Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: God Of War
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
YETI
http://www.gametrailers.com/gt_vault/t_godofwar.wmv
P O L E C A M to zassac!!!

Gra wygląda cudnie, akcje jakie wykonuje ten gosc są lepsze od tych Dantego. Grafika świetna, całe otoczenie itp.
ŚCIĄGNĄĆ I ZOBACZYĆ

PS. Czy za tym tytułem nie stoją ludzie odpowiedzialni za Mark Of Kri ???
mario87
ściagnołem, obejżałem i najbardziej podobał mi się motyw z wyrywaniem skrzydełek dla jakiejść przerośniętej muchy (wspomnienia z dzieciństwa tongue.gif ) i pułapki też były fajne smile.gif
red2000
widzialem filmik i widac ze ta gra bedzie przynajmniej dobra.chociaz takich klimatow nie bardzo lapie chetnie w nia bym sobie zagral smile.gif
lysy1983
Jak tego nie spieprzą to może być hicior. Filmik rozwala, a nie widziałeś gdzieś innego w większym formacie. Grafa niczego sobie, fajnie prezentuje się bieg po moście- duże pole widzenia i te akcje...
gamecubek
gra zapowiada śie (pipi)iśćie co do twórców The Mark Of Kri-tak tą gre robi ten sam zaespół :wink:
Batman
Filmik robi co najmniej pozytywne wrażenie, ale wie któs kiedy ta gra będzie miała premierę question.gif
Boczek
Trailerek wymiata :!: czekam z niecierpliwoscia ,szkoda ze premiera dopiero w 1 Kwartale 2005 roku.
YETI
co do twórców The Mark Of Kri-tak tą gre robi ten sam zaespół :wink:
No to juz mamy odpowiedz jakiej mozemy spodziewac sie gry biggrin.gif
-=Burthess=-
Gierka na wypasie 8O
Jak to tak będzie wygladało w praktyce i nie stanie się monotonne to jestem na "tak". Zeby było dużo broni i takich fajnych fatality do nich.
norm
zarabista gierka moze z tego wyjsc! 8O oby tylko jej nie skopali... i zeby sie szybko nie nudzila!
Kroolik
Loookajcie na fotki icon_twisted.gif

\"\"
mario87
hmmm a kim jest główny bohater? jakimś potworkiem, zombiakiem, gościem który lubi bawić się farbą? bo siakis dziwny ok jest :wink:
norm
zapewne on to tytulowy "god of war" wiec to pewnie jest jakis humanoid z jakimis mocami czy cuś... icon_twisted.gif
-=Burthess=-
hmmm a kim jest główny bohater? jakimś potworkiem, zombiakiem, gościem który lubi bawić się farbą? bo siakis dziwny ok jest  :wink:

Cały czas siedzy przy kompie i dlatego taki blady wink.gif
easy
blagam, oby nicczego nie spieprzyli. gierka wyglada niesamowicie+ to sa klimaty ktore mi odpowiadaja
FaLeK|
no ten koles wyglada na takiego fetysza lekkiego :>
ale moze byc cudo...
Diabeu
icon_twisted.gif to co robi w filmiku ten typ jest nad wyraz plastyczne, urywanie rąk, skrzydeł itp. - jak nie zyebią mechaniki gry to jest szansa no przyjenmy kawałek softu - ale na tą chwilę to trudno cokolwiek stwierdzić - DMC2 też "się zapowiadał" i co wyszło? reklama spodni:p icon_twisted.gif
Jakim
O żesz w mordę! Jak to wyglada teraz! Wczoraj właśnie z czystej ciekawości szukałem jakichś nowinek o tym tytule bo ucichło o nim. Ale teraz... UUUUUUUUUUUUUGHHHH prześliczne screeny. Aż wierzyć się nie chce że to ps2!
Stachu
Miałem tak samo.

Jak to teraz wygląda?Jak to się rusza?
Panowie z Sony to prawdziwi mistrzowie.

Było cicho ,aż tu nagle takie screny.Widać ,że chłopaki zamiast reklamować gre biorą się solidnie do roboty
Anonymous
Doskonały przykład tego co można zrobić z grą przez rok :!: :!:

Będzie świetna!!
YETI
http://www.gametrailers.com/player.php?id=...d=4300&type=wmv

Nowy trailer pokazujacy gamepley.

