LOL informacja sprawdzona wiec nie wiem co sie czepiasz
http://ps2.ign.com/articles/596/596778p1.html
Tak wogule to mamy HIT panowie i bardzo dobrze bo wierzyłem w tego szpila!!
Trzcina
19 03 2005, 10:33
Pol godziny temu nie bylo jeszcze recki :roll:
Jedyna ocena ktora wynosila 9.8 bylo readers review...
Ja pierdykam.. mimo iż przeważnie nie za bardzo przejmuje się ocenami czy to pism branzowych czy serwisów internetowych to ocena 9.8 robi niemałe wrażenie. Czy ta gra jest aż tak dobra?
Premiera jutro wiec pewnie niedlugo sie przekonamy.
MichAelis
19 03 2005, 22:44
jak jutro?? 8O mial byc 4 kwartal 2005
Release Date
US: March 22, 2005
To w sumie za 3 dni, ale co tam
HIT HIT i jeszcze raz HIT!!!Nastepna świetna ocena
http://www.gamespot.com/ps2/action/godofwar/index.html
9.3!!!!!!!
jak jutro?? 8O mial byc 4 kwartal 2005
miało ale przyspieszyli release, tyle że wcześniej mówiono o czercu/lipcu, huh, w sumie fpytkę bo zanim ją zakupię (wakacje) to zdąży cenę zgubić
9.3!!!!!!!
szczegolnie,ze na tym "smiesznym" gamespocie MGS 3 dostal 8.7

...
A wracaj do GoW to po juz po zagraniu w demko kilka tygodni temu przepowiadalem ze to bedzie hicior jakich malo!!!
No to ładnie pojechali, taka nota! W PE pewnie będzie kolejne 9+ :wink:
9.3!!!!!!!
szczegolnie,ze na tym \"smiesznym\" gamespocie MGS 3 dostal 8.7

...
A wracaj do GoW to po juz po zagraniu w demko kilka tygodni temu przepowiadalem ze to bedzie hicior jakich malo!!!
A taki Killzone 6.9, nie wspominajac juz o DRIV3Rze (5.4)
Oni wougle maja jakies dziwne oceniaczki, ale zobacze co wystawi PE tej grze i dopiero wtedy zadecyduje o kupnie (albo i nie). Ale ta gra chyba mi sie spodoba- sporo tam elementow zrecznosciowych).
Sugerujesz się ocenkami w PE?LOL
Ja łykam gre w ,,ciemno,, ,bo jest wy.je.ba.na w kosmos.Kocham te klimaty....
Nowe trailery 39MB.
ign.com
A skad wiesz? Grales juz?
Przeczytam recenzje w PE i zobacze czy gra przypadnie mi do gustu pod wzgledem gatunku.
OsciBosci
22 03 2005, 15:06
A skad wiesz? Grales juz?
Przeczytam recenzje w PE i zobacze czy gra przypadnie mi do gustu pod wzgledem gatunku.
Nie musisz czekac na recenzje ja ci powiem...biegasz, skaczesz i zabijasz wszystko co sie rusza!! I co pasuje ci ten gatunek??
Zalezy ile jest biegania/skakania i zabijania. Jezeli tyle zabijania co w PoP2 to ja dziekuje.
Z tego co widziałem to jest więcej zabijania niż w POP2.I dobrze...Trzeba było kilmatyczne rzeźni ,bo sam Devil nie starcza.
ehh a ja teraz dopiero gram w onimushe3, mam juz 13 h na koncie, kurcze trzeba nadrobic zaleglosci:devile,prince2,god of war:/ damm:>
Niesamowicie wysokie oceny branżowych mediów (IGN: 9.8/10, Gamespot: 9.3/10, Electronic Games Monthly: 9.83/10, 1st UP: 10/10, Play Magazine: 9.5/10, PlayStation Magazine: 5/5, średnia Gameranking.com: 97.8% !!!) sprawiają, że europejska data premiery wyznaczona na czerwiec bulwersuje mnie niewymownie!
dante2003
23 03 2005, 00:25
Niesamowicie wysokie oceny branżowych mediów (IGN: 9.8/10, Gamespot: 9.3/10, Electronic Games Monthly: 9.83/10, 1st UP: 10/10, Play Magazine: 9.5/10, PlayStation Magazine: 5/5, średnia Gameranking.com: 97.8% !!!) sprawiają, że europejska data premiery wyznaczona na czerwiec bulwersuje mnie niewymownie!
Taki sam tekst znalazłem tu:
http://gry.imro.pl/?exec=news,1,3505&page=...w-sklepach.html
Albo SOAD jest członkiem gry.imro.pl albo popelnił plagiat.
Ryo-San
23 03 2005, 00:45
nono nie ma to jak nazwac plagiatem skopiowanie czyjejś wypowiedzi pod niusem o_O
plagiat to bardzo powazny zarzut wiec nie rzucajmy takimi oskarzeniami w tak błachych sprawach.
dante2003
23 03 2005, 10:45
nono nie ma to jak nazwac plagiatem skopiowanie czyjejś wypowiedzi pod niusem o_O
plagiat to bardzo powazny zarzut wiec nie rzucajmy takimi oskarzeniami w tak błachych sprawach.
No dobra, może nie plagiat tylko podanie czyjejś wypowiedzi jako własną. SOAD powinien napisać skąd to wziął a nie bezczelnie kopiować.
A God of War jest exclusivem na PS2?
A nie wiecie jak ta gre ocenilo Famitsu?
A God of War jest exclusivem na PS2?
TAK, jest exclusivem
Tej gry nie ma jeszcze po japońsku (chyba robili ja amerykanie) więc oceny jeszcze nie uświadczysz.
Gierka jest na płycie 2 warstwowej znów bedą jaja

