Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Quiz
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
Splender
Macie easy bo mi sie myslec nie chce....
Czyim ojcem chrzestnym jest Steven Spielberg?? icon_twisted.gif
Ajreq
odp. Drew Barrymore
BOBAN
możesz odrazu zadawać......
Splender
odp. Drew Barrymore

taa........dawaj pytanko arrow.gif
fagg
a ja znowu sie wprosze w kolejke...ale pewnie i tak ajreq odrazu odpowie wiec whateva...
bokserskie...w jakich filmach gral przemyslaw saleta...wymien wszystkie..
jo n'joy
Unique
Sztos i Zakochani.
Ajreq
uzupełniając odp. Unique dodam jeszcze: Młode wilki 1/2 i The Foreigner.
fagg
no spoko...niech zada ten z was ktory pierwszy to przeczyta..
Ajreq
Jakie były ulubione ogórki konserwowe matki Alex’a z filmu „Good bye, Lenin!”
Fagg na przyszłość nie wpier****j się do kolejki icon_twisted.gif
Splender
Pfff to chyba sa z tego co pamietam Spreewood 8O Jak to nie to to wale ten kłiz :wink: ale dziwne zdanie mi wyszlo laugh.gif
Ajreq
No w końcu ktoś odpowiedział, Twoja kolej
Splender
Pytanko bedzie proste, z filmu Punch-Drunk Love, czyli w naszym badziewnym jezyku "Lewy sercowy":
Prosze napisac, co trzymał w ręku Barry Egan (Adam Sandler) gdy szedl do Utah, do fabryki materacy by "dac nauczke" szefowi telefonicznej firmy towarzyskiej icon_twisted.gif
Splender
Hmm pytanie lezy tu juz od pieciu dni.... jest to jedno z prostszych jakie byly na tym forum chyba....istnieja trzy wytlumaczenia dlaczego nie widze tu jeszcze odpowiedzi...
1. Jestescie totalne lamy... (joke :wink: )
2. Jestescie tak leniwi, ze nikomu sie nawet nie chce odpowiedziec na to pytanie...
3. NIkt z was nie ogladal tego filmu 8O bo jesli by ktos widzial, to by bez jakiegokolwiek zastanawiani9a sie automatycznie odpowiedzial...

Ehhh ja juz nic nie wiem.... oddaje pytanie bo juz nie wiem co mam robic arrow.gif
Aha - dla zainteresowanych - =mial on w reku telefon... stacjonarny...do Utah dotaszczyl sama sluchawke z kablem.... :roll:
lukasz
To Ja zadam biggrin.gif (filmu splender nie widziałem).Pytanie dotyczy filmu Harry Angel.Jakiego dnia urodził się Johnny?Dla podpowiedzi tą datę podał Harry w momencie spisywania danych do horoskopu. Proszę o podanie roku miesiąca i dnia.
Ajreq
hmmm 14 luty 1918 ??
lukasz
Dobra odp. w walentynki biggrin.gif
Ajreq
Banalne pytanie na rozgrzewkę, podaj imiona pary głównych bohaterów filmu "Starsky & Hutch"
Splender
David Starsky
Ken Hutchinson
icon_twisted.gif
Jako ze banal to od razu wrzucam swoje pytanko:
Prosze podac jaki narzad mieli wspolny bracia syjamscy w filmie "Stuck on you".... icon_twisted.gif
JJJ
watrobe icon_twisted.gif (fajny film)
moje pytanie brzmi : ile wlacznie murzynow zginelo w filmie "black hawk down" biggrin.gif pytanie banalne ...a w sumie i ile amerykanow
lukasz
6?
JJJ
nie..amerykanow powiem ze zginelo wiecej...a murzynow 50x tyle co amerykanow ;p
Ajreq
19 amerykanów i 50x 19 bambusów biggrin.gif
JJJ
no mniej wiecej smile.gif
Zadawaj pytanie
Splender
sam jestes bambus rasisto :x tongue.gif To do Ajreq'a....jakby co...
Ajreq
(Do Splendera) Chłopak brak mi słów, podaruj już sobie nabijanie postów :) To kim jestem najmniej powinno Cię interesować.
Czas na pytanko, kogo przedstawiają portrety Lucy z filmu "Fear and Loathing in Las Vegs"
yardi
Lucy maluje portrety Barbary Streisand!!!
Ajreq
Bingo, pytanie zadaje nowa twarz w tym temacie: Yardi
yardi
No to chyba będzie najprostsze pytanie w tym kłizie dlatego bedzie podwojne:
Ile lat (około) miała starsza pani z filmu "Duplex" i ilu ma ona synów, którzy biorą udział w filmie (filmowych synów oczywiście)?
JJJ
kolo 70-80 a synow ma dwoch.
Jezeli zle zgadlem to trudno sie mowi...ale mam teraz inwidualne zadanie ,chooolernie trudne ,a wiec wszyscy chetni kinomaniacy....w filmie "Friday" ojciec Craiga (granego przez Ice Cube'a) lezy na luzko z pogryzionym tylkiem i oglada pewien film...prosze o podanie tytulu tego filmu(moze byc polski tytul nawet bo angielskiego nawet nie znam) :>.
BOBAN
...chyba przegiełeś troche z wiekiem:D:D
yardi
Ta pani starsza ma prawie 100 lat, ale to szczegól.
BOBAN
może nawet więcej biggrin.gif:D
lukasz
Ktoś zada pytanie?Czy te JJJ jest aktualne?W końcu nie trafił z wiekiem.
JJJ
Lukasz jak chcesz odpowiadaj na moje pytanie :>
yardi
Ktoś zada pytanie?Czy te JJJ jest aktualne?W końcu nie trafił z wiekiem.

