Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: ::Motal Kombat: Deception::
Forum PSX Extreme > Kąciki > Forum Bijatyk
Stron: 1, 2
SIKI
ttp://www.gametrailers.com/gt_vault/t_mortalkombat_dc.mov
To trailer do krótkiego filmika ... PREMIERA 2004 (IV kwartał pewnie)
Co sądzicie question.gif question.gif question.gif Ja jestem optymistą po świetnym Deadly Alliance... icon_twisted.gif
lukasz
A Jauważam ,że poprzednia część taka świetna nie była przynajmniej w porónaniu z vf4:evo i sc 2 ale z zainteresowaniem przyglądam się nowo tworzonej części
FaLeK|
ja rowniez uwazam, ze moze byc (pipi).
a to z kilku powodow:

arrow.gif powrot do wielopoziomowych aren [tak przynajmniej wynika z trailera]
arrow.gif powrot do stage fatalitys [tez trailer] biggrin.gif
arrow.gif kilka nowych postaci [wysnuwam ten wniosek z palca :>]

a poza tym swietnie im wyszedl DEADLY ALLIANCE wiec jak to zwala no to KILL THEM ALL :>

i btw:
znow przeginaja z iloscia krwi...to sie robi smieszne nie straszne confused.gif
-Sora-
Według mnie na razie nie można określić czy będzie wzwyż czy spadek ale na nowe gry jestem zawsze na TAK ;+)

Jaki nowy gościu przecież ten co dałęś obrazek to był w Mortal:3 lub Trilogy na bank ;)
YETI
Ten dziwny koles to Baraka (nie jestem pewnien czy to tak sie pisze)
Deadly Alliance był gierką bardzo dobrą, brakowało mi właśnie aren jak z serii DOA i kilki fatalów dla jednej postacji.
Jak na razie zostali zapowiedzieni Sub-Zero, Baraka, Scorpion, Ermac, Mileena ,Nightwolf (info. nie jeste pewne na 100%)

Czekam na wiecej informacji

icon_twisted.gif FINISH HIM icon_twisted.gif
FaLeK|
Ten dziwny koles to Baraka (nie jestem pewnien czy to tak sie pisze)

mozliwe, ja nie za dobrze pamiętam ziomali z trilogy itd. :>
Ölschmitz
Trilogy? Koleś pojawił się po raz pierwszy w "dwójce".

Nie nawidzę bijatyk, ale gram tylko w dwie - Soul Calibur i MK. Normalnie nie mogę się doczekać. Mogliby trochę przyśpieszyć rozgrywkę, powiększyć Kryptę (lub jej odpowiednika) bo ta z DA to około 5-6 dni grania. Więcej postaci, wywalić Bo Rai Cho i tym podobnych lapsów i zostawić ekipę AllStars - czyli znaną i lubianą.
Obsolete
Jak oni zamierzaja na nowo reaktywowac tego ciecia Nightwolfa w MK to ja tej gry nie kupie i (pipi);]
SIKI

Mogliby trochę przyśpieszyć rozgrywkę, powiększyć Kryptę (lub jej odpowiednika) bo ta z DA to około 5-6 dni grania. Więcej postaci, wywalić Bo Rai Cho i tym podobnych lapsów i zostawić ekipę AllStars - czyli znaną i lubianą.

No i trochę bardziej skomplikowane combos'y... Bo te w DA były za łatwe do opanowania... Może jakiś tryb z fabułą by się pojawił ... icon_twisted.gif
Bo Rai Cho RULEZZZZ szczególnie styl "Drunk Fist" i jego "pawik" laugh.gif laugh.gif laugh.gif
red2000
Co sądzicie question.gif question.gif question.gif Ja jestem optymistą po świetnym Deadly Alliance...  :twisted:

mam male pytanko...dalo by sie cos zrobic by ten trailer dzialal? bo mi nawet strona nie chce sie wyswietlic sad.gif
Diabeu
icon_twisted.gif Baraka to jedyny konkretny zawodnik obok Kane'a, a Nightwolf to niech się lepiej nie pokazuje, porażka postać icon_twisted.gif
Boczek
Co sądzicie question.gif question.gif question.gif Ja jestem optymistą po świetnym Deadly Alliance...  :twisted:

mam male pytanko...dalo by sie cos zrobic by ten trailer dzialal? bo mi nawet strona nie chce sie wyswietlic sad.gif

