,8 09 2005, 11:09]Ok - GOD MODE rozkminione

Warto to zrobic - bonusy sa dobre i satysfakcja rowniez jest .
Co do tych klonow - szczerze Ci powiem ze skorzystalem ze schematu jednego goscia, ktory opisywal te walke na gamefaqs.com . Inaczej jest to NIE DO ZROBIENIA - wiem co mowie

W skrocie moge Ci poradzic tak : po walce z pierwsza forma Aresa MUSISZ miec naladowany Rage of Gods i przynajmniej 3/4 paska magii .
Zaczyna sie walka z klonami : napierdzielasz ich kombosem kwadrat, trzymasz-kwadrat . Krecisz tym kombosem dookola zeby odrzucac klony od rodziny . Gdy energia zony spadnie do 25% odpalasz Rage Of The Gods, szybko rzucasz dusze Hadesa, szybko zmieniasz czar na Podeidon's Rage i ile sil w paluchach napierdzielasz ten czar.
Gdy konczy sie moc ROTG, rzucasz znowu Dusze Hadesa dla zyskania czasu.Teraz uleczasz rodzine - CALY CZAS, dopoki nie odrzuca Cie od niej klony !
Znowu napierdzielasz je metoda kwadrat, trzymaj-kwadrat.Gdy energia rodziny dojdzie do 50%, leczysz ja i wtedy POWINIEN SIE ZALADOWAC PASEK Rage of the Gods ! I znowu to samo - Dusze Hadesa i nawalanie ile sil Poseidon's Rage !
Powinno byc ich mniej teraz, takze spokojnie dasz rade kombosami, jak nie to po prostu wykorzystaj magie do oporu, ale TYLKO POSEIDON'S Rage albo jak masz jeszcze magie to dusze Hadesa .
Mam nadzieje ze choc troche Ci pomoglem. Musisz wycwiczyc ten schemat zeby plynnie wchodzil, pare razy na pewno zginiesz ale GWARANTUJE, ze dziala !
Pozdrawiam

Pomogłeś, pomogłeś. Jeśli uda mi sie wdrożyć Toją metodę w życie to masz u mnie piwo. Jutro z samego rańca próbuję. Pozdro.