\"The battle from the city just begin\" Mam pytanie czy dobrze to napisałem?
LOL.
Ale ciekawa dyskusja i nawet na temat JAKa3
Anonymous
12 08 2004, 22:54
Nem w pierwszą część Jak'a i mam pytanko. Jakiej rasy jest Jak? Ni to człowiek, ni to elf!
to platformówka -bajka i ludzi tam nie ma
Jakiej rasy są muminki?Ni to ludzie ,ni hipopotamy.
Anonymous
15 08 2004, 18:05
A nie wiecie kto to jest ten łysy z długimi uszami i tą księgą, który coś czyta, a potem zostawia Jak'a na pustyni? Pojawia się w każdym trauilerze, ale ja nie wiem ktoś ty!
Ja wiem kim jest ten łysy koleś z JAKa3.To krewny Daxtera ,może jego zły brat bliźniak.
Apropo.Optim.....znaczy się Predator ,jesteś moim nowym idolem na forum.
Ja wiem kim jest ten łysy koleś z JAKa3.To krewny Daxtera ,może jego zły brat bliźniak.
Apropo.Optim.....znaczy się Predator ,jesteś moim nowym idolem na forum.

He he... Predator poznamy cię kimkolwiek byś nie był!
Mam nadzieję, że trzeci Jak będzie bardziej przypominał "jedynkę" niźli "dwójkę". Jak dla mnie za dużo było w niej pierdół (moje zdanie - ja nie trawię "deskorolki" i latających pojazdów/wyścigów itp...). Chcę "czystej" platformówki!
Anonymous
15 08 2004, 20:54
Dlaczego tak uważacie?
Mam nadzieję, że trzeci Jak będzie bardziej przypominał \"jedynkę\" niźli \"dwójkę\". Jak dla mnie za dużo było w niej pierdół (moje zdanie - ja nie trawię \"deskorolki\" i latających pojazdów/wyścigów itp...). Chcę \"czystej\" platformówki!
Nawet nie masz co liczyc ze Jak III bedzie podobny do jedynki. Widac po trailerach ze to bedzie jeszcze bardziej rozbudowana dwojka.
PS
Ludzie dajcie sobie spokoj z predatorem, optimusem i ch.uj wie jeszcze z kim bo burdel sie robi na forum.
Jak3 to nie słotka platformówka.Teraz to przygodówka z elementami platformera(i innych gier)
Ciekawie się zapowiada ,a myślałem ,że ND już niczym nas nie zaskoczy.
Wyścigi na pustyni dają rade ,podobnie zresztą jak całość.
Jak3 to nie słotka platformówka.Teraz to przygodówka z elementami platformera(i innych gier)
Ciekawie się zapowiada ,a myślałem ,że ND już niczym nas nie zaskoczy.
Wyścigi na pustyni dają rade ,podobnie zresztą jak całość.
ND jeszcze nie raz nas zaskoczy, zapewne ma jeszcze duzo asow w rekawie, ktorych jeszcze nam nie pokazali. A tak wogole to ja mam nadzieje ze komentarze Daxtera beda przynajmniej na takim samym poziomie co w "dwojce", bo byly swietne.
Anonymous
26 08 2004, 12:40
ajbardziej mi się podobał ten tekst Daxtera który powiedział do Krew
"She is working you beach ball*"
*Dla tych którzy dobrze nie znaja angielskiego tłumaczenie- Ona pracuje ty piłko plażowa!
Albo ten jak Daxter mówił co byz zrobił jakby miał Precurson Stone- Zbudował by duży pałac a tam basen z czekoladą i do niego by wskakiwały dziewczyny razem z nim!
A jakie są wasze ulubione teksty?
Anonymous
7 09 2004, 21:55
Oj mroczna bedzie ta 3 czesc Jak'a! Fajnie bedzie sobie szybowac tym Jakiem- aniolem! Zauwazcie ze na niekorych screenach (skorzystajcie z linka w powyzszym poscie) Jak ma bandane na twarzy i nareszcie zalozyl na oczy swoje gogle! Boje sie tylko o jedno! Ze lokacje beda takie same jak w 2. Na jednym screenie pojawia sie nawet bar Krew'a
Ja tam czekam z niecierpliwością na Jak'a3 grafika wygląda naprawde zachwycająco i mam nadzieje że grywalnośc też się nie zmieni, dwójka była naprawdę niezła i lepiej żeby trójki nie zmaścili bo smaka narobili wielu wielu graczom
Anonymous
8 09 2004, 21:47
Ja również czekam na Jaka 3 (Jestem własnie w trakcie kończenia 2 czesci) i mam nadzieje że gra bedzie jeszcze lepsza od 2 (chociaz 2 jest naprawde swietna).Jeżeli grafika bedzie wygladac jeszcze lepiej (A na screenach widac ze tak) to to już bedzie po prostu rewelka.Najbardziej oczekuje zmian w kwesti muzycznej bo w 2 powtarzaja sie niektóre motywy z pierwszej czesci(ale i tak przydało by sie coś poważniejszego) . Ogulnie bądzmy dobrej myśli!!