SIKI32p dal ci link do filmiku w wersji dla Quick Time tu masz normalna wersje:

http://www.gametrailers.com/gt_vault/t_mor...mbat_dc_unc.wmv
red2000

SIKI32p dal ci link do filmiku w wersji dla Quick Time tu masz normalna wersje:
http://www.gametrailers.com/gt_vault/t_mor...mbat_dc_unc.wmv

thx teraz juz chociaz wiem co jest grane smile.gif
BTW:najlepsze jest twen moment jak ktos (nie moge sobie przypomniec,rozpoznac)wrzuca tego drugiego w ta "kosiarke" icon_twisted.gif ROTFL
-=Burthess=-
Jak dla mnie Deadly Alliance to była rewelacja.
W Desception ma być wiele starych dobrych smaków jak Stage Fatality, wielopoziomowe plansze i Baraka icon_twisted.gif
Ryo-San
hmmmm co do nowym mortali mam mieszane uczucia. Czwórka dno crap, syf itp, DA już lepiej, całkiem przyjemna gra. Ale ja i tak jestem zwolennikiem pozostawienia gry w 2d icon_twisted.gif
miguel
Będzie tak jak z DA: wszyscy się tym będą zachwycać przez tydzień, a potem rzucą dziadostwo w kąt. icon_twisted.gif
Picool
Mam nadzieje ze chwala serii powroci. Jakby DA bylo bardzij dynamiczne mysle ze byloby znacznie lepiej.
Mendrek
Jako wierny fan sagi, w sumie mi tam kazda czesc pasuje... Lubie
wszystkie postacie smile.gif
SIKI
Będzie tak jak z DA: wszyscy się tym będą zachwycać przez tydzień, a potem rzucą dziadostwo w kąt.  :twisted:

BTW Jak dla mnie DA to świetna gra i często do niej powracam grając z kumplami icon_twisted.gif
W Deception dobrze by było jakby był większy wybór broniawek (Soul Calibur2 question.gif tongue.gif) i więcej więcej COMBO"SÓW icon_twisted.gif
Quby
Troche,mnie denerwowalo w DA, ze jak "podchodzilo" sie do fatality to robilo sie ciemno i nie widac bylo areny.
Fajnie, by bylo jakby np. Sub Zero po wyrwaniu szkieleta przeciwnika wrzucal go do jakiegos bajora,albo jadl jego wnetrznosci na zywca tongue.gif
-=Burthess=-
Będzie tak jak z DA: wszyscy się tym będą zachwycać przez tydzień, a potem rzucą dziadostwo w kąt.  :twisted:

BTW Jak dla mnie DA to świetna gra i często do niej powracam grając z kumplami icon_twisted.gif
W Deception dobrze by było jakby był większy wybór broniawek (Soul Calibur2 question.gif tongue.gif) i więcej więcej COMBO\"SÓW icon_twisted.gif

Oooo własnie, jakby było coś takiego jak SCowski Sword Master...
Troche mniej bonusów, bo miesiąc się męczyłem żeby wszystko odkryćtongue.gif
Dorzuciłbym jeszcze jakies normalne fatality (tak zeby ze 2 były na postać), animality i jakies tam jeszcze były tongue.gif
I może jeszcze jakies urozmaicenia do trybu multi.
miguel

W Deception dobrze by było jakby był większy wybór broniawek (Soul Calibur2 question.gif tongue.gif) i więcej więcej COMBO\"SÓW icon_twisted.gif

Oooo własnie, jakby było coś takiego jak SCowski Sword Master...
Troche mniej bonusów, bo miesiąc się męczyłem żeby wszystko odkryćtongue.gif
Dorzuciłbym jeszcze jakies normalne fatality (tak zeby ze 2 były na postać), animality i jakies tam jeszcze były tongue.gif
I może jeszcze jakies urozmaicenia do trybu multi.

