Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Quiz
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
JJJ
ta teczka jest bez szyfrowa ?ogladalem teraz fragmentami i nie zauwazylem zeby wpisywali jakis kod
Ölschmitz
TAK, ma ona kod, szyfr czy jak to tam się zwie.

Chodzi o początek filmu, Jules je hamburgera, pyta się od teczkę, Vincent ją podnosi i ustawia szyfr.
BOBAN
666 number of the beast

P.S. oglądałem ponad 50 razy ten film
JJJ
ee tez ogladalem ten film z 20 razy ale jakos nie zwrucilem na to uwagi ,a przewijalem sobie przed chwila na divx smile.gif
Ölschmitz
BOBAN, you're a smart motherfucker. That's right, the 666. ;>
BOBAN
...to może coś łagodnego...
Jak nazwał Forrest swój kuter na krewetki i po kim pan Gump nosi imię???

P.S. wystarczy podać czym zajmował się ów imiennik:D
Ölschmitz
Bubba-Gump (czyt. się Baba-Gamp ;p)

a imię... po Gen. Nathanie Bedfordzie Forrest, bohater wojny secesyjnej, prawdopodobnie krewny Forresta Gumpa ;p
speedX
Kuter nazywal sie "Jenny"
Ölschmitz
ano, Bubba-Gump to firma Forrest'a ;/
BOBAN
No i mam dylemat...nie wiem komu zaliczyć....sami zdecydujcie
Ölschmitz
Prawo dżungli, jestem szybszy :twisted:

Reservoir Dogs:

Mr. White
Joe
Nice Guy Eddy
Mr. Orange

W jakiej kolejności zginęli?
Splender
NIe jestem pewien - napisze z pamieci tongue.gif :
1. Mr. Orange
2. Nice Guy Eddy
3. Joe
4. Mr. White (ten na 100% umarl ostatni)
Ölschmitz
Źle ;>
safferon
hmmmmm
1 joe
2 nice guy eddy
3 orange
4 white
Ölschmitz
Dobrze.
safferon
zostane przy reservoir dogs

w filmie pojawia sie plakat oraz dwie figurki przedstawiajace bohaterow penwych amerykanskich komiksow , o jakie komiksy/jakich bohaterow [w 66 % wychodzi w sumie na to samo ;p] chodzi?