Czy są w w sieci jakieś filmiki z gry?Nie żadne intra tylko sam gameplay.
Są filmiki z samej gry tylko trzeba poszukać
A nowe trailery są tu.
Polecam.
Gra w akcji(4 filmy)IGN.
http://media.ps2.ign.com/media/626/626995/vids_1.html
>.< JASNA CHOLERA! brakuje mi 50 zeta i moge kupić jak2 wreszcie.....=P ...cholewra jasna i need $
Bardzo sie cieszymy ze podzieliles sie z nami jakze interesujaca wiadomoscia.
-_-''
HunterX
26 09 2004, 17:14
ta...fajnie...
O lol, weź ty już człowieku więcej nic nie pisz, nie załamuj ludzi.
>.< JASNA CHOLERA! brakuje mi 50 zeta i moge kupić jak2 wreszcie.....=P ...cholewra jasna i need $
A może pożebraj na dworcu, może cos z tego będzie
Jak zobaczyłem te filmiki z Jak3 to zostałem mile zaskoczony.Jeszcze lepsza grafika,modele postaci lepiej wykonane,ciekawe efekty graficzne (burza piaskowa).Jest doskonale...
Grafa w Jak3 naprawdę stoi na wysokim poziomie, te wszystkie kolorowe lokacje zapierają dech. Oj będzie się działo :!:
A te skrzydełka, piękna sprawa-fajnie sobie będzie polatać takim Jakiem
Anonymous
2 10 2004, 17:22
O JAA! Ta gra zarzadzi! Ale pewnie w PE nie dzadza jej oceny 9 + bo napisza ze za malo rozni sie od 2. czesci! Dla mnie ta gra zasluzyla na 10!
O JAA! Ta gra zarzadzi! Ale pewnie w PE nie dzadza jej oceny 9 + bo napisza ze za malo rozni sie od 2. czesci! Dla mnie ta gra zasluzyla na 10!
JAK3 śmiga na silniku jaka2(ale podkręconym na maxa),mimo to różni się i to bardzo od poprzednika.Misje ,patenty z wyścigami po pustyni ,2 Jaki(dobry i zły),latanie ,jeszcze więcej swobody i masa elementów ,o których jeszcze nie wiemy.
Jeśli JAK3 nie jest grą na conajmniej 9+ to to co nią jest.Wisi mi ocena hiva w PE(itak pewnie da 9+)dla mnie to 10(ewentualnie10-)i nie ma bata(to najlepszy JAK będzie i co za tym idzie najlepsza platforówka(przygodówka?)w jaką przyjdzie nam grać do czasów konsol next next gen).
Anonymous
2 10 2004, 20:01
Popieram cie w 100 %, ale Jak 3 nie dostanie oceny 10! A wiesz dlaczego? Bo zeby gra dostala dziesiec to co najmniej 3 zg.(red.)ów musi mu dac ocene 10 i glowny recenzent tez musi dac 10. Hiv (a on pewnie bedzie to recenzowal) nie jest skory do dawania oceny 10. Licze jednak na glos Aju i moze Cox'a (chociaz Jak'owi 2 dal tylko 9) a i moze jeszcze Sciera da 10!
A może byście przestali zaśmieać forum tanim gównem? Jeżeli waszym największym zmartwieniem w tym momencie jest ocena Jak`a 3 w PE to szczerze wam współczuje...
Trailery z Game Informer mogą być, aczkolwiek te wyścigi po pustyni jakieś takie monotomne. Za to scenka FMV, w której Jack i Dexter (co on robi z ogonem - uahahhahahaha

) pluskają się w wodzie prezentuje się świetnie, niczym film animowany. Jest na co czekać.
może byście przestali zaśmieać forum tanim gównem? Jeżeli waszym największym zmartwieniem w tym momencie jest ocena Jak`a 3 w PE to szczerze wam współczuje...
A może ty byś dał sobie na luz i dał podyskutować o temacie?
Mam gdzieś oceny w PE i nigdy się na nich nie opieram(MGS2 najlepszym przykładem)Poprostu ,jak JAK nie uzyska maksymalnej noty(albo bliskiej 10)to z hivem coś nie tak(i tyle)
Chodziło raczej o wprowadzone nowości (albo brak)względem poprzednika i ich wpływ na końcową ocenę.
