Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Red vs Blue
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Raptor
Siwy zabije Cie! (nie tylko w Halo : P)
Na pewno podczas przegladania tematu Najlepsze linki natrafiliscie na pozycje [b]Red sitecom na enginie Halo. Moze maly cytacik ze strony:
In the time between the Covenant invasion of the outer planets (Halo) and the subsequent alien invasion of Earth (Halo 2), there was a brief period of civil war among the human marines. Places like Sidewinder, Derelict and Chiron TL34 were the sites of fierce battles where red and blue warriors fought for control of mankind's future. The Blood Gulch Chronicles tell the story of the men stationed in a desolate outpost as they fight for control of the universe's most strategic dry creek bed in the middle of a box canyon.

No i na tym by sie 'normalnosc' tego serialu (komediowego) zakonczyla. Serial ogladam regularnie od pierwszego odcinka i wyczekiwuje zawsze kolejnych odcinkow. Takich glupich sytuacji, tak tepych bohaterow [chcialoby sie powiedziec - wzorowych zolnierzy biggrin.gif] to ja dawno nie widzialem smile.gif. Jak narazie best of all odcinkiem jest dla mnie najnowszy oznaczony numerkiem 24 [sezon drugi, odcinek czwarty] - jak mi sie tylko przypomnia jakis fragment z niego to mi sie zbiera na brechty laugh.gif.
Dosc tego gadania wszystkich zapraszam do ogladania [b]Red i dzielenia sie wrazeniami z serialu wink.gif.
Zapraszam na strone arrow.gif [url=http://www.redvsblue.com][b]Red.
tk
O ja widzialem jeden odcinek na suprnovie i myślalem , że to jakieś demo z gry , spoko to może być , postaram sie sciągnąc i zdać relacje .

UPDATE: Mam pytanie czy odcinki są tak powiązane fabularnie , że żeby oglądac pożniejsze trzeba obejrzac pierwsze bo teraz dostępne są 9-11 sezonu pierwszego i te ciągne .
FiL4
UPDATE: Mam pytanie czy odcinki są tak powiązane fabularnie , że żeby oglądac pożniejsze trzeba obejrzac pierwsze bo teraz dostępne są 9-11 sezonu pierwszego i te ciągne .

Raczej polecam zacząć oglądanie od tych pierwszych (możesz dużo stracić).
arrow.gif Pokażny zbiór RvsB do ściągnięcia, niestety raczej tylko starsze odcinki, uploaded by Raptor
siwy
arrow.gif Pokażny zbiór RvsB do ściągnięcia, niestety raczej tylko starsze odcinki, uploaded by Raptor

No ja też musze to nadrobić, wstyd się przyznać, ale nie widziałem jeszcze nawet jednego odcinka :oops:
marshall
Dla mnie niestety problem jest w zrozumieniu txt (podstawowa znajomosc angielskiego wymagana), zadna to przyjemnosc ogladac i rozumiec tylko 10% - o co chodzi :?
Raptor
Dla mnie niestety problem jest w zrozumieniu txt (podstawowa znajomosc angielskiego wymagana),  zadna to przyjemnosc ogladac i rozumiec tylko 10% - o co chodzi  :?

Tu musze sie z toba zgodzic... czasem nie tylko znajomosc jezyka jest wymagana... ale i kultury oraz humoru.
Raptor
No to rozpoczal sie sezon 3 Red vs Blue smile.gif
Dopiero zabralem sie za sciaganie, ale juz sie boje co nowego i smiesznego bedzie wink.gif. Po nowy odcinek zapraszam na odswiezona strone www.redvsblue.com ! smile.gif
-GLD-Uzny
Powiem Wam szczerze ze widzialem tylko jeden odcinek :oops: Ale za to jaki cool.gif POLECAM KAZDEMU smile.gif Jest moze jakis plik co wszystkie odcinki ma w sobie? biggrin.gif
Raptor
ROTFL!!! biggrin.gif odc. 39 rzadzi biggrin.gif Ekipa spotyka 'graczy' wink.gif Nie bede wam spoilowal, ale odcinek jest niezle zeschizowany (i bardzo fajnie to wszystko zrobione - cala walka na mapie - "you noob!") laugh.gif smile.gif
CichyGrzmot

No ja też musze to nadrobić, wstyd się przyznać, ale nie widziałem jeszcze nawet jednego odcinka :oops:

Troche dziwne że nie widziałeś,bo ja mam jeden od Ciebie :roll: .Bardzo mi sie podoba.Siwy,pościągaj tego troche :wink:
sephriot
KUrde juz jest 39 odcinkow (jak sie ne myle) musze sie wziąść ostro do roboty ma narazie odcinek 1 i 7 biggrin.gif

Raptor dzięki za linki
zielarz
Ja polecam filmiki FTC- jest ich narazie 17 ale robi je o wiele mniej gości niż RvsB. Od ok 6 robi się cała opowieść. Dla mnie bomba biggrin.gif . Oto adres dla zainteresowanych: www.xboxottawa.ca POLECAM
tenchi2
dawno nie przeglądałem RvB, czy nadal akcja rozgrywa sie na śliniku H1, czy może już na BG w H2?
zielarz
Nie, już pracują na Halo 2. Ale jak juz pisałem polecam Fire Team Charlie! Link w moim pierwszym poście. Polecam od 6 odcinka.
zielarz
A tak wogóle to ktoś może ma chęć zrealizować podobne filmiki made in Poland?!
barth
REDvsBLUE rządzi nieprzeciętnie, obecnie uzupełniam braki, i zgadzam sie co do odcinka 39, takiej chorej rzezi nie widziałem jeszcze(chyba).
HDH Siarex
do tej pory nawet nie wiedzlem co to znaczy warthog laugh.gif a teraz wiem ze to taka swinia z afryki tudziez nazywana guźcem:D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.