Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: ...:::Kilka pytań odnośnie Halo :::...
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Goldi69-PL-
Witam mam kilka pytan:
-Jak poznac jaka wersje Halo posiadam (Pal czy NTSC) zakladajac ze zgubilem pudelko smile.gif ?
-Jakimi padami gracie w Halo i dlaczego?
-Jaki sensitive macie ustawiony i czy ktoś gra na invercie?
-Jakie trzeba miec lacze (szybkosc) zeby bezproblemowo pykac przez xbconnect?
dzieki za odp.
JuanMag
najprostszy sposob zeby wiedziec jaka ma sie ver. to na XBC wejsc na jakis serwer z USA i zobaczyc czy twoje Halo widzi gre jezeli tak to masz ntsc (innego nie znam :oops: )
Nalepiej miec neo+ choc i tak to jest badziew sad.gif, a na upartego na SDI tez pograsz , a co do reszty jest wszystko na forum (PAD i SENS)
siwy
-zobaczyć czy jest demo NFL Fever 2002, jak jest to masz ntsc cool.gif
-Ja gram balonem bo sposrod padow co mam (DS2 i imitacja eSki z Big Bena laugh.gif ) odpowiada mi najbardziej
-ja mam na 8
-Najlepiej Neo+ niedzielone, na łączach 128/128 halo na xbc działa, ale słabo.... :cry:
FiL4
na łączach 128/128 halo na xbc działa, ale słabo.... :cry

No nie wiem Siwy, IMO minimum to neo+ arrow.gif spytaj CK_Flash'a czy mu Halo chodzi na radiówce 128/128 :roll:
sterna
Wlasnie mialem zalozyc temat kto gra na invercie biggrin.gif odp: JA cool.gif
FiL4
Wlasnie mialem zalozyc temat kto gra na invercie biggrin.gif  odp: JA cool.gif

No nietylko Ty, na invercie gra tez np: [TDT] Shizz - czołówka USA cool.gif
Flaha
sad.gif :cry: :cry: :cry: NIESTETY FIL4 MA [color=red][/color] :!: sad.gif
JaMeS2k10
i own tdt shizz any day of week il rape him wink.gif cool.gif
[PAYOT]TAM-ARN
maybe only on blood gulch 1vs1 or i think it's not possible for u, USA level is too high, remember shizz play with zyos and darkman :wink:
JaMeS2k10
LOL tam shut the fuck up, shizz is wank, zyos owns shizz and mat logan nearly beat zyos on lan :roll: so shizz aint that good is he and id totaly RAPE shizz on bg and il beat him on aload of other levels too cool.gif
[PAYOT]TAM-ARN
last time i spoke with mat logan he told me that zyos made 14 frags/15 on Mat Logan's host Longuest with 140 ping and Mat told me that Zyos progressed a lot since WCG Korea,but now u have ntsc maybe u can ask Mat to do a 1vs1 with Shizz :wink:
and i think too if FIL4 from PAYOT TEAM beat u in all map, it'll be hard to beat an Elite USA boy that train for 20000$ tournaments biggrin.gif (i know in team but....)
tk
Polisz plis .... biggrin.gif , a prop ja też gram na invecie , jakoś na początku singla mi sie tak ustawiło (nic nie kapuje z niem . wersji biggrin.gif) i tak gram po dziś dzień .
Mat Logan
lol lol lol...
shut the fuck up JaMeS.
and TAM, Zyos don't did me 14 kills on Longest only but in Hang'Em High, 13 on Chill Out...
JaMeS, stop to joke , it's not funny
Walo
Też gram na invercie, najpierw próbowałem normalnie, zmieniłem, i jakoś nawet lepiej mi to odpowiada.
FiL4
JaMeS2k10 arrow.gif shut the phuck up, u re wank first class only, Shizz ll rape u easy on lan - any day of week, u hot prick :roll:
Raptor
Witam mam kilka pytan:
-Jak poznac jaka wersje Halo posiadam (Pal czy NTSC) zakladajac ze zgubilem pudelko smile.gif    ?

