Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: .:PlayStation 2 Quiz:.
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
Tuczek
Może chodzi o DINO STALKER ???
Slasz
moze Transformers ( nie wiem dokladnie jaka jest nazwa tej gry ale chyba Transformers )
Gemi
zadna z wymienionych... biggrin.gif
B4rb
Tekken 4 / Tekken Tag Tournament icon_twisted.gif Typowe dla Ciebie Gemi:>>
Gemi
hehe odpowiedz jest nie prawidlowa... biggrin.gif

Gdyz tylko w tekken tag tournament icon_twisted.gif - ok zadawaj swoje barb cool.gif
Siara_iwj
No i tekken 2...
Gemi
quiz ps2 biggrin.gif
YETI
edit

Barb zadajesz jakies pytanie?
B4rb
(odpowiedź padła:>) To teraz pytanie proste, w związku że wczoraj wybiła mi 103 godzina w FFX-2.

Kiedy, w którym miejscu, od kogo i w jaki sposób (steal, master thief, drop po walce) można uzyskać przedmiot, który po założeniu daje auto-ability "SOS ?????" ? Mile widzany najszybszy sposób na zdobycie go w walce icon_twisted.gif No i oczywiście, jeśli wiecie, napiszcie JAKI to przedmiot i co daje tajemnicze "SOS ?????" hyh.gif

(Jak nie dacie rady, to dam wam podpowiedź w postaci japońskiej nazwy tego itemu, ale to jest tak proste, że każdy kto grał powinien wiedzieć)
Trzcina
Cat Nip

Nie pamietam jak sie nazywa boss, ale jest na 40 pietrze via infinitio ;]
B4rb
Good:)
Trzcina
No raczej ;] Moje pytanie.

Ile klatek wykonuje sie WS+2 od kazuyi ;]
B4rb
Yyy... 8?
SIKI
Trzciniak i B4rb: Zadwajcie sobie te wasze pytania na gg jeden drugiemu icon_twisted.gif
Odpowiadam 5 laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Trzcina
Nie, zgadujcie dalej ;]
Trzcina
Ehh... alez jestescie slabi, ok wiec pytanie z innej beczki. Jak sie nazywal skill Dantego, pozwalajacy mu (w DMC1) na double jumpa.
yab
Air hike? Wedlug mnie, wcale nie potrzebny Dantemu. Jezeli jest ok, to pytanie oddaje chetnemu.
Trzcina
Ano ;]
Siara_iwj
Widze, że nikt się za bardzo nie kwapi do pytania...więc ja cos zadam...

Jak brzmi podtytuł gry Victorious Boxers..?
Tuczek
Victorious Boxers 2 ???

Nie ???

To może 'Hajime no Ippo: Victorious Boxers - Championship Edition' ???
Siara_iwj
hehe...ostatnia opcja najbliższa prawdzie...ale może po angielsku...bo ta gra wyszła w PAL-u smile.gif
Tuczek
Czyli 'Victorious Boxers - Championship Edition' ponieważ zrobiłeś 'Victorious Boxers .....' biggrin.gif
Siara_iwj
Nieee smile.gif Podtytuł jest inny...
YETI
Siara przeciez ta gra nie ma zadnego podtytułu

Po prostu Victorious Boxers
SIKI
Temat ostro dostał czkawki... Pytania lecą same kiczowe (vide pytanko Siary, B4rb'a i Trzciny) ... Nie tak miało być, choć z początku szło dobrze icon_twisted.gif
Siara_iwj
Victorious Boxers : IPPO`S ROAD TO GLORY ...jak widać gra ma podtytuł...

Do posta na dole : wiesz...mam przed soba pudełko i nawet odpisywałem z niego ten podtytuł, więc musi być smile.gif
YETI
Przeszukałem kilka stron i wszedzie była nazwa Victorious Boxers ,bez zadnego podtytułu. Zadaje ktos pytanie?

Ok to moze ja
Czy Microsoft wydał jakieś gry na PS2?
Jeżeli tak to podaj tytuł i ile tych gier było.
Jakim
Znam jedną.. chyba... Age of Empires?
YETI
ok (AOE2)
Jakim
No więc..
Jaka gra pozawala na stworzenie bohatera/ów na których wygląd mamy MY największy wpływ. Mysle że wyraziłem sie jasno.
B4rb
Eye Toy :D
Ölschmitz
Smackdown! ;p
mario87
THUG + eye toy
kotlet_schabowy
Magic Pengel.