Właśnie bonusów powinno być jak najwięcej - DA sprzedałem natychmiast po tym, jak wszystko odkryłem. Do tego momentu drewniany system walki i debilne fatale zdążyły mnie wk... na maksa.
VuLcAnO
Nie przepadam za serią MK(do 3 ją kochałem).
No ale widać że seria powili się odradza.
Ostatnia część(Deadly Alliance) była naprawdę dobra!
Może ta część mnie odmieni question.gif
Kabura
Zapowiada się ciekawie :!: Poczkamy lukniem wink.gif
FaLeK|
i jak dla mnie przydaloby sie zeby postac miala ze trzy przynajmniej fatality a nie tylko jedno jak to bylo w da
EviLT
Zgadzam sie z przedmowca- byle by nie byal tak jak z DA- tydzien zachwytu a potem zapomniec.
Cieszy mnie powrot Baraki- Mial fajne fatality w MK2. A co to za laska z zasłonieta twarza??
Mnino
mileena;]
Batman
Dla mnie seria MK skończyła się na Trylogy i mam nadzieję, że Deception będzie powrotem do korzeni.
MichAelis
Dla mnie seria skonczyla sie na MK2 potem to juz jakies jaja były...Fatale przbrały forme raczej komiczna, kto widzial zeby przykladowo pompowac glowe gazem jak balon a ta leciala w gore z calym korpusem i wybuchala?albo urwac noge i okladac nia oponetna?? to wlasie sa fatale z mk>3. Gdzie jest zjadanie serca? czy wyrywanie kregoslupa? czy zywlke odrywanie glowy. Jesli to wszystko bedzie w tej czesci to ja kupie, a jak bedzie mnie to smieszyc niech sie walą icon_twisted.gif
SIKI
To stary spróbuj MK: DA ... Gra jest w tej chwili tania i POLECAM ci ją icon_twisted.gif Naprwde świetny system walki, dobra grafa itd...
KUP SOBIE tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Leo_Sten
Heh DA mnie lekko odstraszył jakoś tak jak 4 nie ma tego czegos w sobie fajne są zadania itp. ale na krótką metę to nie VF4 laugh.gif
VuLcAnO
Kiedyś MK to była gra(pamiętam jak pykałem na amidze :cry: ).
Może ta najnowsza część będzie jakaś odkrywcza question.gif MK:DA już pokazał, lecz jeszcze do perfekcji dużo jej brakuje.
Ja bym chciał zobaczyć "wreszcie" jakieś brutalne fatale w 3d(te z 4 to była żenada, a w DA takie sobie, choć wszystkich nie widziałem).
Kali
Fatale moga byc teraz naprawde niezle - obaczcie nieocenzurowana wersje stage fatality. IMO wyglada wprost wspaniale!

Stage fatality
SIKI
Stage fatqality to będzie coś smile.gif Jush praktycznie przegrywasz z kumplem a tu nagle stage fatality mu robisz icon_twisted.gif
To będzie zayebiste...
Anonymous
Czemu na tym filmiku co podał Kali cały czas jest logo MK i sam dźwięk??
Też tak macie??Jest jeszcze jakiś inny link do filmiku ze stage fatalities??
Kali
W siodmej sekundzie zaczyna sie stage fatality. Widocznie masz cos z kodekami or sth i ci filmik stoi (dzwiek leci).

A tak przy okazji - beda nie tylko stage fatalities, ale tez deathtraps. Wystarczy znalezc sie w odpowiedniej, oznaczonej na czerwono strefie, klepnac opowiednia kombinacje i przeciwnik zostanie w brutalny sposob zabity. Cos tak jakby mortalowa wersja ring outow:). Mnie jednak najbardziej ciekawia samobojstwa - maja byc wyjatkowo brutalne
B4rb
UUUAAAAAAA icon_twisted.gif "Zacinka" w młynku robi i to ostro icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif

Mam nadzieje, ze bedzie najkrwawszy i bardzo dynamiczny powrot do korzeni... Niech wroca stare postacie, przeciez fabula w tej grze jest tak niedorzeczna od drugiej czesci, ze smialo mozna ozywic caly batalion fighterow - Kano, Shang (z jedynki laugh.gif ), normalny Sub-Zero i paru innych. Dwac mnie ich tutej!! icon_twisted.gif :>>>
MichAelis
Mnie jednak najbardziej ciekawia samobojstwa - maja byc wyjatkowo brutalne

