Bez zbednego wstepu ... Wiadomo juz iz nowa odlosna DMC bedzie prequelem jedynki i zostanie wprwadzony tzw "Style System" ktory bedzie obejmowal zawody Gunslinger, Swordmaster, Trickster i Royal Guard. Juz zapowiada sie smakowicie:]
Byc moze zostanie zaprezentowany na E3 wtedy dowiemy sie wiecej. A puki co mozna pogdybac;]
Anonymous
2 05 2004, 09:24
O kur... to będzie świetne a ja jeszcze w jedynke nie grałem już wiem jaka będzie moja następna gra.
http://ranobe.com/up/updata/up2239.jpg
Na tej jednej fotce widać ze Dante będzie miał możliwość sprzedać przeciwnikowi buta.
Od razu na myśl przychodzi Resident Evil 4.
MichAelis
2 05 2004, 10:17
cholera ja juz sikam po matkach, kiedy wyjdzie ta gra?? :)juz sie nie moge doczekac. Screeny sa super. To bedzie cos.
Tylko bez żadnych biomechanicznych czołgów,śmigłowców i w ogóle mniej tego industrialu.Klimat dwójeczki był przez to zwalony,ale chyba twórcy wyciągneli wnioski ,że nie tędy droga.Zabawne,momentami screeny wygladają jak ...z Soul Calibura.
Jeśli znowu poczuję pałer rozchrzaniania demonów na wszelkie możliwe sposoby i klimat gotyckiego, gigantycznego zamku, to będę zadowolony. Soul Calibur? jeśli będzie równie widowiskowo, co w SC, ale w odpowiednim klimacie to count me in. :wink:
Danilo1972
2 05 2004, 12:14
Mnie się podobała i 1-ka i 2-ka, tak więc trzecią część bez wahania kupię.
Nie ma jak dobre odgrzewane kotleciki :wink:
Yeah! W końcu widziałem screeny z Devila 3 i wygląda na to, że będzie powrót do gotyckiego klimatu

.
Tylko czy grę robią twórcy 1 czy 2?? Bo tego chyba narazie nie wiadomo. Bo jeśli 1 to... masakraaaaaaaaaaaaaa
Na tej jednej fotce widać ze Dante będzie miał możliwość sprzedać przeciwnikowi buta.
Od razu na myśl przychodzi Resident Evil 4.
i to jakiego kopa

