Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Sposob na gre offline :)
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Flaha
Co zrobic gdy ma sie w domu tylko jednego X'a i słabe łącze aby grac w HALO question.gif :!: Oto mój pomysl:
W połowie ekranu przykleiłem plakat i na ziemi siedział brat. Głową podtrzymywał plakat i grał. Wyłączyłem dzwięk aby teleportuw nie słychac bylo i tak sobie gramy tongue.gif biggrin.gif :!:
Napiszcie swoje sposoby na taki problem tongue.gif :!:

MOD.-Zmienilem nazwe tematu, zeby bylo bez domyslow smile.gif
SiN[PL]
rofl smile.gif ja kiedys widzialem w jakims pismie 4 gosci grajacych w turoka na 64, mieli telewizor jakis 27' wink.gif i z tektury zrobili znak "+", mieli lozko pietrowe, i 2 graczy bylo na gorze i dwoch na dole smile.gif wreszcie brak czitow smile.gif
Raptor
Ja w sumie moglbym cos takiego zrobic... mam pare tv w domu i na nie wszystkie poprowadzona z dolu cyfra+... odlaczyc ja, zamiast niej dac xbox'a? wink.gif pozniej zaslonic odpowiednia czesc ekranu wink.gif
tk
IMHO podglądanie daje pewnego smaczku graniu na splicie i nie mam ptrzeby nic takiego robić ...
Goldi69-PL-
Ja mam system z tektury, dziele 29" na 2
potem moge fotke dolaczy smile.gif
a wczoraj gralem u DaXa to wzielismy 2 TV rozdzielilismy sygnal z X'a i nalepilismy pasi na czesc ekranu przeciwnika bylo gicio smile.gif
Flaha
Ja mam system z tektury, dziele 29\" na 2
a wczoraj gralem u DaXa to wzielismy 2 TV rozdzielilismy sygnal z X'a i nalepilismy pasi na czesc ekranu przeciwnika bylo gicio smile.gif

biggrin.gif kurna fajny pomysl ale jak rozdzieliles sygnal Video icon_idea.gif :!: biggrin.gif
JuanMag
Widze macie tutaj niezle pomysly , szczeze mowiac mi by sie nie chcialo tak bawic, ale jezeli komus sie chce to czemu nie laugh.gif
Raptor
Widze macie tutaj niezle pomysly  , szczeze mowiac mi by sie nie chcialo tak bawic, ale jezeli  komus sie chce  to czemu nie  laugh.gif

A propo gry... juan kiedy kolejny wypadzik u Daxa? wink.gif Moze u niego daloby sie zrobic jakis turniej [jakby cafe odpadly]? wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif.
Goldi69-PL-
Widze macie tutaj niezle pomysly  , szczeze mowiac mi by sie nie chcialo tak bawic, ale jezeli  komus sie chce  to czemu nie  laugh.gif

Nie kazdy ma Neo+

Kazdy orze jak moze smile.gif
Goldi69-PL-

biggrin.gif kurna fajny pomysl ale jak rozdzieliles sygnal Video icon_idea.gif :!: biggrin.gif

Jest kilka sposobow:
albo przejsciowka z 1 Euro robi 2
Albo np. Kabel Bigben (ma w polowie kabla wyjscie Chincza) wpinasz kable i jedziesz.

A co do pykniecia u Daxa to moze by sie w sobotke na noc zawiesic lub cala niedziele (nie wiem jeszcze jak Dax z czasem)
Trzeba wykozystac to ze ma jeszcze 3 TV w domciu, jak sie typy co mu do naprawy zostawili zglosza to lipa :cry:
siwy
Przydał mi by się taki wynalazek :wink: , ale za bardzo nie chce mi się z tym kombinować :? . Może ktoś zrobi na zlecenie question.gif :roll: :wink:
Flaha
największy ból w tym ze X niema opcji rozdzielania obrazu sad.gif bo jak by mial to hohoho.... biggrin.gif
JuanMag
A propo gry... juan kiedy kolejny wypadzik u Daxa? wink.gif Moze u niego daloby sie zrobic jakis turniej [jakby cafe odpadly]? wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif.

Ja zawsze chetnie, ale wiesz ze ja mam tylko w tygodniu czas, weekendy odpadaja sad.gif
Flaha

Zrobilem tak jak Ty i kupilem sobie przejsciówke i... DZIALA. Wielkie THX za ten pomysl biggrin.gif :!: :!: (tylko dzwięk wylączyc trzeba :cry:).
JaCoR
Rzadko gram na splicie a jak juz gram to mi to za bardzo nie przeszkadza cool.gif naszczescie mam mozliwosc gry po linku z Juanem biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif :wink:
...ale sposoby i pomysły macie super cool.gif moze kiedys skorzystam :wink:
Flaha
Rzadko gram na splicie a jak juz gram to mi to za bardzo nie przeszkadza cool.gif naszczescie mam mozliwosc gry po linku z Juanem biggrin.gif  :D  :D  :D  :wink:  
...ale sposoby i pomysły macie super cool.gif moze kiedys skorzystam :wink:
SPOX ja niemam wyboru musze tak grac bo mam za slabe lacze a split mnie wku... bo zawsze przeciwnik wiedzial gdzie jestem 0 elementu zaskoczenia i teraz kombinuje jak z tego film zrobic tylko zbyt pomyslu niemam choc akcje mam niezle!! naprawde jestem z siebie zadowolony wyśle kasete FILowi i on oceni czy warto film robic bo ja nieobiektywny jestem:) :!: biggrin.gif
JuanMag
lol nie masz co czekac tylko juz rob swoj film im wiecej tym lepiej
Flaha
lol  nie masz co czekac   tylko juz rob swoj film  im wiecej tym lepiej
hyh dzięki juan Fil dostanie pierwszy i oceni a potem moze FTP jak będzie dobry smile.gif :!:
tenchi2
qwa, widze, ze w temacie nie jestem samotny smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.