OsciBosci
26 02 2004, 13:56
Szukam szukam i nic. Nie moge znalezc tego tematu.
Moze ktos napisze swoje odczuciana temat tej gry?? O co dokladnie chodzi, czy warto kupic itd.
warto kupic bo to jest jedna z lepszych gier na gc
normalnie pad lata po mieszkaniu jak porabany
frustracja (ale tylko jak chcesz zebrac czesci w 15 dni czyli 2 razy szybciej niz gra przewiduje)
piekna gra wspominam ja jak najlepiej czekam na druga czesc
a chodzi o odzyskanie czesci statku kapitana za pomoca pikminow
przemyslana, nie nudzi jedna wada ze w 3 dni ja przejdziesz jak cokolwiek potrafisz
ale od razu potem mozna do nowa
sanset0
26 02 2004, 17:13
nudna, bezpłciowa gra nie polecam....
recenzja na GO to potwierdza...
nie gralem ale widzialem i gra beznadziejna az dziwie sie ze tyle osob miala ta gre
haha sanset od Ciebie ja kupowalem na allegro
ale jak mozna napisac ze jest beznadziejna to nie wiem
ja przezszedlem 2 razy na bank przejde raz jeszcze przed druga czescia ktora tez na bank kupie
Splender
27 02 2004, 13:24
nie gralem ale widzialem i gra beznadziejna az dziwie sie ze tyle osob miala ta gre
No super, nie grales, ale i tak badziew - ciekawy sposob myslenia... :roll:
Jak dla mnie jest to jedna z lepszych gier w jakie gralem na GC. Ładna, przyjemna i wcale nie taka prosta na jaka wyglada. Ja z mojej strony szczerze polecam.
NCdeIgnis
27 02 2004, 13:55
Gra ciekawa i przedwszytskim w maire orginalna ;> aczkolwiek jak widac nie kazdemu musi przypasc du gustu... takie klimaty
Bezłpciowa ? Beznadziejna ? Chyba zjedliście coś mocno nieświeżego. Gra jest właśnie świetna i orginalna. Choć krótka ...
zrozumcie ze nie kazdemu musi odpowiadac kierowanie jakimis ch*jstwami zobaczymem obrazki filmiki i myslalem ze wszystko zwroce bleeee no chyba ze ktos lubi strategie czy cos w tym stylu
jak zobaczylem obrazki to tez sie pozygalem
ale jak wlozylkem plyte do gc to z z wielkim apetytem te zygi zjadlem
(2 razy )
Dunpeal
20 03 2004, 10:56
Pikmin to najbardziej oryginalna gra na konsolę w jaką grałem.
Polecam ją wszystkim bez wyjątku.
Gre przechodze już trzeci raz i jeszcze mi się nie znudziła.
Jak ktoś nie grał to niech się nie wypowiada!!![/img]
butastita
8 04 2004, 16:47
Ja grałem i musze przyznać, że Pikmin to świetna gra. Po prostu czysta grywalność. Mojemu koledze spodobał się bardziej od Soul Calibura2. Jest bardzo dobra ale to jednak soul jest najlepszy. Taki i Captain Olimar rządzą!
Anonymous
18 04 2004, 23:09
1000 kwiatów! 8O
HunterX
18 04 2004, 23:31
1000 kwiatów! 8O
WOW... a o co chodzi?
Prawdopodobnie pomylił forum z ogrodniczym...
tlumacz by sie przydal ;p
tlumacz by sie przydal ;p
Pana "MniamPSone"(a to wlasnie jego drugie wcielenie) chyba nikt nigdy jeszcze nie zrozumial.
szczurek
2 08 2004, 16:12
Dzisiaj dostalem przesylke z gra i musze powiedziec, ze jest swietna! Kolorowa, przyjemna w odbiorze, czasem potrafi byc trudna i frustrujaca oraz Co najwazniejsze WCIĄGAJĄCA. Jestem pod wrazeniem dziela Shigeru...
PS: Jednym z grupy robiacej artworki był Silke Szczyrba. Nasi tu byli! ;P
1000 kwiatów! 8O
hyhy 3,2 tysiakia, pobij to
Anonymous
5 09 2004, 21:53
Obejrzyjcie sobie spot reklamowy do Pikmin 2! Rozwala! Link:
http://www.gametrailers.com/gt_vault/t_pikmin2_tv.html
Obejrzyjcie sobie spot reklamowy do Pikmin 2! Rozwala! Link:http://www.gametrailers.com/gt_vault/t_pikmin2_tv.html
Ludzie, dlaczego jesteście takimi ignorantami?!? Przecież dwa czy trzy tematy niżej jest ten traktujący o Pikminie 2.
Taki lekki OT pikminowy (2)
TUTAJ
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.