Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: SONY PSP - temat ogólny
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82
Paczek
Angileski znam perfekt ( mieszkalem 7 lat w Londynie ) masz moze na sprzedasz ta gre?? zalezy mi na czasie a na allegro nie ma a w pograj.pl jest za 230 zl !!
Furbik
biggrin.gif LOL ALE ZE MNIE CIUL MYSLALEM ZE CHODZI CI O FILM !!!!!!!!!! SORKI MOZE MNIE KTOS STRZELIC W MORDE AHAHAHHAAH PROSZE SORKI W GRE NIE }GRALEM tongue.gif
Paczek
HEHEHE tak sie dziwilem ze akcji nie ma w tej grze jak to jest przygodowka, jak ktos znajdzie jakas fajna ( czytaj Tania ) oferte z wysylka do 24 h to prosze piszcie
tygrysex
Ja mam ta gierke - ale jej nie sprzedam
przeszlem i jest naprawde bardzo fajna, ale krotka jednoczesnie, ale polecam...
Paczek
znalazlem za 219 zl najtaniej narazie jak moglem znalesc oplaca sie czy znacie moze cos tanszego??
Furbik
Jak poslugiwac sie tym PSPWare ????
shady
zna ktoś jakiś konwerter żeby 'zamienic' pliki na atrac ?
konrado0905
Mam pytanie. Czy kabel do połączenia z PC dostaje sie w zestawie czy trzeba dokupić. Jeśli dokupić to prosze o link do jakiegos POLSKIEGO sklepu lub allegro.
Furbik
Kabel mini USB nie ma w zestawie i musisz dokupic. Nie polecam allegro gdyz tam sa straszni naciagacze jesli chodzi o te kabelki. Najlepiej poszukaj w sklepie komputerowym
dmlakers
QUOTE(Furbik @ 27 06 2005, 18:30)
Kabel mini USB nie ma w zestawie i musisz dokupic. Nie polecam allegro gdyz tam sa straszni naciagacze jesli chodzi o te kabelki. Najlepiej poszukaj w sklepie komputerowym
*

Furbik ma racje excl.gif

Ja dzis odebralem swoja PSP i polecialem do pierwszego lepszego sklepu komputerowego i kupilem kabelek USB - mini USB za 15 zeta firmy CANON biggrin.gif .
Tylko najlepiej isc do sklepu z PSP bo takich kabli (chodzi o wejscie mini USB) sa 4 rodzaje i TYLKO jeden pasuje - chodzi tu u wielkosc mini USB.

Czy w Value Pack jest szmatka do czyszczenia ?? (bo u mnie nie ma sad.gif )???

Mam wersje softu niestety 1.50 (bo 1.00 juz nie ma niestety w sklepach w Chianch mad.gif ) i chcialbym sie dowiedziec czy istnieje jakis fix do tego softu, ktory pozwoli uruchamiac emulatory, gry, filmy, mp3 i inne rzeczy z Memory Card????Bo z tego co wiem to ta wersja softu niestety tego nie umozliwia mad.gif

Z tego co wiem PSP ma Bluetooth - ale jak go wlaczyc?? Znalazlem jedynie USB Connection a chcialbym pobawic sie Bluetoothem - mam w PC i Motoroli E398 Bluetootha wiec moze bym sie polaczyl z PSP ( a niestety instrukcje mam w krzaczkach wiec nic z niej nie wyczytam mad.gif ).
mario87
z tego co wiem to szmatka jest w amerykańskich VP, wczesniej ich niebyło

co do softu 1.50 to jest już odpowiedni exploit(a nawet kilka) który pozwala odpalać emulatory i inne HB, zwie się to Kxploit
shady
QUOTE("dmlakers)
Mam wersje softu niestety 1.50 (bo 1.00 juz nie ma niestety w sklepach w Chianch mad.gif ) i chcialbym sie dowiedziec czy istnieje jakis fix do tego softu, [b]ktory pozwoli uruchamiac emulatory, gry, filmy, mp3 i inne rzeczy z Memory Card]/b]????Bo z tego co wiem to ta wersja softu niestety tego nie umozliwia mad.gif

więc, na sofcie 1.50 można już wszystko normalnie uruchomić, tylko trzeba jakis program mieć ( chyba, ale soft sie da odpalac na 100 procent ).
A filmy mp3 i photosy możesz przeciez normalnie odtwarazać, każda werja moze tongue.gif wink.gif przecież to nie underground XD
konrado0905
Z tego co wiem PSP ma Bluetooth - ale jak go wlaczyc?? Znalazlem jedynie USB Connection a chcialbym pobawic sie Bluetoothem - mam w PC i Motoroli E398 Bluetootha wiec moze bym sie polaczyl z PSP ( a niestety instrukcje mam w krzaczkach wiec nic z niej nie wyczytam mad.gif ).

