Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Destruction Derby2
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PSone
Mniam PSone
Czy gracie Destruction Derby2 (stare ale jare!!)??
Odyn
Czy gracie w Destruction Derby2 (stare ale jare!!)??
Nie gram, nie gralem i juz pewnie nie zagram hyh.gif
Mniam PSone
Slimak Rzadzi Swiatem napisał:
Absolutn nie grasz Destruction Derby2. Okej,okej...
ds
Slimak Rzadzi Swiatem napisał:
Absolutn nie grasz Destruction Derby2. Okej,okej...

(pipi) co on bierze?
poczytajcie jego posty....
Siara_iwj
Grałem w Destrakszyn derby dwa ...faaajnaaa...

...co to za kolo..?
YETI
no ja tez grałem!

-_-'
_CrasH_
Kiedyś grałem w demko, ale gra nie spodobała mi się, dlatego już więcej w nią nie zagrałem.
Mniam PSone
Czemu nie piszcie....? icon_twisted.gif
Nie gracie DD2,bo jesteście słabe...Buuhahahaha..
Ryo-San
koleś jest boski. To swoisty ewenement, biały kruk. Nie wiem czego jeszcze tego tematu nie wywaliłem. Może nie mam serca mu tego zrobić cool.gif Ale pewnie i tak wywale icon_twisted.gif
Siara_iwj
Czemu nie piszcie....? icon_twisted.gif  
Nie gracie DD2,bo jesteście słabe...Buuhahahaha..

to nie to..my po prostu jesteśmy sparaliżowani ogólłem twojej elokwencji netowej...innymi słowy - zatkało nas tongue.gif
Mniam PSone
Wczoraj gralem DD2 bez przerw ponad ok.12 godzin.
Ale nie nudziłem się.... :wink:
Mniam PSone
Boicie, bo nie piszcie...dd2. Hihihihihihi...nie zwiaruję. laugh.gif
wsm
hyh gralem jakies 7 lat temu ;]
Xa3Ro
Ja gralem, ale na Kompie, a na konsloe sobie dopiero sciagam smile.gif
Na kompie mi nawet sie spodobalo zobaczymy jak na PSX-sie bedzie smile.gif
Mniam PSone
Kto grał Destruction Derby1 (pierwszy)?? Ile tras DD1??
Mniam PSone
Najlepsza DD2 niż Burnout2. Hihihihi....
I love you / Ryo-San
simian raticus
Pamiętam jak z kumplem graliśmy w Demko...jeździliśmy pod prąd i nabijaliśmy punkty...
Potem jak miałem całą wersję to była dość trudna!?!
Mniam PSone
Pamiętam jak z kumplem graliśmy w Demko...jeździliśmy pod prąd i nabijaliśmy punkty...
Potem jak miałem całą wersję to była dość trudna!?!

Aż szkoda Demo :-(
Siara_iwj
Pytanie...skąd się tacy biorą..? A jak jest jeszcze kilku podobnych to chciałbym sobie jednego kupić tongue.gif
Danilo1972
koleś jest boski. To swoisty ewenement, biały kruk. Nie wiem czego jeszcze tego tematu nie wywaliłem. Może nie mam serca mu tego zrobić cool.gif Ale pewnie i tak wywale icon_twisted.gif

Biały kruk :wink:
Hahahaha laugh.gif
Anonymous
Fajne dd2 ale wariat kraks
szczurek
heya Mniam tongue.gif
PS: ja nawet gdybym chcial to niemoglbym wymyslic takich pokreconych zdan jakie on kleci ;D
Anonymous
No i z tego Mniam?
Arros1
Nie ma to jak jechać bez drzwi i kół...
Siara_iwj
...i robić topiki bez mózgu...
NiE_WiEm
o ile umiem czytać to topic jest o DD2 a nie o burnoucie...
niech ktoś mi powie czy w 'destrukcjach 2' można zdobyć jakieś 3 bonusowe trasy?? (na ekranie wyboru muzyki są muzyki 'secret track 1/2/3, ale tras zdobyć ni mogę) :? :?
manhunt
Czasami gram DD2. :roll:
Siara_iwj
Czyżby "Mniam - reaktywacja"...?

