Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Mobile
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Mobile
look_ass
Wszyscy którzy gracze komórkowi-łączcie się! Napiszcie coś o swoich ulubionych grach, totalnych crapach z którymi mieliście do czynienia (w ramach przestrogi smile.gif ), itp.
kapsello
najlepsza gra na komurki to "wąż" i niech tak lepiej zostanie cool.gif
R4V3N
najlepsza gra na komurki to \"wąż\" i niech tak lepiej zostanie cool.gif

A jak smile.gif muj rekord to 12xx nie pamietam calych numerkow laugh.gif
zimzvm
no ja mialem ponad 16x nie pamietam dokladnie ile ale gdzies tak troszke za polowa biggrin.gif
R4V3N
no ja mialem ponad 16x nie pamietam dokladnie ile ale gdzies tak troszke za polowa biggrin.gif

Juz nie bylo gdzie uciekac laugh.gif
kapsello
pierwsza czesc weza byla najlepsza... z tymi pajakami i innymi bajerazmi do lykania za duzo pkt bylo... a i te sciany przez ktore sie przenika cool.gif .
R4V3N
pierwsza czesc weza byla najlepsza... z tymi pajakami i innymi bajerazmi do lykania za duzo pkt bylo... a i te sciany przez ktore sie przenika cool.gif .

w 3210 byl normalny waz bez jakis przenikan biggrin.gif a w 3310 tam byly jakies pajaki, motylki laugh.gif i te sciany przenikajace
Luck
Mój rekord do 1939p...
simian raticus
Mało grałem w węża...
Czekam na jakieś extra emulatorki na N-Gage!!!
szczurek
dupa. Wąż sie szybko nudzi ;]
Za to ja mam calkiem ciekawa gre na Nokie 6800 tylko nie pamietam jak sie nazywala....zreszta whatever...otoz sterujesz kulka i musisz przechodzic przez bramki. Na twojej drodze staja przeszkadzajki oraz utrudnienia w terenie. Brzmi prosto ale juz np. na 4 levelu zaczyna sie hardkor. Tutaj trzeba miec maplie rece i zapamietac cala plansze na pamiec, inaczej nie ma mowy o przejsciu dalej. Polecam!
puszkin
Za to ja mam calkiem ciekawa gre na Nokie 6800 tylko nie pamietam jak sie nazywala....zreszta whatever...otoz sterujesz kulka i musisz przechodzic przez bramki. Na twojej drodze staja przeszkadzajki oraz utrudnienia w terenie. Brzmi prosto ale juz np. na 4 levelu zaczyna sie hardkor. Tutaj trzeba miec maplie rece i zapamietac cala plansze na pamiec, inaczej nie ma mowy o przejsciu dalej. Polecam!

To się chyba bounce nazywa .
R4V3N

Jak chycilem ta gierke wrece to na 1 poziomie sie kulem laugh.gif
kapsello
nie znacie sie! wąż rulez ! ! ! cool.gif
norm
A graliscie w Puzzle Bobble? smile.gif Ja juz na swojej nokii 6610 gralem chyba w wiekszosc gier, a wczesniej mialem 3510i i tez mam troche pojecie o grach na te telefony.Wiec jak cos to pytac, postaram sie odpowiedziec!
Jakuza
Najlepsza gierka jest na SE T68i gdzie punkcikiem mamy zaznaczyć linie i niedać się złapać innemu . Może innaczej pamiętać pajączka z ataryny lub Qonix z PieCa icon_twisted.gif
neo_angin
ja gralemw Moscowpoly, takie monopoly ale z ruskimi ulicami, naprawde full wypass, gralem coprawda w bete na t 610 ale full werszyn wyszedl na jakiegos crapowatego siemensa sad.gif
Jakim
Teraz z innej beczki. Wie ktoś skąd zassać gierki na Motorole c550 ale full darmo? I jakiego programu potem użyć aby je wgrać do telefonu.
look_ass
Sorry Jakim, ale wydaje mi się że nie ma takiej możliwości, przynajmniej na polskich serwisach.
Mam pytanie: Czy ktoś wie coś o grze Metal Gear Solid Mobile?? Wypuścili ją w KKW, ale czy ktoś ma jakieś informacje czy dotarła do Europy, a może ma szanse ukazać się w Polsce :wink: ??
szeni
Teraz z innej beczki. Wie ktoś skąd zassać gierki na Motorole c550 ale full darmo? I jakiego programu potem użyć aby je wgrać do telefonu.

Zassac jest prosto - emule, kazaa etc. biggrin.gif. Gierki takie zajmują niewiecej jak 500 kb, wiec sciagają sie relatywnie szybko. Coby wyslac je na telefon, potrzebujesz specjalnego kabla, ew. jesli komora wyposazona jest w zlacze podczerwieni (IRDA), dokupic mozesz takie sam adapter do pieca. IMO to drugie bardziej sie oplaca - kiedy np zmienisz telefon, a oba (stary i nowy) mają lacze IRDA, nie musisz martwic sie o nowy kabelek.

Co do MGS Mobile, to sam jestem ciekaw...
ShtaS
najlepsza gra na koma ? Oczywiscie ze Bounce i Snake. Tego pierwzsego męcze codziennie na lekcjach. Moj kombajn zwany 2600 nokia nie pozwala na wybor dowolnego etapu, mgoe tylko grać od pierwszego lub myknąć przez ostatni. pierwsze 6 poziomow z palcem w(pipi)e przechdoze, msuze jeszcze wymasterowac 7 i pewnie ddo konca roku szkolnego dojade do 11 XD ta gra to potega ja chce remake na PSP XF
janol
O tak. Bounce wymiata smile.gif Ale wku.rwić potrafi jak mało która gra
Mikes
A właśnie co do Bounce. Zaciąłęm się w 9 lvl. Nie wiem gdzie jest dlasza drogo po zebraniu wszytskich kółek z tego neibiseskiego pokoju z odbijaczkami -_-'
ShtaS
wez (pipi)nij screena to c moze pomoge, ja mam cigale problem z levelem 7 dwa razy przeszedlem a teraz nie moge wyczuc odpowiedneigo moentu w wiadomomym odcinku smile.gif
Mikes
skrina nie mam jak zrobić confused.gif
to jest tak że zaczynamy i koło/pod nami jezdzi ten "pająk" idziemy w lewo tam jest anstępny któy jezdzi po skosie lecimy w doł idziemy wlewo i tam jest to pomieszczenie w całości składajace się z niebieskich klcoków odbijaczek. jak stamtą wyzbieram wsyztskie ide na dół tam skąd przyszedłem tylko ze w prawo chodzę do góry, tam jest pokój z podziałem na platformy i kolce ale dalej nie ma drgi

ale namieszałem wink.gif
ShtaS
mniej wiecej kojarze, tam gdzies do gory mzona skoczyc, nie pameitam dokladnie, kurcze wez jakis aparatem strzel fote biggrin.gif
Pablo100
*7201 - ZADZWOń ZMIEń GłOS I WKRęć KOLEGE USłUGA KOSZTUJE 2,44 Z VAT
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.