szczurek
13 06 2004, 18:14
Niach. Wiadomo ze samymi piratami czlowiek nie zyje i czasami przydaloby sie kupic jakis oryginal.....szukam sklepow netowych z duzym wyborem OSTów. Zna ktos takie? Na Amazonie troche jest ale wiekszosc z Anime.....
W polsce coś można znależć na ww exerion.pl są tam soundtracki z silentów i mgs ale np. ten z sH3 był kiedyś za 40 dychy w Ultimie bo tam czasem pojawiają się jakieś. Inna metoda to konamistyle lub rodzina w usa polecam to drugie bo mozna załatwić sobie dużo rzeczy nie tylko z gier np. Ciuch Makaveli Branded z autografem Afeni Shakur. THX dla mego wujka i cioci.
Pewnie Ze tak sam Kupilem orginalego OST'a z Soul Calibura na DC dalem okolo 150zl i nie zaluje:) chetnie bupil bym cos jeszcze tylko ciezko dostac:(
szczurek
15 06 2004, 09:12
no niestety ;[
Musze się pochwalić, zwłaśnie kupiłem oryginalnego OSTa z Metal Gear Solid 1 i jestem happy, jednak allegro to calkiem dobra rzecz ;]
Linki do niektorych OSTów :
Jet Set/Grind Radio Future OST
The Legend of Zelda : Ocarina of Time OST
The Legend of Zelda : Wind Waker OST 2*CD
Final Fantasy Tactics OST 2*CD
Castelvania Symphony of the Night OST
Xenogears OST 2*CD
XenoSaga Episode I OST 2*CD
Uff to tylko część tego co znalazłem
Mam nadzieje że ktoś się skusi.....
HunterX
20 06 2004, 01:36
Orginalne OST'y to dla mnie zupełnie inny (lepszy) feeling (zupełnie jak i z grami). W tej chwili nie posiadam żadnego, ale w niedalekiej przyszłości zamierzam zakupić 'Metroid Prime & Fusion OST', choćby i 200 zł miał kosztować!
Anonymous
23 06 2004, 03:45
yak trafisz za 200zl, to mozesz mowic na siebie szczesciaz
the-ripper
23 06 2004, 10:10
Juz dawno temu bo w 1998 kupilem moj pierwszy org OST z Gran Turismo. Zamowilem go w jednym z Wroclawkich sklepow. Szkada ze juz nie istnieje. Czekalem prawie 2 miesiace, a zaplacilem tyle co Soul za SC.
HunterX
23 06 2004, 15:26
yak trafisz za 200zl, to mozesz mowic na siebie szczesciaz

OST w przeliczeniu na złotówki kosztuje około 150 zł. Może by mi się udało ;P. Pożyjemy, zobaczymy.
szczurek
23 06 2004, 18:50
GYHAHAHA wlasnie trzymam w rekach OSTa z MGSa i ... brak słow. Ciesze sie jak głupi z bateryjki

No i dostałem naklejki z bohaterami, jakies artworki i fajny 'plakat'. Profesionalizm nie ma co. No juz samo pudelko mowi 'wez mnie ze soba' ;]
Teraz trzeba odkladac kase na OST z FFT.....a pozniej Legend of Mana, szkoda ze ten drugi tylko na eBayu mozna dostac ;/
A gdzie kupiłeś tyego OST z mgs szczurku drogi bo jeśli w exerionie to tę kupuje od razu.
szczurek
25 06 2004, 10:39
na aukcji w allegro
Hłehłe pewno jej nie widzeliście bo koleś chyba przez przypadek wpakował ją do PSX zamiast do Gadżetów
Całkiem 'fajny' ten wilczek w MGS Main Theme E3 1997 Edit
szczurek
5 07 2004, 11:21
Jeśli szukacie OST'ków to wbijcie na stronkę www.comicsuniversum.com.pl
znajdziecie na niej praktycznie wszytskie OST z serii Final Fantasy i kilka innych. Jest to strona typowo poświęcona anime i mandze, ale nie zrażajcie się tym. Cena jednej płyty to 139 zeta.
szczurek
5 07 2004, 16:47
Ja mam tylko takie pytanko :
Czy ta strona jest sprawdzona? Czy nie zrobi klienta w chu'ja wysylajac mu pirata czy cu? Bo cena maja niezle. Moze bym sie na cos skusil tylko czy mnie nie oszukaja....
Sądze że nie , kumpel kupowal tam soundtrack do anime i wszystko jest ok.
Humulus XP
14 07 2004, 05:53
Ja kupowałem tam OSTy do FFXI i SH2 i wszystko było w porządku poza jednym - czas oczekiwania na przesyłkę (dostawy mają najczęściej raz w roku) może wynieść nawet ponad pół roku. No i ceny produktów - zdzierstwo. 139 zł kosztuje tam OST zajmujący jedną płytkę. OST dwupłytowy już dwa razy tyle. Policzcie sobie ile kosztuje czteropłytowy OST z FFX :wink: .
Ja kupowałem tam OSTy do FFXI i SH2 i wszystko było w porządku poza jednym - czas oczekiwania na przesyłkę (dostawy mają najczęściej raz w roku) może wynieść nawet ponad pół roku. No i ceny produktów - zdzierstwo. 139 zł kosztuje tam OST zajmujący jedną płytkę. OST dwupłytowy już dwa razy tyle. Policzcie sobie ile kosztuje czteropłytowy OST z FFX :wink: .
Z tego co wiem dostawy są wtedy jak już zbiorą odpowiednią ilość zamówień a później sprowadzają hurtowo
Humulus XP
16 07 2004, 06:05
Z tego co wiem dostawy są wtedy jak już zbiorą odpowiednią ilość zamówień a później sprowadzają hurtowo