:!:
Gierka jest na płycie 2 warstwowej znów bedą jaja :evil: :!:
No nie mów???
Skąd to info?
http://www.nforce.nl/nfos/renderer/ls-blac...ck.php?id=87080
Ale rozkmincie ze gierka podobno kosztowała 20 milionów $ 8O
ojoj ale szkoda
moze nie bedzie tak zle,bo w porownaniu do GT4 juz udalo sie zlamac
http://www.console-news.org/index.php?_sit...te=2&_subsite=1
i ze nie jest to zaden fake.
..::XMANiAK::..
24 03 2005, 21:39
bedzieci zmuszeni kupic orginala
Jest versja na DVD5 obciete zostały tylko bonusowe filmiki YEAH!!
http://www.console-news.org/index.php?_sit...stem=1&nfo=5782
http://www.console-news.org/index.php?_sit...stem=1&nfo=5782Bardzo miło ze sobie tak szybko poradzili.
MichAelis
25 03 2005, 01:12
Regulamin (pipi) !
stuart_m
25 03 2005, 09:47
http://www.console-news.org/index.php?_sit...stem=1&nfo=5782Bardzo miło ze sobie tak szybko poradzili.
jak czytalem na forach to podobno ta wersja wiesza sie na 4 levelu (wlasnie przez obciete filmiki)
dla jednych dobrze (skuteczne zabezpieczenie) dla innych zle (nie mozna sprawdzic zanim sie kupi) :wink:
evilcrusader
25 03 2005, 17:34
In God of War, the dark brutal world of Greek mythology comes to life
before your eyes. As you take the role of Kratos, a story unfolds
with various plot twists and multiple endings that take the player
through explosive, aggressive gameplay fused with traps, stunts and
story driven puzzles. Featuring an hour of cinematic sequences and a
deep combat system built around unique double chain blade weapons,
God of War will take the player through various environments that
will have them fighting fierce enemies, swinging on ropes, scaling
mountain cliffs, swimming through rivers and sliding down zip lines
resulting in a one-of-a-kind action-packed Greek mythology adventure.
http://www.ebgames.com/ebx/product/246534.asp
NOTES:
This great game cost 20 million dollars to make, so one would assume
it won't suck.
As you can see we decided to make 100mb rars, since the game is so
huge, close to 8gigs total.
gierka juz pojawiła sie na necie bede ja miał za jakies 20 jak oczywiśćie jeszcze zdołam kupić dvd 9 !!!!
In God of War, the dark brutal world of Greek mythology comes to life
before your eyes. As you take the role of Kratos, a story unfolds
with various plot twists and multiple endings that take the player
through explosive, aggressive gameplay fused with traps, stunts and
story driven puzzles. Featuring an hour of cinematic sequences and a
deep combat system built around unique double chain blade weapons,
God of War will take the player through various environments that
will have them fighting fierce enemies, swinging on ropes, scaling
mountain cliffs, swimming through rivers and sliding down zip lines
resulting in a one-of-a-kind action-packed Greek mythology adventure.
http://www.ebgames.com/ebx/product/246534.asp
NOTES:
This great game cost 20 million dollars to make, so one would assume
it won't suck.
As you can see we decided to make 100mb rars, since the game is so
huge, close to 8gigs total.
gierka juz pojawiła sie na necie bede ja miał za jakies 20 jak oczywiśćie jeszcze zdołam kupić dvd 9 !!!!
...i oryginał do tego
stuart_m
25 03 2005, 20:49
nie ludzilbym sie na twoim miejscu, tak samo jak wersja Geniusa tak i USA nie bedzie dzialac, to jest tak samo skuteczne zabezpieczenie jak w gt4...jeszcze nie zlamane ale prace ciagle trwaja...badzmy dobrej mysli
p.s. wesolych swiat
U niektórych wersja geniusa działa u niektórych nie ja moze sciagnowe to jak cos to wam zdam relacje

