Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: DK-Dobry komiks
Forum PSX Extreme > Inne > Klub Dobrej Ksiazki > Klub Dobrego Komiksu
Soul
OMG jakie cuda wydaja to niemam pytan w rekach mam pierwszy numer Street Fighter'a rysowany jest cudownie !!!!!! Firma W Sprzedazy oferuje rowniesh :

X-Men
Spider-man
Soul Saga

Wszystkie cudownie rysowane wydawane co piatek kazdego Miecha polecam koszt jednego to zaledwie 4.90 Zl Jak dlamnie to Bomnba oby tak daley

Polecma poszukac i zakupic bo naprafde Warto wszystkie oczywiscie po polsku !!!! biggrin.gif

www.dobrykomiks.pl
ds
ale jazda, zaraz polece do kiosku po strit fajdżtera...
zeby zostal wydany w jednym grubym tomie za 40 dychi pewnie nawet bym na niego nie spojrzal:]
jeszcze moze soul saga dokupie, zobaczyc coto jest;)
Guts
O (pipi) niegdy nie sadziłem że komiks Street Fighter bedzie wydany w PL!! I na dodatek nie jest w syfnych zeszytach jak w USA ! (pipi) lece w poniedziałek szukać tego cuda.
kubicz
Wczoraj byłem w Empiku i sobie przeczytałem Street Fighter'a. Dziś mam kasę i go sobie kupię. Te wydawnictwo jest wspaniałe, oby trwało wiecznie i nie podnosiło cen komiksów.
kubicz
Wczoraj byłem w Empiku i sobie przeczytałem Street Fighter'a. Dziś mam kasę i go sobie kupię. Te wydawnictwo jest wspaniałe, oby trwało wiecznie i nie podnosiło cen komiksów.
moskwiczsan
bardzo ladne wydanie, osobiscie czekam na X--MEN ale SF tez widzialem i jestem pod duzym wrazeniem,
mam tylko duza nadzieje ze ten projekt nie upadnie
Megus
rzeczywiscie - niezla akcje odwalili - biegne do kiosku cool.gif
Kuoz
hmm chyba sobię kupię ale ten slogan "aż 60 stron !!!!" biggrin.gif biggrin.gif
moskwiczsan
hmm chyba sobię kupię ale ten slogan \"aż 60 stron !!!!\" biggrin.gif biggrin.gif

kupuj kupuj, a ten slogan to jest na miejscu bo ostatnio to robili niezly syf komiksy po 20 stron, sic!, nawet nie mozna bylo w kiblu posiedziec,
X-MEN jest cacy smile.gif
mario87
OMG 8O zawsze czekałem na X-Menów, jak było to wydawane przez TM Semic to byłem za młody żeby to kupić.... ostatnio musiałem upować na allegro stare komiksy X-Men a teraz mam okazje iść do kiosku i kupić sobie ten komiks biggrin.gif chciaż szkoda że to nie jest ta stara seria tylko że odnowiaona... i że będzie narazie tylko 6 czesci(chociaż miałem je w formie ebooka po angielsku, ale po formacie straciłem...) ale wybrzydzać nie będe icon_twisted.gif
Mendrek
Musze SF skombinowac... lece jutro do sklepu.
Głuchy
Yeach, X-Men powrócili do Polski. Wolałbym co prawda, żeby kontynuowano serię Uncanny X-men od momentu, kiedy Tm-semic skończył, ale i tak wydawnictwo Dobry Komiks daje radę.
P.S. Rysunki w SF są naprawdę super.
Picool
Z tego co przegladalem SF ma rysunek faktycznie (pipi), ale wydaje mi sie ze przeklad troche do zyczenia pozostawia....
Sado
Są dwie wersje X-men'ów- Ultimate X-en i chyba The New X-men. Ja osobiście kupuję Ultimate X-men i Spider'a. Te komiksy są po prostu boskie... Już nie mogę się doczekać najnowszego Spider'a :roll:
Wiśnia San
Ja zapodałem sobie Soul Saga, całkiem niezła seria. wykonanie komiksu tez jest wypierdziste. Nareście ktoś pomyślał o nas, konsumentach.
Ecthelion
Dzięki DK wróciłem wreszcie do komiksów! Znowu mogę poczytać pożądnego Spidey'a, a X-Men też jest niczego sobie. Nie mówiąc już o SF i Soul Saga i ich zayebistym wykonaniu. Yeah, wreszcie coś pożądnego na polskim rynku biggrin.gif
Mendrek
Street Fighter wymiata... Fajnie jest zobaczyc ich specjalne ciosy... Fajny byl motyw jak w pierwszym komiksie Chun Li zrobila swoj specjal z "1000 kicks" na Dee Jay-u... (albo zwykle "1000 kicks"). Heh...
safferon
A już gdzies we wrześniu startuje Amazing Spider Man Starczynskiego, mniam.
Szkoda tylko ich ostatniego pomysłu dotyczącego wydań specjalnych. A konkretnie tego że w ramach tego wydawnictwa jak na razie puścili komiksową adaptacje Spider-Mana 2 i przy najbliższej okazji znów coś takiego puścić mają. A chu.jowy to pomysł dlatego że bezposrednie komiksowe adaptacje filmów [ a jeszcze gorzej jeśli ten film jest na podstawie komiksu ;p] wychodzą przeważnie całkiem do (pipi).
Sado
Teraz wyszła jakaś nowa edycja Spider'a w okładce takiej jak jest w PSX EXTREME. To jest kontynuacja tamtego Spider'a czy w ogóle nowa edycja?
MaxVarEmreis
Teraz wyszła jakaś nowa edycja Spider'a w okładce takiej jak jest w PSX EXTREME. To jest kontynuacja tamtego Spider'a czy w ogóle nowa edycja?

