Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Singstar
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4
sphinx
Pamiętacie zapowiedź z PE?
Jest juz pre-order na ultimie. Patząc na opis tego cuda, można powiedziec, ze na impreze z kumplami pasuje jak ulał!

arrow.gif http://www.ultima.pl/index.php?m=kat&m2=ka..._prod&p_id=1842

szczurek
zapowiedz pamietam, ciekawo czy wersja na PS2 bedzie obslugiwac EyeToy'a? :roll:
Slasz
No i szykuje sie nastepna swietna rewolucja po Eye Toyu. To moze byc naprawde dobre. Wedlug mnie zapowiada sie swietnie.
Batman
W sumie pomysł na grę nie jest orginalny, ale dodanie 2 mikrofonów to jest to! Byle lista piosenek, która została umieszczona w grze sprawdzała się w praniu.
Slasz
zapowiedz pamietam, ciekawo czy wersja na PS2 bedzie obslugiwac EyeToy'a? :roll:

No przeceiz pisze ze bedzie obslugiwac Eye Toya. I podobno na orginalnym teledysku bedzie mozna zobaczyc siebie spiewajacego. Wypas biggrin.gif
kam86
ale bedzie czad , już czekam ..........laugh.gif , aż stanieje hehehe
Anubis
I nie drogi to sprzęt biggrin.gif
Sojer
Trzeba odkladac kase. "Must have" nadchodzi icon_twisted.gif
sphinx
He, he
Na dopałkę do pieca dorzucam wam liste tracków dotępnych w grze

SINGSTAR TRACK LIST:

Liberty X - Just A Little
Mis-Teeq - Scandalous
The Darkness - I Believe In A Thing Called Love
A-Ha - Take On Me
Pink - Get The Party Started
Jamelia - Superstar
Motorhead - Ace Of Spades
George Michael - Careless Whisper
Avril Lavigne - Complicated
Petula Clark - Downtown
Sophie Ellis-Bextor - Murder On The Dancefloor
Daniel Bedingfield - If You're Not The One
Carl Douglas - Kung Fu Fighting
Rick Astley - Never Gonna Give You Up
Westlife - World Of Our Own
Ricky Martin - Livin La Vida Loca
Bill Withers - Ain't No Sunshine
Madonna - Like A Virgin
Roy Orbison Pretty Woman
S Club - Don't Stop Movin'
Deee-Lite - Groove Is In The Heart
Sugababes - Round Round
Elvis - Suspicious Minds
Busted - Crashed The Wedding
Village People - YMCA
Good Charlotte - Girls And Boys
Blondie - Heart Of Glass
Dido - Thank You
Atomic Kitten - Eternal Flame
Blue - One Love

Pomyślcie sobie tylko: Piwo, kumple, muza leci, wszyscy spiewają... biggrin.gif
Slasz
Lista juz byla biggrin.gif tam w linku, ale mimo wszystko dzieki biggrin.gif . Ciekawy jestem czy gierka przebije eye toy'a ale chyba nie bo wkoncu ma z nim wspolpracowac biggrin.gif
Dante
Może przebić bo zapowiada się naprawdę superasta frajda.
Slasz
no ale jednak chyba nie bo do ee toy'a da sie wymyslic ciagle jakies nowe gierki a tutaj pozaspiewaniem nic nie bedzie. Ale trzeba przyznac zapowiada sie zankomicie.
NiE_WiEm
Ciekawa jaka będzie cena... sad.gif
popiel25
no ale jednak chyba nie bo do ee toy'a da sie wymyslic ciagle jakies nowe gierki a tutaj pozaspiewaniem nic nie bedzie. Ale trzeba przyznac zapowiada sie zankomicie.

Beda nowe kawalki, jak do DDR biggrin.gif
Slasz
no tak nowe kawalki to widomo ale kiedys to sie wkoncu znudzi a do eye toy'a mozna jeszcze wiele patentow wymyslic. No ale zobaczymy jak to bedzie :wink:
Tuczek
Ale tutaj też można wykorzystać Eye-Toy'a. Wtedy będziemy widoczni w klipie.