Tylko, że kiedy zamawiałem telefoniznie nie raczyli o tym poinformować a w katalogu wyraźnie stoi, że maksymalny czas oczekiwania na przesyłkę wynosi 2 miechy...
Ja zamowilem z Exeriona Chrono Cross OST i czekam juz z 4 miechy... podobno dostawca japonski sie wycofal i szukaja innego zrodla.... ciekawe tylko czy wogole znajda i czy jest szansa ze plytki dojda do mnie przed koncem tego roku.....
Humulus XP
10 09 2004, 14:49
Może kogoś zainteresuje fakt, że widziałem dziś w Media Markcie w Lublinie OST z Driv3r'a.
ale gdzie leżał o znaczy leżał razem z soundtrackami czy moze muzyką luową
Humulus XP
10 09 2004, 19:03
Razem z filmowymi soundtrackami

.
zdecydowanie bardziej mi pasuje zessanie ścieżki z direct' a niż płacić 129 zeta za oryginał Tekkena, OST jest droższy jest niż gra
Kilka dni temu byłem w MediaMarkt.
THPS3 OST - cena 19.90zł
SSX3 - cena 59.90zł
Kupiłem thps3 ost. ;P
QUOTE(SOAD @ 8 01 2005, 17:48)
Kilka dni temu byłem w MediaMarkt.
THPS3 OST - cena 19.90zł
SSX3 - cena 59.90zł
Kupiłem thps3 ost. ;P
Gdzie w MM walają się Soundtracki z gier bo bym chętnie oblookał , co mają na składzie
W szczecińskim MM swego czasu w dziale muzyka filmowa były OSTy z Drivera 3, SSX 3 i Manhunt.
to nie jest OST z Manhunta, bo takiego nie ma po prostu
Manhunt Remixes to jest
a do zassania gdzieś, to to jest?
jest do zassaania ale lepiej chyba kupić w sklepie jak jest dostępne
Ja to swego czasu zakupiłem OST z anime Naruto jak w Wiedniu byłem...a OST z "fajnali" można na www.subfan.pl zamówić
Na allegro ostatnio jes troche soundtracków z anime
www.gamemusic.pl - to ma być niedługo sklep z ostami. zacieram ręce
Jeszcze nie ma soundtracków na www.gamemusic.pl xD w niedalekiej przyszłości xD
Czy mógłby mi ktoś napisać gdzie można dostać muzyke z HALO
Lisek(DDR)
31 12 2006, 19:00
Na play-asia.com jest pare OSTow, np. z DDRów.
Stronka już działa

Nawet jest Final Fantasy V Mambo de Chocobo

Chyba zamówie tak jak Lord Gumiś pisał
Big THX
MasterShake
11 08 2007, 15:38
zamowilem pierwszy ost z gamemusic, wsio szybko ładnie pięknie więc polecam jakby ktoś się wachał ;]
AumaanAnubis
3 02 2008, 17:24
Ludzie maja pretensje jak ktos kradnie(sciaga)muzyke ale jak chcialem kupic ost do ffx to nie bylo...zalosne.Muze z filmow to latwo znalezc o kupienia wiec jaki jest problem z ta z gier?
Co oryginal to oryginal, podobnie jest z soundtrackami, z Polskich sklepów to do wyboru mamy glównie gamemusic.pl. Jak oceniacie ten sklep ? bo zamierzam nabyć oryginalny OST z MGSa.
Lord Gumiś
24 03 2008, 01:04
Game Music na Magnificonie!
Początek roku pod znakiem imprez poświęconych kulturze japońskiej. Zostaną oficjalnie rozpoczęte w Krakowie na szóstej edycji Magnificonu. Odbywającego się w dniach 29-30 marca. Będzie to z kolei okazja aby fani muzyki z gier mieli szanse zaopatrzyć się na naszym stoisku w oryginalne soundtracki, czy inne gadżety. W imieniu naszym i organizatorów serdecznie Was zapraszamy. Szczególnie fanów muzyki z gier!!!
Natomiast odpowiedź na twoje pytanie szukaj u nas na forum..
Do zobaczyska!
Sklep Gamemusic.pl zostanie zamkniety dnia 3 maja !
http://gamemusic.minisklep.pl/index.phpA ja czekam na moje zamówienie już ponad miesiac...

edit: zamówienie zrealizowano, OST przyszedl do mnie właśnie, szkoda tylko że sklep kończy działalność
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.