Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Pikmin
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > GameCube
OsciBosci
Szukam szukam i nic. Nie moge znalezc tego tematu.
Moze ktos napisze swoje odczuciana temat tej gry?? O co dokladnie chodzi, czy warto kupic itd.
Ali G
warto kupic bo to jest jedna z lepszych gier na gc

normalnie pad lata po mieszkaniu jak porabany

frustracja (ale tylko jak chcesz zebrac czesci w 15 dni czyli 2 razy szybciej niz gra przewiduje)

piekna gra wspominam ja jak najlepiej czekam na druga czesc

a chodzi o odzyskanie czesci statku kapitana za pomoca pikminow

przemyslana, nie nudzi jedna wada ze w 3 dni ja przejdziesz jak cokolwiek potrafisz

ale od razu potem mozna do nowa smile.gif
sanset0
nudna, bezpłciowa gra nie polecam....
recenzja na GO to potwierdza...
kubson
nie gralem ale widzialem i gra beznadziejna az dziwie sie ze tyle osob miala ta gre
Ali G
haha sanset od Ciebie ja kupowalem na allegro

ale jak mozna napisac ze jest beznadziejna to nie wiem

ja przezszedlem 2 razy na bank przejde raz jeszcze przed druga czescia ktora tez na bank kupie
Splender
nie gralem ale widzialem i gra beznadziejna az dziwie sie ze tyle osob miala ta gre

No super, nie grales, ale i tak badziew - ciekawy sposob myslenia... :roll:
Jak dla mnie jest to jedna z lepszych gier w jakie gralem na GC. Ładna, przyjemna i wcale nie taka prosta na jaka wyglada. Ja z mojej strony szczerze polecam.
NCdeIgnis
Gra ciekawa i przedwszytskim w maire orginalna ;> aczkolwiek jak widac nie kazdemu musi przypasc du gustu... takie klimaty
Glucik
Bezłpciowa ? Beznadziejna ? Chyba zjedliście coś mocno nieświeżego. Gra jest właśnie świetna i orginalna. Choć krótka ...
kubson
zrozumcie ze nie kazdemu musi odpowiadac kierowanie jakimis ch*jstwami zobaczymem obrazki filmiki i myslalem ze wszystko zwroce bleeee no chyba ze ktos lubi strategie czy cos w tym stylu
Ali G
jak zobaczylem obrazki to tez sie pozygalem

ale jak wlozylkem plyte do gc to z z wielkim apetytem te zygi zjadlem
(2 razy )
Dunpeal
Pikmin to najbardziej oryginalna gra na konsolę w jaką grałem.
Polecam ją wszystkim bez wyjątku.
Gre przechodze już trzeci raz i jeszcze mi się nie znudziła.
Jak ktoś nie grał to niech się nie wypowiada!!![/img]
butastita
Ja grałem i musze przyznać, że Pikmin to świetna gra. Po prostu czysta grywalność. Mojemu koledze spodobał się bardziej od Soul Calibura2. Jest bardzo dobra ale to jednak soul jest najlepszy. Taki i Captain Olimar rządzą!
Anonymous
1000 kwiatów! 8O
HunterX
1000 kwiatów! 8O

WOW... a o co chodzi?

Prawdopodobnie pomylił forum z ogrodniczym... wink.gif
Sojer
tlumacz by sie przydal ;p
Matrox
tlumacz by sie przydal ;p

Pana "MniamPSone"(a to wlasnie jego drugie wcielenie) chyba nikt nigdy jeszcze nie zrozumial.
szczurek
Dzisiaj dostalem przesylke z gra i musze powiedziec, ze jest swietna! Kolorowa, przyjemna w odbiorze, czasem potrafi byc trudna i frustrujaca oraz Co najwazniejsze WCIĄGAJĄCA. Jestem pod wrazeniem dziela Shigeru...

PS: Jednym z grupy robiacej artworki był Silke Szczyrba. Nasi tu byli! ;P
Ali G
1000 kwiatów! 8O

hyhy 3,2 tysiakia, pobij to
Anonymous
Obejrzyjcie sobie spot reklamowy do Pikmin 2! Rozwala! Link: http://www.gametrailers.com/gt_vault/t_pikmin2_tv.html
HunterX
Obejrzyjcie sobie spot reklamowy do Pikmin 2! Rozwala! Link:http://www.gametrailers.com/gt_vault/t_pikmin2_tv.html

Ludzie, dlaczego jesteście takimi ignorantami?!? Przecież dwa czy trzy tematy niżej jest ten traktujący o Pikminie 2.
Raptor
Taki lekki OT pikminowy (2) wink.gif
TUTAJ
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.