Witajcie moi drodzy!
Planuje sobie mniej wiecej prace na przyszle miesiace i ciekawy jestem waszej opini, jakimi soundtrackami sie zajac w przyszlosci i zrecenzowac. Jak zapewne niektorzy zauwazyli zwykle opisywane przeze mnie OST magicznym sposobem pojawiaja sie chocby na stronach serwisu Gameonly ( niesamowity zbieg okolicznosci ) Czekam na wasze sugestie
Ja bym prosil o recke soundtrackow do gier z serii Resident Evil (przydalaby sie chociaz track lista)
Okej - postaram sie sprowadzic jakies w najblizszym czasie i na pewno o nich wspomne. W domu mam tylko kilka mp3 z ORKIESTROWYMI aranzacjami znanych kawalkow ( szczegolnie z RE2 ) i naprawde sa niezle.
prankster
23 07 2002, 21:41
może Shenmue? 1 i 2.
Soul Calibur, FFXI ;), Crazy taxi ;), Onimusha
Mendrek
24 07 2002, 11:13
Mazur, ja bylem pierwszy. Prosilem, bys zrezenzowal soundtracki do
Tekkenow. Miales odpisac cos w moim temacie o muzyce w grach, ale
jak widze nikt juz tu nie czyta chyba dlugich postow. Jesli tak dalej,
pojdzie ludzie beda sie tu ograniczac do takich tematow jak:
Ps2 vs. Xbox. Xbox, Gc jest the best, Kto ma sprzedac GBA. Ludzie
niech ktos zaurzuci jakis temat, w ktorym pogadamy o jakiejs
fajnej sprawie (nie musi byc zwiazany z grami).
Wydaje mi się że pomysł "zrecenzowania" ST z RE jest bardzo trafny. Od siebie moge dodać iż bardzo chciałbym kiedyś rzeczytać o Muzyce z LOK. O fajnalach nie musze mówic , gdyż każdy chyba słyszał wspaniałe kawałki z tej świetnej sagi.
pLaYmAn
24 07 2002, 17:18
Ja proponuje Wielki Mazurku muzykę z RIDGE RACER TYPE 4 (PSX)
a ja mowie zebys zrecenzowal cos w klimatach thps, thps2, thps3
Ja proponuję OST z Vagrant Story.
Albo to, co napisał Playman - tracki z RR4 rządzą
Anonymous
24 07 2002, 18:34
Ja bym tam prosil o recke OST from QwakII (PSX ver.) (z tego wzgledu, ze nie wiem czy to tylko ja ocipiałem na punkcie tej muzy, czy faktycznie ona jest wypasiona:)
Muzyka z Road Rash to jest to.
Moze jakis Tekken? Ale T4 chyba nie wchodzi w gre...
deph // 0Z0
2 08 2002, 02:42
Poproszę o Chrono Cross'a, kilo mąki i dwie rolki papieru toaletowego;]]
Ja chcę muze z TTT jesli JESZCZE nie byla no i by sie przydalo opisac ze starszych "Fajnali"
safferon
2 08 2002, 16:21
lok:soul reaver , vagrant story
Dawaj wszystkie Finale, to bedzie jakies... Kilkanascie plyt (liczac SNESowe i NESowe wyjdzie ok. 20

).
A jesli wymagam za duzo, to tylko FFVII
soul blade (psx) soul calibur (dc) shenmue 1 i 2 (dc)
No najlepsza muza jaką słyszałem w grze to w Quake2 na psx,to jest METAL,coś boskiego,naprawde świetne kawałki,no i może jeszcze z WWF SMACKDOWN 3, yes smell,The Rock i coking :D ,albo Triple H ,X-Pac naprawde jest dużo extra kawałków.
O tak, muza z calego WWF jest konkretnie wypasiona (Rollin' grane przy wejsciu Undertakera rulz

, albo muza przy wejsciu Gangrela lub Kane'a - miodzo!).
No przed chwilką ściągłem sobie extra kawałki, nWo wolf pack ,nWo (czarno białe) i jeszcze kilka innych kawalków z wrestlingu ,niezly jest Triple H"Im The Game!You don't wanna play me!"