Spoks lukasz'ku, ja tamto zaliczam, JJJ jest aktualne.
villain
To moze ja zadam bo dawno tu nie zagladalem ?;-)
Co znajduje Bob w pokoju Charlotte i stwierdza, ze ma takie samo ;-) i z jakiego to filmu ?smile.gif
Poziom trudnosci raczej easy bo podpowiem jeszcze, ze jest to nowy i PIĘKNY film - goraco polecam - a zakonczenie po prostu niesmowite...
Splender
Chodzi o film "Miedzy slowami" czyli "Lost in Translation" - zaiste piekny filmik smile.gif A Bob znajduje u niej bodajze ksiazke...albo "ksiazke do sluchania" czy cos takiego... w kazdym badz razie w moich napisach nazywa sie to "Poszukiwanie dusz.Odnajdź swoje prawdziwe powołanie" biggrin.gif
lukasz
To moze ja zadam bo dawno tu nie zagladalem ?;-)

Jak chcesz zadać to odpowiedz najpierw na pytanie JJJ.Nie wpierniczaj się. icon_twisted.gif
JJJ
....w filmie "Friday" ojciec Craiga (granego przez Ice Cube'a) lezy na luzko z pogryzionym tylkiem i oglada pewien film...prosze o podanie tytulu tego filmu(moze byc polski tytul nawet bo angielskiego nawet nie znam) :>.
dla leniwych ponawiam swoje pytanie
JJJ
dobra nie zgadniecie tego...chodzi o film "najlepszy przyjaciel czlowieka" horror o psie mutancie ktory zabijal ludzi(z 3 miechy temu lecial na tv4) jedna z glownych rol gral ten koles co byl bishopem w aliens i aliens 3.
Moze cos prostsiejszego..
co moze zabic dracule w filmie van hellsing? ;]
Splender
osikowy kolek 8O ??
Ölschmitz
srebro, woda święcona, światło, czosnek? ;>
JJJ
nie nie nie biggrin.gif
Splender
nic nie moze go zabic?? 8O
BOBAN
dobra nie zgadniecie tego...chodzi o film \"najlepszy przyjaciel czlowieka\" horror o psie mutancie ktory zabijal ludzi(z 3 miechy temu lecial na tv4) jedna z glownych rol gral ten koles co byl bishopem w aliens i aliens 3.

"Morderczy przyjaciel" tongue.gif...nie zadawaj pytań skoro nie znasz odpowiedzi

żartuję ten tytuł też słyszałem...a Drakule może zabić Van Hellsing
JJJ
Boban 50% dobrej odpowiedzi...ale nie do konca ,jak ktos zna odpowiedz niech napisze przedz nim SPOJLER..no bo to spojler ;p
BOBAN
no to może ta Laseczka, Kate Beckinsale pewnie znając życie okaże się jakąś jego krewną laugh.gif laugh.gif

P.S. planowałem film oglądnąć we wtorek więc może nikt do tej pory nie odpowie...
JJJ
Boban jak obejzysz ,odpowiedz,bo jak narazie zle odpowiadasz ;p
BOBAN
nie no doopa....ściągneło mi coś zupełnie innego :?
yardi
dobra nie zgadniecie tego...chodzi o film \"najlepszy przyjaciel czlowieka\" horror o psie mutancie ktory zabijal ludzi(z 3 miechy temu lecial na tv4) jedna z glownych rol gral ten koles co byl bishopem w aliens i aliens 3.

No więc dracule może zabić Van Helsing ze swojej specjalistycznej kuszy, a natomiast musi zabić Dracule jeden z członków rodu Valerious, czy to dobra odpowiedz? biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.