Ale (pipipi) teraz bedzie sobie mozna rozwinac postac jak sie bedzie tylko podobalo 8O jezu ja sie chyba niedoczekam na ta gierke :!: Brat blizniak hmmm moze byc ciekawie tylko czemy na trailerze sie tluka

A co,myślałeś,że to będzie gra o braterskiej miłości?XD
Atak potworów na lokal Dantego,który mozna oblukać na trailerze,to podobno \"prezent\" od jego brata
Moze zanim zagracie w DMC 3 przeczytajcie komiksiany twór \"Devil May Cry\". Pierwszy numer w polskiej wersji językowej znajdziecie tutaj: Podstrona inicjatywy AlboTeraz. Miłej lektury!
Fajnie, tylko szkoda,że po ściągnięciu (pipi) można zobaczyć =P
Dla mnie to jest najlepsza zapowiedź z tegorocznego E3 zaraz po MGS3 i RE4.
To chyba nie widzieliście trailera z SH4 (ten 9 minutowy)

No ja nie widzialem, a co az tak dobry. Ten trailer jest swietny, muza rzadzi

trzeba bedzie gdzies znalezc ten o SH4 jak mowisz ze taki dobry.
Anonymous
15 05 2004, 13:33

No ja nie widzialem, a co az tak dobry. Ten trailer jest swietny, muza rzadzi

trzeba bedzie gdzies znalezc ten o SH4 jak mowisz ze taki dobry.
SILENT HILL 4(Playtime09:05)
http://forum.psxextreme.pl/viewtopic.php?t...12368&start=210

Widzialem,widzialem^^
Ta shiza z SH4 jest zaraz po nich(tylko po jakiego wała te wózki inwalidzkie tak hurtowao jeżdżą?=P)

Widzialem,widzialem^^
Ta shiza z SH4 jest zaraz po nich
(tylko po jakiego wała te wózki inwalidzkie tak hurtowao jeżdżą?=P)
Szukaja inwalidy XD
O kur.wa DMC3 to przy Sh4 maly pryszcz(mowie o trailerach) jezu az mi sie rece trzesa po obejrzeniu tego trailera z SH4 normalnie mistrzostwo swiata.
Moze zanim zagracie w DMC 3 przeczytajcie komiksiany twór \"Devil May Cry\". Pierwszy numer w polskiej wersji językowej znajdziecie tutaj: Podstrona inicjatywy AlboTeraz. Miłej lektury!
Fajnie, tylko szkoda,że po ściągnięciu (pipi) można zobaczyć =P
Odszczekuję,trzeba tylko instalnąć CDisplay i już można podziwiać komiks w całej okazałóśći.Cudo,czekam na kolejne numery^^
Czytałem ten komix o DMC. Nie wnikam, z kim zawarł pakt autor, ale dzieło jest zaj**iste
Yeah! W końcu zobaczyłem filmik z DMC3 i wiem jedno: walki będą niesamowicie kozackie. Sam nie wierzę, że to mówię, ale zaczynam wierzyć, że trójka nawet dorówna genialnej jedynce. Ej, no co marzyć każdy może :wink:.
No moze i dorowna swietny bedzie ten system rozwijania postaci to mi sie szczegolnie podoba.
No moze i dorowna swietny bedzie ten system rozwijania postaci to mi sie szczegolnie podoba.
Ja nic nie wiem o tym systemie rozwijania postaci. Możesz mi podać gdzie mogę znaleźć o nim jakieś informacje?
Tutaj ^^ Milo dawal strone wczesniej tam pisze o tym.
moskwiczsan
17 05 2004, 11:11
co za zespol gra w trailerze ????????????????????? ktos wie??????????
moskwiczsan Wysłany: 17 05, 2004 11:11 am Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
co za zespol gra w trailerze ????????????????????? ktos wie??????????
No fakt - i mi się muza nieprzecietnie spodobala - lepiej niż jednyka i dwójka, chociaz to tylko trailer...
MichAelis
29 05 2004, 20:53
YETI to jest jakis nowy trailer??:> czy ten co byl wczesniej w .mpg??
A ja musze nadrobić zaległości z pierwszą i drugą częścią :oops:
A mam zamiar to zrobić w wakacje
A ja musze nadrobić zaległości z pierwszą i drugą częścią :oops:
drugą możesz sobie darować
Ja przyjołem zonka, bo mam tylko jedynke i musze dwójke nadrobić. Do trójki nawet nie podchodze, chyba tylko recenzje przeczytam by se smaka zbytniego nie narobić :)
MichAelis
29 05 2004, 22:15
juz nie pier'dol... 2 nie jest taka zła. Kurcze ja nie rozumiem was. Zgodze sie ze ustepuje pierwszej czesci, ale jest to nadal bardzo dobra gra!
Zaczne od jedynki