,to jest to!.Spoko są też kawalki z rozpoczęcia Smackdowna i Raw Is War.
Szukam jeszcze kawalków Stinga i Goldberga,wie ktoś moze gdzie można ściągnąć kawałki z wrestlingu?

nWo 4Life too sweet

Ale STING i tak RULEZ!
Muzyka z Tekken 4 na razie nie wchodzi w gre, jeszcze nie jestem gotowy zeby zapoznac czytelnikow z moja mroczna strona. Jakbym zaczal pisac jak bardzo mi sie muzyka z Tekken 4 nie podoba to by mi strony nie starczylo na bluzgi:). Ale na pewno w najblizszym czasie postaram sie chwycic w swoje paluchy muze z Tony Hawkow :> A jesli chodzi o RE to bede pertraktowal z ULTIMA, moze mi podesla do recenzji. Zobaczy sie..
Ale na pewno w najblizszym czasie postaram sie chwycic w swoje paluchy muze z Tony Hawkow
OH YES

Mazur-SaN jak rozpracujesz thps (wszystko jedno ktora czesc) to masz u mnie pivo a jak wszystkie 3 czesci to 3 piva

o ile się nie mylę to muza z Quake 2 na psx jest napisana przez Trenta Reznora z Nine Inch Nails - i to nie jest metal, raczej industrial
rEsPeCt
safferon
5 08 2002, 13:57

o ile się nie mylę to muza z Quake 2 na psx jest napisana przez Trenta Reznora z Nine Inch Nails - i to nie jest metal, raczej industrial :twisted:
rEsPeCt
wow , skoro trent maczal w tym palce tzreba sie w to jakos zopatrzyc
thx za info
Anonymous
5 08 2002, 14:26
Ja tam nie wiem kto ja pisal... ale wiem, ze kawalki grane sa przez Sonic Mahem (WYPASIONY, CIEZKI INDUSTRIAL

)

a co do tematu to ja bym kciał dorwać w swe krzywe łapki ost z Max Payne (ten motyw na pianinie mnie rozwala)
rEsPeCt

a co do tematu to ja bym kciał dorwać w swe krzywe łapki ost z Max Payne (ten motyw na pianinie mnie rozwala) :twisted:
rEsPeCt
Nio to zaglądnij na www.gameonly.pl ... do działu download, tak sie dziwnie składa,że akurat majom OST z MAxa... by the way Max Pain to niezły wypas nie? Ehh... ten bullet time ...
A skoro już przy OST jesteśmy to bardzo, ale to bardzo bardzo chciałbym przeczytać o OST z "The legend of Zelda-ocarina of time"
Mazur na 100% w ultimie mają...
Miej serce dla miłośnika Linka, Ganona i ocariny... please have mercy...
Wiem,że miłośników N64 jest dość mało, ale Zelda jest ponad tym
The best role play eva !!! (W końcu dostało max punktów w Famitsu)
Pozdrawiam Mazur^san'a i całe forum...
Ludzieee I'm back!!!

kłopot z GameInly jest taki że albo coś jest z moim kompem lub z serverem ale nie mogę ściągać OST - po prostu ni dy rydy
rEsPeCt
A moze napisalbys cos o soundtracku do Final Fantasy X

Szczegolnie swietna jest piosenka "Suteki da ne" Rikki. Fajnie by bylo cos o tym poczytac

.
Mazur juz kiedys podpowiadalem ci bys obczail ost do Tenchu, to jest arcydzielo i uwazam ze fakt nie umieszczenia go posrod najlepszych soundtrackow z gier jest wielkim niedopatrzeniem.
Kapitalny soundtrack ma takze Soul Reaver a jesli brac pod uwage inne klimaty to REZ rowniez pokazuje klase.
Tenchu Mazur-SaN, Tenchu!!
Moim zdaniem najlepszy soundtrack jaki byl w grach nalezy do Chrono Crossa. Chyba zadnego sie tyle nie nasluchalem...
szczurek
15 04 2004, 14:14
Mazzi - sproboj OSTa z SSX3, palce lizac
Dave Mirra czy Mat Hoffman's BMX. Shadowman.Moze jakas platformowka np. Spyro.
Mazzi jakim cudem nie miałeś okazji spotkać sie z takim dziełem jak OST z Tenchu ? Toż to prawdziwa perełka wśród Soundtracków . Nadrób czym prędzej zaległości i walnij jakąś recke , a tak na marginesie ten z Tenchu WOH też jest wypasiony i polecam wszystkim jak diabli.
Tylko mi nie mów że nie masz okazji załatwić bo Ci prześle kopie bezpieczeństwa do recki . W końcu Ty też załatwiłeś mi OST z RE 2 z czego jestem bardzo zadowolony.
Oświęcim pozdrawia.
rockatansky
17 04 2004, 13:53
...seria Silent Hill...
...jedne z najlepszych soundtracków jakie w życiu słyszałem...
...a OST z czwóreczki zapowiada się jeszcze ciekawiej... jak ktoś widział trailer to wie...
...seria Silent Hill...
...jedne z najlepszych soundtracków jakie w życiu słyszałem...
...a OST z czwóreczki zapowiada się jeszcze ciekawiej... jak ktoś widział trailer to wie...