Ja jednak chyba poczekam z zakupem. Kupie pewnie z 2 tygodnie p[o premierze :wink:
Slasz
no wiem ze mozna ale raczej poza spiewaniem to tutaj nic nie wymysla :wink: . Odrazu po premierze nie ma co bo bedzie za drogo, lepiej poczekac tak jak mowisz.
DWR
ja mam eye toy-a , a i to pewnie kupie bo lubie śpiewać. bedzie to duzo ciekawszy pomysl niż zwykle karaoke, bo:
-sa 2 mikrofony
-mozna podłączyć ET
itd. smile.gif
Slasz
a i to pewnie kupie bo lubie śpiewać.

hehe dobre lubie spiewac biggrin.gif a ja nie lubie i nie umiem ale chce w to popykac bo polewki beda przy tym przednie a jeszcze w polaczeniu z eye toyem i orginalnymi teledyskami to wogole odlot icon_twisted.gif icon_twisted.gif
Sojer
Ja nie umiec spiewac, ale miec nadzieje, ze sie nauczyc XD

SINGSTAR zarządzi !!! icon_twisted.gif
DWR
a i to pewnie kupie bo lubie śpiewać.

hehe dobre lubie spiewac biggrin.gif a ja nie lubie i nie umiem ale chce w to popykac bo polewki beda przy tym przednie a jeszcze w polaczeniu z eye toyem i orginalnymi teledyskami to wogole odlot icon_twisted.gif icon_twisted.gif

skoro nie lubisz i nie umiesz, to moze przy tej grze polubisz i sie nauczysz:)smile.gifsmile.gif
marbed
A wiecie ile to to cudo kosztować będzie ?
Slasz
Nie wiadomo jeszcze ale wedlug mnie to bedzie cos w granicach 270zl bo chyba raczej nie drozej....
marbed
Kurde to jak na dwa "majki" i program to sporo. Tyle kosztowała kamerka z grą np. EyeToy Groove ...
Slasz
No wiem. Ale tu tez bedzie plytka z gra no i dwa mikrofony nie byle jakie bo dobrej jakosci wiec wiesz nie ma nic zadarmo niestety :? ale sadze ze cena wyzsza byc nie powinna moze troche nizsza ale tez mi sie nie wydaje...
sphinx
Przeciez jest juz cena pre-ordera na ultimie. Sprawdzcie, o ile pamietam bylo to cos w granicach 230 zł
Tuczek
Oto link:

http://ultima.pl/index.php?m=kat&m2=kat_pr...r=&od_ktorego=0

Gra w pre-orderze kosztuje 219zł po premierze będzie kosztować 259zł :wink:
INsejn
W MediaMarkt w Gdansku ma kosztowac 239 zeta, w gazetce jest reklama. Premiera 19 maja.
Hejas
A ja już złożyłem preorder w ultimie icon_twisted.gif
Dante
Ja też już zamówiłem i czekam bo gierka wychodzipod koniex maja a wtedy wreszcie będe miał czas po zaliczeniu tych chrzanionych przedmiotów w szkole.
popiel25
W www.sonystyle.pl jest taniej niz w Ultimie.
SOAD
Dzisiaj już kupiłem Singstar. Bez przerwy śpiewałem, ale gardło mnie boli.
Po prostu extra. biggrin.gif
sphinx
Dzisiaj już kupiłem Singstar. Bez przerwy śpiewałem, ale gardło mnie boli.  
Po prostu extra.

Powiedz troche wiecej! We have a right to know! This is 21 st. century!
Watsu
Ja złożyłem pre-order w Ultimie także w poniedziałek powinien być. Wpadam w letarg do poniedziałku a potem jazda icon_twisted.gif

Jak w praktyce wygląda współpraca gry z EyeToy'em?
red2000
eee ja wole sobie poczekac jak bedzie na allegro to tam moze bedzie mniejsza cena(tak ok.150) wtedy kupie cool.gif
Diabeu
A ja już złożyłem preorder w ultimie  :twisted:

icon_twisted.gif to nie lepiej sonystyle.pl???? taniej, i dostawa kurierem za którą płacisz tyle co za pocztę icon_twisted.gif
Dante
http://www.sonystyle.pl/main/shop/catalog?...ctId=prod900093
z tego co tu widzę singstar kosztuje tutaj 259 więc nie jest taniej.
Diabeu
icon_twisted.gif no to skończyli promo, my mistake
239 to jeszcze ujdzie, ale tylko dlatego że dwa majki dobre dają icon_twisted.gif
SOAD
http://www.sonystyle.pl/main/shop/catalog?...ctId=prod900093
z tego co tu widzę singstar kosztuje tutaj 259 więc nie jest taniej.

