Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Quiz
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
BOBAN
icon_twisted.gif icon_twisted.gif
JJJ
nie :|
Kilik
Dracule moze zabic jakikolwiek WILKOLAK.... :wink:
JJJ
tak,zadajesz pytanie
Kilik
pytanko takze z Van Helsinga....

podac imiona 3 wampirzyc (laski Draculi :wink: )
Diabeu
pytanko takze z Van Helsinga....

podac imiona 3 wampirzyc (laski Draculi  :wink:  )

icon_twisted.gif

Marishka (Maryśka:p)
Verona (laska Verona? rotfl)
Aleera

correct? icon_twisted.gif
Kilik
icon_twisted.gif correct :!: icon_twisted.gif
Diabeu
icon_twisted.gif

poziom fakin izi:]

co było w walizeczce podarowanej Elle Driver Budowi??? icon_twisted.gif
Ajreq
odp. trochę dolarów i czarna mamba
JJJ
dokladnie 1mln dolarow i czarna mamba tongue.gif
Diabeu
icon_twisted.gif zaliczam odp. JJJ, dokładniejsza jest icon_twisted.gif
2razyjot
icon_twisted.gif zaliczam odp. JJJ, dokładniejsza jest icon_twisted.gif

To ja Wam dopier.dole na ambicje, bo widze, ze sie lamusicie ... icon_twisted.gif

Co znajdowalo sie w walizce, ktora odzyskali dla Marcellusa Wallesa jego ludzie w filmie "Pulp Fiction"? Podpowiedz - ta sama walizka znajdowala sie w knajpie na koncu filmu, gdy probowalo ja zwedzic 2 zlodziejaszkow.

Podpowiedz 2 - ja sam nie wiem co w niej jest ale chetnie poslucham, co Wy o tym sadzicie ...
Kilik
cos co sie swiecilo... osobiscie wydaje mi sie ze to zloto.... wskazuja na to reakcje poszczegolnych osob, gdy zagladaja do srodka.... z 2 strony ta walizka powinna byc chyba z deka ciezsza, a nie wyglada na taka..................
Diabeu
icon_twisted.gif eeetam, tendencyjne - dla mnie to tam jest scenar "Pulp...." - lepsza beka icon_twisted.gif
Kilik
icon_twisted.gif eeetam, tendencyjne - dla mnie to tam jest scenar \"Pulp....\" - lepsza beka icon_twisted.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif hahhahah dobre kuwa, dobre laugh.gif laugh.gif
lukasz
A może to być walizka z Wściekłych psów(z diamentami).Słyszałem i takie opinię.A JJJ niech zadaję bo się obija. biggrin.gif
Diabeu
icon_twisted.gif pomijając fakt że tamta torba była typu "lekarska" to kurde faktycznie możliwe, przecież brat Vince'a brał w nim udział icon_twisted.gif

...dobre...
Beliaal
albo "puder do noska" czyli biale zloto czyli koka
lukasz
icon_twisted.gif pomijając fakt że tamta torba była typu \"lekarska\" to kurde faktycznie możliwe, przecież brat Vince'a brał w nim udział icon_twisted.gif 

...dobre...

No tak bo brat Vincenta Vegi to sławny mr.Blonde inaczej Vic Vega(jak by ktoś nie wiedział).A niewiadomo co stało się z walizką wszak była u Mr.Pinka w bagażniku a ten najpewniej zginął więc.....??...Cieszymy się? biggrin.gif
Ölschmitz
Yes, we happy ;>

No to moze byc dobra odpowiedz, ale moim zdaniem to po prostu kasa, a swiatlo bylo dla jaj, ot taki tam zabieg ze strony Tarantino ;)
lukasz
Yes, we happy ;>

No to moze byc dobra odpowiedz, ale moim zdaniem to po prostu kasa, a swiatlo bylo dla jaj, ot taki tam zabieg ze strony Tarantino wink.gif

a może diamenty się świeciły?(co prawda na żółto ale co tam biggrin.gif )
ds
byla tam katana wykonana przez hattoriego hanzo i zolty stroj bruce'a lee w ktorym biegala beatrix kiddo (zolty kolor odbija sie od miecza);p
BOBAN
...brudne rzeczy Marcellusa były w walizce biggrin.gif

...a tak na serio to są pogłoski że to właśnie były klejnoty zrabowane w "Wściekłych pasach"
Diabeu
icon_twisted.gif no bo powiedzmy sobie szczerze, to zayebisty myk jest - jakby nie było bracia Vega to ostre kosy u Quentina

eee może jakies pytanie ktoś rzuci? tongue.gif
może ja?
taaaak?

kto zabił Laurę Palmer? roooootfl icon_twisted.gif
JJJ
chodzi o laure palmer z twin peaks? jesli tak to chyba...Philip Jeffries granego przez Davida Bowiego
Diabeu
icon_twisted.gif a znasz inną?tongue.gif ej wracamy do pytań, chwilka relaxu z walizeczką styknie

dawaj pytanie siakieś icon_twisted.gif
JJJ
proste albo trudne...pytanie odnosi sie do Kill Billa Vol 2...co mial wygraberowane na mieczu od hattorieg hanziego ,Buck ? icon_twisted.gif
Ölschmitz
"Dla jedynego faceta, ktorego kochalem - Bill"
cos w tym stylu
JJJ
Jackass,komuchu zadajesz pytanie biggrin.gif
Ölschmitz
Jaki film (dosc znany) ma alternatywny tytul: "Captain Supermarket"?
Ajreq
odp. "Army of Darkness"
Ölschmitz
tak, swoja droga dobry tytul :D
Ajreq
Jaki napisy widnieje na koszuli (na plecach) Budd’a którą ma na sobie podczas rozmowy z Elle.
Ölschmitz
jakos "Quality Store", afair
Ajreq
To jest.............. dobra odpowiedź.
Zadajesz pytanie.
Ölschmitz
Kill Bill
w jaki sposob elle driver stracila oba oka (tzn. oczy)?
JJJ
pierwsze oko wyrwal jej ten skonsoki super mistrz kung fu a 2 oko panna mloda
Ölschmitz
no ba :> LOLu ;]
JJJ
moje pytanie brzmi : o ile pieniedzy zalozyly sie te dwa dziadki z filmu "nieoczekiwana zmiana miejsc" z eddim murphym
Beliaal
a nie przypadkiem o dolca
JJJ
dobra odpowiedzic,zadajesz pytanie
Beliaal
swoja droga ten film znam pod drugim tytulem
założmy sie o dolara pierwszy raz pod tym tytulem go widzialem
no to z mojego ulubionego filmu cool.gif blade runner
jaka figurke z papieru wykonuje pewien policjant smile.gif
JJJ
pegaz? smile.gif
Diabeu
icon_twisted.gif jak dla mnie to zawsze był ludek, ot taka insynuacja odnośnie replikantów icon_twisted.gif
Splender
Labedz?? 8O Jezz nie pamietam...
K-rol
Jednorozec.
BOBAN
ej to chyba był kwiatek jakiś... :roll:
K-rol
Nie, to był jednorożec. Wiąże się to z alternatywnym zakończeniem filmu.
lukasz
No to zadawaj
K-rol
W jakim horrorze na ścianie w jednej z początkowych scen jest napis "EXTREMELY FU*KING NIGHT".
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.