Zapowiada sie niezle.....
Silent Hill 4 Original Soundtracks
Composition
Akira Yamaoka
Arrangement
Akira Yamaoka
Realease Date
June 17, 2004
Płyta ma składac sie z dwoch cd oto tracklist'a pierwszej płyty...
- Playing Time
01 Tender Sugar
02 Waverer
03 Fortunate sleep - noone disturb her dead
04 Melancholy Requiem
05 Confinement
06 Drops Of Shame
07 The Suicidal Clock Chime
08 Silent Circus
09 Traversing The Portals Of Reality
10 Into The Depths Of Self-Discovery
11 Cradel Of Forest
12 Resting Comfortably
13 Nightmarish Waltz
14 Pulsating Ambience
15 Your Rain
16 The Last Mariachi
17 Wounded Warsong
18 Underground Dawn - Never Come
19 Fever Chill
20 Remodeling
21 Room Of Angel
22 Waiting For You ~LIVE AT "Heaven's Night"~(unreleased tunes)
Jesli chodzi o cd 2 to tytuły nie zostały jeszcze przetłumaczone a wiadomo tylko ze bedzie zawierac 12 utworów.
Pozdrawiam VGM Fan ^^
Lord_Ragnar
20 04 2004, 16:03
soundtracki z MGS'ów gniotą mózg!!, o czyms takim by sie poczytało
w najnowszym extimie jest recka soundtracka z mgsa
Lord_Ragnar
20 04 2004, 19:06
w najnowszym extimie jest recka soundtracka z mgsa
lol

, dzieki
the-ripper
20 04 2004, 22:06
Ja bym tam prosil o recke OST from QwakII (PSX ver.) (z tego wzgledu, ze nie wiem czy to tylko ja ocipiałem na punkcie tej muzy, czy faktycznie ona jest wypasiona:)
Hanzo ocipielismy, pamietasz nocna wymiane plikow przez DCC i wspolne podniecanie sie... dawno dawno....
Recki:
Vagrant Story
Quake 2 (SONIC MAYHEM!!!)
Lagancy Of Kain: Soul Reaver
No dobra, wzialem sie za OSTki z Tenchu

Bede mial przez to spoznienie, bo dopiero co je dostalem w lapy, ale l00z

Ciesze sie ze moge obietnice w koncu spelnic
szczurek
6 05 2004, 16:48
a Legend of Mana OST byl juz recenzowany? Bo cos mi sie zdaje ze nie, a warto go miec :roll:...
Ost Z SC2 i NG tesh ma powera:D
Anonymous
12 05 2004, 15:21
Strasznie mi sie podoba muzyka z gry donkey kong na snesa,w ogole muza z gier 16-bitowych.www.ocremix.org
na tej stronie sa fajowe remixy z wielu gier,tych starszych i tych nowych.Polecam
ta recka już była, ale jest to OST, który mnie zdominował i kręci mną od rana do wieczora! Chodzi mi ofkoz o OST VICE CITY-(pipi)ista muza, którą wielbię!
No dobra, wzialem sie za OSTki z Tenchu

Bede mial przez to spoznienie, bo dopiero co je dostalem w lapy, ale l00z

Ciesze sie ze moge obietnice w koncu spelnic

No nareszcie wziołeś sie za to co powinieneś zrobić już dawno , ale lepiej późno niż wcale. Może dzięki tej recenzji choć kilka osób skusi sie na obczajenie tego OSTka , a na pewno tego nie pożałują .
Hero OST jest zaiste swietny kawalem muzyki ale zwazywszy na fakt ze dzial mazziego zajmuje sie muzyka z gier a nie muzyka filmowa to bedzie ciezko
Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.