A nad dwójką się zastanowie jak uda mi się przejść jedynkę
a mnie jedynka strasznie znudzila i w polowie sobie odpuscilem :?
... za dwojke sie nawet nie bralem
CELL7777
30 05 2004, 08:14
CELL: Te same filmiki sa na GameTrailers. linki podane byly strone wczesniej...
CELL: Te same filmiki sa na GameTrailers. linki podane byly strone wczesniej...
Czleku nie czepiaj sie kazdego o to, ze to juz bylo wczesniej, a to ze jest juz taki temat - daj spokój
mam nadzieje ze wyjdzie z tego DMC klimatycznie zblizony do jedynki z innowacjami z dwojki.. Sadzac bo gameplayach akcja nie bedzie przypominac tej z dwojki.

jak olewałem ten tytuł (thx to DMC2) tak teraz otwieram oczka i chłonę infosy - Ninja Gaiden zrobiło swoje - to co ma oferować trójeczka mnie rozbiło, a jak będa to tylko szumne zapowiedzi jak w przypadku ChL czy DMC2 to..........
btw Dante z gołą klatą ROTFL
Anonymous
31 05 2004, 12:21
widzialem trailery DMC 3. postacie troche wieksze kilka nowych broni i pewnie reszta bedzie postaremu. Taki sobie odgrzewany kotlet. Ale moze jeszcze czyms nas zaskocza miejmy nadzieje.
widzialem trailery DMC 3. postacie troche wieksze kilka nowych broni i pewnie reszta bedzie postaremu. Taki sobie odgrzewany kotlet. Ale moze jeszcze czyms nas zaskocza miejmy nadzieje.
Kilka nowych broni mówisz... Czy ty naprawde sądzisz, że po kompletnej klapie dwójki, Capcom zdecydowao by się na wydanie kolejnego nie spełniającego oczekiwań graczy produktu? Co jak co, ale DMC to już gra-kult i Capcom jest chyba na tyle uznaną firmą, żeby nie zrobić z trzeciej części wyciskacza kasy. A co do nowości jakie będzie można zobaczyć w trójce to będą nowe potwory, bronie, combosy, dowiemy się co nieco o przeszłości Dantego i masz rację nie będzie wielkich, ale co można jeszcze dodać do tej serii. Może ktoś oczekuje żeby można było jeździć samochodem albo symulatora ogrodnika, czyli takie 1000 in 1, ale zazwyczaj takie ekperymenty nie wychodzą dobrze.
Anonymous
31 05 2004, 14:59
Kilka nowych broni mówisz... Czy ty naprawde sądzisz, że po kompletnej klapie dwójki, Capcom zdecydowao by się na wydanie kolejnego nie spełniającego oczekiwań graczy produktu? Co jak co, ale DMC to już gra-kult i Capcom jest chyba na tyle uznaną firmą, żeby nie zrobić z trzeciej części wyciskacza kasy. A co do nowości jakie będzie można zobaczyć w trójce to będą nowe potwory, bronie, combosy, dowiemy się co nieco o przeszłości Dantego i masz rację nie będzie wielkich, ale co można jeszcze dodać do tej serii. Może ktoś oczekuje żeby można było jeździć samochodem albo symulatora ogrodnika, czyli takie 1000 in 1, ale zazwyczaj takie ekperymenty nie wychodzą dobrze.
Zgadzam sie. Mam nadzieje ze sie zrewanzuja bo im poprostu wstyd za dmc2.
Czy wiadomo może czy trzecia część będzie fabularnie powiązana z częścią pierwszą czy drugą
Czy wiadomo może czy trzecia część będzie fabularnie powiązana z częścią pierwszą czy drugą

:twisted:
Chyba powiazaniem znow bedzi tylko bohater :? ale ogolnie to wydarzenia maja dziac sie przed wydarzeniami z pierwszej czesci.

Chyba powiazaniem znow bedzi tylko bohater :? ale ogolnie to wydarzenia maja dziac sie przed wydarzeniami z pierwszej czesci.
Widac, ze Dante taki jakis smarkaty ;p
dante hmmmmmmm...........
troche mi się nie podoba jego rozpieta koszula ale to ujdzie
podoba mi sie moment w tym pokoju co wywija na z klatą na wierzchu
kozacka muza to mi się podoba..(jeden kawałek przypomina mi apollo 440)
oglądam ten trailer z kilka razy dziennie
czyżby powrót do korzeni hmmmm....... może
jedynka pozamiatała dwojka zawiodła na całej linii a co z trójką ;aby wyszła cool trzymam kciuki za capcom i dantego
aha nie podoba mi sie także patent z ta rurą

czyżby dante nocami przebywał hm.. w takich klubach masa tak trzymaj dante klata do przodu
Adamikos
31 05 2004, 21:40

