Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: XBC 4.0
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
marshall
Tu macie XBC4.0
Sciagajcie i instalujcie biggrin.gif
siwy
Proponuje na xbc 4.0 rozegrać Halo vol.4 cool.gif
Ładnie liczby sie zgadzają laugh.gif :wink: :roll:
Raptor
BETA... czyli moze byc nie stabilna i moga jakies, nie musza ale moga wystapic jakies problemy czy cos... ja raczej jestem za xbc 3.4 czyli stara. Chociaz jak 4.0 zostanie ostatecznie to zagram i na 4.0.
JuanMag
Dla mnie to wszystko jedno na ktorej ver. XBC rozegramy turniej , Ale musze pochwalic ludzi z XBC za kawal dobrej roboty (moze duzo jeszcze sie nie bawilem ale na 1-wszy rzut oka wyglada wysmienicie !!).
AkUz
Jak będzie 4.0 full to wybieram 4.0, ale póki jest tylko beta to wole 3.4...
-Hp- FIL4
Jak będzie 4.0 full to wybieram 4.0, ale póki jest tylko beta to wole 3.4...

W 100% zgadzam się z moim przedmówcą, lepiej bym tego nie ujął :wink:.
artb1
Lepiej na xbc 4.0!! Choc to beta, ale i tak mozna sprobowac.
siwy
Pograłem ostatni trochę na xbc 4.0 i musze powiedzieć, że działa bardzo stabilnie , nie miałem z nią jeszcze żadnych problemów 8O (przy xbc 3.4 miałem problemów nie mało :?).
szPan_R
lol a mi 4.0 się wiesza, a raczej ma takie momenty że przestaje reagować i trza czekać aż sie opamięta :wink:
siwy
Wyszła juz nowa, full wersja xbc 4.0 smile.gif
arrow.gif http://www.xbconnect.com/downloads.php
marshall
Siwy wchodzac na xbc ze starej wersji automatycznie ci wyskakuje czy update chcesz zrobic wiec to najmniejszy problem biggrin.gif Narescie oficjalnie wszyscy przejda na 4.0 ktora to jest dla mnie ciekawsza i ladniejsza smile.gif
kamson11
Panowie sorry, że sie wpie/rda/lam ale mam problem z xbc. Mam wew.IP i kce przekierować porty i wobec tego mam pytanie na jakich portach pracuje xbc ?? Bo grajac z qmplem na xbc udało sie zagrac 2 razy w ts,a potem wogóle konsola nie znajdowała meczu sad.gif i to w kazdej grze...i hostowac nie mogłem takze pograłem na xbc zaledwie 2 razy a kce wiecej! Popiel mi powiedział zebym przekierował porty i dlatego pytam na jakim/ich pracuje xbc question.gif Bardzo prosze o odpowiedz :roll:
ps: gralem na wersji 3.4, na 4.0 wogole mi konsoli nie znajduje :? sad.gif icon_evil.gif :cry:
Raptor
Siwy wchodzac na xbc ze starej wersji automatycznie ci wyskakuje czy update chcesz zrobic wiec to najmniejszy problem  :D Narescie oficjalnie wszyscy przejda na 4.0 ktora to jest dla mnie ciekawsza i ladniejsza smile.gif

Co nie zmienia faktu, ze nadal 90% ludzi siedzi na xbc 3.4 tongue.gif
kamson11
Panowie nikt mi nie pomoże :cry:
Raptor
Panowie nikt mi nie pomoże  :cry:

Jak ktos bedzie wiedzial to ci odpowie. Ma tu nagle 30osob napisac "Niestety nie wiem"? Z tego co pamietam to majac wewn. ip nie mozna hostowac gier tylko dolaczac sie do owych. dunno. Poszukaj na google, albo zapytaj na forum XBC.
siwy

Teraz już raczej na xbc 4.0, siedzi 90% ludzi icon_twisted.gif
AkUz
No ja już się przerzuciłem w każdym razie cool.gif
Raptor

Teraz już raczej na xbc 4.0, siedzi 90% ludzi icon_twisted.gif

Wlaczylem wlasnie xbc 3.4 i 4.0 - 21 serwerow na 3.4 i 12 na 4.0 . Wczoraj jak sprawdzalem 3.4 - 81 serwerow 4.0 - 11serwerow. Wiec chyba jednak nie siwus icon_twisted.gif
siwy
Wlaczylem wlasnie xbc 3.4 i 4.0 - 21 serwerow na 3.4 i 12 na 4.0 . Wczoraj jak sprawdzalem 3.4 - 81 serwerow 4.0 - 11serwerow. Wiec chyba jednak nie siwus  icon_twisted.gif

Dnia: 8.03.2004 włączyłem xbc 3.4 o godz 19:44 , liczba serwerów 14.
O godz 19:46 tego samego dnia i roku pańskiego, włączyłem xbc 4.0, liczba serverów: 34.... icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
Raptor
To ja cos szczescia nie mam do xbc 4.0 - co wlacze [19:49] to malutko serwerow. - 14. xbc rzeczywiscie spadlo - 13.
siwy
W tej chwila na xbc 4.0 mam 43 servery, może masz cojś z(pipi)a.... question.gif
marshall
Tu nie ma sie nad czym zastanawiac, niedlugo 4.0 bedzie standardem i stara wersja pojdzie w zapomnienie, to jest tylko kwestia paru dni jak 4.0 bedzie normalnie fukcjonowac.
TomisH
Mam XBC 4 i śmiga. No może poza Halo wink.gif [Ale to wina mojego łącza...]
Dostaję w dupsko aż miło :mrgreen:

Hiya Blacky! biggrin.gif

PS. Ktoś juz rozgryzł dodatkowe opcje tego nowego XBC? :|
FiL4
Dzieki Paulusowi (tnx!) przed chwila stalem sie wlasnie posiadaczem Xbc PRO version. W koncu moge sie jakos odwdzieczyc autorom xbconnect za te setki godzin spedzonych online (15$ to wcale IMO nietak duzo przeciez :roll:). Swoje wrazenie postaram opisac sie wieczorem :wink:
siwy
(15$ to wcale IMO nietak duzo przeciez :roll:)

To masz oryginała question.gif 8O :wink:
FiL4
To masz oryginała question.gif  8O  :wink:

Yup, a Ty myslałeś pewnie, ze "pirata" ? :? :x ohmy.gif
siwy
Yup, a Ty myslałeś pewnie, ze \"pirata\" ?  :?  :x ohmy.gif

Skądże znowu.... :wink:
FiL4
Swoje wrazenie postaram opisac sie wieczorem :wink:

Jako, ze leniwy ze mnie gosc, pozwole sobie wkleic oficjalne info o Xbc Pro:
- Ability to host more than 10 Xboxes (including yourself).
- Lets you search for users that have a game you want to play.
- XBC Pro lets you apply ping filters to the game list.
- XBC Pro lets you find players near you. This helps setting up Lag free games.
- XBC Pro lets you search for players that have the same games as you.
- You also get that warm fuzzy feeling for supporting all our efforts.
- MIRC colors.
- Future XBC plugins, like the chess plugin.
- Player banning.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.