Do posta na dole : Jedynki nie powinni wogóle pokazywać tongue.gif
Sojer
jedynka byla lepsza ;p
NiE_WiEm
błee jedyna śmierdzi :x
Siara_iwj
Mówisz o grze, no nie..? wink.gif
foxdie_182
ta gra dla mnie zarzadzila! kilka ladnych godzin grania dziennie,grafa odpadające kolka rzadzily!!!
Sito
Grałem w Jedynke... jakies 7/8 lat temu biggrin.gif Ale pamiętam że fajna była twisted.gif
Looper
Seria bardzo "młodzieżowa" fajowe kraksy, komentarz... Szkoda że już jej z nami nie ma
OsciBosci
Gralem tylko na PC 9 lat temu, ale i wczoraj i dzis. Super gierka, zjada GT na śniadanie.
Grzehoo
QUOTE(killer-san @ 30 08 2006, 00:34) *

Gralem tylko na PC 9 lat temu, ale i wczoraj i dzis. Super gierka, zjada GT na śniadanie.

Zapomniałeś dodać "moim zdaniem", żartujesz, bądź usiłujesz być kontrowersyjny. GT to najlepsze wyścigi na PSX'a, pobić je może jedynie RR: Type 4, ale tylko w kwestii grafiki.

Siara - nie słyszałem muzy w DD2, co tam było ciekawego? Może dysponujesz jakimiś linkami? :>
Swoją drogą - w GT1 była najlepsza muzyka z całej serii.
Siara_iwj
...ale muza to depcze tą z GT :>
OsciBosci
QUOTE(Grzehoo @ 30 08 2006, 08:45) *

QUOTE(killer-san @ 30 08 2006, 00:34) *

Zapomniałeś dodać "moim zdaniem", żartujesz, bądź usiłujesz być kontrowersyjny. GT to najlepsze wyścigi na PSX'a, pobić je może jedynie RR: Type 4, ale tylko w kwestii grafiki.

Siara - nie słyszałem muzy w DD2, co tam było ciekawego? Może dysponujesz jakimiś linkami? :>
Swoją drogą - w GT1 była najlepsza muzyka z całej serii.

Wiesz kolego, mowilem ze wszystkich, takie jest zdanie ogółu. A tak precyzujac, to zdecydowanie lepszy jest model jazdy i grywalnosc i nie interesuje mnie to ze GT jest b. rozbudowane.
stona
LUL, takie nie jest zdanie ogółu. Ale DD2 fajan jest. Szpilałem w to zawzięcie. Te zniszczenia...ahhhhhh biggrin.gif
canabis
Hahahha model jazdy w DD2 lepszy niż w GT, masz poczucie humoru.
LegionPolski
taaa? wole śmigać czymś co chociaz troche przypomina samochód podczas kraksy, a nie pudełkiem na kółkach ;f (nie mówię już o zniszczeniach, tylko o samej fizyce)

a, że samo to, że w kwestii samej jazdy gt to bardziej symulator to inna sprawa.
canabis
taa? Tylko co ma model jazdy do kraks i zniszczeń? Mowa była o modelu jazdy tylko i wyłącznie czytaj ze zrozumieniem.
Lukaszeq
Model jazdy do du*y, ale grywalność znakomita! Uwielbiam tą grę!
rkBrain
Ta gra swoimi czasy rządziła. Fizyka nie była idealna ale dzwony były solidne. Można było stracić przednie koła przez co trzeba było jechać po bandzie.
PS. Mam do sprzedania wersję w bardzo dobrym stanie za 25zł.
ShrekuGT
To było coś.Dzisiaj to w sumie ta gra to shit:) ale wtedy to było dla mnie cudo.Gra objawienie:)
Ken Marinaris
Ciagle pogrywam,mimo posiadania PS2 i PS3,przebila niejeden tzw."hit" na nowsze generacje konsol
volken
To jedyna gra,w której wyciągnąłem samochodem ponad 300 km/h.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.