Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: SHENMUE Saga - TRIVIA
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Retro > DC lives 4ever
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
ProstyHeker
1 kwietnia złociutki ohmy.gif
Ural
CYTAT(basbot11 @ 16 04 2007, 21:19) *
przeczytałem gdzies ze sega chce wydac w tym roku shenmue online na pc, xo i DC, ale czy to prawda?

A jak sądzisz? smile.gif Na DC Sega nie wydała żadnej gry od czasów Ikarugi. W Japonii wychodzą różnorakie tytuły (głównie komiksy i strzelanki) na DC, ale nie są to gry wydawane przez Segę. Zresztą kto wydaje taki tytuł na trupa - Sega już od dawna DC nie produkuje i oficjalnie ukatrupiła tę konsolę (niestety, bo kawał klimatycznego sprzętu). Poza tym DC by nie miał szans pociągnąć tej gierki. Natomiast co do X0, to jakaś plotka. Co prawda Shenmue 2 trafiło na pierwszego Xboxa, ale tym razem nie ma co na to liczyć. Shenmue Online zmierza oficjalnie wyłącznie na PC, co więcej gra ma trafić tylko na rynki azjatyckie (a konkretnie bodaj tylko do Korei, Chin i Japonii). Czy kiedykolwiek powstanie wersja angielska - oto jest pytanie, Czy konsolowa, tym bardziej. A czy gra ukaże się w tym roku, to także nic pewnego - termin już wielokrotnie przekładano i robi się z tego Duke Nukem Forever. Tak czy inaczej konsole w tym wypadku będą niestety raczej pominięte, a jeśli Shenmue Online miałby na nie trafić, to ukazałby się i na X0 i na PS3, bo taka jest polityka Segi. Natomiast osobiście licze na coś innego - gdy w końcu Shenmue Online trafi na PC, to Yu Suzuki wreszcie będzie miał wolne ręce i będzie mógł przysiąść nad Shenmue III i zakończyć sagę - a trzecia część Shenmue na pewno trafi na konsole smile.gif.

Skoro o Shenmue mowa, to właśnie sobie zamówiłem Yakuzę, by mieć choćby tę odrobinkę tego klimatu i tej konwencji - aż wstyd się przyznawać, że jeszcze Yakuzy nie przeszedłem, ani w nią nie grałem ;].
(Zly)Seba
mam pytanko tongue.gif taki maly offtopic czy to prawda,ze shenmue 2 bylo na dc tylko w wersji japonskiej a na xboxa wyszlo w wersji angielskiej (chodzi o dialogi) ? bo che wlasnie je sobie zakupic i przejsc na 360 tongue.gif badz kupic dc i przejsc jedynke i dwojke smile.gif (jedynke juz kiedys przeszedlem ) miodzio
Kozera
CYTAT
Skoro o Shenmue mowa, to właśnie sobie zamówiłem Yakuzę, by mieć choćby tę odrobinkę tego klimatu i tej konwencji - aż wstyd się przyznawać, że jeszcze Yakuzy nie przeszedłem, ani w nią nie grałem ;].

To inny słoik, z innymi ogórkami. Ja się zawiodłem, po trosze.
Lukastec
Co prawda to prawda. To nie to samo.
morales-kks
To może jakieś pytanko... tongue.gif

Jak miał na imię dziadek w S2, przy którym naparzamy w drzewo??

MasterShake
Jianmin

lolxd
Maiden
piraty
Samuel666
Temat jest martwy. Nie wiedziałem gdzie wkleić tego linka ... chyba ten topic jest najodpowiedniejszym miejscem

http://www.seganerds.com/2008/11/04/shenmu...s-mailing-sega/

No fani Shenmue, kupcie se jajca-niespodzianki i zalewajcie SEGE listami ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.