Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: HALO- gadżeciki itp. FOTY
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2, 3, 4
Ryo-San
Z Halo wychodzi masa ciekawych gadzecików, więc przydał by sie im osobny temat. Jak coś znajdziecie ciekawego odnosnie HALO, jakies figurki, limitowane edycje, limitowane Xbox'y i cos tam jeszcze to wrzucajcie TU foty albo jakies infosy.
Oki ja lece z czymś co mnie zszokowało a chodzi mi o HALO 2 PREVIEW PACK

A co to jest?
A TU MATA OPIS (celowo nie tlumaczylem na polski, zeby czegoś nie pokrecic - bo sam widze ten zestaw pierwszy raz, ale w sumie nic tu tlumaczuc nie trzeba bo wszystko jest czarno na bialym)
It is the USA NTSC version. It is an American dvd that can be played on any region free player or a upgraded XBOX.

Prepare yourself to face off against the evil Covenant with the Halo 2 Preview Pack. This pack is sure to get you pumped for the upcoming release with a Halo 2 nonplayable demo, an enhanced controller for your Xbox system and a Best Buy coupon book valued at more.

The Halo 2 demo features exclusive and never-before-released footage guaranteed to get you ready for the game. As the perfect companion to any Xbox game, the controller consists of two analog joysticks, an eight-way D-pad, turbo function and two vibration motors for enhanced game feel. The controller also contains two slots for memory cards and other game-expanding accessories

Jak mi wpadnie troche grosze to sobie chyba kupie;]
easye
Ciekaw jestem, czy ten kontroler jest dobry...
Ryo-San

No wlasnie, jest to głowna kwestia w której sie waham co do kupna tego zestawu. Ten pad może być zwykłą tandetą;/ ale w sumie skoro niby Bungie go poleca to kto wie. Nie ma zdjec samego pada nigdzie. Przynajmiej po wygladzie by sie dała mniej wiecej sprawdzic co to za pad.
mario87
http://shop.ecompanystore.com/bungie/BNG_P...LOG=BUNGIE&ID=2
http://shop.ecompanystore.com/bungie/BNG_P...e%20Merchandise
http://shop.ecompanystore.com/bungie/BNG_P...ction%20Figures

napewno większość to widziała, ale dla leniwych podałem linki wink.gif są tam koszulki, bluzy, kubki, naklejki i figurki z Halo (za dużo fotek żeby tutaj wkleić)

Halo III Figure: Master Chief (Blue)

Halo Bundle
marshall
Wyglad tego pada Uzupelnienie twojego posta Ryo :wink:
easye
A to co ? - wersja dla leworecznych ?
tenchi2

No wlasnie, jest to głowna kwestia w której sie waham co do kupna tego zestawu. Ten pad może być zwykłą tandetą;/ ale w sumie skoro niby Bungie go poleca to kto wie. Nie ma zdjec samego pada nigdzie. Przynajmiej po wygladzie by sie dała mniej wiecej sprawdzic co to za pad.

szukałęś może na ebgames.com? tam jest w 3 pupy kontrolerów i jest tam jeden taki kozacki do gier fpp. O właśnie taki smile.gif
Raptor
szukałęś może na ebgames.com? tam jest w 3 pupy kontrolerów i jest tam jeden taki kozacki do gier fpp. O właśnie taki smile.gif

Szkoda, ze do halo sie kompletnie nie nadaje laugh.gif wink.gif
Ryo-San
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=26357263
moze ktos sie skusi icon_twisted.gif
marshall

Ty, ty trzymaj dla mnie to icon_twisted.gif
sterna

Raptor
Zajefajne dlugopisy biggrin.gif Chetnie bym sobie taki sprawil smile.gif zreszta nie tylko ja - kolejny dlugopis, ktorym bym pisal egzaminy [tera pisze takim od konami tongue.gif] biggrin.gif
vfk
ktos wybiera sie do San Diego na Comicon ? jesli tak masz szanse dostac to:
Salwador
Kto mi to kupi?? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Mr Hyde
Kto mi to kupi?? biggrin.gif  :D  :D  :D  :D  :D

Moze Dziadek Mroz question.gif biggrin.gif
-GLD-Uzny
Dziadek mróz powiadasz... czekaj - zawołam cool.gif
ZIMOL :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Salwador
Trzeba więc dziadka pomęczyć.. icon_twisted.gif ..
easye
Fajna naklejka :wink:
-GLD-Uzny
To sie nazywa NALEPA cool.gif

Niezłe koszulki tez mają wink.gif

Wszystko to i jeszcze wiecej w SKLEPIE BUNGIE smile.gif
DJ_JASZCZUR
najbardziej z tych wszystkich figurek wpadła mi w oko ta:
FiL4