Masakra ,gra zarzadzi :!:
O kur... to będzie świetne a ja jeszcze w jedynke nie grałem już wiem jaka będzie moja następna gra.
DMC 2 mialo byc tesh Swietne..... nie mow poki nie wyjdzie ta gra na Swiatlo dziene
POwiem tak. Dla mnie DEvil May Cry by pierszą grą Na PS2, która zasugiwała na ocene masksymalną, bo nie dość ze oprawa graficzna zniewalał swoją dboałoscią o szczegóły i architektoniką, to kilmat grozy i tajemniczości powodował wielki zamęt w głwkach graczy. I jeszcze ta charyzmatyczna postać Dantego, cynicznego i bezkompromisowego w swoich poczynianach. Takiego bohatera elektronicznej rozrwyki jeszcze nie było.
Druga cześć to popłuczyny po pierszej. Nie ten klimat, nie ta grafika i jeszcze jak dla mnie niepotrzebna postać Luci. Ja nie strawiłem sequel'a. Nie mogłe i nie chciałem. Producent zamiast inwestować w nowe produkty, w nową jakośc, zdecydował się postawic na wyeksploatowanego REsidenta, przenosząc cześć eskipi developerskiej do prac nad wspomnianym wcześniej tutułem. Ja nie rozumiem takiej polityki.
KOMENTARZ do SCREENów:
Co to ma być! Czyżby designerzy postaci Dantego chcieli uczynić z niego popkulturowego Kena. Ta odsłonietka klata nie pasuje do tej gry, ja mam wrazenia że ktoś tu pragnie rozszerzyć spectrym odbiorców do kobiecej klienteli. Ale jaka dziewczyna kupi grę o masakrowaniu wszelkiej maści demonów. Ja jestem na NIE z takim imagem Dantego. Ja kobiece i męskie wdzieku moge podziwiać w X Finalu.[/b]
Faktycznie screeny wygladaja nieziemsko, ale wizerunek Dantego psuje ta "klata", jak wspomnial przedmowca.
Mi także nie przypadł do gustu ten jego nowy wizerunek. Najlepiej wyglądał w drugiej części.
Ale po screenach widac że gra wraca do gotyckich klimatów.
Mimo ze sa to scany z gazety grafika prezentuje sie swietnie.
Na 95% za grę wzieli się ludzie odpowidzialni za pierwsza część (czyli S.M ^^)
Teraz pozostaje czekac na nowe lepsze screeny, no i na same targi.
Troche stuffu z Gamespot
http://www.jeux-france.com/Webmasters/Imag...05655_0_big.jpg
- the play would be in fact a prequel.
- the Producer of the series Tsuyoshi Tanaka wishes to take again the graphic style of the first opus.
- the play will be presented at the time of E3 but the special movements will not be revealed to avoid the Spoilers.
- the new system of the gameplay called ' style system' will make it possible to the player to choose between several styles of movements at the beginning of the play such as Gunslinger, Swordmaster, Trickster, and Royal Guard. The gained points d’expérience throughout play could be added to these styles which have each advantage and of the disadvantages.
- the transformation of Dante into Demon remains still a secrecy.
- the length of the play will be comparable with the first opus, one also indicates the same quantity of enygmes to be solved.
- the levels were conceived in such manner to be able to effectively use all the movements and others combo carried out by our hero.
- Devil May Cry 3 has a new three-dimensional chart engine, that makes it possible to the originators to add new special effects, the enemies for example will consist of sand.
- the environments will be much more destructible.
- the shades and lights will be more realistic.
- effects related to the climate will be present.
- the play will comprise missions with scenes kinematics.
- Certain missions will not have a Boss and others will have several of them.
- New female character still unknown.
OMG!! Zapowiada sie naprawde kozacko!! Oby dotrzymalo poziomu jedynce!!
A według mnie lepiej by było gdyby wszystkie części były jakoś powiązane ! ( nie tylko wątek Głównego bohatera i jego Ojca)
Yeah two swords, maaaaasa :D
Jesli chodzi o image dante, to osobiscie nei przeszkadza mi on, nie mam problemow ze swoj seksualnoscia i nie przeszkadza mi jego GOLA (lepiej owlosiona ;] ) klata. Tak samo jak nie przeszkadzal mi Jack Raiden w MGS2 ;] No i klimat... Jedynka faktycznie byla lepsza, i milo ze powrocili do niej. Ale zdecydowanie bardziej, podobal mi sie system 'walki' z dwojki ;] Z mozliwoscia przedluzania combosow strzelajac. TO bylo cos :D
No masakra ta gra to nie może byćtakie (pipi) jak dwójka (w porównaniu do jedynki) a na razie to sie kozacko prezentuje
MichAelis
2 05 2004, 20:50
Pieprzycie z ta dwojka, nie byla taka zla... Jakby zrobili cos takiego jak 1 to byscie nazekali ze gra jest wtorna i powtorzyli stare schematy.
Alez nie do konca Michaelis. Ja uwazam ze d wojka jest swietna gra, ma ZNAKOMITY system o niebo lepszy nzi jedynka. I pomimo tego ze mi pasowal ten klimat (a walka z helikopterem to maaaaaaaasakra :D ) to jednak gdy ostatnio wlaczylem DMC i zobaczylem scenke z Alastorem... to sie znowu posikalem ;)
Heh, scenka z Alastorem przywołuje wspomnienia... Podobnie jak pierwsze spotkanie z pająkiem ("I hope you have something behind that big body")... Jeśli stary dobry Dante powróci, znowu będzie można wymiatać z demonami w gotyvkich klimatach... I w dodatku bedzie motyw ze zdobywaniem experiensu (action rpg!)... To ja nie mam pytań
Byleby fabuły nie schrzanili :wink:
Tylko bez żadnych biomechanicznych czołgów,śmigłowców i w ogóle mniej tego industrialu.Klimat dwójeczki był przez to zwalony,ale chyba twórcy wyciągneli wnioski ,że nie tędy droga.Zabawne,momentami screeny wygladają jak ...z Soul Calibura.
No niestety,ja na jednym z tych screenów widze czołg,a wieść gminna niesie,że za grę maja być odpowiedzialni własnie ludzie od DMC2 : /
Zboczek rekin napisał:Screeny faktycznie wygladaja nieziemsko,ale wizerunek Dantego psuje ta "klata",jak wspomnial przedmowca.
Za mało owłosiona dla Ciebie?
Gdzie ty widzisz jakis czołg ?
Anonymous
3 05 2004, 20:34
WOW 8O bez dwoch zdan robi wrazenie. Szczegolnie screen w prawym gornym rogu 8O
Juz dawno nie byłem tak podniecony z powodu gierki!! Kule. Czuje że będzie z tego HIT! AAAAAAAAAAAA
Juz dawno nie byłem tak podniecony z powodu gierki!! Kule. Czuje że będzie z tego HIT! AAAAAAAAAAAA
Nie no ja to az tak podniecony nie jestem :wink: w sumie bardziej wyczekuje BournOuta3 i Driv3ra ale nie powiem jezeli nie skopia tego to bedzie naprawde swietna gierka.
U mnie jest właśnie na odwrót! B3 jakos mi lata koło ...

a DMC3 wyczekuje jak zbawienia
U mnie jest właśnie na odwrót! B3 jakos mi lata koło ...

