Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Transformers
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2
YETI
Jeśli jest taki temat to sorry (szukałem)

Grał lub widział to ktoś ?
Ocena w PSXE Kaliego 8 z plusiekiem (grafika 9!!!)
Tuczek
Może to byc i fajne, ale nie ma multiplayer'a (chociażby 1-2 graczy np. w cooperative) i pewnie po pewnym czasie gra staje sie nudna. Niestety sad.gif sad.gif

Mogliby dać chociaż 1-2 cooperative albo jescze do cooperativ'u (jak by był) dołożyć 1-4 deathmeatch i inne takie pierdółki :wink:
Slasz
Mam ta gierke grafika jest niesamowita 8O wchodzi sie na jakas gore i widac caly teren, wiekszych polaci nie widzialem nigdy JAK2 przy tym wymieka, mozna sobie biegac po jungli bo jest od groma miejsca, no alebo jezdzic jak kto woli bo mozna dowoli zmieniac formy miedzy samochodem a robotem.
Tuczek
A jest tylko jeden Transformer do wyboru???

A jeżeli tyloko jeden to czy może zamieniać się w cos innego oprócz samochodu??
Slasz
Nie jest pare, nie wiem dokladnie ile ale kolo 5 cos takiego, chyba moga tylko w samochody nie sprawdzalem innych, moj sie zmienia w ciezarowke smile.gif
marioo
Są trzy transformersy do wyboru...jednak wydaje mi się ze Kali delikatnie przesadził dając jej 8+ :? 7+ według mnie to max...nie można dać przeciez grze tak wysokiej oceny za grafikę...Co z tego że jest ładna itd.. Ehhh to jest własnie przykład subiektywnych ocen

BTW mam ta gre( jakby ktoś pytał)

IMo transformersy to typowa gra na odstresowanie:) mi się podoba...
SIKI
Fajnie muszą wygladac otwarte tereny w grze i ta grafika dość nieźle wygląda... Jednak klimat robocików mnie odrzuca :wink: icon_twisted.gif
kamson11
Ocena 8+ dla takiej gry :? Grałem w to i po 15 minutach na półke poszło sorry dla mnie to kapa ta gra...nawet nie kce mi sie niej opisywac
Slasz
Fajnie muszą wygladac otwarte tereny w grze i ta grafika dość nieźle wygląda... Jednak klimat robocików mnie odrzuca  :wink:  icon_twisted.gif

Mnie tez wlasnie odrzucaly ale jak zagralem to nawet nie tak zle no i mozesz sobie zawsze zmienic w samochod :wink:
Goju
Ocena 8+ dla takiej gry  :? Grałem w to i po 15 minutach na półke poszło sorry dla mnie to kapa ta gra...nawet nie kce mi sie niej opisywac

Niedziwne jak juz czeka na Ciebie 100 innych kopi bezpieczenstwa laugh.gif
Kali
Są trzy transformersy do wyboru...jednak wydaje mi się ze Kali delikatnie przesadził dając jej 8+ :?  7+ według mnie to max...nie można dać przeciez grze tak wysokiej oceny za grafikę...Co z tego że jest ładna itd.. Ehhh to jest własnie przykład subiektywnych ocen

Ocena ogolna w zadnym badz razie nie byla warunkowana tylko grafika. Mnie tam ta gra urzekla: masa bonusow do zbierania (zdobadz pozniejsze skille i powroc na poprzednie plansze w celu ich odnajdowania), ciekawa roznorodnosc misji, a takze - mozliwosci robotow. Ja tam nastawilem sie na snajperke + widok "energoptyczny" i wiekszosc czasu spedzilem na zabawach w snajpera - pod tym wgledem gra nie ma sobie rownych (czyt. najlepsza gra "snajperska":).
_MundeK_
No ja nie grałem, ale już czuję zajawkę :wink: Oglądałem ten pełnometrażowy film z '86 i suuuuper smile.gif Musze oblukac gierkę smile.gif
kraczek
Ocena ogolna w zadnym badz razie nie byla warunkowana tylko grafika. Mnie tam ta gra urzekla: masa bonusow do zbierania (zdobadz pozniejsze skille i powroc na poprzednie plansze w celu ich odnajdowania), ciekawa roznorodnosc misji, a takze - mozliwosci robotow. Ja tam nastawilem sie na snajperke + widok \"energoptyczny\" i wiekszosc czasu spedzilem na zabawach w snajpera - pod tym wgledem gra nie ma sobie rownych (czyt. najlepsza gra \"snajperska\":).

