowata techniawa a okazało sie jednym z najlepszych utworów jakie słyszałem biggrin.gif
Final fantasy 8 - SZATAN i to pełen biggrin.gif biggrin.gif

Outro :
Resident Evil 3 (wersja z Barrym była troche lepsza ) - po prostu cudo biggrin.gif
Final Fantasy 7 i 8 - jakość sama w sobie biggrin.gif
Metal Gear Solid - poezja biggrin.gif biggrin.gif
Pan Pieczarka
Intro:
Digimon Card Battle, RRT4, GT2
Outro: Crash 2+3, Mokujin i Gon w T3 (:
White
Intro- Eagle One: Harrier Attack. Masakryczne. W ogóle każdy filmik w tej grze był warty uwagi. A outro... albo Medievil, albo któryś z fajnali (stawiałbym na ósemke).
Sunderland
Genialne intro i outro z FFVIII powala mnie na kolana do dzisiaj.Zawsze jak się pojawiał ktoś znajomy u mnie w domu albo jakaś dalsza/bliższa rodzina, zmuszany był do obejrzenia tego cuda.Z reguły chcieli zobaczyć to one more time:) No i na zawsze genialne pozostanie także będące jednym z najlepszych inter (intrów) rozpoczęcie SH.
kontrat
Pamietam fmv na ktorejs plytce z euro demo, nie pamietam nazwy, w tle leciala muzyka (powtarzal sie motyw "check this out") szedl sobie murzyn przez miasto (chyba NY) potem spotkal grupę kolesi tanczacych breakdance, jeden z nich chyba rozwalil mu noge i koles zaczal sie stopniowo rozpadac. Filmik nie byl robiony komputerowo ( w wiekszosci), byl raczej nagrywany w realu. Ktos z was pamieta nazwe tego filmiku/intra gry ? (kolega powiedzial mi ze tez kiedys widzial ten filmik i jest przekonany ze to intro z jakiejs gry na PSX).
Lukaszeq
CYTAT(kontrat @ 19 02 2008, 23:47) *
Pamietam fmv na ktorejs plytce z euro demo, nie pamietam nazwy, w tle leciala muzyka (powtarzal sie motyw "check this out") szedl sobie murzyn przez miasto (chyba NY) potem spotkal grupę kolesi tanczacych breakdance, jeden z nich chyba rozwalil mu noge i koles zaczal sie stopniowo rozpadac. Filmik nie byl robiony komputerowo ( w wiekszosci), byl raczej nagrywany w realu. Ktos z was pamieta nazwe tego filmiku/intra gry ? (kolega powiedzial mi ze tez kiedys widzial ten filmik i jest przekonany ze to intro z jakiejs gry na PSX).

Pamiętam! smile.gif To był numer PlayStation Magazine Polska z bonusowa płytką z demkiem Tekken 3 a ten filmik/intro to żaden filmik/intro tylko zwykły teledysk! To był teledysk grupy Letfield pt. "Afrika Shox". Wywiad z Chrisem Cunninghamem był w tej gazecie i w ramach bonusa dorzucono klip do obejrzenia na plejaku. Oto linka do klipu na YT.
coopa
Intro: Silent Hill (do dziś lubię obejrzeć na YouTube)
Outro: Metal Gear Solid
ogqozo
W obu kategoriach - zdecydowanie Final Fantasy VIII. Prawdziwa rewolucja w tym elemencie - jeśli coś tej grze dorównuje w kwestii reżyserii wstawek, to na pewno nie w tej generacji.

No i intro z Chrono Cross, za przepiękny motyw muzyczny.

Te z bijatyk i z Silent Hilla średnio mi się podobają.
HikiQmori
Intro: FFVIII, RE3, Dino Crisis 2, Tenchu 2, Jersey Devil
Outro: FFVIII, bezkonkurencyjnie
NEMESIS U.S.
Intro: Soul Blade, RE, RE2, RE3, Abe's Exodus, FFVIII
Outro: Final Fantasy VII, RE2 (scenariusze "B")
_Dreamcast_Fan_
Soul Blade, Soul Reaver, Tekken 3, Dino Crisis.
qkiz-siemce
Według mnie najlepsze intro i outro na PSone ma Chrono Cross niedość że zajefajnie zmontowane to do tego ta muzyka!!! biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.