Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: JAK III
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik platformówek
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
NCdeIgnis
Po screenach widac ze gra niezaliczy raczej jakiegos wyrazniego skoku graficznego (JAK 1 -> Jak2) jedynie kosmetyke ;] . Ale sam wizerunek Jak'a bardziej przypakowanego moze sie spodobac smile.gif))
kolejny HIT... ;]

screeny :

http://www.jeux-france.com/Webmasters/Imag...24954_1_big.jpg

http://www.jeux-france.com/Webmasters/Imag...24943_0_big.jpg

smile.gif : http://www.jeux-france.com/Webmasters/Imag...25157_1_big.jpg hyh.gif w ramach ciekawaostki jeszcze screen z nowego Ratcheta smile.gif miejmy nadzieje ze te wszystkie screeny sa prawdziwe biggrin.gif icon_twisted.gif
-=Burthess=-
Gra raczej będzi przypominać Jaka II.
Ma to swoje plusy i minusy. Jak II był bardzo rozbudowany, za to jedynka miała wspaniały klimacik starych platformówek. Co z tego wyjdzie zobaczymy.
dante2003
Czas pokaże... A raczej E3 pokaże smile.gif
mrowa607
ja sie ciesz ze robia trzecia czesc i nie przeszkadzaloby mi nawet jakby byla podobna do czesci drugiej ktora poprostu byla mistrzostwem swiata (laserowy celownik :-) )
expres
Mi się jakoś przypakowany Jak, nie za bardzo podoba... Czyżby z każdą częścią Jako'owi szło w mięśnie a ubywało mu z głowy?
Leo_Sten
Exp ano słuszne spostrzeżenie Jak za bardzo na siłce siedzi i zero czachą mysli tylko wkółko te cieżary hehe
Kabura
Nyo z Jaka robi się troglodyta wink.gif
Sojer
Ja sie tylko boje jednego... Zeby autorzy nie zwalili tego tytulu, bo przeciez JAK 2 zaserwowal nam praktycznie wszystko, co "Platformowy" tytul powinien posiadac. A ten przypakowany JAK, rzeczywiscie siakis taki nie swoj - osobiscie wole niepozornych bohaterow :>. Ale czas okaze!
red2000
a ja jestem ciekawy czy pozostana przy mrocznym schemacie jaki panowal w 2 czy znow go zmienia na troszke bardziej cukierkowaty (widzialem bronie w 3 ale to nie znaczy ze musi byc mrocznie vide ratchet 2)
Jakim
a mnie sie wydaje że po prostu zrobią sequel II. Tyle że bez takich ulepszeń ja to było z pierwszą i drugą częścią.
Filip
ineresujące...do tej pory nie kupiłem jaka2 ..muszę to nadrobić tongue.gif ciekawe keidy będzie na platyne tongue.gif szkoda mi dwóch baniek....
red2000
ineresujące...do tej pory nie kupiłem jaka2 ..muszę to nadrobić tongue.gif ciekawe keidy będzie na platyne tongue.gif szkoda mi dwóch baniek....

jakie dwie banki? sony dalo nowe ceny i teraz kosztuje np w ultimie jak II 179 zl a na allegro to niewiadomo czy smiac sie czy plakac,tylko 109 zl!oczywiscie nowa nieuzywana!a co z tego ze okladka nie po polsku?a po co to komu!
Filip
ta,tylko że ja nie ufam zakupom przez neta.....plus wole mieć coś czego ktoś inny nie używał tongue.gif pewnie do moich urodzin cena spadnie i tak
dee
Ponieważ Jak2 nie sprzedał się w zadawalającej ilości jestem bardziej niż pewien drastycznych zmian w gameplayu.Oczywiście w kierunku uproszczenia i dotarcia do większej ilości portfel... -tfu! -serc graczy się znaczy.Może powrót do korzeni soię szykuje czyli coś w stylu "jedynki".Na żaden skok graficzny nie ma co liczyć,ale to chyba oczywiste.
YETI
Oby tylko gra była tak dobra jak jej poprzedniczka...
red2000
ta,tylko że ja nie ufam zakupom przez neta.....plus wole mieć coś czego ktoś inny nie używał tongue.gif pewnie do moich urodzin cena spadnie i tak