Masz racje gierka jest bardzo fajna, w (pipi) miniconów zwiększających możliwości twpich robotów, i jedna wypasiona walka z bossem z Tidal Wave, któremu gdy on stoi w wodzie a ty na górze, nawet nie sięgasz do pasa. Fajna jest również możliwość latania dzięki Slipstream'owi. Gra jest naprawde warta uwagi.
Ultra_Magnus
Pozostaje tylko pytanie kiedy ta gra trafi do krajów 3 świata (czytać do Polski)
Slasz
YYyyy ale ta gra juz jest, znaczy ja nie kupuje orginalow bo mnie nie stac ale mam ja od jakis 2 tygodni i gram sobie elegancko smile.gif
Kali
i jedna wypasiona walka z bossem z Tidal Wave, któremu gdy on stoi w wodzie a ty na górze, nawet nie sięgasz do pasa.

Do pasa? Geez:). Nawet Optimus Prime nie siega mu chocby do kostki biggrin.gif . Tidal Wave ma jakies 300 m wysokosci.

» Kliknij by pokazac spoiler, kliknij znowu by go schowac... «
marioo
Kali alez ja nie twierdzę że Transformers to jakiś crap:) Gra również mi się podoba ale to jest tylko dobra gra, a nie bardzo dobra...
Wiesz jeżeli ja bym się kierował wystawianiem ocenki pod wpływem "sniper shot" i dzięki temu trybowi wystawiłbym transformerom 8+ to chyba lekkie zauroczenie( pamiętaj takowe szybko przechodzi:) Nawet cudna grafika tu nie pomoże. Swoją drogą to ta grafika ma sporo wpadek, ale aż tak bardzo nie rażą w oczy.

Jednak nic nie zmienia faktu iż produkt Atari to chyba ich mały sukcesik:) i IMo w transformery gra się bardzo przyjemmnie,...jednak na dłuższą metę robi się monotonna, a i zbieranie "mini coinów" tu nie pomoże.
7+ to idealna ocena ( to moje zdanie, nikt nie musi się zgadzaćsmile.gif Btw Myster Ściera dał tej grze 7-confused.gif i tu lekko przesadziłhyh.gif za mało...

Pozdr.smile.gif
Ultra_Magnus
YYyyy ale ta gra juz jest, znaczy ja nie kupuje orginalow bo mnie nie stac ale mam ja od jakis 2 tygodni i gram sobie elegancko smile.gif

hehehe

Do pasa? Geez:). Nawet Optimus Prime nie siega mu chocby do kostki  . Tidal Wave ma jakies 300 m wysokosci.

A więc nie zobaczymy Tidal Wave połączonego z Megatronem (patrząc na ich rozmiary tongue.gif)
Kali
Do pasa? Geez:). Nawet Optimus Prime nie siega mu chocby do kostki  . Tidal Wave ma jakies 300 m wysokosci.

A więc nie zobaczymy Tidal Wave połączonego z Megatronem (patrząc na ich rozmiary tongue.gif)

To seria zabawek: niestety, wielkosc zabawkowego Tidal Wave'a nijak sie ma do jego rozmiarow z anime. Zreszta jak na okret bylby za malutki:). Ale co jak co - fajna stronka. A byl ktos na oficjalnej stronie gry? GORACO POLECAM - ale osobom o dobrych laczach. Rewelacyjnie zrobiona flash'owka.
KheeD
Transformers ownz, to byly czasy :cry:
kraczek
i jedna wypasiona walka z bossem z Tidal Wave, któremu gdy on stoi w wodzie a ty na górze, nawet nie sięgasz do pasa.

Do pasa? Geez:). Nawet Optimus Prime nie siega mu chocby do kostki biggrin.gif . Tidal Wave ma jakies 300 m wysokosci.

