OsciBosci
30 03 2004, 20:28
Takiego tematu chyba nie było, bynajmnie nie moge znaleźć. Po trailerze zaniemówiłem na jakiś czas. Gra rzeczywiscie moze byc przełomem. Genialne otoczenie, inteligencja żołnierzy i wiele innych rzeczy jak ladowanie helikopterem. Gra przypomina troche genialnego Rainbow Six: Rogue Spear ale o wiele bardziej zaawansowane...zaczynam żałować ze nie mam X-a ;/
OsciBosci
4 04 2004, 14:44
nikt nie czeka na to...?
nikt nie czeka na to...?
Czekam, to będzie HIT(może nie na miarę HALO, ale kto wie????)
szczynowate_czango
4 04 2004, 15:01
A może jakiegoś linka do tego trainera?
OsciBosci
4 04 2004, 15:24
muze przyznać, że pierwsze słysze o tej grze. To ma być jakiś taktyczny shooter czy co?
Z tego co widac po trailerze to tak. MAm nadzieje ze bedzie super grywalny. A nie jakis tam crap.
muze przyznać, że pierwsze słysze o tej grze. To ma być jakiś taktyczny shooter czy co?
W PE pisali kiedyś o tym na ostatnich stronach ale ja nie mam o tym co myśleć skoro RS3 jeszcze nie mam zaliczone.
Niedobrze Ryo, niedobrze. Szykuje się jeden z większych killerów na X-a a Ty pierwsze słyszysz.
A tak na serio to giera ma podobno zostawić wszystkie inne taktyczne szutery daleko w tyle - zwłaszcza jeśli chodzi o inteligencję Twoich podwładnych. Podobno autorzy bazują na śjakimś programie wcześniej uzywanym do szkolenia amerykańskich żołnierzy ale ja nic nie wiem, nic nie słyszałem.
A co to taktyczny?
Link do filmiku. Filmik z kamery ale daje pojęcie o potencjale drzemiącym w tej grze.
http://www.xboxyde.com/leech_31_en.html
Piechol_Jr
12 04 2004, 19:02
Trailer niezły, jeżeli tak ma wyglądać gra, to ja jestem za. Żeby tylko czegoś nie skopali... :?
Mr_SPYDER
18 04 2004, 15:25
To bedzie Hit moze lepszy od halo!!!!
To bedzie Hit moze lepszy od halo!!!!
Z tego co sie oreintuje to troche inny typ gier ... a tak wogóle to jak mozna wątpić w Halo .....
BigSack
20 04 2004, 00:03
Siema Chlopacy!
Pierwszy raz pisze cos w tym forum i jestem czytelnikem psx extrrem zza odry wiec sorry za bledy ortograficzne.A wiec widzialem Full Spectrum Warrior nie dawno na NBC Giga Games w akci i musze przyznacz ze bedzie to naprawde wielka gra. Grafika super, AI super i tak jak wygladalo to grywalnosc bedzie tez rewelka. Na pewno bedzie to troche inna gra niz wszystkie do tej pory dostepne tytuly taktyczne ale wlasnie to bedzie jej wielki plus. Bedziemy naszym zolnierzom mowic gdzie, kiedy i jak maja atakowac wroga, gdzie maja sie krycz i to "wszystko" bo samy nie bedziemy mogli walczyc jak na przyklad w Rainbow Six. A Wojsko amerykanske czwiczy na jescze bardzej hardkorowej wersi tego symulatora. Bedzie ostro!