PSP nie ma Bluetooth. Ma WLan. A to są dwie różne żeczy.

Kabel mini USB nie ma w zestawie i musisz dokupic. Nie polecam allegro gdyz tam sa straszni naciagacze...

A to się opłaca kupić??
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=55582776
Butcher
Może i całość się opłaca - tylko po co ?
Ładowarkę dostaniesz z konsolą - po co "wiązać" PSP do kompa aby ją naładować ? A samo USB - jak widać powyżej - możesz mieć za 15 i to firmowe...
Ja tez mam kabel Canona - był przy moim aparacie cyfrowym w komplecie.
UMIAR - to polecam przy zakupach i zdrowy rozsądek...
Nakupisz badziewia w pierwszych dniach szczęsliwego posiadania PSP, a potem będzie to upychał po szufladach biggrin.gif
dmlakers
Jak dla mnie to sie nie oplaca - 49 zeta za kabel?? To zdzierstwo excl.gif

Ja ze kabel firmy CANON - super wykonany dalem 15 zl w sklepie komputerowym w Łodzi.
Wiec poszukaj tego kabla w sklepach komputerowych czy sklepach fotograficznych i znajdziesz w zaleznosci od firmy w cenie 15-20 zl a nie na Allegro za 50 + koszty przesylki closedeyes.gif

Swiete słowa BUTCHER excl.gif excl.gif Wlasnie na takich napalencach - żeruja i zarabiaja osoby z Allegro mad.gif
Furbik
QUOTE(dmlakers @ 27 06 2005, 21:08)
Jak dla mnie to sie nie oplaca - 49 zeta za kabel?? To zdzierstwo  excl.gif

Ja ze kabel firmy CANON - super wykonany dalem 15 zl w sklepie komputerowym w Łodzi.
Wiec poszukaj tego kabla w sklepach komputerowych czy sklepach fotograficznych i znajdziesz w zaleznosci od firmy w cenie 15-20 zl a nie na Allegro za 50 + koszty przesylki  closedeyes.gif

Swiete słowa BUTCHER  excl.gif  excl.gif  Wlasnie na takich napalencach - żeruja i zarabiaja osoby z Allegro  mad.gif
*

Wiesz zawsze mozesz to byc i ty smile.gif. Ale jakbys sam tak opchnol to bybylo w porzo tongue.gif
Patrycjusz
Tak z ciekawości. Co to jest? (jak ktos to bedzie chcial to mam, a PSP nie mam).

http://www.nullriver.com/index/products/pspware.win
Paczek
Co to jest?? Nowe soft czy soft na kompa??
tygrysex
QUOTE(Patrycjusz @ 29 06 2005, 19:08)
Tak z ciekawości. Co to jest? (jak ktos to bedzie chcial to mam, a PSP nie mam).

http://www.nullriver.com/index/products/pspware.win
*

to jest soft do synchronizacji danych z PSP na PC - prostszym jezykiem: kopia zapasowa wszystkich danych (save, mps, filmy itp.) np. na wypadek gdyby ktos sobie niechcacy cos skasowal, albo padla karta, albo... alb... itp.
konrado0905
Znacie jakies linki do sklepów internetowych znajdujacych sie w londynie?? (oczywiscie z konsolami)
Paczek
Z Londynu nie ale czemu akurat tam jak chcesz to jest z Anglii ( wysylaja z Kanady ) www.importmadness.co.uk. Jestes z Anglii ??
konrado0905
nie. z polski
Paczek
No to po co Ci z Londynu, tam jest strasznie drogo, kup sobie w kanadzie lub USA albo z lik-sangu
konrado0905
w londynie jest taki sklep gdzie PSP kosztuje na nasze 700 zl a przesylka gratis tongue.gif
bartiz
QUOTE(konrado0905 @ 2 07 2005, 11:01)
w londynie jest taki sklep gdzie PSP kosztuje na nasze 700 zl a przesylka gratis tongue.gif
*