» Kliknij by pokazac spoiler, kliknij znowu by go schowac... «

A skonczyles juz gre? Jezeli nie, to powiem ci, ze walka z Unicornem tez robi ogrome wrazenie... Zreszta jezeli wiesz, kim jest Unicorn, to z pewnoscia wiesz, czego mniej wiecej mozna sie spodziewac:)
[KONIEC SPOILERA]

Moze sięga tak jak wspomniałem gdy stoisz na górze a on po kolana w wodzie :wink:
a gry jeszcze nei skończyłem, i nie spodziewałem sie że tam jest unicron, jak tidal wave był "z deka" większy to co dopiero tamten 8O, ostro biore sie do gry rzeby go zobaczyć :wink:
Megus
a czy Transformers nie jest przypadkiem gra na Xbox'a jedynie ? bo co mi sie tak zdawalo czytajac ostatniego PSX Extreme :? what's been up ?
kraczek
a czy Transformers nie jest przypadkiem gra na Xbox'a jedynie ? bo co mi sie tak zdawalo czytajac ostatniego PSX Extreme  :?  what's been up ?

LOL, transformers wyszło tylko na PS2, na razie nic nie słychac o wersji na inne konsole
:wink:
Slasz
a czy Transformers nie jest przypadkiem gra na Xbox'a jedynie ? bo co mi sie tak zdawalo czytajac ostatniego PSX Extreme  :?  what's been up ?

LOL, transformers wyszło tylko na PS2, na razie nic nie słychac o wersji na inne konsole
:wink:

Dokladnie. I chyba nie bedzie wersji na inne platformy wogole icon_twisted.gif
Kali

Byles nietrzezwy? Przeciez jak byk stoi: PS2 smile.gif
Megus

Byles nietrzezwy? Przeciez jak byk stoi: PS2 smile.gif

[sprawdzil w gazecie] Ja nie moge - jeszcze do niedawna bylo tu X w stopce, a nie PS2 icon_evil.gif zreszta tym lepiej dla mnie bo mam PS2, a nie X icon_twisted.gif Nie wie ktos, gdzie to cudo zakupic. Szukalem na allegro oraz na Ultimie - nie maja :cry:
Kali
A patrzyles po innych aukcjach internetowych, tudziez sklepach wysylkowych (vide dvdcrave)?
Megus
A patrzyles po innych aukcjach internetowych, tudziez sklepach wysylkowych (vide dvdcrave)?

ze tak powiem: jeszcze nie tongue.gif - ale poszukam. Rozumiem, ze gierka juz miala swoja premiere w Europie ?
Kali
Nie, premiery jeszcze nie bylo w Europie - ale juz niedlugo, bo 5.07 gra dotrze na nasz kontynent
pink
Mam takie pytanko, otóż jestem na 4 poziomie w którym robot uzyskuje skrzydła. Może mi ktoś powiedzieć jak dostać się na tamten statek, jak próbuję tam dolecieć to się nie da, bo on za krótko leci. Może jest jakiś sposób na przedłużenie lotu??
SOAD
Chcę obejrzyć trailery gre, ale nie mogę znalezć strony... sad.gif
kraczek

www.gametrailers.com tam na pewno cos będzie
kraczek

www.gametrailers.com tam na pewno cos będzie
Kali
Mam takie pytanko, otóż jestem na 4 poziomie w którym robot uzyskuje skrzydła. Może mi ktoś powiedzieć jak dostać się na tamten statek, jak próbuję tam dolecieć to się nie da, bo on za krótko leci. Może jest jakiś sposób na przedłużenie lotu??

Owszem, sa sposoby (nawet dwa - specjalne mini-cony dajace boost), ale nie sa one tutaj potrzebne; wejdz na jakis najwyzszy punkt skaly, podskocz w strone statku i spokojnie poszybuj.
SOAD
Mam jedno pytanko
Czy warto kupić grę TransFormers question.gif question.gif question.gif
Czytałem recenzji, ale za mało tekst...
PuCeK
warto soad'zie warto smile.gif gra "robi" biggrin.gif

a co do latania...
a najlepiej to wybrac najszybszego robocika zamienic sie w samochod rozpedzic z gorki w ostatnim momencie przed skarpa zmienic w robota i leciiiiiiiiiiiiimy biggrin.gif niezlego speeda dostaje wink.gif
SOAD
PE - 8+ (nieźle)
Neoplus - 7,4 (niedobrze)
Dlaczego trochę średnio ocen TransFormersa?? :roll:
Kali
8+ = niezle, 7.4 = niedobrze????? Geez...
SOAD
8+ = niezle, 7.4 = niedobrze????? Geez...