OsciBosci
20 04 2004, 20:44
własnie czyu przypadkiem gracz nie kieruje tylko zolnierzamy tzn. gdzie maj isc, ustawic sie ale nie moze strzelac nimi?? ;/
BigSack
20 04 2004, 21:30
No wlasnie. Sterujesz nimi i mozesz im kazacz zeby strzelali ale to jest wszystko. Tak jak ja widzialem to nie ma mozliwosci zeby samemu celowac w przecziwnika. Ale mysle ze moze sie ten patent sprawdzicz.
the-ripper
20 04 2004, 23:08
Napewno sie sprawdzi. Dowodzenie, wydawanie rozkazow zolnierzom bedzie napewno tak rozbudowne ze dla wiekszosci z nas zastapi ono udzial w akcji jak np w RS.
BigSack
21 04 2004, 10:42
Mnie rozwalila scenka jak koles ustawil dwoch zolnierzy przy scianie zeby oni ostrzelali przecziwnikow i tym sposobem odrwrocili uwage od dwoch innych zolnierzy, ktorzy sie przebijali na druga strone placu i sie zchowali za rozwalonym samochodem zeby z tamtad otworzyc ognie na wroga. Na dodatek koles wezwal jescze wsparcie innej grupy zolnierzy, i kazal im wroga od tylu atakowac. Jak by co to mozna nawet prosicz o wsparcie powietrzne itd. Mowie wam ze to bedzie to jak chodzi o taktyczne gry.
kurde kiedy to wyłazi bo zapowiada się bardzo smakowicie mój stary napalił sie na to .
ciekawe co z tego wyjdzie
8-go czerwca, wiec za niedlugo...
A
TU mozna obejrzec screeny
TUTAJ również.
<RILES>
28 04 2004, 07:53
zapowiada się niezły hicior, mam nadzieje ze bedzie obsługa headsetu i wydawanie rozkazow glosem.
Ocena na IGN 9.2
Presntation: 10
Graphics: 9
Sound: 9
Mam Filmik giera BOMBA !!!!!!!!!!!!
Jak przeczytałem tytuł to myślałem ze to jakies roboty
zakk wylde
2 06 2004, 10:46
Jeżeli ma być tak jak napisał BigSack to ja wysiadam!!!
Ghost Recon rządzi.
Na taki symulator wojny czekalem cale zycie - wreszcie !!!
Od dzisiaj już jest gra dostępna
MaxVarEmreis
3 06 2004, 20:32
Grał już ktoś? Jeśli tak może jakaś wypowiedź?? Czy ta ocena na IGN nie jest przesadzona?? Pokładam ogromne nadzieje w tej pozycji
http://www.gamespot.com/xbox/strategy/full...ior/review.html
7.7 :? W kazdym razie gierke sciagam i niedlugo sie wypowiem na jej temat
kisiel17
4 06 2004, 22:00
już pare dni mineło a nikt w to nie grał