Po dodatkowej opcji Game Demos [ja jej nie mam bo gram z hdd i wywalilem caly katalog z demami tongue.gif]. Po tym, ze kiedy zakladasz nowy profil nie mozesz stosowac takich znakow jak #, [, etc. w wersji PALowskiej mozna [przynajmniej Francuskiej].
-Jakimi padami gracie w Halo i dlaczego?

Ja gram ma balonie, po prostu wole wiekszego pada, wygodniejszy mi sie wydaje, chociaz w tym co mowia pozostali odnosnie XS... nie wiem chetnie kiedys sprobuje pograc [ten 4Gamers taki sredni].
-Jaki sensitiv macie ustawiony i czy ktoś gra na invercie?

Od 6-10, ale ostatnio trzymam sie 6ki.
-Jakie trzeba miec lacze (szybkosc) zeby bezproblemowo pykac przez xbconnect?

Ja na sdi pogrywalem sobie i od biedy [przez dlugi czas mialem problemy z sdi] sie dalo grac, ale jak dla mnie dla komfortowej gry to Neostrada (512/128) chociaz jesli czlowiek by chcial pohostowac na wiecej boxow... to 512/512 by bylo w sam raz wink.gif.
dzieki za odp.

N/P. smile.gif
szPan_R
Jestem nowy w graniu przez xbc, i mam tylko 1 pytanie :wink:
Czy żeby grać w Halo przez XBC trzeba mieć te same regionalne wersje? ja mam niemiecką i chcę wiedzieć czy jest sens wpychać sie na np. PAL-UK question.gif
Raptor
Jestem nowy w graniu przez xbc, i mam tylko 1 pytanie :wink:  
Czy żeby grać w Halo przez XBC trzeba mieć te same regionalne wersje? ja mam niemiecką i chcę wiedzieć czy jest sens wpychać sie na np. PAL-UK question.gif

Tak. Sa dokladnie cztery rejony [spotykane na xbc przynajmniej]: PAL DE/FR, PAL IT/ESP, UK PAL, US NTSC.
Anywayz PAL SUX i wiekszosc polskich graczy gra w wersje NTSC. Wystarczy, ze zajrzysz do dzialu baza graczy xbc.
kwiatekgracz
Tak sie zasrtanawiam, mam niemicka wersja Halo. Czy moge grac na Xbox Live lubXBC z graczami z inna wersją gry.
Raptor
Tak sie zasrtanawiam, mam niemicka wersja Halo. Czy moge grac na Xbox Live lubXBC z graczami z inna wersją gry.

W HALO nie zagrasz na Xbox Live bo nie wykorzystuje go. Na XBC zagrasz tylko z posiadaczami wersji jezykowych niemieckiej i francuskiej.
kwiatekgracz

W HALO nie zagrasz na Xbox Live bo nie wykorzystuje go. Na XBC zagrasz tylko z posiadaczami wersji jezykowych niemieckiej i francuskiej.

A żeby zagrac na XBC to trzeba miec oryginalna wersję, bo równie dobrze mog ekupic pirataangielskojęzyczna wersję.
Raptor
Tematu piractwa nie poruszamy raczej... ale w tym wypadku: Co ma pirat do oryginala na XBC? Wszystko zelezy tylko czy gra jest: UK PAL, NTSC USA, PAL FR/DE. Reszta jest nie wazna.
kwiatekgracz
Czyli jeden region i jeden serwer graczy (to jest jeden region i innych regionów nie ma). A kogo jest najwiecej słyszałem że NTSC USA prawda to
M@IDEN
ja gram na esce.A co do inverta to czasem banan na nim hula.To tesz TOP PL GRACZ :!: :!: :!: :roll:

dlaczego jak napisałem H.U.L.A to mi wyskoczyło pipi :!: question.gif 8O
Raptor
Czyli jeden region i jeden serwer graczy (to jest jeden region i innych regionów nie ma). A kogo jest najwiecej słyszałem że NTSC USA prawda to

Tak, ale i PAL nie brakuje (tylko tutaj masz podzialy na DE/FR i UK). Wiekszosc Polakow gra na NTSC.
Mefisto
5-6 sensitive invert(do Oski i Qby:Lobo się przerzucił na invert - więc nie jestem p***bany icon_twisted.gif ) s pad cristal
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.