Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Quiz
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
JJJ
ile w sumie mial przemian terminator z filmu terminator 2 (chodzi mi o tego z cieklego metalu) hyh.gif
Diabeu
icon_twisted.gif szybkensem licząc to 5 - pewno coś umknęło mi icon_twisted.gif
JJJ
a nie 4?
ds
a nie 4?

policzyles jak zmienil sie w 'podloge' ?;>
Diabeu
icon_twisted.gif dokładnie

policjant
macocha
strażnik (podłoga)
policjant
sara o'connor
icon_twisted.gif
JJJ
przepraszam...moj blad,BsE zadawaj pytanie hyh.gif
Diabeu
icon_twisted.gif

co jest wymagane do przeprowadzenia rytuału oczyszczenia z grzechów? The Sin Eater

icon_twisted.gif
Diabeu
icon_twisted.gif co? very hard dla was?
kawałek chleba, kawałek kryształu soli (symboliczne cialo i krew krajsta) , krzyż o ramionach równej długości i kawałek węgla aby u stóp i głowy "Celu" napisać po aramejsku "krew z krwi" "krew w krwi"

prościutkie jak się widziało:f icon_twisted.gif

...stykło zassać, dobry film...
Najtmer
e dziabeł wez sypnij pytanie bo chwilowo chyba quiz stoi w miejscu (niema pytania)
Diabeu
icon_twisted.gif
konstrukcja pytanie może wydawać się dziwna, easy

co ile i przez ile poluje Smakosz? icon_twisted.gif
True
co 23 lata przez 23 dni?;p
Diabeu
icon_twisted.gif yup, jedziesz icon_twisted.gif
True
jakie slowo Bezimienny kazal napisac Zlamanemu Mieczu?:> [easy]
lukasz
miecz?Fuck nie pamiętam już prawie filmu.
True
gut, zadawaj
BOBAN
gut, zadawaj

nie czaję...odpowiedzią jest słowo "miecz"???
lukasz
Plakat z jakiego komiksu miał w domu bohater Szczury z Supermarketu.Miał ich kilka ale jeden był wyraźnie wyeksponowany.Była na plakacie jego nazwa.Podaj tą nazwę.
Arkady
Punisher :!:
lukasz
TAK :!: hyh.gif
Arkady
Ile zajęło Andy'emu wykopanie tunelu w celu ucieczki z więzienia w filmie "Skazani na Shawshank"
speedX
niecale 20 lat
Arkady
Zgadza się
speedX
Kogo w telewizji ogladal Jip przed wyjsciem na piatkowa impreze (podaj imie i nazwisko)? Chodzi o film Human Traffic.
Lilit
pytanko ode mnie dla Was smile.gif z czego pochodzi ten tekst: "Witam w naszej leśnej chałupie, wiedzcie, że mam Was głeboko.... na względzie" icon_twisted.gif ?

sorki że się wjepałam tak ni w 5 ni w 10...
Lilit
Chcecie podpowiedź? icon_twisted.gif
lukasz
Tak.Co z pytaniem speedxa?
Lilit
John Goodman - to jest podpowiedź icon_twisted.gif
speedX
[quote]John Goodman - to jest podpowiedź icon_twisted.gif
To nie jest ta odpowiedz! zgadujcie dalej, albo po prostu zobaczcie film :wink:
Diabeu
icon_twisted.gif Lilit nie wpieprzaj się w qiuz, odpowiedz na pytanie speedX to swoje zadasz icon_twisted.gif
Lilit
[quote][quote]John Goodman - to jest podpowiedź icon_twisted.gif
To nie jest ta odpowiedz! zgadujcie dalej, albo po prostu zobaczcie film :wink:[/quote]
bo to jest do mojego podpowiedź... sorki za wjazd wink.gif
[quote]icon_twisted.gif Lilit nie wpieprzaj się w qiuz, odpowiedz na pytanie speedX to swoje zadasz icon_twisted.gif[/quote]

powiedz, że nie znasz odpowiedzi na moje, a nie chrzań icon_twisted.gif
lukasz
On nie chrzani tylko dobrze prawi.Odpowiedz na pytanie speed xa i dopiero zadawaj.
BOBAN
Kogo w telewizji ogladal Jip przed wyjsciem na piatkowa impreze (podaj imie i nazwisko)?  Chodzi o film Human Traffic.