No no... Brutalilty tez mialby byc bardzo brutalne, a wyszlo z tego wielkie (pipi), niekonczoncy sie combos zakonczony wybuchem przeciwnika i upadkiem 8 rak 7 nog dwoch korposow biggrin.gif
Ozi
Nowy filmik. Niestety króciótki.

http://www.xboxyde.com/leech_410_en.html
palo
MK jakoś mnie nigdy nie ciągnęło, wogule to w bijatyki dużo nie gram ( teraz tylko SC2 icon_twisted.gif ) ale widziałem w filmiku, że mają być szachy laugh.gif to dla mnie najciekawasza opca tej gry cool.gif
YETI
Kilka nowych screenów
http://www.videogamerx.net/bbs/view.php?id...id=vx01&no=7121
Matrix
Nowy trailer prezentujący wszystkie usprawnienia w nowym MK (min. wielopoziomowe areny, interaktywność, ukryte na planszy bronie, puzle, szachy), polecam obejrzeć! 8O :wink:
piotrekkaz
jak tam wasze wrazenia po odpaleniu tej gry moje jak najbardziej pozytywne , szczegolnie tryb konqest jest wporzo , tylko grafika w nim - zenada
jak odblokowac liu kanga
M@rcin
Nowy MK będzie z pewnością lepszy od poprzednika. A zmieniając temat też pamiętam te czasy jak sięmiało amige 500 i się pykało w Mortala 2 :wink:
scigal
ci co juz testowali MK: Deception niech wpisza jakies pierwsze odczucia, komentarze. pozdro
moskwiczsan
ogolnie to jestem zawiedziony a to poprzez tryb konquest, motyw ten jest strzasznie infatylny, denerwujace jest to ze aby zdobyc dodatkowych zawodnikow trzeba odblokowac groby w krypcie, niby ok ale...
no wlasnie ale za "zetony" mozna odkodowac 2 postacie, pomijam postacie do puzli, a reszte trzeba znalezc w kufrach rozmieszczonych w poszczegolnych swiatach, kufry stoja na dworze i w domach, a ze do domow sie wchodzi to sie zorientowalem dopiero pod koniec konquestu i w ten sposob pominolem kufry w wiosce na poczatku, (do domow sie wchodzi naciskajac X przed drzwiami, tak samo otwiera sie kufry)
dodatkowo kierowana przez nas postac SH.UJINKO nie ma zadnych ciosow specjalnych i fatali, a te zdobywa sie poprzez znalezienie znaczkow jingjang w roznych lokacjach, a znaczki te pojawiaja sie o okreslonych porach dnia lub nocy sad.gif ten sam motyw jest z paroma kuframi zawierajacymi postacie

czyli, bez opisu gdzie co sie znajduje to malo co sie znajdzie (dodatkowe stroje, areny i postacie)
polecam http://www.mortalkombatguides.com/mkdecept...ion/index.shtml
groby na kluczyki -> http://www.mortalkombatguides.com/mkdecept...nquestkey.shtml

jak odblokowac liu kanga

Edenia G8(oznaczenie pod kompasem) 12AM Friday Chest Koffin OT unlock Liu Kang
Samael_27
A ja mam Deception i wiem, że w PE ocenili go niesprawiedliwie! Poza tym chciałbym wiedzieć jak odkryć Sindel, Liu-Kanga i Tanyę...Wie ktoś?
DdK
A ja mam Deception i wiem, że w PE ocenili go niesprawiedliwie! Poza tym chciałbym wiedzieć jak odkryć Sindel, Liu-Kanga i Tanyę...Wie ktoś?

szkoda ze nie umiesz czytac , bo jak odkryc liu jest napisane 1post wyzej od twojego :?
riddick
a ja mam problem taki ze mam opisy do przejscia konquest i np w miejscu gdzie ma byc o np 4 pm skrzynia niema jej wogule sad.gif czekam na różne sposoby obrucony tylem oddalony troche albo wpatruje sie dokladnie w to miejsce skrzynia poprostu niepojawia sie sad.gif niewiem dlaczego jak ktos wie to prosze o pomoc
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.