PS. Na końcu możecie spodziewać się fajnej akcji icon_twisted.gif
Stachu
A ja myślałem ,że on chce go uratować laugh.gif

Ta gra będzie cudnie sadystyczna :wink:
MichAelis
A ja myślałem ,że on chce go uratować laugh.gif  

Ta gra będzie cudnie sadystyczna :wink:

dokladnie to samo myslałem:D:D
Hela
No wlasnie, to co on z nim zrobil troche mnie zdziwilo. Ciekawe jaki w tym byl sens.
Diabeu
icon_twisted.gif sens? może ofiara, coś na zasadzie "poświęc mi jakiegoś buca to ci drzwi otworzę":f
co by nie było nie będziemy grać sentymentalnym frajerem tylko wrednym Spartanem icon_twisted.gif
Liar
Trailer mnie wbił w ziemię..... Drzeć typa przez tyle lokacji po to by go zjarać dla mnie bomba. Ładnie koleś ma nasrane:)))))))))
SOAD
Ponad 13 trailerów.
http://media.ps2.ign.com/media/661/661321/vids_1.html
MichAelis
Kocham takie gry, kurcze szkoda tylko ze tyle trzeba bedzie czekac na premiere, mogliby cos przyspieszyc biggrin.gif
izon
Po obojrzeniu wszystkich możliwych trailerow......Poprostu SZOK!!Ta gra wygląda Bosko.Super wydaje sie byc ten patent z naciskaniem przyciskow pokazujących sie na ekranie coś ala Shemue od dawna mi brakowało tego tylko szkoda że jeszcze tyle czekania......
Stachu
Jeśli to będzie tak wyglądać to Devil naprawde zapłacze... icon_twisted.gif

http://media.ps2.ign.com/media/661/661321/imgs_1.html
McDrive
Jeśli to będzie tak wyglądać to Devil naprawde zapłacze... icon_twisted.gif  
http://media.ps2.ign.com/media/661/661321/imgs_1.html

Nieee nooo, ta gra to będzie pod względem grafy wymiatać 8O
SOAD
Bardzo lubię czytać mitologię. Super gra! 8O
KheeD
kiedy dokładnie premiera tego tytulu ? marzec 2k5 ? taka date premiery widzialem na gametrailers.com, ale w Extreme #89 butcher pisze, ze premiera dopiero w IV kwartale 2k5 wtf !?!
MichAelis
...bo premiera tej gry zapowiedziana jest na 4 kwartał 2005
piotrekh3
na kiedy by nie była zpowiedziana warto czekać !!!
SOAD
Nowe trailery, ale super... biggrin.gif http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=498
YETI
8O
Graficznie ta gra to najwyzsza półka z pośród gier na PS2 (moze nie tylko na PS2).
Świetny patent z wciskanie guzików w odpowiednum czasie (zupełnie jak w nowym Residencie). No i te akcje wykonywane przez naszego herosa sa...masakryczne icon_twisted.gif
izon
8O 
Graficznie ta gra to najwyzsza półka z pośród gier na PS2 (moze nie tylko na PS2).
Świetny patent z wciskanie guzików w odpowiednum czasie (zupełnie jak w nowym Residencie). No i te akcje wykonywane przez naszego herosa sa...masakryczne icon_twisted.gif