chlopie nie to ze cie namawiam ale sam kupuje tam nieuzywane i nie ma czego sie obawiac szczegolnie od super sprzedawcow.jesli mozesz-kupuj!
SIKI
Jestem ciekawe czy znoow całkowice zmienią DESIGN gry tak jak to zrobili przy robieniu części 2... icon_twisted.gif
Anonymous
Jestem ciekawe czy znoow całkowice zmienią DESIGN gry tak jak to zrobili przy robieniu części 2...  icon_twisted.gif

po screenach widać że całkowicie nie zmienią designu..
red2000
najwyrazniej kazdemu ten desing bardziej przypadl do gustu niz cukierkowata jedynka.tu by mogli cos zrobil "pol na pol" tak jak jest w ratchetcie
YETI
intro gry
http://www.gametrailers.com/gt_vault/t_jak3_gi.wmv
kam86
a mi sie jedynkowa cukiereczkowa graficzka najbardziej podobała , jak bede chciał ponure miasto to sobie kupie Silent Hilla ;d smile.gif
cool.gif
ps: co ja wogule mówie hehehe
Anonymous
Jak3 a może będzie Online? icon_evil.gif
Jakim
Online?? I jakbys to sobie wyobrażał??
-=Burthess=-
Online?? I jakbys to sobie wyobrażał??

No Ratchet ma mieć online...
Chyba będą pojazdy w Jaku III, bo taki skrin widziałem biggrin.gif
Filip
po tym trailerze wykluczam szanse na ONline =P
VuLcAnO
Nie znacie się.
Na allegro warto kupować. Można natrafić na takie oferty ze hej.

Np. FFX-2 nowa,angielska(okładka ino duńska) za 109 zeta.
Albo FORBIDDEN SIREN za 89(ale wersja...włoska)

Wracając do tematu: JAK III ZARZĄDZI :!: icon_twisted.gif
palo
mi sie jakos nie wydaje, żeby jak3 mógł jakos zaskoczyć, podobnie jak ratchet3 ... jestem jakos sceptycznie do tego nastawiony ...zarówno jak2 i r&c ukonczyłem i sie swietnie bawiłem, ale mysle, ze powinni dac spokój, zrobic ptrzerwe, a moze po prostu po tych dwóch genialnych platformówkach juz mi sie narazie przejadł ten gatunek ?
Matrix
A mi się jednak wydaje, że gra może być super. Szczególnie po tym, co zaprezentowała cześć druga. Co prawda grałem tylko w jedynkę i bardzo mi się to podobało, ale z tego co widziałem i czytałem to JAK2 miał wiele ulepszeń i nowych bajerków jak np. deseczka. Czego więc cześć trzecia nie może postawić kolejnego kroku na przód? Intro gry jest super zrealizowane, ogląda się to jak prawdziwy film, a tak chyba powinno wyglądać intro do gry. icon_twisted.gif
Pavlis
Mi sie zdaje że będzie dobry wszystko wygląda na to że to będzie bezpośrednia kontynuacja JakII ,a przecież był najlepszy.Napewno wprowadzą kilka usprawnien i będze bardzo dobry cool.gif
Anonymous
Aż szkoda nie grałem Jak2. Mam nadzieję, że kupię jak2. icon_twisted.gif
Ratchet&clank trzy razy przeszłem..
YETI
Jeśli ktos grał w Jaka jedynke a jakims cudem nie miał szansy pograc w dwójeczke, to gorąco polecma. O wiele lepsza od jedynki. Dla mnie jedna z lepszych gier 2003 na PS2 (a może i najlepsza)

Co do trójki, oby była tylko tak dobra jak dwójeczka.
Jakim
Wydaje mi sie że powiela schematy. Będzie więcej tego samego a nie tak jak w przypadku dwóch poprzednich części.
wsm
a mi sie jedynkowa cukiereczkowa graficzka najbardziej podobała , jak bede chciał ponure miasto to sobie kupie Silent Hilla ;d smile.gif 
cool.gif 
ps: co ja wogule mówie hehehe

ja tez tak mysle, Jak 2 przy calej ilosci tych dodatkow zatracil gdzies swoj klimat..
NiE_WiEm
Gdybym miał porównać serię jak i ratchet&clank (1 i 2) to o oczko 'wyżej' kładę jaka (więcej świeżości w jaku, a r&c to tylko odgrzewanie wszystkich gatunków gier pomieszanych ze sobą). Patrząc na jaka 3 i r&c 3 można przypuszczać, że będzie tak samo jak przy jaku 2 i r&c 2
(czyli zmulanie pał* przy drugim przechodzeniu r&c2 a hektolitry jabawy przy kolejnym przechodzeniu jaka 2)
babooshka76
Niewiele tego info, ale zawsze coś...

