Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Quiz
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
villain
Cos banalnego bo nie mam pomyslu i nie chce mi sie myslec ;-0
jakie zwierze nazywa lekarz "naszym starym przyjacielem" w filmie "Pan i wladnca na krancu swiata"
Diabeu
icon_twisted.gif szczura? icon_twisted.gif
villain
LOL zle - nastepny strzal.
Diabeu
icon_twisted.gif nudzi mi się w pracy:p

mewa kurde????

a taka odp. na serio to jak dla mnei mowa o kobietach
szovinistic na maxa:p icon_twisted.gif
SIKI
papuga icon_twisted.gif
strzał ...
Anonymous
icon_twisted.gif nudzi mi się w pracy:p

mewa kurde????

a taka odp. na serio to jak dla mnei mowa o kobietach
szovinistic na maxa:p icon_twisted.gif

ani mewa ani papuga ani kobieta tongue.gif
Kobieta najlepszym przyjacielem faceta ?? w pewnym sensie, w pewnych warunkach jak najbardziej tak....
villain
K_U_R_W_A znowu to pisanie jako gosc !! ustawcie zeby sie nie dalo pisac bez zalogowania ! icon_evil.gif
Ölschmitz
no to pies
villain
Zle. Odpowiadajcie dalej, bede zagladal co pare h jak ktos odpowie dobrze to dam znac cool.gif
Splender
Małpe?? icon_twisted.gif
Ölschmitz
robaka z rodziny Curculionida?
safferon
pingwin oO
fagg
chomiczke?
mala myszke?
villain
Jackass studiujesz cos w tym kierunku czy jak ?tongue.gif (kto sprawdzil jego odp ten wie o co chodzi) - pierwsza podpowiedz - Jackass jestes blisko ale to jeszcze nie to - sprawdzilem na google i to jeszzce nie to - po tej podpowiedzi to juz powinniscie wiedziec - byc moze to nawet jest cos bardzo bliskiego temu co powiedzial Jackass ale chodzi mi dokladnie o nazwe uzyta w filmie - banalna jest nie musicie podawac nazw encyklopedycznych cool.gif
fagg
to co mam na avie huh?
roach?
Haro
Karalucha (pipi)?
Jakim
Moze Mikrokosmos?? biggrin.gif
Sojer
Kleszcz ? XD
Ölschmitz
to był chyba żuk (żuczek)
Mq
To na pewno kangur.
Diabeu
icon_twisted.gif menda/wesz icon_twisted.gif
villain
Jackass - prawidlowa odpowedz - zadawaj pytanie cool.gif
JJJ
jest zastuj wiec pozwole sobie zadac pytanie,statniego czasu lecial u nas w kinie film "Witamy w dzungli" z The Rockiem, Seann William Scott em i Christopher Walken(znany jest takze pod nazwa Rundown) moje pytanie brzmi ,co jest napisane na shotgunie ,kiedy The rock wpada w furie i zaczyna siac zniszczenie? ^^
Ölschmitz
Nie chce mi się wymyślać:
Pulp Fiction:
Dlaczego we Francji, zamiast ćwierćfunciak z serem, mówią Royale z serem?

Very Easy i jak ktoś wie to niech zadaje od razu ;>
Anonymous
Odpowiadam na pytanie Jackessa - bo maja system metryczny - wydaje mi sie, ze jest ok wiec zadaje pytanko ale to w edit dopiero bo jeszzce nie wymyslilem tongue.gif
villain
K mac to pisanie jako gosc strasznie mnie przesladuje icon_twisted.gif
Pytanko mam tez banalne:
Jaka bronia walczy ochroniarz ksiezniczki z filmu, w ktorym ksiezniczke te gra kobieta o inicjalach ZZ znana miedzy innymi z takich filmow jak Crouching Tiger, Hidden Dragon cool.gif
BOBAN
Ciężko troche zrozumieć...ale to chyba miecz