Na IGN jest do ściągnięcia cały level podzielony na 7 części.Wygląda to bajecznie.Widać też ,że ND nie brakuje pomysłów.Podwojna osobowość Jaka to strzał w 10.Nie ma to jak szybować w przestwożach niczym anioł ,by potem zmasakrować wrogów jak demon.
Pierwsze oceny
Game Informer 9.25/10
PSM Magazine 9/10
dirtymike
17 10 2004, 15:44
Jestem ciekaw jaka będzie fabuła w jak 3 i czy znowu będzie można śmigać po mieście, fajnie by też było gdyby była większa liczba latających samochodów(nie wiedziałem jak je nazwać).
Anonymous
23 10 2004, 21:11
Dyisiaj na targach PE dorwalem Jaka 3 i wrayenia miesyane. Gra jak narayie bardyo pryzpomina 2. Ptryesyedlem misje y roywalaniam dinoyaurow ya pomoca samochodu i calkiem fajna misja. Bzla jesycye jedna y eskortoweaniem jakiegos pociagu i tam tryeba bzlo stryelac w kladki yebz sie otworyzlz i pociag pryejechal. Lokacja poddobna jak 2. Bzla jesycye jedna misja, ale daleko nie doyedlem! Cyekam do pelnej wersji!
Napisz cos więcej predziu
Jak wygląda sprawa z tą "anielską" przemianą Jaka
Anonymous
24 10 2004, 10:14
Napisz cos więcej predziu :twisted:
Jak wygląda sprawa z tą \"anielską\" przemianą Jaka :?:
Nie udalo mi sie zmienic w anielska forme Jaka, ale byla taka niebieska smuga swiatla i jak sie w nia weszlo to energia sie troche naladowala.
Jedno mnie dziwi- bylo ok. 8 stoisk Ratchet and Clank 3 i tylko ok. 4 stoiska Jaka 3!
dirtymike
24 10 2004, 11:47
A wiadomo czy będzie można grać Dexterem?
Czy oprócz jaka i daxtera będzie jakaś inna grywalna postać?
Kiedy ta gra wyjdzie?
Anonymous
24 10 2004, 12:47
Gra wyjdzie jakos w listopadzie. A oto kawalek wywiadu ktory znalazlem w Neo Plus z maja 2004 r. (wczoraj rozdawali na targach te gazetki):
Kierowanie Daxterem w jego mini- grze bardzo nam sie podobalo. No i Ottsel... Czy rozwiniecie tan temat?
Facet z Naughty Dog: Tak, Daxter bedzie mial znacznie wieksza role do odegrania w Jak 3. Gracz pokieruje jego krokami, A jesli chodzi o Osttela, zaskakujaca koncowka Jaka 3 rzuci nieco swiatla na transformacje Daxtera i da naszemu slicznemu Ottselowi nieco radosci.
A moze powie mi ktos kto to jest ten Ottstel?
dirtymike
24 10 2004, 13:56
Super że Daxter będzie miał warzniejszą role.
A według tego wywiadu w Neo+ wnioskuje że Otseel to transformacja daxtera (chyba)
A jesli chodzi o Osttela, zaskakujaca koncowka Jaka 3 rzuci nieco swiatla na transformacje Daxtera i da naszemu slicznemu Ottselowi nieco radosci.
Jeśli to komentarz panów z NG to...
Zaskakujaca koncowka Jaka 3 rzuci nieco swiatla na....No właśnie ,na co?Na JAKa 4?
Transformacje Daxtera ?To on ma transformacje?A może wreszcie odzyska prawdziwą forme?
I kim do licha jest Osttel?
dirtymike
24 10 2004, 15:15
Morze Ostell był w pierwszej częsci bo w dwójce go nie widziałem.
W jedynce nie bylo nikogo takiego.
Tak jak Tobie dirtymike wydaje mi się, że to przemiana Daxtera.
dirtymike
24 10 2004, 16:19
Ciekawe tylko w której części występowała ta ,,przemiana"
Jaka przemiana, ja zadnej przemiany ani w 1 ani w 2 nie widzialem.
dirtymike
24 10 2004, 17:04
Jaka przemiana, ja zadnej przemiany ani w 1 ani w 2 nie widzialem.
Ja też nie ale czym może być ten Ostel jak nie przemianą daxtera?
Dax nie miał żadnej przemiany.
Jedyne co ,to w ,,1,, wpadł przez Jaka do zbiornika z Dark Ecco.To wtedy właśnie przemienił się z (człowieka??)w łasice.
Więc jeżeli mowa o jakiejś przemianie Daxtera to to może być jedynie jego powrót do dawnej ,,człowieczej,, formy.
Osttel może być tym śmiesznym małym klaunem ,którgo widzimy na jednym z pierwszych trailerów(taki dzieciak przypominający mima).
Będzie pełnił jakąś ważnejszą rolę sądząc po jego rozmowie z Jakiem i Daxem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.