Chyba cie pogieło;p
mario87
używane, wadliwe? pamiętaj że w angli walutą są funty, cene musisz mnożyć przez ok 5,93
konrado0905
5,94. wiem
MichAelis
to moze jakis link
konrado0905
wlasnie szukam ;/
shady
Jak zupdatować psp do 1.5, wytłumaczcie dokładnie co, jka i gdzie wkleic
tygrysex
nic nie wklejac, tylko podlaczyc kabel i robic update
shady
yyy... jak ?? o_O
ping
QUOTE(shady @ 2 07 2005, 20:25)
yyy... jak ?? o_O
*

podpinasz po prostu swojego psp pod kompa, wchodzisz na psp w USB Mode i bujasz na oficjalną stronę PSP gdzie podajesz swojego maila, hasło i takie (pipi)y z konta które musisz wcześniej utworzyć, załącza się skrypt javy i aktualizuje.
konrado0905
PSP doczekało sie klawietury smile.gif
ping
to niech nam teraz dadzą w pełni działajacy web browser wink.gif
mikes
2 pytania

1) Czy to prawda że TRZEBA bedzie update'ować konsolkę. To prawda?

2) Jak myslicie, do premiery w Polsce Sony usunie problem z martwymiu pixelami? Będzie możliwa wymiana?
dmlakers
QUOTE(mikes @ 14 07 2005, 21:21)
2 pytania

1) Czy to prawda że TRZEBA bedzie update'ować konsolkę. To prawda?

2) Jak myslicie, do premiery w Polsce Sony usunie problem z martwymiu pixelami? Będzie możliwa wymiana?
*

1. Nie wiem

2. Wymiana? Watpie. Wymiana bedzie chyba podobnie przeprowadzana jak z LCD do PC czyli dla kilku poijedynczych pixeli rozmieszczonych na ekranie NIE, wymiana bedzie wtedy gdy bedziesz mial kilkanascie pixeli polozonych obok siebie. Ale moge sie mylic.
Loto
a nie jest tak ze powyzej 3 pixeli mozna reklamowac?
shady
Zabuza, gdzie, w jakim punkcie sprzedaży ?? tongue.gif
Loto
w usa i japoni tongue.gif ktos wam kazal kupywac za granica? mowie ogolnie o lcd
shady
A to cos tam podobno piep/rzyli , że powyzej 3 chyba możmna, ale chyba nie można xD
Butcher
QUOTE(Zabuza @ 15 07 2005, 09:20)
w usa i japoni tongue.gif ktos wam kazal kupywac za granica? mowie ogolnie o lcd
*

Tak KTOŚ nam kazał - zdrowy rozsądek, wspomagany przez Sony Europe.
Chyba nie uważasz, że czekanie na premierę EU gwarantuje Ci wymianę PSP przy problemach z pixelami? Czas pokaże jak bedzie - ale IMO 99% aktualnych użytkowników PSP jest w pełni zadowolonych ze swej decyzji...
mikes
kto zna jakies fajne polskie strony o PSP?
wiem ze jest Skizo ale cos nie moge sie zarejertrowac
(Not Found
The requested URL /forum/forum/index.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.)
jakie są jeszcze inne strony o PSP?
Loto
gdybym kupil psp juz teraz tez bylbym zadowolony. zdrowy rozsadek raczej namawia czekac do premiery w eu aby zapobiec cyrkom z gwarancja (chyba ze moza reklamowac psp z innych kontynentow u nas w seriwsach sony ale watpie) .
yaro666666
Ja chyba sie skusze na PSP z USA, bo skoro wyszly loadery, to na co gwarancja?? cool.gif
Loto
na konsole?
MichAelis
Szanowny Panie

Potwerdzamy termin premiery(01.09.2005), niestety jednak nie znane są jeszcze ceny na konsolę i gry

Z poważaniem

Infolinia Sony
Loto
LOL XD

łe i tak mialem kupic w pazdzierniku dopiero. jesli walna cene powyzje 1kafla to raczej skusze sie na konsolke z japana albo usa
mikes
ja na pewno nie kupię od razu po premierze... kupię są na gwiazdkę albo na urodziny(w maju 06)
yaro666666
Czy jest jakiś sposób na ripowanie gier? Bo słyszałem, że Midnight Club 3 zajmuje 1,6Gb (tylko po co mi jakieś filmiki i cała muzyka?). To samo dotyczy THPS. Wiecie, czy to jest możliwe, żeby samemu zripować?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.