, niech ktoś pochwali się wrazeniami .
IGN dał 9.2 OCENA graczy 9.4, GamePro dał 100%, srednia ocen na necie 9.1 8O
Mamy killer'a
Premiera PAL - 25 czerwca - łykam z miejsca
Sciagam z miejsca
Sciagam z miejsca :lol:
Dokladnie 1.7 GB

Jush 4 %
MaxVarEmreis
5 06 2004, 14:54
Juz grałem

. Moje przemyslenia po około 1,5 h grania. Po pierwsze dosyć przyjemnie wydaje sie rozkazy. Juz po chwili łapiemy co i jak. Jednak mija troche czasu zanim dany rozkaz żołnieże wykonaja(w porównaniu z innymi grami) co na poczatku troche dziwi ale po głebszej analizie: przecierz w realu tak własnie jest

. Trzeba niezle kombinowac coby przejść jedna przecznice. Co dodaje fajnego smaczku grze. Bo nie da się biegać po ulicy ot tak sobie beztrosko. Zaraz ktoś cię sprzatnie

. W ruch idzie GPS i szukasz jakby tego skurczbyka obejśc i mu w plecy kilka kulek wpakować hehe. Co do grafy. widuje się lepsze pozycje na iXa, ale to nie znaczy że jest zle. Wszystko wyglada zajefajnie. Tylko wiecie człowiek jak widzi Ninia Gaiden to chciałby zeby wszystko tak wyglądało. Co do samej rozgrywki. Tak jak już mówiłem, poruszamy sie raczej powoli, starając szukac najlepszego schronienia a jednoczesnie dobrej pozycji strzeleckiej. Ustawiamy jedna druzyne na rogu obserwując teren a druga w tym czasie przebiega do innego rogu po przeciwległej stronie drogi. Az chce sie krzyczec "kur...wa szybciej bo nas wystrzelaja"

. Gierka ma klimacik. To jej chyba najwiekszy atut.
myslalem ze to strzelanina a to jest taktyczna ;/
MaxVarEmreis
5 06 2004, 16:53

Strzelanina tylko że taktyczna hehe. O takie cos mi chodziło. Strzelanin na rynku zatrzesienie a dobrych strategi czy czegoś taktycznego nawet jak na lekarstwo nie ma. A to że to taktyczny shooter to gorzej?? Tak z Twojej wypowiedzi mozna wywnioskowac

.
Dla mnie tak bo ostatnio nie chce mi sie myslec tylko isc i strzelac;/
marshall
5 06 2004, 22:07
Skad sciagacie ???
Dla mnie tak bo ostatnio nie chce mi sie myslec tylko isc i strzelac;/
bartiz myślenie nie boli
http://files2.worthplaying.com/fullspectru..._e3_trailer.zip Filmik ponad 15 minutowy Kolo tlumaczy co i jak Kosior !!!!!!

rozmiar tesh Kosior 505 MB !!!! potrzbeny progrma Quick Time

dobrze że mocno taktyczna:] to mnie cieszy bo w takie coś to pocioram z chęcią (za jakieś 3 miechy jak będę miał dobry spid w zaliczaniu tego co mam w poczekalni:f)
a filmik kosa.....
Bede miał w środe to zdam relacje nachodzi mnie ochota na myślenie
Jestem naprawde pod wielkim wrazeniem! Ta gra jest naprawde super! 8O
Moze obowiazkowy trening (bardzo przydatny) troche meczyl mnie na zasadzie 'ile jeszcze', ale jak sie okazuje dobrze, ze jest taki jaki jest. Muzyka naprawde klimatyczna, przeciwnicy... (pipi),ane gnoje no

dobrzy sa

. Gralem w sumie tylko chwilke, ale naprawde jestem pod wielkim wrazeniem, nie wiem czy xbl nie uzyje wczesniej kupujac przy okazji FSW... Co-Op to musi byc cos... - szkoda, ze po linku nie da rady

.
poki co to gra mi nie przypadla do gustu przez cholernie kiepsko IMHO wywazony trening(w ktorym P#@$@#olonego intruktora nie mozna zamknac-dziala mi na nerwy), moze potem sie rozkreci-poki co jakos giera nie "chwycila" mnie. Z gierek ktore mam ostatnio- thief, riddick, rallisport2 to w full spectrum gram najmniej.
marshall
6 06 2004, 18:41
Nie no nie moge

Najlepsza taktyczna strzelanina w jaka gralem

Nie bede sie wypowiadal o grafice bo dla mnie ona jest na 2 planie, klimat wojny masakrycznyy normalnie akcje jakie mozna wyprawiac przechodza ludzkie pojecie. Widze pare osob mialo zastrzezenia co do misji treningowych dla mnie one bardzo fajnie sie sprawdzaja moze i burek za duzo gada, ale po tym treningu mozna bez obaw zaczynac misje, bo jest pozniej na co uwazac
Gra dla mnie to 9
+
Jesli komus za duzo myslec sie nie chce przy konsoli to niech nie tyka tej pozycji
Marshall - jest link play?
marshall
6 06 2004, 21:58
Nie ma niestety, tylko Live :?
(pipi) MAĆ! :?
Nie no ja się zastrzelę... a tyle se obiecywałem po tej grze... :?
Dobra nie bijcie mnie ale zażartuje czy ta gra bedzie na PS2 ??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.