Pytanko
Co to jest geez??? :roll:
Kali
Angielskie okreslenie... Naprawde nigdy nie spotkales sie, nie slyszales "dżizzzz"???
SOAD
Chyba jutro idę do sklepu, że kupię gre TransFormers, ale boję się... :roll:
Trzcina
Off top, a moze Jizz? ;]]]] Koniec off topa :P

geez = jezus maria olaboga (pipi) mać
Kali
Off top, a moze Jizz? ;]]]]

LOL:). Magna Cum Laude smile.gif
VuLcAnO
Mam jedno pytanko
Czy warto kupić grę TransFormers question.gif  :?:  :?:
Czytałem recenzji, ale za mało tekst...

Opłaco się. Ma swój klimat. Jest cholernie ciężko. Mimo że grołch tylko pół godziny u kumpla bardzo mie wciągła. Ale cham życznąć nie chce. Ale jeszcze w nią pogrom, łoj pogrom.
Ekansik
Ja mam problem... moze KALI pomoze... tzn gram sobie w tego Transformersa i jestem na antakrtydzie. No i nagle mi Krzykotron wyskoczył (Zwałe mam z tej nazwy bo byla ona na jakichs kapslach w czipsach, chodzi o Starscreamera chyba czy jakos tak). No i on mnie zabił ;(. Nie bylo by w tym nic dziwnego, ale robie continued, ale go nie ma 8O. I co teraz? Czy go kiedys spotkam? Czy jakbym go zabil to by sie zmieniła fabuła? Czy bym cos dostał? Czy moge sprobowac jakos jeszcze raz sie z nim spotkac, nie przechodzac gry od początku? PLIS HELP!
SIKI
Obczaiłem DEMO w Driv3r icon_twisted.gif I grafa naprawde jest zayebista 8O Te tereny w dżungli są dosłownie OGROMNE 8O
Jednak mnie te DEMO do kupienia gry nie zachęciło, choć GRAFA jest MIAŻDŻĄCA 8O
Kali
Ja mam problem... moze KALI pomoze... tzn gram sobie w tego Transformersa i jestem na antakrtydzie. No i nagle mi Krzykotron wyskoczył (Zwałe mam z tej nazwy bo byla ona na jakichs kapslach w czipsach, chodzi o Starscreamera chyba czy jakos tak). No i on mnie zabił ;(. Nie bylo by w tym nic dziwnego, ale robie continued, ale go nie ma 8O. I co teraz? Czy go kiedys spotkam? Czy jakbym go zabil to by sie zmieniła fabuła? Czy bym cos dostał? Czy moge sprobowac jakos jeszcze raz sie z nim spotkac, nie przechodzac gry od początku? PLIS HELP!

Spokojnie - to jest pojedynek z bossem, dopoki go nie zalatwisz, nie przejdziesz dalej. Pokrec sie po bazie, podejdz do samolotu, wejdz do hangaru... w koncu na pewno znow wyskoczy
SOAD
Obczaiłem DEMO w Driv3r  :twisted: I grafa naprawde jest zayebista  8O Te tereny w dżungli są dosłownie OGROMNE  8O  
Jednak mnie te DEMO do kupienia gry nie zachęciło, choć GRAFA jest MIAŻDŻĄCA  8O

Grywalności :roll: question.gif question.gif question.gif question.gif question.gif question.gif question.gif question.gif :roll:
Ekansik
Kali, dziekoofa za re. Myslalem ze jako zgred olejesz malego szarego czytelnika.. Thx i pozdro. Masz u mnie teleporter 8D
Kali
Kali, dziekoofa za re. Myslalem ze jako zgred olejesz malego szarego czytelnika..

LOL:). Niby dlaczego tak myslales? To, ze odpisuje na SMSy z czestotliwoscia 1/50- 1/100 nie znaczy, ze olewam czytelnikow biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.