To w czesci drugiej wogole byla jakas fabula

.
Siki: Trzecia część DMC będzie preqelem jedynki, dowiemy się jak Dante stał się takim kozakiem.
dowiemy się jak Dante stał się takim kozakiem.
Taki sie urodzil
dante2003
1 06 2004, 16:09
dowiemy się jak Dante stał się takim kozakiem.
Taki sie urodzil

Ale nie od razu był w stanie kontrolować swoje moce. Dięki temu sami będziemy mogli pomóc mu w staniu się debeściakiem większym
Filmik z gameplay'u pokazuje ze capcom po raz kolejny wymyslilo nalepszy z mozliwych systemow walki... NG moze conajwyzej pojsc na frytki :)
NG moze conajwyzej pojsc na frytki

ostre słowa

ostre słowa
Ale wydaja sie uzasadnione!!
Mnie sie NG tak bardzo nie podoba
Solidny (pan)
1 06 2004, 20:47
Hej no, wydaje mi się, że jednym z ważniejszych wątków DMC3 będzie przejscie Virgila, brata Dantego, na "ciemną stronę mocy". Wiecie, ta jego zmiana w kozackiego Nelo Angelo. Co wy na to? Albo czy od początku będzie "wcieleniem zła", czy może po prostu w pewnym momencie nas zdradzi (nie może mi z głowy wylecieć Lance Vance z GTA:VC). A zresztą, po cholerę będę tu gadał o pierdołach, których nikt nie czyta, bo jestem tu "nieznajomy" (choć, może....czas pokaże) .

eeeee tam, nie przykatowales pewnie Trzcinek NG, bo wtedy bys taką herezją nie rzucał
Gralem w to... inaczej bym nie powiedzial nic na jego temat. Jezeli o mnie chodzi to:
- draznilo mnie to ze kazdy skok na sciane = chodzenie po niej... dla kogos kto do systemu walki podchodzi tak ortodoksyjnie jak ja (kwestia grania w figthery...) jest to jakas piramidalna bzdura, ze ja nie mam na to wplywu...
- drazni mnie to ze gra oszukuje... chodzi o wywindowany (szstucznie) poziom trudnosci, ktory polega na tym ze przeciwnicy wcinaja ci sie w ataki... rozumiem ze zadaja wiecej dmg i maja wiecej hp, to norma, ale zeby takie jaka odstawiali?
- irytuje mnie to ze gre mozna przejsc jednym sposobem... (non stop kontra) sprobuj przejsc w taki sposob DMC
ogolnie mowiac, DMC rzadzi pod wzgledem systemu, NG nie pomaga nawet bajeczna wrecz, ilosc technik i broni... DMC wychodzi zwyciesko ;]

khem Trzcina, LOOOOOL:] nie patrz oczami tekkenowca na takie gry, wiem że to masz podświadomie ale przestań
IMO gdyby nie wyszło NG to by trójeczka DMC nie zmierzała w tym kierunku, oni sami nie wiedzieli jak to poprowadzić czego dowodem jest DMC2 - (pipi) porażka w każdym aspekcie
a co do DMC3 to na razie są tylko infosy, brak wersji grywalnej, co z tego wyjdzie? oby nie kupa, ale z nimi to chooy wie, ChL też niby "killer" a tak naprawdę to totalne drewno na które szkoda kasy nawet na pirata
Jest filmik z gameplay'u juz. Dlatego sie wypowiadam ;]
Jezeli chodzi o to ze NG posunelo DMC3 w tym kierunku... uwazam ze jest inaczej, systemowo DMC2 byl rewelacja, byl sporym krokiem na przod w stosunku do DMC, tylko co z tego, skoro gralo sie mniej przyjemnie, bo klimat byl gorszy... DMC3 nie ma nic z klimatu NG a system jest/bedzie rozwinieciem tego z DMC2.
Ja nie moge patrzec inaczej na to ;p W sumie to w 'serie' DMC gralem tylko i wylacznie dla systemu... jeszcze nigdy rozwalanie potworkow nie bylo tak kure,wsko, zaje,biscie przyjemne ;]

ja też dla systemu walki - fabuła drewniana dla mnie
pieprzyć wpływ NG, to moje prywatne zdanie akurat:] i nie musi się pokrywać z niczyim
Zayebisty jest ten motyw z klasami postaci w trójeczce, wiadomo że każdy ma swój styl gry i dzięi temu postać będzie można pod siebie ukierunkować, nie każdy jest rusherem (ja akurat tak hehe)

Trzcina nie żyjesz za te słowa ;>.
A żeby nie było nie na temat: intro DMC3 jest "przekozaczone". Trochę chłopaki z Capcom przesadzili

.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.