;/ cholera nie pamiętam...będę zgadywał bo amerykanie oglądają tylko Jey`a Leno laugh.gif
Lilit
oojjjeeejjjkuuuuu noorrmaallnniieee, co za ludzie wink.gif

i te zasady icon_twisted.gif

speedX: icon_twisted.gif Bill Hicks icon_twisted.gif
speedX
[quote]oojjjeeejjjkuuuuu noorrmaallnniieee, co za ludzie wink.gif

i te zasady icon_twisted.gif

speedX: icon_twisted.gif Bill Hicks icon_twisted.gif

no way! - obejrzalas jednak!, right!!! az 3 dni trza bylo czekac
Lilit
a jak Ci powiem, że nie oglądałam tylko jestem sprytna, to co Ty na to? icon_twisted.gif ... no teraz czekam na odpowiedzi do mojego pytania icon_twisted.gif
Najtmer
moze dasz chociarz 1. literke nazwy bo po cytacie nie da sie zabardzo skojarzyc...
BOBAN
[quote][b]pytanko ode mnie dla Was smile.gif z czego pochodzi ten tekst: "Witam w naszej leśnej chałupie, wiedzcie, że mam Was głeboko.... na względzie" icon_twisted.gif ?
[b]

coś podobnego było w Sarze...ale to napewno nie to...
2razyjot
[quote]John Goodman - to jest podpowiedź icon_twisted.gif

Chyba kojaze, tam byly dwie rodzinki, na koncu niedzwiedzm ktoremu ktos w dupe strzelil ze strzelby i z golym zadem biegal po lesie ...
BOBAN
heh to już na pewno nie "Sara"

jak z Flinstonem to może...

e za dużo ich jest, strzelam "W sieci zła"
Lilit
[quote][quote]John Goodman - to jest podpowiedź icon_twisted.gif

Chyba kojaze, tam byly dwie rodzinki, na koncu niedzwiedzm ktoremu ktos w dupe strzelil ze strzelby i z golym zadem biegal po lesie ...[/quote]

nie icon_twisted.gif ani nie żadna Sara icon_twisted.gif

pierwsza literka "N"
2razyjot
[quote][quote][quote]John Goodman - to jest podpowiedź icon_twisted.gif

Chyba kojaze, tam byly dwie rodzinki, na koncu niedzwiedzm ktoremu ktos w dupe strzelil ze strzelby i z golym zadem biegal po lesie ...[/quote]

nie icon_twisted.gif ani nie żadna Sara icon_twisted.gif

pierwsza literka "N"

"Na Zawsze"? :>
Lilit
icon_twisted.gif NIE icon_twisted.gif
Ajreq
"Nowe szaty króla"
Lilit
Brawo icon_twisted.gif ... ale to tylko dzięki podpowiedziom... więc nie bądź dumny z siebie icon_twisted.gif

PS. polecam tą bajkę biggrin.gif laugh.gif
Ajreq
[quote]Brawo icon_twisted.gif ... ale to tylko dzięki podpowiedziom... więc nie bądź dumny z siebie icon_twisted.gif

PS. polecam tą bajkę biggrin.gif laugh.gif

Nie jestem dumny.
Czas na pytanie:
Clarence Worley – bohater „True Romance” na początku filmu wybiera się do kina na maraton filmów z Sonny Chiba, podaj przynajmniej 2 tytuły które były puszczane na tym maratonie.
Splender
"Onna hissatsu ken"
"Gekitotsu! Satsujin ken"
"Satsujin ken 2"
Ajreq
TAK jest, poprawna odpowiedź=zadajesz pytanie
Splender
"Kiss of the Dragon" - jakim imieniem i nazwiskiem podpisana byla w sierocincu corka Jessici?
Sim
Kamen Isabel ?
Splender
Taaa... biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.