Wiecej: http://www.action-figure.com/Article12392.html
-GLD-Uzny
Mi sie te nowe czify nie podobaja :? Wole te starsze :wink:
Mefisto
ale warthogi [thanks raptHor biggrin.gif ] wyglądają madafaka :wink: są w skali 1:1? chciałem kupić opla ale on też może być biggrin.gif
-GLD-Uzny
OKŁADKA PALowskiego HALO2 :!:
<Oskarious>
Najs. Gut kłality.
HunterX
To może i tutaj napiszę: oto co znalazłem dzisiaj na Allegro - smycz Halo 2.
marshall
Wlasnie zlorzylem oferte hyh.gif
Jędrek
Ja tez hyh.gif
tk
Drogie to cacko ;D A co do okładki to chyba woel tą z wielkim "2" ;D
marshall
Ja tez hyh.gif

Ale liczysz sie z tym ze masz marne szanse na wylicytowanie tego ?? icon_twisted.gif
JuanMag
SpaWneD Rulez cool.gif
siwy
HALO 2 Pad 8O
JaCoR
Jak dla mnie ten pad to zadna rewela! :roll:
Jędrek
Wydaje mi sie podobnie. Pewnie dziala jak nieoryginalna eSka. Ma luzy w spustach i analogi szybko sie wyrabiaja...
-GLD-Uzny
Przyznac sie... kto kupil smycz H2 ? cool.gif
FiL4
Przyznac sie... kto kupil smycz H2 ?  8)

Strzelam: Łysy buc?
-GLD-Uzny
m00l... Juan - Ty? 8O
FiL4
Jaki Juan? 8O
Przeciez "Łysy buc" to artystyczny pseudonim niejakiego Pawla :roll:
-GLD-Uzny
Widac nie zrozumiales filip.. w swiatku przestępczym znany jako: KartoFIL 8O
Goldi69-PL-
kur** 50zl za smycz icon_puk.gif
zeby jeszcze ona chociaz wygladala
w bulgari smycze kosztowaly od 2 do 4 leva (4,5zl - 9zl) halo akurat nie bylo ale ogolnie troche z gier bylo.
marshall
W oczekiwaniu na Halo 2
07.09.2004 13:42 (aktualizacja 13:56) , INTERIA.PL

O związkach branży rozrywkowej i sektora wojskowego napisano już wiele. Amerykańska armia często korzysta ze zmodyfikowanych rozwiązań przygotowanych dla graczy, z kolei gracze chętnie sięgają po produkty, które mają coś wspólnego z "prawdziwym" wojskiem.

Przykładem takiego rozwiązania może być zestaw słuchawkowy do gry "Halo 2", który przygotowała firma Plantronics, dostarczająca sprzęt m.in. amerykańskiej armii i NASA.

GameCom Halo 2 Edition ma pełnić funkcję komunikatora dla prowadzonych za pośrednictwem usługi Xbox Live rozgrywek w najbardziej chyba oczekiwaną grę dla konsoli Microsoftu - "Halo 2". Producent zapewnia, że słuchawka gwarantuje najwyższą jakość dźwięku, a w mikrofonie zastosowano specjalny system redukcji szumów. Przy tym gadżet jest lekki i wygodny - w końcu walka na wirtualnym polu bitwy może trwać wiele godzin...

Oprócz zalet użytkowych producent zadbał też o efektowny wygląd zestawu. Jego kolorystykę docenią maniacy serii "Halo", którzy posiadają limitowaną edycję konsoli, z obudową wykonaną z podobnego, przezroczystego zielonego plastiku. Cena urządzenia GameCom Halo 2 Edition wyniesie 50 euro, a jego sprzedaż rozpocznie się w październiku - wraz z premierą gry. Plantronics jak do tej pory sprzedało ponad 1 mln zestawów nagłownych dla konsoli Xbox.

Juz nie moge sie doczekac hyh.gif Lykam od razu :wink:
Raptor

Raczej nie kupie... nie za 50euro.
-GLD-Uzny
Jak stanieje do 20 ełro to kupuje cool.gif
Raptor
Jak stanieje do 20 ełro to kupuje  8)

O tym samym myslalem smile.gif.
marshall
Znalazlem taka oto okladke co myslicie??? IMO lepsza od tej co ma byc :wink:
-GLD-Uzny
Ta co ma byc nie je zła :wink: I taka juz zostanie...
BTW. JEst wiele okladek do HALO2 ale tylko ta ktora "kiedys tam" podalem jest official biggrin.gif
..::XMANiAK::..
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30676469

pad prosto z USA, jedyny w polsce smile.gif
marshall
Juz bylo o tym padzie :wink:
Klimas5
Check this:
http://www.xbox.com/en-gb/halo2/desktop

Master Chief na pulpicie :wink:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.