a DMC3 wyczekuje jak zbawienia

No widzisz mamy inne gusty. Ja bardzo lubie DMC jedynke czesto do niej powracam, dwojki nie kupilem, a ta czesc wydaje mi sie ze bedzie naprawde niezla i zarzadzi na jakis czas napewno.
Gdzie ty widzisz jakis czołg ?
Na screenie z kopniakiem to coś w tle wygląda mi na czołg...
No bardzo mozliwe ze to czolg

ale mnie to nie cieszy nie ma sensu tak "mieszac styli" niech zrobia lepiej w jednym okresie czasowym, jesli rozumiecie o co mi chodzi.
BTW. według mnie to na czołg nie wyglada tylko na pozostałości po domie który jest widoczny po lewej. jakieś gruzy czy cuś?
No moze... mozemy tylko przypuszczac..ale pozatym ten screen troche sie rozni od innych jest taki jakby rysunkowy zauwazyliscie. Ja tam mam nadzieje ze to nie jest czolg tylko tak jak mowisz pozostalosci po domku
Dante wraca rozje.ba.c kilka marionetek!! Hell Yeah!

Podejrzewam ze po tym co zrobili z sequelem,tworcy nie dadza nam juz podobnej sciemy ze swiata gun&sword.Swiadcza o tym oceny 2ki w czasopismach branzowych i screeny z 3ki, gdzie gotyk wraca do lask.Oj bedzie sie dzialo...zaraz po O3:DS of koz
Słaba grafa?? Ty chyba żartujesz. To sa scany z gazety dlatego są niewyraźle i wyglądaja wzglednie słabo! Zapewniam cie że ta gra będzie przecudna. Czekaj tylko na normalne screeny.
Czlowieku co Ty mowisz grafa jest swietna Jakim ma racje to sa screeny z gazety przeciez to wida i widac rowniez ze sa swietne moze jakosc niedokonca dobra ale to widac. Zobaczysz jak sie pokaze normalne screeny takie jak do innych gierek to Ci szczena opadnie
Przeje|bane! Dante Kozaczyna powraca, kekeke
te ujęcie z buta - daje rade XD
ps. kiedy trailer ?
Ok, mozecie wrocic do tematu.
lepiej tu juz nic nie pisz - nie wazne czy masz racje czy nie, jak dwa razy nie bedziesz przestrzegal regulaminu w tym samym punkcie skonczy sie kdb - tak mi sie cos wydaje ...
Spoko, ale naócz sie najpierf ortografi :)
I wracac do tematu...
No - przyznam, ze na mnie porzadne wrazenie wywarlo, grafa zapowiada sie naturalnie przepieknie, tylko by gierke rozbudowali do rozmiarow chociazby (

) Ninja Gaiden + jeszcze jakies bonusy - byloby milo
Taka ciekawostka: Guny Dantego mają mieć przedstawioną swoją historie, nie wiadomo jeszcze w jaki sposób dla niewtajemniczonych guny nazywają się Ebony i Ivory i posiadają na sobie po jednym zdjęciu pewnych 2 osób (chyba) :)
Jak na razie wszystko pięknie(oby to jednak nie był czołg -_-'),ale fajnie by było,gdyby tym razem scenariusz powstawał na trzeźwo.Historia z pierwszego DMC była prosta jak konstrukcja cepa,ale w sumie miała klimat,natomisat warstwa fabularna DMC2 to jakiś nieudany dowcip-absurd i kicz aż wylewają się z konsoli przez sloty na memorki
(moim ulubionym momentem jest ten,w którym Lucia odkrywa z wielkim zaskoczeniem,że ta pomarszczona starowinka nie jest jej biologiczną matką...congratulations=P)
Trzcina: Ekhem... piszcie ze spoiler bedzie :|
Szykuje się porządny motion-capture z info wynika że do motiona wzięto się z grubej rury. Na jej potrzeby zaangażowano specjalnych mistrzów technik walk szykuje się cosik ciekawego;> Akcje rodem z filmów kung-fu?:)
Na tych screenach, widac wyraznie, ze nawet jesli to jest jakis czolg (yeah, supa :D ) to jest to niestety raczej jakis wrak :( No nic trzeba czekac, na jakiekolwiek normalne screeny ;]
No te sa w lepszej jakosci. Ale i tak wywnioskowac z nich zawiele niemozna. Poczekamy zobaczymy. Niedlugo juz powinny byc jakies informacje. No i E3 tam musza cos powiedziec.
dante2003
5 05 2004, 12:12
Na tych screenach, widac wyraznie, ze nawet jesli to jest jakis czolg (yeah, supa

) to jest to niestety raczej jakis wrak

No nic trzeba czekac, na jakiekolwiek normalne screeny ;]
W jedynce buł samolot i nikt się do tego nie pluł. Jeden czołg nie zaszkodzi (o ile to jest czołg).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.