Patent to to nie jest bo mielismy doczynienia z czymś takim już za czasów Shemnue ale bardzo mnie cieszy że tworcy znów wsadzają quic eventsy do gier.......
damian777
Właśnie przeszedłem demonstracyjną wersje gry God Of War (1 etap ) i postanowiłem ,że co nieco naskrobie na temat tej gry, a muszę zaznaczyć że zmusić mnie do napisania czegokolwiek to wielka sztuka smile.gif dawno w swoim życiu gracza nie czułem takiego podekscytowania i tego uczucia które mamy my gracze gdy grając w grę wiemy że bierzemy udział w czymś niesamowitym niepowtarzalnym, co będzie miało wpływ na przyszłe pokolenia graczy (nieco dramatyzuje:) ) , Gods of War od pierwszych sekund uderza wszechobecnym wręcz namacalnym klimatem zdewastowany statek , burza z gęstymi opadami deszczu i ta muzyka (o jezuu !! jaka muzyka pompatyczna z chórkami w tle ) która zmienia się interaktywnie wraz z tym co dzieje się na ekranie, grafika moje pierwsze wrażenie o k..wa !!!!!!!! to moja konsolka potrafi coś takiego wygenerować ekran wręcz ocieka w detale kolorystyka efekty świetlne animacja postacji combosy ciosy specjalne (spowolnienie czasu ala matrix przy ataku trójkątem) ludzie jak to wygląda to trzeba zobaczyć !!!!!! nie wspomniałem że wszystko śmiga w 60 klatkach na sekundę (mam wersje Ntsc) bardzo rzadko zwalniając do 30 klatek przy większej ilości przeciwników , ale to nie wszystko wygląd Hydr (bossów) po prostu miażdży zresztą pierwsze spotkanie z przerośniętym wężem na samym początku zostanie w mej pamięci do końca mych dni To Trzeba zobaczyć, tak samo jak walka na samym końcu levelu z trzema „przerośniętymi zaskrońcami” czysty obłęd !!!!!!!!!!!!!!!!!!Wygląd głównego bohatera ,najazdy kamery przy chwytaniu przeciwników” po rozrywanie przeciwników na pół tego się nie da opisać(nie wspomniałem że kamera prowadzi nas tak jak w Devilu tzn nie mamy na nią wpływu). Wszystko ocieka megamiodnościo feelingiem jakiego nie spotkałem od czasów 1 części przygód Dantego. I jeżeli tak wygląda pierwszy etap gry to ja dziękuje postoje (w marcu nie wiem dokładnie którego premiera w USA) daty premiery Europejskiej nie znam dostaniemy grę która wprowadzi nowe standardy w świecie rozrywki elektronicznej , developerzy Gods of War (odpowiedzialni między innymi za serie Twisted Metal i Mark of Kri) dali popalić tak ostro że nie wiem czy na tym ogieńku nie usmaży się największy konkurent (Devil May Cry 3, Dante kto to jest Dante ?) Panowie z capcomu niech podwijają rękawy bo konkurencja wali z tak wielkiej armaty z jakiej już nikt dawno nie wystrzelił.
Panowie tak tworzy się historie !!!!! Tej gry się nie ocenia ją się chłonie ,przeżywa,zarywa noce po to aby brnąć dalej i dalej . Ta gra (a bynajmniej Demo) to mistrzostwo świata !!!!!
Pozdrowiona dla wszystkich którzy ten tekst przeczytają, dla wszystkich graczy którzy cenią sobie rozrywke na najwyższym poziomie.
piecia
Gods of War od pierwszych sekund uderza wszechobecnym wręcz namacalnym klimatem zdewastowany statek , burza z gęstymi opadami deszczu i ta muzyka (o jezuu !! jaka muzyka pompatyczna z chórkami w tle ) która zmienia się interaktywnie wraz z tym co dzieje się na ekranie, grafika moje pierwsze wrażenie o k..wa !!!!!!!! to moja konsolka potrafi coś takiego wygenerować ekran wręcz ocieka w detale kolorystyka efekty świetlne animacja postacji combosy ciosy specjalne (spowolnienie czasu ala matrix przy ataku trójkątem) ludzie jak to wygląda to trzeba zobaczyć !!!!!! nie wspomniałem że wszystko śmiga w 60 klatkach na sekundę (mam wersje Ntsc) bardzo rzadko zwalniając do 30 klatek  przy większej ilości przeciwników , ale to nie wszystko wygląd Hydr (bossów) po prostu miażdży zresztą pierwsze spotkanie z przerośniętym wężem na samym początku zostanie w mej pamięci do końca mych dni To Trzeba zobaczyć,  tak samo jak walka na samym końcu levelu z trzema „przerośniętymi zaskrońcami” czysty obłęd !!!!!!!!!!!!!!!!!!Wygląd głównego bohatera ,najazdy kamery przy chwytaniu przeciwników” po rozrywanie przeciwników na pół tego się nie da opisać(nie wspomniałem że kamera prowadzi nas tak jak w Devilu tzn nie mamy na nią wpływu).

Wlasnie skonczylem pierwszy etap demka i w 100% zgadzam sie z Damianem777. Ta giera zabija na miejscu. Normalnie nie mozna sie ruszyc z wrazenia. Wszyscy developerzy narzekajacy na PS2,powinni prosic gosci od God Of War o mozliwosc pobierania nauki w programowaniu PS2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ta gra to normalnie obłęd icon_evil.gif
kica
Gdy zobaczylem trailery dostalem kopa w zadek i walnolem barana o sciane. Juz rezerwuje miejsce na polce cool.gif
damian777
piecia pozdrawiam tongue.gif ta gra jest po prostu obłędna !!!! Ciesze się że mogłeś doświadczyć tego co ja !!!!!!!
Jeszcze nasza konsolka nie zginęła !!! (póki będą wychodzić takie gierki)
SOAD
Screeny i trailery - http://ps2.ign.com/objects/661/661321.html?fromint=1
Jaszczur
jestem po obejrzeniu akcji z hydra... kuna, widzialem wczesniej kilka screenow, i nie sadzilem ZE TO TAKI WYPAS!! wiecej juz nie ogladam, bo na bank musza ja miec a nie chce sobie psuc niespodzianki. CUDO
YETI
http://www.gametrailers.com/player.php?id=...d=5079&type=wmv
Nowy trailer (SWIETNA MUZYKA!)
Hubi
Patrzac po ostatnich trailerach, ta gra konwencja bardziej przypomina Jak and Daxter niz Prince of Persia. Chodzenie przed spadajacymi kulami, przechodzenie przez ruchome platformy- toz to elemanty z platformowki!
Łebi
HUbi
toz to elemanty z platformowki!

Jak byś się trochę interesował to byś wiedział że takie elementy będę w tej gierce. To nie Silent Hill icon_twisted.gif

A w DMC to co? skakac nie musisz?

Jesli sie jeszcze sam nie domysliles (a tego jestem pewien) to GoW nie będzię stricte platformówką na wzór J&D !!!

Poza tym to gra dla dojrzałych graczy! a do takich raczej (gdzie tam raczej! napewno icon_twisted.gif ) się nie zaliczasz icon_twisted.gif
SOAD
Ocena IGN 9.8. 8O 8O 8O
Trzcina
Lol, a ten skad wzial to 9.8? ... Jak masz napisac niesprawdzone informacje to lepiej nie pisz nic, bo tylko zamet siejesz.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.