Cos banalnego bo nie mam pomyslu i nie chce mi sie myslec ;-0
jakie zwierze nazywa lekarz "naszym starym przyjacielem" w filmie "Pan i wladnca na krancu swiata"

szczura?
LOL zle - nastepny strzal.

nudzi mi się w pracy:p
mewa kurde????
a taka odp. na serio to jak dla mnei mowa o
kobietach
szovinistic na maxa:p
papuga
strzał ...
Anonymous
1 04 2004, 16:57

nudzi mi się w pracy:p
mewa kurde????
a taka odp. na serio to jak dla mnei mowa o
kobietach
szovinistic na maxa:p

ani mewa ani papuga ani kobieta
Kobieta najlepszym przyjacielem faceta ?? w pewnym sensie, w pewnych warunkach jak najbardziej tak....
K_U_R_W_A znowu to pisanie jako gosc !! ustawcie zeby sie nie dalo pisac bez zalogowania !
Ölschmitz
1 04 2004, 18:52
no to pies
Zle. Odpowiadajcie dalej, bede zagladal co pare h jak ktos odpowie dobrze to dam znac
Splender
1 04 2004, 20:12
Małpe??
Ölschmitz
1 04 2004, 20:27
robaka z rodziny Curculionida?
safferon
1 04 2004, 20:27
pingwin oO
Jackass studiujesz cos w tym kierunku czy jak ?

(kto sprawdzil jego odp ten wie o co chodzi) - pierwsza podpowiedz - Jackass jestes blisko ale to jeszcze nie to - sprawdzilem na google i to jeszzce nie to - po tej podpowiedzi to juz powinniscie wiedziec - byc moze to nawet jest cos bardzo bliskiego temu co powiedzial Jackass ale chodzi mi dokladnie o nazwe uzyta w filmie - banalna jest nie musicie podawac nazw encyklopedycznych
to co mam na avie huh?
roach?
Moze Mikrokosmos??
Ölschmitz
2 04 2004, 06:15
to był chyba żuk (żuczek)

menda/wesz
Jackass - prawidlowa odpowedz - zadawaj pytanie
jest zastuj wiec pozwole sobie zadac pytanie,statniego czasu lecial u nas w kinie film "Witamy w dzungli" z The Rockiem, Seann William Scott em i Christopher Walken(znany jest takze pod nazwa Rundown) moje pytanie brzmi ,co jest napisane na shotgunie ,kiedy The rock wpada w furie i zaczyna siac zniszczenie? ^^
Ölschmitz
2 04 2004, 13:18
Nie chce mi się wymyślać:
Pulp Fiction:
Dlaczego we Francji, zamiast ćwierćfunciak z serem, mówią Royale z serem?
Very Easy i jak ktoś wie to niech zadaje od razu ;>
Anonymous
2 04 2004, 13:28
Odpowiadam na pytanie Jackessa - bo maja system metryczny - wydaje mi sie, ze jest ok wiec zadaje pytanko ale to w edit dopiero bo jeszzce nie wymyslilem
K mac to pisanie jako gosc strasznie mnie przesladuje
Pytanko mam tez banalne:
Jaka bronia walczy ochroniarz ksiezniczki z filmu, w ktorym ksiezniczke te gra kobieta o inicjalach ZZ znana miedzy innymi z takich filmow jak Crouching Tiger, Hidden Dragon
Ciężko troche zrozumieć...ale to chyba miecz
P.S. mam nadzieję, że chodzi tu o Księżniczke pystyni:D
Co tu trudno zrozumiec ???
To nie miecz.
Splender
4 04 2004, 21:28
hmm chodzi zapewne o koreanski film "Musa"... ten straznik walczy tam takim kijkiem zakonczonym ostra koncowka z metalu... nie wiem jak to sie nazywa...o tu mam obrazek jakby co :wink: :
aha zeby nie bylo nie widzialem tego filmu, ale dzieki panu villain'owi sie nim bardzo zainteresowalem i nie omieszkam go sprawdzic w najblizszym czasie
Cholera a ludzilem sie, ze nie bedzie tego na zadnym zdjeciu
Dobra odpowiedz zaliczam a w fimie nazwali to wlocznia czy jakos tak.
A co do samego filmu - dlugi jak cholera - prawie 3h

i IMO gorszy od takiego CTHD ale mozna obejrzec, jest pare fasnych akcji.
SPOILER SPACE]
SPOILER SPACE]
SPOILER SPACE]
A koncowka tego fiumu po prostu rzadzi ;-) (podkreslam ;-) - musial ten scenariusz napisac ktos z niezle skrzywiona psychika :-) ale to jest "cool:

) kto obejrzy ten bedzie wiedzial dlaczego
Splender
5 04 2004, 06:13
Pytanko bedzie z serii filmow "The Hire"... Jeden z rezyserow wykozystal w swoim "odcinku" swego syna i obstawil go w glownej zaraz po Driverze roli... Prosze powiedziec czyj to syn i w ktorej czesci "The Hire" wystepuje...
Syna jest Ang’a Lee (Mason Lee), nazwa odcinku to „Chosen”
Splender
5 04 2004, 13:52
Dobrze twoja kolej
Ile lat ma Michael Sullivan, Jr. w filmie „Road to Perdition”
Tak jest, wrzucaj pytanie Lukasz
Pytanie raczej lajtowe więc ten kto wie niech od razu zadaje:
W jakim filmie pojawia się Kaiser(Kayser) Soze i kto go gra?
safferon
5 04 2004, 19:51
kevin spacey w usual suspects, zadawaj pytanie ktos inny bo ja sobie ide ;p
Podaj cztery osoby którym bezskutecznie próbował pomóc Trevor w Podaj Dalej ( dwie role uzupełnij aktorami którzy je grają ) .
no niech ktoś odpowie....
ja strzelam bo nie pamiętam
- Jon Bon Jovi(ricky, czy kaoś tak)
- Helen Hunt (matka)
- jerry
- i nie wiem....;/
Dobra to niech ktoś inny cos za da , Bon Joviemu nie pomagał ale grał w tym filmie : Prawdiłowa odpowiedz to: Matka ( Helen Hunt ) , nauczyciel ( Kevin Specey ) , narkoman i kolega ze szkoły którego bili koledzy ( Andy chuba miał )
co dosypywali kucharze do jedzenia i picia na statku podczas balu? film Ghost Ship
Dobra Ja zadam żeby zastoju nie było.Kategoria medium
W jakim filmie Anthony Quinn wykonuję słynną syrtake?(taniec)Dodatkowo powiedz kto skomponował muzykę do tego filmu.
Ölschmitz
9 04 2004, 07:31
Zorba the Greek (Grek Zorba), a muzyka? Mikis Theodorakis chyba.
Ölschmitz
9 04 2004, 08:22
Reservoir Dogs:
Kogo spotyka Mr. Orange w kiblu w swojej opowieści? Podaj dokładną ilość ;p
policjantów i psa

a było ich chyba czterech.
Ölschmitz
9 04 2004, 09:41
dobrze, Twoja kolej (bynajmniej nie PKP) łukaszu ;p
Który z aktorów/ek występujących w Gwiedznych wojnach spisał biografie na której podstawie powstał film "pocztówki z nad krawędzi"?
Splender
9 04 2004, 12:16
Carrie Fisher czyli ksiezniczka Leia
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.