icon_twisted.gif
B4rb
Punisher & Lobo? laugh.gif
Ölschmitz
Silver Surfer??
safferon
to ten z plakatu, ale to tylko 1/3 odpowiedzi
figurki nie sa juz podpisane wiec tak latwo nie bedzie hehe icon_twisted.gif
zeby nie bylo tez za trudno - znajduja sie one podobnie jak plakat w pokoju pomaranczowego
Splender
Plakat jest z Silver Surfer, jesli chodzi o figurki to przewinolem pol filmu i ni chu chu nie znalazlem...
edit - shit spoznilem sie...
safferon
no w sumie sa one na ekranie dosc krotko takze latwo jest je przeoczyc, w zwiazku z tym kolejna podpowiedz - o jednym z tychze superduperherosow mowi pomaranczowy w rozmowie z tym czarnym gliniarzem
Splender
Pomaranczowy wspomina cos o Fantastic Four... o to chodzi?
safferon
drugi tytul komiksu, czyli wraz z jackassem odpowiedzieliscie na 2/3 pytania, konkretnie chodzilo o figurke the thing'a
kombinowac dalej ;p
Splender
Ta figurka The Thinga lezy obok telefonu, natomiast ta druga wyrzuca z reki, gdy siega po telefon, po rozmowie z czarnym gliniarzem (jak dzwoni do niego nice guy eddy)
koles jest zolto czerwony.... nie wiem, daredevil?
safferon
wsyztsko cycus, poza tym daredevilem niestetety icon_twisted.gif
ale ch/uj tam, chodzi o iron mana, zadawaj pytanie, a ja spie/rdalam po browar cool.gif
Splender
Macie hardcore icon_twisted.gif
Quentinowi Tarantino zaproponowano rolę w pewnym japońskim filmie z 2003 roku, ale odmówił, bo miał inna robote w tym czasie... Powiedział pozniej:
"They wanted me to play the President of the United States"
Prosze podac o jaki film chodzi icon_twisted.gif
Powodzenia
B4rb
Last Samurai? icon_twisted.gif
Splender
Last Samurai nie jest czysto japonskim filmem... A ten o ktory mi chodzi jest icon_twisted.gif
Ajreq
odp. Battle Royale II
Splender
Kurde, myslalem ze bedzie wam trudniej zgadnac... trudno, Ajreq twoja kolej arrow.gif
Ajreq
leci stare pytanko
Jaki numer na koszuli miał więzień Madison w filmie „Lost highway”
Ajreq
Hehe można i tak, ale polecam obejrzenie filmu, odpowiedź oczywiście poprawna, zadawaj pytanie Splender.
Splender
Bedzie zwiazane z Kevinem Spacey, bo mi sie śnił ostatnio biggrin.gif
Magazym People wybrał tego aktora swego czasu jako jednego z najlepiej ubranych ludzi showbiznesu... Prosze podac rok i miesiac w ktorym byl on ogloszony tym mianem icon_twisted.gif
lukasz
Ale co to ma wspólnego z jego filmami??Może zastanów się nad zmianą pytania.
Splender
Jest to zwiazane z aktorem... heh, jesli sie nie podoba to zadaj lepsze tongue.gif
lukasz
Nie no myślę po prostu że powinniśmy pozostać na pytaniach ściślę związanych z kinematografią.Bo załóżmy ,że idąc tym tropem ktoś zada zaraz pytanie jaką sukienkę miała na sobię J.LO podczas tegorocznych nagród Grammy?
Diabeu
icon_twisted.gif za mocno splender pojechałeśhyh.gif jak filmy to filmy , jest ich dużo, może ograniczmy się do nich a nie o skarpetach jakiegoś ciecia icon_twisted.gif
Splender
Dobra juz dobra, nie bijcie :cry: Nie miałem pomysłu, teraz tez nie mam - niech pytanie zadaje pierwszy kto tu przyjdzie arrow.gif
Obsolete
Ile "oczek" miala siatka bramkarska z bramki pilkarza Zlych FC z Shaolin Soccer.

turliturliturli ;p
Diabeu
icon_twisted.gif milionpińscetdwadziwińscet:p

może ja rzucę????
kogo zagrał Michael J. Fox w "Brooklyn Boogie"???
i podaj choć jedno z jego "pytań":twisted:
Ajreq
Michael J. Fox w filmie „Brooklyn Boogie” zagrał postać Pete’a Maloney’a, a co do pytania jakie zadał no to :
” What religion is that?”
support by IMDB biggrin.gif
JJJ
ciekawe jacy bylibyscie cfani bez genialnego internet movie data base:d
Ajreq

Pewnie tak samo jak Ty JJJ hyh.gif nie wszystko da się znaleźć na tej stroni, uwierz chłopka trzeba jeszcze mieć jakąś wiedze.
Diabeu
icon_twisted.gif podałeś imię i nazwisko, mnie intersuje też jego zawód - a pytanie to inne miał lepsze,tongue.gif icon_twisted.gif
JJJ

Pewnie tak samo jak Ty JJJ hyh.gif nie wszystko da się znaleźć na tej stroni, uwierz chłopka trzeba jeszcze mieć jakąś wiedze.

no zgodze sie z Toba w 100% nazwisk szczegulnie jakis bulgarskich bym nie spamietal za chiny ludowe ,pozatym wszystkich szczegulow nie da sie zapamietac smile.gif
JJJ
zadam pytanie bo zastoj sie zrobil...jaki kod jest do nesesera z kasa od Max'a za liste agentow z filmu Mission Impossible? ^^
tewus
też uważam że pytanko było dobre...
Mam nadzieję, że tewus zada szybko pytanko, bo widzę że nie często tu wpada  :roll:

o w pyte:/ dalem (pipi) icon_twisted.gif ale bylem na zjezdzie w cieszyniei poprostu nie mialem dostepu do neta... damn, sora tongue.gif
villain
Ten kod to 314 - mam racje ?
JJJ
tak,zadawaj pytanie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.