Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: .:PlayStation 2 Quiz:.
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
lukasz
0 ?
B4rb
Nie mało być żadnej cyfry
Arik
W takim razie to musi być 4
kotlet_schabowy
Napiszę Wam odpowiedź : MGS 2 poczatkowo miał być MGS 3 : mozna się domyślać, że twórcy brali pod uwagę "liczenie" MGS:Ghost Babel na Game Boy'a jako drugiej części. Skąd wiem : na płyce The Document of Metal Gear Solid 2 wśród trailer'ów jest kilka (chyba trzy), które zostały pokazane małej ilości osób, głównie współpracujących przy tworzeniu gry (na przykład Harry Gregson Williams), przed tym z E3 2000. Tam właśnie pojawiało się logo MGS a pod nim III, a w notatce przed zwiastunem napisali coś w stylu "gra miała jeszcze tytuł MGS III". Następne zadanie niech zada jakiś ochotnik.
Solidny (pan)
W jakiej grze wystapil robot wygladajacy jak Metal Gear (nie liczac serii MG i MGS, of coz)?
B4rb
Front Mission :]
Siara_iwj
Zero Divide...
Solidny (pan)
Nie o to mi chdzilo, ale dobrze...
Siara_iwj
Kto ma dobrze..? ... i o co chodziło..? :>

A może to Zone of enders..? Albo Armored Core...
Diabeu
icon_twisted.gif dżiiiz ludzie, znowu pause jest - pamiętajcie, 2 - 3 dni i następne dawać icon_twisted.gif
SIKI
No dobra nikt się nie kwapi to ja zadam hyh.gif
Ile postaci występuje w Forbidden Siren ??
mario87
8? wink.gif
SIKI
wrong answer hyh.gif
Piechol_Jr
12?
kotlet_schabowy
Dziesięć.
SIKI
yes, kotlet dawaj hyh.gif
kotlet_schabowy
Oto moje pytanie, według mnie niezbyt trudne :
podaj pełne nazwy wszystkich głównych "złych" gangów "występujących" w The Getaway i imiona (z nazwiskami) lub pseudonimy ich szefów.
mario87
Bethnal Green Mob - Charlie Jolson
Triada - Shan Chu
Yardies - Jamahl
gang Collinsa - Nick Collins
kotlet_schabowy
Dobra odpowiedź, możesz zadawać pytanie.
mario87
oddaje cool.gif jakoś nie mam weny icon_twisted.gif
Diabeu
icon_twisted.gif do jakiej organizacji nalezy Alfred Wooden? Max Payne (1 i 2) icon_twisted.gif
kotlet_schabowy
CIA ("strzelam",w Max'a Payne'a 1 grałem ostatnio dawno temu) ?
Diabeu
icon_twisted.gif hueh strzeliłeś....gdzieś w kosmos:] try again icon_twisted.gif
SIKI
To ta organizacja produkująca ten narkotyk ??
Chyba się nazywała "Valkir", czy jakoś tak ??
W Max'a Payne'a grałem na PC pare dni po premierze, więc nie za bardzo pamiętam... icon_twisted.gif
Diabeu
icon_twisted.gif Valkyr to nazwa substancji chemicznej - narkotyku:] nie Organizacji icon_twisted.gif
B4rb
To ten kolo jednooki? Hmm... Round Table Knights?;] Majestic?;]

Joke;]]]] Ofkoz "Wewnętrzny Krąg" aka "Inner Circle"
Diabeu
icon_twisted.gif yup Barbi, napieraj icon_twisted.gif
B4rb
Jupikajej icon_twisted.gif

Imię i nazwisko której postaci w Tekken 4 zostało zmienione w trakcie prac nad grą? Podaj pierwotne dane i o kogo chodzi icon_twisted.gif
Jakim
Chodzi o Stev'a. Miał sie nazywać Dean Earwicker.
B4rb
Good;>
Jakim
MMORPG offline biggrin.gif
B4rb
To pytanie jest?;] Hack.//Sign seria
Jakim
Si i Si smile.gif
B4rb
Diabeu, dawaj pytanie:>
Diabeu
icon_twisted.gif luzik:]

jak na ma imię dziewczynka której duch stara nam się pomóc i jakiego koloru ma kimono? Project ZERO icon_twisted.gif
B4rb
Kirie? Białe? icon_twisted.gif
Diabeu
Kirie? Białe? icon_twisted.gif

icon_twisted.gif ty nie pytaj a stwierdzaj bo dobra odp. - dawaj pytanie:] icon_twisted.gif
B4rb
Zadawaj dalej icon_twisted.gif
Diabeu
icon_twisted.gif spodobało się? to jedziem

Mona Sax w pierwszej częsci Max Payne została zastrzelona (a w 2 wróćiła:p), gdzie dostała kulkę? część ciała i miejsce w grze podaj icon_twisted.gif
B4rb
W siedzibie firmy "robiącej" Valkyr, dostała headshota icon_twisted.gif Pięknie narysowane kadry, akcja tuż przy lub w windzie. "She was stone cold now..." ;]
kurczaczek
A w 1 nie zginela jej siostra blizniaczka?
B4rb
Chyba też, ale chodzi tutaj o tą, dla której Max w 'dwójce' zgodził się na podtytuł "The Fall of MP" icon_twisted.gif laugh.gif Ciekawe czy po takich przeżyciach jak w jedynce kuśka jeszcze mu 'lata' ;]
Diabeu
icon_twisted.gif no BRAWO Barb, po prostu brawo, nazwa firmy Aegis

zadawaj icon_twisted.gif
B4rb
Ty zadawaj icon_twisted.gif niah niah! icon_twisted.gif
Diabeu
icon_twisted.gif ty icon_twisted.gif
B4rb
Ok, też będzie z MP:]

W pierwszej części Max Payne była akcja z wysadzaniem ściany banku przez paru debili:]] Da qłeszczyn iz:

*** Ile lamp na stojakach oświetlało miejsce wybuchu? ***
Elmer
2.00
B4rb
Niah niah icon_twisted.gif Zadawaj
Elmer
Podaj imię drugiej połówki Hammonda (The Getaway).
kotlet_schabowy
Susie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.