Media Markt kosztuje 239zł taniutkuuu biggrin.gif
Hejas
Mam Singstara !!! Gwarharharhar!!! icon_twisted.gif icon_twisted.gif

Gra jest zaydwabista - mikrofony pierwsza klasa, śpiewanko rządzi, tylko nie wiedzieć czemu siostra ucieka, jak gram icon_twisted.gif

P.S. Yeah, spróbujcie sobie takie na przykład "Complicated" Avril Lavigne zaśpiewać... laugh.gif
popiel25
A czy sa jakies poziomy trudnosci? Ustawienia tonacji albo szybkosci?

Jak tylko dostane kase od Bezika, to tez lykam icon_twisted.gif
Diabeu
icon_twisted.gif w czwartek pensja popiel:] ja to wciągam ale nie dla siebie, na prezent (nie poyebało mnie do reszty żeby w to grać) icon_twisted.gif
Hejas

są trzy poziomy trudności.

fajnie jest to, że najpierw, śpiewając dane nagranie nie słyszysz swojego głosu, tylko śpiew oryginalnego wykonawcy, potem dopiero masz opcję "replay" (or smth)
Slasz
[quote="Hejas"]
fajnie jest to, że najpierw, śpiewając dane nagranie nie słyszysz swojego głosu, tylko śpiew oryginalnego wykonawcy, potem dopiero masz opcję "replay" /quote]

OOoo fajny pomysl to musza byc dopiero polewki, jak Ci sie wydaje ze tak dobrze zaspiewales a wlaczasz ripley i sam nie mozesz tego sluchac biggrin.gif
YETI

fajnie jest to, że najpierw, śpiewając dane nagranie nie słyszysz swojego głosu, tylko śpiew oryginalnego wykonawcy, potem dopiero masz opcję \"replay\" (or smth)

o (pipi) to dopiero musi być zlewa smile.gif
Na trzeźwo to nigdy chyba bym nie odważył sie w to zagrać, ale co to za zabawa na trzeźwo...
Trzeba nad tym pomyśleć icon_twisted.gif
---------------------
GameSpot AU 8/10
RewiredMind.com 8/10
GamePro AU 10/10
Shanahan

są trzy poziomy trudności.

fajnie jest to, że najpierw, śpiewając dane nagranie nie słyszysz swojego głosu, tylko śpiew oryginalnego wykonawcy, potem dopiero masz opcję \"replay\" (or smth)

To zależy jakie wybierzesz ustawienia; można wybierać spośród trzech opcji podkładu:
a) instrumentalny,
B) z wokalem wykonawcy w tle,
c) pełna wersja.

Poza tym przy rozpoczęciu piosnki można ustawić przy pomocy L1 i L2 głośność własnego śpiewu - przy górnych ustawieniach słychać aktualnie wyjącego - wrażenia jak z klubu karaoke.

Potem faktycznie w opcji playback mozna jeszcze raz ( a nawet 100 razy) przesłuchać ostatniego wykonania, a nawet trochę je zmiksować - dodać efekt pogłosu ( niezłe ), czy efekt dziecka- zamianę wokalu w głosik a'la Smerf - ostra polewka.

Generalnie Singstar to fajna zabawka - w szczególności ze znajomymi dobrze podlanymi browarem - po trzecim piwie puszczają hamulce i wszyscy wyją jak opętani - miodzio.
Przez Singstara chwilowo odpuściłem nawet szlachtowanie w Carcer City, w którym przez te śpiewy spędzam mniej czasu.
Lubię mordować i ... śpiewać. icon_twisted.gif
Slasz
Sluchajcie a czy ktoras z tych osob co to kupila ma rowniez ET?? jak to wyglada w polaczeniu??
dante2003
Czy mikrofony wspólpracują z Socomem lub innymi grami wykorzystującymi headset?
Slasz

Heh ja nie sadze zeby to bylo wygodne, bo niby jjak w jednym reku trzmalbys pada i gral a w drugim mikrofon :?
Sojer

Heh ja nie sadze zeby to bylo wygodne, bo niby jjak w jednym reku trzmalbys pada i gral a w drugim mikrofon :?

Mozna kupic podstawke xD
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.