.
Trzcina
25 03 2005, 21:37
No wiec tak... wersja geniusa dziala, bo wlasnei skonczylem pierwszy level. I to jest KONIEC rozmow na temat wersji geniusa, usa, gameover, itd itp...
KONIEC. Tak samo jak koniec rozmow nt tego czy to dwuwarstwowe czy jedno itd itp...
A tera zo samej grze. Gra jest naprawde bardzo mocna... Ale powiedzmy sobie jedno, to z upelnie inny tytul niz DMC, ja mam wrazenie jakbym gral w PoP z duzo wiekszym nastawieniem na siekanine, niz gdybym gral w DMC.
Zauwazalne od razu jest piekna grafika, ale TRZEBA KONIECZNIE wylaczyc tryb 'soften' bo wyglada w nim TRAGICZNIE, bez tego jest miion razy lepiej i mozna sie zakochac w sposobie wyswietlania grafiki, bardzo plastyczne modele postaci i przeciwnikow, pieknie zaprojektowane lokacje, jest swietnie. Ale to i tak NIC (przynajmniej imo) w stosunku do strony audio, ktora jest niesamowita... naprawde niesamowita.
Sam Kratos ma sporo mozliwosci... Niejednej akcji moze mu pozazdroscic dante, np grabow. Pod kolkiem jest tzw grab, gdy zlapiesz oponenta mozesz nim 'rzucic' na trzy sposoby, pod trojkatem jest np rozerwanei na pol :D Miodzio. Mozliwe jest tez rzucanie bedac w powietrzu, ktory to oponent po animacji naszego 'wykonczenia' znow odbija sie od ziemi i najpewniej mozna nim rzucic znow... itd itp.
Kratos ma tez do dyspozycji magie, sa to pojedyncze ataki zzerajace osobny pasek many. Bardzo potezne i efektownie wygladajace. Mozna je power upowac niczym w DMC rowniez za czerwone orby... ktore jednak nie przeliczaja sie na tysiace tylko na conajwyzej na dziesiatki ;)
Coz jeszcze mozna powiedziec po poczatkowych chwilach... Ogolnie gra jest bardzo wciagajaca i jest masa bonusow do odblokowania dlatego koncze i ide grac ;)
No, no...cos mi sie wydaje ze bedzie to najlepsza gra Action-Adventure na ps2. Oceny wystawiane grze God of War przez zachodnie serwisy sa wyzsze od tych ktore dostaly killery pokroju DMC3 i POP2. Ja w ten tytul zagram juz jutro, co prawda pirat ale nie chce mi sie czekac kilku miesiecy do oryginala bo jestem za bardzo ''napalony'' na ta gre