http://ps2.gamnet.pl/modules.php?op=modloa...hownote2&id=211
Filip
macie skany =D z OPSM o jaku 3 =D wypas szkoda że jak zcioł włosy =P
http://home.comcast.net/~l2jester/psm/jak1.jpg
http://home.comcast.net/~l2jester/psm/jak2.jpg
http://home.comcast.net/~l2jester/psm/jak3.jpg
NCdeIgnis
jak dla mnie wypas z plandeką wink.gif ciekawe podejscie do tematu
i CIekawe jakie bedzie miał Jak ataki spycjalne?:> hmm? już ostrze kły na te giere ...MNIAM !hyh.gif
palo
to w trzeciej częsći Jak bedzie się zmieniał tylko w anioła, czy darc eco też mu zostanie ?
YETI
zostanie...
palo
zostanie...

co za rozbudowana wypowiedź smile.gif przeczytałem przed chwila w zapowiedzi, że darc eco bedzie dostepne cały czasd, a light jak ( czy jak to sie zwie ) bedzie tylko w wybranych momentach.
NCdeIgnis
lub po pewnie po zebraniu dostatecznej ilosci jakiegos przedmotu wink.gif) ciekawe co tam zas wymyslą:> tak czy owak hit bedzie napewno smile.gif
wiadomo juz cos wiecej w kwestii fabularnej?:>
palo
lub po pewnie po zebraniu dostatecznej ilosci jakiegos przedmotu wink.gif) ciekawe co tam zas wymyslą:> tak czy owak hit bedzie napewno smile.gif
wiadomo juz cos wiecej w kwestii fabularnej?:>

na www.gamnet.pl w PS2 jest zapowiedx, nie zagłebiałem się za bardzo, ale Jak laduje na jakiejśc pustyni czy cuś, popatrz tam ...
Hejas
Light Jak wymiata, ale screeny nie zwiazstują jakiegoś wielkiego przełomu w kwestii wizualnej.

Może to i dobrze? Po co poprawiać coś, co już i tak jest idealne... :roll:
Dj Miecho
A wiadomo coś o nowych broniach i zabawkach ? Czy wogole będzie coś nowego...
Slasz
Ja jeszcze nic dokladnie nie slyszalem, ale byc musi przeceiz jesli by nie bylo to gierka stawala by sie liniowa...ale chociazbym swietnym nowym patentem ma byc nieskonczone dark ecko icon_twisted.gif oj bedzie sie dzialo icon_twisted.gif
NiE_WiEm
A zna ktoś głowną fabułę tej gry?? :?
Slasz
A zna ktoś głowną fabułę tej gry?? :?

Ja nie znam. A co wiesz cos?? Ale fabuly to zbyt rozwinietej niewymysla bo jakby nie bylo to jednak tylko platformowka.
NiE_WiEm
Ze screenów widać było, że akcja głownie rozgrywa sie na pustyni, więc może będzie coś o tym, że 'nowe pokolenie jaka' (ten jak, który poleciał teleportem przy końcu gry) 'coś' zawalił w swojej wędrówce, przez co nie pokonał Metal head Leadera i sam zginął, świat sie rozsypał i teraz 'duży' jak (ten z 'dwójki') musi odnaleźć Ostatni na świecie teleport i sam sie teleportować do czasów 'jedynki' lub późnej 'dwójki' i naprawić, co się da. Oczywiście gracz nie chodziłby i nie wypełniałby tych samych zadań, tylko inne (np. przy walce 'młodego jaka' z MetalHead Liderem musi mu pomagać w niszczeniu stworków, gdyż młody jak nie ma broni, amunicji itp.) Poczakamy kilka miesięcy, to może naughty dogy dadzą przynajmniej namiastkę fabuły z JAKA3 :wink: :? (ale długi post laugh.gif)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.