Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Quiz
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
Splender
Mahjongg tongue.gif question.gif
Elmer
Wario?
Arkady
Splender - nie
Elmer - nie
Beliaal
jezeli to amerykanska produkcja to moga byc trzy tytuly nie wiem nie ogladalem filmu wiec strzelam

rugby ( któraś z częśći ze stajni ea )
koszykówka bo maja fiola
albo
redy 2 rumble
mario87
Beliaal to film z Hong Kongu wink.gif

hmm tetris??
Ceglash
PAC-MAN albo PONG
Arkady
wszystkie błędne smile.gif
mario87
F-Zero lub Super Mario World??
Arkady
mario87 racja to Super Mario World
mario87
oddaje wink.gif
Mendrek
W jakich butach biegala Ripley w Aliens? (chodzi o marke smile.gif ).
Ceglash
Adidas, Nike, Reebok question.gif
BOBAN
...ale odpowiedź, jeszcze Ci Puma została :wink:
Ceglash
...ale odpowiedź, jeszcze Ci Puma została  :wink:

Nie sądzę zeby to była PUMA :wink: biggrin.gif
Antykudzu
Stawiam na Reebook czy jak to się tam pisze ;p
Sim
Nike
Mendrek
Sim dawaj swoje... You're correct smile.gif
Sim
Kontynuujmy watek obuwniczy. W jakich butach (chodzi o marke) biega Marti McFly w "Back to the Future 2" kiedy byl w przyszlosci ?
Splender
Nike
Sim
Ok zadajesz
Splender
"American Psycho"
Prosze podac, ktora piosenke zespolu Genesis (lub solowa Phila Collinsa) Patrick Bateman uwaza za "personal favorite".
biggrin.gif
Viper
Sussudio icon_twisted.gif
Splender
taa arrow.gif
Viper
Spróbujmy dalej z AP icon_twisted.gif

Jakiego "odcienia" papieru do swoich wizytówek używał Bateman?
Splender
Kolor - "kosc"
Czcionka - "silian rail"
Tak mial na poczatku, ale potem chyba zmienil o ile pamietam, nie wiem jednak na jakie smile.gif
Oddaje pytanie jesli jest dobrze arrow.gif
Viper
- It's a bone..

Zadanie odrobione na 5, niech ktoś zapoda następne pytanie..
puszkin
No to ja zadam.
Jaki był adres bazy wojskowej z "28 days later" ?
puszkin
Dobra widze, że coś nie idzie więc niech ktoś zada następne pytanko.

ps: Odp to przy blokadzie M205 42 km na półmoc od Manchasteru
Humulus XP
OK - jaki tytuł miała gra, w którą na początku filmu The Thing pogrywał Mc Ready (Kurt Russel). Przez chwilę widać jej tytuł na obudowie maszynki.
Antykudzu
Pong? Jak dobrze, to zadawajcie ;p
Humulus XP
Niedobrze - czekam na prawidłową odpowiedź.
Beliaal
tetris ?? icon_twisted.gif
Humulus XP
Nie. Wystarczy włączyć film - w pierwszych 20 minutach można poznać odpowiedź cool.gif . Podpowiem, że nie jest to gra zręcznościowa lecz wymagająca myślenia, więc nie wyskakujcie z Tetrisami i Pongami. Zresztą nie wiem czy gra o takim tytule w ogóle istniała, ale kto wie...Proszę o tytuł i gatunek tej gry.
BOBAN
...trzeba jeszcze mieć film...mój niestety przepadł bez śladu ;/....jeszcze dorwę tego gościa, kaseta była podpisana biggrin.gif
Humulus XP
Na pohybel sku*****nom!! Dorwij go i zabij bo jak nikt nie odpowie to będę musiał oddać pytanie icon_evil.gif
villain
Gosc gra w szachy :P Moge zadawac czy to nie to ?:P
Humulus XP
Wprawdzie miał być tytuł tej gry ale i tak nie znajdzie się chyba nikt, kto go zna. Uznaję więc odpowiedź: Tak - Mc Ready gra w komputerowe szachy "Chesswizard". Zadawaj pytanie.
villain
Hmm. To moze cos latwego :) - moze sie powtzrzac bo dawno nie zagladalem do tego topicu wiec sorry :/

W jakim celu, przychodzi czlowiek, do mieszkania nalezacego do przyjaciela Trelkovskiego ?

(moze skladnia zdania troche nie polska ale napewno wiecie o co chodzi :P)

Tytul filmu zapewne nie potrzebny bo i tak kazdy wie o jaki film chodzi ;-)
villain
No co jest panie i panowie ?smile.gif Jak widac od kliku dni nikt nie odpowiad - albo nie wiecie albo olaliscie ten topic albo i jedno i drugie tongue.gif - to mala podpowiedz chodzi o film Le Locataire
BOBAN
ja mam pustkę w głowie... :?
lukasz
Hmm. To moze cos latwego smile.gif - moze sie powtzrzac bo dawno nie zagladalem do tego topicu wiec sorry confused.gif

W jakim celu, przychodzi czlowiek, do mieszkania nalezacego do przyjaciela Trelkovskiego ?  

(moze skladnia zdania troche nie polska ale napewno wiecie o co chodzi tongue.gif)

Tytul filmu zapewne nie potrzebny bo i tak kazdy wie o jaki film chodzi ;-)

Loatora widziałem ale mógłyś trochę jaśniej pytania zadać.
villain
Wydaje mi sie, ze pytanko nie bylo takie znowu niejasne ale dobra opowiem cala scene w takim razie:
Siedzi Trelkowsky i jego kumpel w domu tegoz kumpla i przychodzi do nich jakis koles - po co ?
villain
Dobra widze, ze sobie nie radzicie - ostatnia podpowiedz i jutro rano zadaje nastepne pytanie jezeli nikt nie odpowie, zeby nie blokowac topicu (chyba, ze nie chce wam sie juz odpowiadac ...)
Gosc, który do nich przyszedl byl sasiadem kolegi Trelkowskiego.

Zmienilem teraz posta bo jeden wyraz BARDZO WAZNY mi zjadlo :P
To macie jeszce pare godzin na odp :)
BOBAN
cholera strzelam...przeszedł po szklankę cukru biggrin.gif
lukasz
najśmieszniejsze jest to ,że Lokatora oglądałem parę razy i zupełnie nie mogę skojarzyć tej sceny.
villain
Uwaga post do wykasowania pod wieczor - pisze, zeby kazdy wiedzial, ze cos sie w tym topicu zmienilo - popatrzcie teraz na moja podpowiedz.
BOBAN
Uwaga post do wykasowania pod wieczor - pisze, zeby kazdy wiedzial, ze cos sie w tym topicu zmienilo - popatrzcie teraz na moja podpowiedz.

yyyy nie czaje...po prostu zadaj inne pytanko i będzie z głowy biggrin.gif
villain
Dobra przyszedl i poprosil ich o przyciszenie muzyki :P
Teraz cos na szybko wiec bedzie banalne
Pozostanmy przy Polanskim :P
Jak nazywalo sie nieszczesne "ziolo" z filmu Dziecko Rosmary ?
BOBAN
wygląda na to że jeszcze raz musisz zmienić laugh.gif
Stachu
Odpuść sobie Polańskiego.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.