Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: .:PlayStation 2 Quiz:.
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
YETI
No to teraz pozostałą kwestia...gdzie
Diabeu
icon_twisted.gif no kuna zapewne w Tokyo:p icon_twisted.gif
YETI
nockuna masz racje
Kazdy z was odpowiedział po trochu,wiec niech kolejne pytanie zada osoba...kto pierwszy ten lepszy ;P
Diabeu
icon_twisted.gif jedziem

wersja NTSC gry Frequency ma jeden utworek mniej od wersji PAL, podaj tytuł, wykonawcę i na którym stage on jest

icon_twisted.gif
B4rb
To jeszcze ode mnie, tak na doczepkę ku,rwać :twisted: :

Przewinęło się pytanie w stylu "Na jaką platformę miała zostać wydana Onimusha?"... To teraz coś ostrzejszego - jaki tytul roboczy nosiła Onimusha? Easy :twisted:
Diabeu
icon_twisted.gif no i chłopaki czkawki dostali icon_twisted.gif

...przez ciebie barb..
SIKI
dokładnie BsE laugh.gif
kiedyś obiła mi się o uszy nazwa Blade Warriors ...
B4rb, to twoje ostatnie pytanie na Quiz'ie icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
B4rb
Maybe icon_twisted.gif , ale to nie to. (Bodżdan: to Twoje pytanie zabiło im ćwieka, aż się bali zgadywaćhyh.gif)
Siara_iwj
Czasem nie Avalon..? Bo coś takiego gdzieś czytałem...
B4rb
Też nie:>
Sojer
WARLORDS ? XD
B4rb
Wale to, nie podam dopóki ktoś nie będzie blisko;P Narazie ryjecie w mule...
Verb
Sami swoi? o_O
Sojer
Genma Onimusha ? laugh.gif
SIKI
Samonusake Way XD XD XD
Verb: Kiedy podasz wyniki konsursą kącika sportowego XD question.gif
B4rb
Źle, źle, ŹLEEEE;P
Sojer
Źle, źle, ŹLEEEE;P

skoro wiesz, to powiedz mądralo ;p
Diabeu
icon_twisted.gif chcesz B4rb z fryszbi w czaban???? to że odpowiedzą na twoje pytanie nie znaczy że mogą zadawaćtongue.gif jeszcze moje aktywne, a posty zawsze mogą zacząć znikaćhyh.gif icon_twisted.gif
B4rb
Bohdanie drogi, zgadzam się w 101 procentach, dlatego dla bezpieczeństwa mojego (któż oparłby się potędze czarnego fryszbi?) i drogich kolegów z forum podaję odpowiedź na moje pytanie - Dreamlands (O_O) i mimochodem zwanym stopinć udaję się w stronę wyjścia icon_twisted.gif
SIKI
O_O Dremlands :!: barb, więcej tu nie wpadaj ;P ;P ;P
Pytanie Bs.E jest podobne do pytania barb'a icon_twisted.gif Cała nadzieja w kroliku icon_twisted.gif
B4rb
Uryna: spoko spoko, mam jeszcze kilka nie-do-zayebania pytań w zanadrzu:>
YETI
To kto ostatnio zadał pytanie?
Bo juz sie pogubiłem.
B4rb
Beeeeezik icon_twisted.gif
Diabeu
icon_twisted.gif ju ol sak:p

Reload "Why?", Stage 1

dawać pytanie:] icon_twisted.gif
SIKI
To takie na rozgrzewe icon_twisted.gif
Po przejściu i uzbieraniu odpowiednich bonusuów w True Crime odblokowuje się specjalna postać... KTO TO question.gif
2razyjot
To takie na rozgrzewe  icon_twisted.gif 
Po przejściu i uzbieraniu odpowiednich bonusuów w True Crime odblokowuje się specjalna postać... KTO TO question.gif

Snoop Dog. icon_twisted.gif
B4rb
Potwierdzam icon_twisted.gif Dawaj JJ:>
2razyjot
Co to za gra?