.
No, no...cos mi sie wydaje ze bedzie to najlepsza gra Action-Adventure na ps2. Oceny wystawiane grze God of War przez zachodnie serwisy sa wyzsze od tych ktore dostaly killery pokroju DMC3 i POP2. Ja w ten tytul zagram juz jutro, co prawda pirat ale nie chce mi sie czekac kilku miesiecy do oryginala bo jestem za bardzo ''napalony'' na ta gre

.
Ahaa i jeszcze jedno...ponoc wyszla wersja bez zadnych bledow ktora to wlasnie jutro bede mial.
Ostatnie informacje jednak obydwie nie działają wiesza przy levelu o nazwie PANDORA'S TEMPLE

!!Trzeba czekać :x
Trzcina
26 03 2005, 03:02
Bzdzium... mowilem zeby wiecej nie mowic o 'wersjach'... ehhh nie reagujecie :>
Ale zeby zakonczyc ewentualne pytania powiem ze oczywiscie wiesza sie, gdyz sam tego doswiadczylem i bardzo mnie to zasmucilo... gdyz ta gra jest neisamowita, nie mozna sie od niej oderwac, ale trzeba wiedziec jedno. Tej grze duzo blizej do PoP niz do DMC... a wiec pozycja DMC3 jest calkowicie niezagrozona.
Zauwazalne od razu jest piekna grafika, ale TRZEBA KONIECZNIE wylaczyc tryb 'soften' bo wyglada w nim TRAGICZNIE, bez tego jest miion razy lepiej i mozna sie zakochac w sposobie wyswietlania grafiki, bardzo plastyczne modele postaci i przeciwnikow, pieknie zaprojektowane lokacje, jest swietnie. Ale to i tak NIC (przynajmniej imo) w stosunku do strony audio, ktora jest niesamowita... naprawde niesamowita.
A możesz dokładniej wyjaśnić, na czym polega ten tryb 'soften'? Różni się grafika znacznie obecnością jakichś filtrów? Bo muszę przyznać, że zaciekawiło mnie to trochę

...
Pewnie tak samo ja w Tekkenie 5. Soften oznacza że obraz jest zmiękczony czyli lekko rozmazany . Jak to się wyłączy to obraz staje sie ostrzejszy lecz możliwe jest uzyskanie Aliasingu na ekranie.
Trzcina
26 03 2005, 11:13
No mniejwiecej tak jak w Tekken 5, ale raczej MNIEJ niz wiecej... Gra wyglada jakbys patrzyl przez szklanke wody na nia... wyglada to nie tylko kretynsko, ale paskudnie, tak jakby tv byl rozstrojony, przynajmniej u mnie tak jest, ale moj tv nei ma tych wszystkic nowych bajerow i nie jest az tak dokladny... co w sumei wychodzi na dobre, bo gry wygladaja ladniej... :)
W tej grze jesly wylaczysz 'soften' to nei widac aliasingu, wiec pierwsze co trzeba zrobic to wylaczyc soften a potem zaczac grac... :)
maciek88
26 03 2005, 21:18
O kur.wa 8O Dopiero teraz lyknalem trailer. Niezle, w koncu komus w glowie blyslo zeby zrobic ciekawe lokacje. Sieka, do tego PoPowe bajery a i krew bryzga na prawo i lewo. Tylko mitologiczne klimaty troche odrzucaja.
jesli lubisz sieczke i krew to raczej te klimaty ci sie spodobaja :wink: mitologia to nie bajka na dobranoc dla dzieci
No mniejwiecej tak jak w Tekken 5, ale raczej MNIEJ niz wiecej... Gra wyglada jakbys patrzyl przez szklanke wody na nia... wyglada to nie tylko kretynsko, ale paskudnie, tak jakby tv byl rozstrojony, przynajmniej u mnie tak jest, ale moj tv nei ma tych wszystkic nowych bajerow i nie jest az tak dokladny... co w sumei wychodzi na dobre, bo gry wygladaja ladniej...
W tej grze jesly wylaczysz 'soften' to nei widac aliasingu, wiec pierwsze co trzeba zrobic to wylaczyc soften a potem zaczac grac...

W takim razie po co ktos umieszczał tryb soften w grze?? Żeby wygladała brzydziej? Czy może chcieli dodac klimatu jak w GTA:VC?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.