To wydanie Extra. Opowiada historie, która możesz zobaczyć w najnowszym filmie Spider-Man 2
SOAD
Silent Hill DK po polsku. http://dobrykomiks.redakcja.pl/raport/
Wiśnia San
Popieram DK to jest świetny produkt, Silent Hill i Soul Saga są wypierdziste. Szkoda że Soula już nie wydają, a i Silent nie będzie długo trwał bo tylko 3 części.
Czappi
Ja szukalem Silent Hill'a z DK po ksiegarniach i ksiazkach i nie znalazłem...a jakies nieznane drogie komiksy japonskie mieli
Tori
Spidery wszystkie i Silent Hill, to są komixsy, których dla mnie grzechem byłoby przeoczenie!
Wiśnia San
Dzisiaj odwiedziłem kiosk patrze, a tu nowy komik Alien vs. Predator 100str za 9,99 oraz 3 komiksy Soul Saga za 9,99 8O takie oczy miałem noale niestety kasy wystarczyło tylko na PE, lola, SH i Avs.P icon_twisted.gif
Anamoli
Czasem kupię, jednak dla mnie żadna rewelka ;p
Pic
Dzisiaj odwiedziłem kiosk patrze, a tu nowy komik Alien vs. Predator 100str za 9,99 oraz 3 komiksy Soul Saga za 9,99 Shocked takie oczy miałem noale niestety kasy wystarczyło tylko na PE, lola, SH i Avs.P Twisted Evil

A ile wogóle wyszło tomów Soul Sagi? bo wyczytałem że żekomo świetna.
BTW. Ten Street Fighter z DK wcale nie był daki świetny, za krótki bo nie dowiedziałem się w końcu czy Ryu zlał Akume czy nie... ale jest jeszcze Anime !!!
Iitem
(pipi) (pipi) (pipi) (pipi) (pipi)
RoL
QUOTE(Iitem @ 25 08 2006, 18:17) *

Ze jak? o_O

Wracajac do tematu, to czy DK jeszcze istnieje? Juz dawno nie widzialem tych komiksow w zadnym kiosku, a ich stronka wyparowala, wiec wyglada na to, ze padli na ryj. Jesli tak, to szkoda, bo mam wszystkie wydane u nas Street Fightery i chcialbym wiedziec co bylo dalej. Wiem, ze w oryginale wyszla jeszcze druga seria (plus kilka tomow pierwszej).
Guts
QUOTE(RoL @ 25 08 2006, 22:56) *

QUOTE(Iitem @ 25 08 2006, 18:17) *

Ze jak? o_O

Wracajac do tematu, to czy DK jeszcze istnieje? Juz dawno nie widzialem tych komiksow w zadnym kiosku, a ich stronka wyparowala, wiec wyglada na to, ze padli na ryj. Jesli tak, to szkoda, bo mam wszystkie wydane u nas Street Fightery i chcialbym wiedziec co bylo dalej. Wiem, ze w oryginale wyszla jeszcze druga seria (plus kilka tomow pierwszej).

Na stronie : www.komiks.gildia.pl jest info z 16 maja 2005

Po ubiegłotygodniowym wydaniu Dobrego Komiksu zmieniamy tryb wydawania naszych tytułów na nieregularny. Następne wydania Dobrego Komiksu będą każdorazowo zapowiadane na łamach komiksu oraz na naszej stronie internetowej.
Wzięliśmy pod uwagę potrzeby i możliwości rynku - na razie działanie w postaci, w jakiej rozpoczęliśmy wydawanie zeszytów komiksowych nie sprawdziło się.
Szukamy sposobów na dalsze kroki na tym małym, ale rozwijającym się rynku i postaramy, abyście o nas nie zapomnieli. Niebawem zreorganizujemy naszą stronę internetową aby dostosować ją do obecnych założeń.

Krzysztof Papliński - Dobry Komiks
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.