Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Smatri :)))
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Grzybo
Topic o czasopismach juz jest. Jestem ciekaw, jakie programy motoryzacyjne ogladacie? TVN Turbo lub inne...?
Ja n.p. ogladam co sobote na Kabel 1, a czasami leca tez fajne na DSF. Tylko za cholere sobie nie potrafie zapamietac jak sie nazywaja.

A CO WY OGLADACIE?
Jakuza
Only 4x4 na Polsacie...

...Automaniak niestety już dawno zszedł na psy
Sojer
Najczesciej TVN Turbo, a wczesniej to Automaniak i 4x4
Goju
V-maxa na TV4 icon_twisted.gif
Pavlus
Dawno nie ogladalem tv smile.gif Jezeli juz to V-max. Swietny prowadzacy.
Jakuza
V-maxa na TV4 icon_twisted.gif

Też to lubię oglądać , głównie za to że pokazują fury zza oceanu
PEsEq
Na TV4 było (jest jeszcze?) program o WRC biggrin.gif pokaz z rajdów:)
Roki
Nie ogladam takich programow regularnie, ale zawsze jak bawie sie pilotem i natrafie na jaki kolwiek program o samochodach to go ogladam.
michal.p1
program poświęcony rajdom na eurosporcie po każdym rajdzie wrc.
red2000
ja jak czasem trafie na to 4x4. moze ktos powie czy warte sa uwagi te v-max czy tvn turbo?ktos powie o ktorej leca? icon_twisted.gif
Anonymous
V-MAX I RELACJE Z WRC NA TV4
Kubaa__
4x4 i programy na DSF.
YETI
TVN Turbo
jest tam sporo ciekawych programów
Verb
moze ktos powie czy warte sa uwagi te v-max czy tvn turbo?ktos powie o ktorej leca? :twisted:

TVN Turbo to raczej kanal telewizyjny
mario87
ja czasami oglądam na TV4 program o WRC smile.gif i czasami TVN Turbo ale tylko jak ide do drugiego pokoju i ojciec to ogląda tongue.gif
Pavlus
Teraz w niedziele ok 13 na TVP 2 bedzie nowy program motoryzacyjny `Zakret` prowadzony przez Dowbora [ktorego notabene nie daze sympatia]. Ale zobaczyc warto.
Anonymous
Dowbor to jest syn tej od szynek??
Beliaal
tylko relacje zx rajdow wrc na tv4
Addik
ja jak miałem Cyfre+ to oglądałem co dwa tygodnie wyścig F1 na żywo na kanale F1 smile.gif zawsze było kilka kamer do wyboru i najczęściej oglądałem na tej z kokpitu ..... Ale nastały kiepskie czasy i musiałem zwinąć kabluwke i został mi tylko polsat . sad.gif
yardi
Ja tam nieraz sobie oglądne Automaniaka.
nWo
Znacie tych panów ?
Jeremy Clarkson

James May

Richard Hammond

To oni prowadzą najlepszy program motoryzacyjny na Świecie Top Gear mozna go oglądać na BBC two cało-godzinne programy
oraz na BBC News 24 tylko 30 minutowe. Z tego co mi wiadomo to na TVN Turbo też puszczają to z polskim beznadziejmym lektorem, tzn kiedy mialem niezablokowane TVN Turbo to tak bylo nie wiem jak jest teraz. Obecnie w oczekiwaniu na nowe odcinki TOP GEAR zapraszają na autorski program głównego prowadzącego program - "Jeremy Clarksson zaprasza". Nowe odcinki ?Top Gear? z roku 2004 już od września na antenie TVN Turbo.

Jezeli jeszcze nie widzieliści to mozecie zassać z netu jeden odcinek byle jaki z byle jaką datą ... każdy następny który zassacie będzie totalnie lepszy od poprzedniego a takie motywy jak wyścig ASTON MARTIN DB9 vs Pociąg Tejeve z Dover w Anglii do Kawiarenki w Monte Carlo będziecie oglądac i śmiać sie do bulu brzucha.

to nie program to show motoryzacyjne z czystym sercem polecam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.