P.S. mam nadzieję, że chodzi tu o Księżniczke pystyni:D
villain
Co tu trudno zrozumiec ???
To nie miecz.
Splender
hmm chodzi zapewne o koreanski film "Musa"... ten straznik walczy tam takim kijkiem zakonczonym ostra koncowka z metalu... nie wiem jak to sie nazywa...o tu mam obrazek jakby co :wink: :

aha zeby nie bylo nie widzialem tego filmu, ale dzieki panu villain'owi sie nim bardzo zainteresowalem i nie omieszkam go sprawdzic w najblizszym czasie smile.gif
villain
Cholera a ludzilem sie, ze nie bedzie tego na zadnym zdjeciu smile.gif
Dobra odpowiedz zaliczam a w fimie nazwali to wlocznia czy jakos tak.
A co do samego filmu - dlugi jak cholera - prawie 3h smile.gif i IMO gorszy od takiego CTHD ale mozna obejrzec, jest pare fasnych akcji.

SPOILER SPACE]

SPOILER SPACE]

SPOILER SPACE]

A koncowka tego fiumu po prostu rzadzi ;-) (podkreslam ;-) - musial ten scenariusz napisac ktos z niezle skrzywiona psychika :-) ale to jest "cool: smile.gif ) kto obejrzy ten bedzie wiedzial dlaczego smile.gif
Splender
Pytanko bedzie z serii filmow "The Hire"... Jeden z rezyserow wykozystal w swoim "odcinku" swego syna i obstawil go w glownej zaraz po Driverze roli... Prosze powiedziec czyj to syn i w ktorej czesci "The Hire" wystepuje... icon_twisted.gif
Ajreq
Syna jest Ang’a Lee (Mason Lee), nazwa odcinku to „Chosen”
Splender
Dobrze twoja kolej arrow.gif
Ajreq
Ile lat ma Michael Sullivan, Jr. w filmie „Road to Perdition”
lukasz
12?
Ajreq
Tak jest, wrzucaj pytanie Lukasz
lukasz
Pytanie raczej lajtowe więc ten kto wie niech od razu zadaje:

W jakim filmie pojawia się Kaiser(Kayser) Soze i kto go gra?
safferon
kevin spacey w usual suspects, zadawaj pytanie ktos inny bo ja sobie ide ;p
tk
Podaj cztery osoby którym bezskutecznie próbował pomóc Trevor w Podaj Dalej ( dwie role uzupełnij aktorami którzy je grają ) .
BOBAN
no niech ktoś odpowie....

ja strzelam bo nie pamiętam
- Jon Bon Jovi(ricky, czy kaoś tak)
- Helen Hunt (matka)
- jerry
- i nie wiem....;/
tk
Dobra to niech ktoś inny cos za da , Bon Joviemu nie pomagał ale grał w tym filmie : Prawdiłowa odpowiedz to: Matka ( Helen Hunt ) , nauczyciel ( Kevin Specey ) , narkoman i kolega ze szkoły którego bili koledzy ( Andy chuba miał )
Diabeu
icon_twisted.gif co dosypywali kucharze do jedzenia i picia na statku podczas balu? film Ghost Ship icon_twisted.gif
lukasz
Dobra Ja zadam żeby zastoju nie było.Kategoria medium biggrin.gif

W jakim filmie Anthony Quinn wykonuję słynną syrtake?(taniec)Dodatkowo powiedz kto skomponował muzykę do tego filmu.
Ölschmitz
Zorba the Greek (Grek Zorba), a muzyka? Mikis Theodorakis chyba.
lukasz
zadawaj Jackass
Ölschmitz
Reservoir Dogs:

Kogo spotyka Mr. Orange w kiblu w swojej opowieści? Podaj dokładną ilość ;p
lukasz
policjantów i psa biggrin.gif a było ich chyba czterech.
Ölschmitz
dobrze, Twoja kolej (bynajmniej nie PKP) łukaszu ;p
lukasz
Który z aktorów/ek występujących w Gwiedznych wojnach spisał biografie na której podstawie powstał film "pocztówki z nad krawędzi"?
Splender
Carrie Fisher czyli ksiezniczka Leia icon_twisted.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.