Przy okazji : Microsoft nie wydał na Playstaton 2 Age of Empires 2. Tę grę na PS2 wydało Konami.
Jakim
chodziło o tę grę którą podał Schab:D pytanie twoje
kotlet_schabowy
Jako że ostatnio gram w Metal Gear Solid 2, pytanie związane właśnie z tą grą :
podaj przynajmniej dwie sytuacje, w których telefon komórkowy "podaje" wskazówki i napisz mniej więcej co można się było wtedy dowiedzieć.
Może jako dodatek : w jakich lokacjach te wiadomości "przychodziły" (może być opisane "mniej więcej", nie musi być dokładna nazwa) ?
Batman
Pierwsza sytuacja była na połączeniu między Strut'ami ( tuż po walce z samolotem). Przyszedł sms, w którym pisał żeby gasić gień ciekłym azotem.
A druga sytuacja z telefonem... To chyba było coś związanego z zalanymi Corami, jakieś info o położeniu E.E.
B4rb
Pierwsza - po walce z Harrierem (gaszenie coolantem), druga - jak chodzimy z Emmą, przy robakach (też psikanie coolantem, ale na robale)
matek_79
Bylo i tak: 1.po walce z harrierem- aby gasic ogien coolantem, 2. w pomieszczeniu gdzie walczymy z Vampem- ostrzezenie przed minami (ale dopiero jak wrocimy z Emma)
GATSU
WIEM ZE TO STARE PYTANIE ALE JA NOWY JESTEM biggrin.gif
b4RB CZY CHODZILO CI O
ONIMUSHA:THE DEMON WARRIOR

JAK NIE TO NAPISZ MAM JESZCZE PARE POMYSLOW

AAA I JESZCZE PYTANIE DLA WSZYSTKICH GOOGLE SZPERACZY:
: CO SIE DOSTAJE ZA PRZEJSCIE DMC NA DANTE MUST DIE icon_twisted.gif
B4rb
Przejrzyj moje posty po tamtym pytaniu, odpowiedź to bodajże Dreamland, ale sprawdź.
kotlet_schabowy
Dosyć długo mnie nie było a więc : odpowiedź Batmana zgadza się pierwsza częśc : druga sytuacja nie podpowiadała miejsca ukrycia E.E. B4arb : prz robakach przy windzie (przynajmniej u mnie :P ) nie "dzwoni" telefon. Czyli "zaliczam" odpowiedź matek'a 79.
GATSU : po ukończeniu gry Devil May Cry na poziomie trudności "Dante Must Die!" mamy możliwość grania postacią Super Dante (wiem z opisu gry z Neo Plus, gry nie posiadam :) ).
matek_79
Latwe, zostajemy przy MGS 2, grajac wezowym chlopkiem roztropkiem docieramy do miejsca gdzie trzeba unieszkodliwic lasery, sa trzy sposoby aby je zobaczyc, wymiencie wszystkie trzy.
Jakim
1. Zapalic fajkę..
2. Strzelic w mąkę czy takie cuś..
3....??
mario87
3. strzelić w gaśnice
albo popryskać coolanem(do rozbrajania bomb) jeśli oczywiście mamy tongue.gif
matek_79
Zapomnialem o tych nieszczesnych gasnicach, mozna oczywiscie zalozyc jeszcze gogle teramlne, wiec razem tyhc sposobow jest 5, zaliczam mario87
mario87
moja kolej???
jak tak to oddaje pytanie Jakimowi bo podał więcej sposobów :wink:
Jakim
hehe oki...
więc...
podaj przynajmniej 8 tytułów w których główna role gra.. MIASTOO
wiecie o co łazi ma nadzieję.
B4rb
GTA, GTA2, GTA3, GTA: Vice City, The Getaway, Driver, Driver 2, GTA: London, Sim City, Sim City 2000, Sim City 3000, Sim City 4, Populous 1 & 2 & 3, Megalomania, Settlers/Serf City 1&2&3&4 i w chooj innych
GATSU
to hardcore co sie dostaje po przejsciu dmc super dante
na dante must die
kto odpowie ma u mnie piwo icon_twisted.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.