Panek
Manhunt?
B4rb
Max Payne 2
2razyjot
Max Payne 2

Correct. icon_twisted.gif
SIKI
Nieee, tylko nia barb icon_twisted.gif Tylkp plizzzzz jakieś normalne daj icon_twisted.gif
niahniah
YETI
Barb dawaj...
Diabeu
icon_twisted.gif widze że Barbie nam porwali, lecimy dalej????

tak na rozkręcenie wiary

podaj wszystkie elementy dzięki kórym rośnie pasek BOOST podczas jazdy w Burnout2: Point of Impact icon_twisted.gif
B4rb
Skoki, mijanie 'na styka' jazda pod prąd, ścinanie zakrętów, PEŁNY GAZ CAŁY CZAS icon_twisted.gif
Diabeu
icon_twisted.gif correct:] zadajesz pytanie czy odpuszczasz??? icon_twisted.gif
devil_2k3
dobra ..to ja zadaję najprostsze pytanie kuna ....smile.gif...wymień trzecia [ukrytą] postać całej serii TENCHU ..[od 1-3] smile.gif
2razyjot
dobra ..to ja zadaję najprostsze pytanie kuna ....smile.gif...wymień trzecia [ukrytą] postać całej serii TENCHU ..[od 1-3] smile.gif

Doktorek (chyba Washu sie nazywal) co fajne rentgenowskie zdjecia lubi robic, hehehe ... icon_twisted.gif
B4rb
W jedynce ni ma (niby w debug mode coś jest, ale nie bawiłem się tym;P), w dwójce Tatsumaru, w trójce Tesshu.
Diabeu
icon_twisted.gif zadasz pytanie mapecie????? bo cię odstrzelętongue.gif icon_twisted.gif
B4rb
Spoko spoko, daj mi 10 minut icon_twisted.gif

Edit:

ok, da question is very prostackie;P, it gołz:

W grze Mister Mosquito jest ukryta minigra, która polega na wywaleniu z pola 'bitwy' przeciwnika przy użyciu rakiet:> Podaj nazwę tej gry oraz co trzeba zrobić, aby móc w nią zagrać!

Proste, nie?
YETI
Dobra...Barb mozesz podac juz odpowiedz bo nie ma sensu dłuzej czekac -_-'
-=Burthess=-
Spoko spoko, daj mi 10 minut icon_twisted.gif

Edit:

ok, da question is very prostackie;P, it gołz:

W grze Mister Mosquito jest ukryta minigra, która polega na wywaleniu z pola 'bitwy' przeciwnika przy użyciu rakiet:> Podaj nazwę tej gry oraz co trzeba zrobić, aby móc w nią zagrać!

Proste, nie?

Na ekranie tytułowym trzeba obkręcic prawy analog 30 razy zgodnie z ruchami zegrara. Tytuł: Reckless Cyclist

gamefaqs sesesesesese biggrin.gif
B4rb
LoL, niech zadaje Wujaszek albo Beziol, bo odpowiedzi z GameFaqs nie uznaję;P Btw, correct;>
-=Burthess=-
LoL, niech zadaje Wujaszek albo Beziol, bo odpowiedzi z GameFaqs nie uznaję;P Btw, correct;>

A ty to pytanie to skąd wytrzasnąłeś ? Peewnie z jakiegoś opisu, co to za różnica. Skąś trzeba odpowiedzi zdobyć, a że nikt nie miał takiego pomysłu:)

Btw i tak nie mam pomysłu na pytanie:p

EDIT: Już mam pomysła: W którym roku była preniera PSXa w Japonii
B4rb
Btw, Mister Mosquito mam a o tej minigierce dowiedziałem się dawno po jej skończeniu normalnej rozgrywki;P i nie z gamefaqs czy opisu, ino z takiej biednej fanowskiej strony, screenów szukałem do tapety akurat icon_twisted.gif
-=Burthess=-
Btw, Mister Mosquito mam a o tej minigierce dowiedziałem się dawno po jej skończeniu normalnej rozgrywki;P i nie z gamefaqs czy opisu, ino z takiej biednej fanowskiej strony, screenów szukałem do tapety akurat icon_twisted.gif

Mniejsza o to, nie było zadnych regół. Pytanie na poprzedniej stronie

palo: nie...
palo
[b]W którym roku była preniera PSXa w Japonii

94 ?
B4rb
'93
-=Burthess=-
nie... nie...

Barb: no niesety nie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.